- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Én is megnézem, de nem hiszek benne. Nem nyomkodás közben fagy le. Plö ki van rakva a waze, megy róla bt-n a zene, és a kövektező tracket már nem adja be. És ott filózik. Lehet, h kigondolkodja magát 5 perc alatt, de lehet, h csak bekapcsoló gomb hosszan nyomásával lehet restartolni. Volt, h direkt vártam vele fél órát, és csak fekete képernyő volt. De lefagy úgy is sokáig, h megy a waze, csak megállt.
-
mouzrr
őstag
Az usb hibakeresést be tudtam kapcsolni. Néhány adatmentő programmal próbálkoztam, amik látták a telefont, de kérték, hogy az usb-ről való telepítést is kapcsoljam be a fejlesztői beállításokban, ha arra rányomtam, crashelt az egész beállítások menü és kezdhettem újra, tehát azt nem tudtam bekapcsolni végül.
A mi suite fel sem ismeri a telefont, akármilyen adatkapcsolati módot választok, több kábellel is próbáltam.A beállításokon kívül semmi más nem indul el a telefonon.
Ezt a fastbootos adb dolgot nem értem, erről van esetleg valahol egy leírás?
-
energiezolee
aktív tag
Manuálisan (linken keresztül, ahogy írtad) is lehet, de Updater app is írja, ha van frissítés és úgy is tölti le, mintha a ROM frissülne (akár automatikusan is). Tudom, hogy nagyjából te is ezt írtad, csak kicsit pontosítottam...
Amúgy most is bele volt integrálva a ROM-ba, csak ugye a Google tiltogatása miatt muszáj volt nekik frissíthetőre megcsinálni (tehát külön modulos formában), hogy ne a teljes ROM-ot kelljen minden alkalommal frissíteni, mert az kissé (vagyis inkább nagyon) szívás lenne. -
pingwin92
aktív tag
Én is az F5-tel szemezek, szerintem is az a legjobb ár / érték arányban.
Kijelzőben, mit tud a Note 10 Pro-hoz képest? Leginkább az érdekelne, hogy nem olyan zöldes-e, mint mondjuk egy Xiaomi 12x vagy egy 12 lite. Bár a 12 lite-ot csak úgy light-osan tudtam megnézni, de egy 12x-et használtam egy pár hétig a N10P-val szimultán, és ott végül sikerült egész jól belőni a színeket – mivel, hogy ott erre van egy ilyen advanced menü –, annyira, hogy végül már kb. jobban tetszett az, mint a N10P, viszont az olvasó módban, már nem erre a beállítására rakta rá a kicsit sárgás-pirosas, kevésbé kék "effektet", hanem az alap színekre, így az már kicsit zöldes volt.
A másik, ami érdekelne, hogy hangszóróban, mit tud ehhez képest. Mert a fent említett két Xiaomit ebben sem találtam jobbnak – bár a 12x legalább tisztább volt, és ott is lehet babrálni a hangszínt a Dolly Atmosban. Mondjuk azt a N10P-ban is, most is úgy használom. -
Adamis
őstag
Bemész a beállításokba, ott felülre elkezded begépelni, hogy "régió". Ezután kiválasztod Indiát, vársz egy kicsit, majd bemész a Beállítások - A telefonról menüpontba, ott rámész a bal felsőben a MIUI-verzióra és frissíted. Ha nem megy, akkor teló újraindít és újra próba. Előbb-utóbb bekattan neki és megtalálja a frissítést!
Nem tudom, hogy miért akar csak így működni néha, de a tavaszi verzióba nekem is beleragadt és néhány napja így találta meg a legfrissebbet. Most 14.0.7.0 TKFEUXM-n vagyok.
-
-
-
pch
senior tag
Nektek nem szokott fagyni a telefon?
Redmi note 8pro volt az előző, de sose tapasztaltam ilyet.
Ma pl telefonáltam utána semmi reakció nem volt. Vagy 2-3 perc után újra bootolva bekapcsolt. Most nézek videót és megáll a kép, hang megy tovább de semmi reakció. Aztán kilép mindenhonnan és a kezdő képernyő is újratöltődött (a négyszöges animáció volt üres képernyőn)
Kezdem megbánni a cserét -
-
matthews
aktív tag
Szia!
Semmivel nem raktam fel semmit. Barna színnel kiírta, hogy fastboot aztán a recoveryben system reboot és ennyi. Ezt egyszer engedte, aztán nada.
Mára lemerült a folyamatos újraindulástól, és már áramot sem vesz fel. Megnéztem a papírját még másfél hónap garancia van rajta. Megrendeltem a futárt majd elviszi és lesz vmi, ami sztem két dolog:
1. Helyrehozzák annyira, hogy 3 hónapig menjen aztán kipurcan végleg és közlik, hogy sajnálják.
2. Közlik, hogy sajnálják, de én okoztam a hibát és b...szhatom.
Nesze neked 110.000 forintos telefon (annyi volt amikor vettem magamnak szülinapra). A kis Huawei P10Lite-om még mindig megy, most azt használom. De lehet átrakom a kártyát a Samsung Wave-be ami még szintén megy.
-
H2o-pok
senior tag
Ha a twrp felment, az alol már az orangefox zip et fel lehet rakni. Twrp re többen panaszkodtak hogy rom tekepitéskor hibát ir ki. Persze ahogy látom már a 3.7 nél tart lehet ezt javitották. Én rögtön felraktam az orange foxot. Rom telepités előtt célszerű kikapcsolni az ujjlenyomat,arc feloldást. Telepités utan meg wipe,adat törlés,mert bootlop lesz. De teljes Adattörlés ,ahol be kell irni a yes t.
-
H2o-pok
senior tag
Azért nagyon sok negativ vélemény van róla. Nekem már belakás előtt is akadozott. A mostani corvus, meg a többi kioróbált rom, pörög, semmi akadás,fagyás. Szinte Minden testreszabható. Pl a corvus rom 1.6Gb, az eu meg kb 3. Szóval nincs telepakolva semmi felesleges szeméttel.
-
aldebaran
addikt
Köszi!
Ez a PixelExperience jól hangzik.. -
Sumptuous
senior tag
Köszönöm, de már be van kapcsolva.
Viszont nem igazán jönnek az ajánlások, azthittem jobban pörög ez a topic. Azon gondolkodom, hogy mivel ennyire pöpec ez a rom, nem is biztos hogy cserélnem kellene, lehet elég egy szimpla root, és valami kernel managert letöltök a playről, aztán azzal finomhangolom magamnak. Nem tudom mondjuk, hogy ez a "gyári" kernel mennyi ilyen lehetőséget ad? Lehet másik governort választani? Esetleg van olyan kernel, amit a mostani rom alá berakva minden működőképes marad? Az a gond, a telefonon bankolok és fizetek is (takarék/revolut/gpay), azok meg ha jól tudom, kényesek az ilyesmire?!
A bl nyitás megoldható valahogy úgy, hogy nem gyalúlja le a telefont?
Ha nem, a gyári biztonsági mentés vissza tudja rakni az appokat/alkalmazásadatokat/beállításokat? -
-
BPeter01
tag
igen!
Ma csak a 3.-ra tudtam fizetni, amíg sorban álltam direkt kivettem a tokból, mert itt írta valaki, hogy az is lehet.utána lefuttattam az NFC-funkcionalitás helyreállítását, aminek a végén újra kell indítani.
Régi telefonnal olyan egyszerű volt, a tokban mindig volt egy tízezres és a személyim.
Sosem zavarta be, stabilan tudtam fizetni akár jelentős összeget PIN nélkül. -
ValoVillam
tag
Létezik esetleg valami általánosabb megoldás? (gugliztam a hibajelenséget, de nem lettem okosabb)
(Arra hogy amikor inditáskor kiirja "Issue with SanDisk SD card | Tap to fix", ne kelljen formázni. Végül is, a laptopos windows10 szerint még csak hibája sincs a 128GB-os SD-kártyának.)
Az indoklás:
Visszatérő jelenség ez, vagyis már sokadjára történik - bosszantó hogy azt a sok-sok GB-ot amit a kártyán tárolok minden ilyen alkalommal lementem laptopon, formázom a kártyát, majd újra visszairom rá. -
-
Balcsix
senior tag
Rendben. Köszönöm szépen a segítséget. Akkor azzal fogok kezdeni.
Illetve még annyi, hogy a BL nyitást ugye nem fogják rootnak "érezni" az erre érzékeny alkalmazások?
Tudom, hogy semmi köze nincsen hozzá, de lenne pár olyan app, ami rootolt készüléken nem hajlandó futni, és akkor hagynám inkább a dolgot. -
Balcsix
senior tag
Ohh értem.
Ha ennyien írjátok, akkor elég valószínű, hogy meg kell küzdenem majd egy EU ROM-ra váltással.
Jól gondolom hogy ebben az esetben nem kell "trükközni"semmivel, így akár a rendszerből vagy a recoveryből is lehet telepíteni az EU ROM-ot, vagy már ez sem fog menni BL nyitás, és egyéb szenvedés nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest