- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Ma jött meg a boxba az akku, kíváncsi leszek mennyire lesz közel a gyárhoz. A szerszámok a szét -, és összerakáshoz még nem.
Szerszámok pár db csavarhúzó, tapadó korong, és amivel biztonságosan le lehet választani a hátlapot, valaki erre plasztik kártyát használ. Nem fontosak ezek a szerszámok, otthoni dolgokkal is meg lehet csinálni, de inkább vettem 500ftert (+B7000 ragasztó 100ml, 2000ft)és ezekkel csinálom.
Ha nem töröd el a hátlapot közben, akkor nem kell hátlap.
B7000 nevű ragasztó kell hozzá, meg valami amivel fel tudod eléggé melegíteni a hátlapját. Erre én hajszárítót próbálok használni. De keress rá youtubeon, van ilyen videó: Realme gt master battery replaceSima honor 200 is jó teló, kollégának van egy. A pro mégjobb, amelyikre van pénzed. Persze később ezek olcsóbbak lesznek de aránylag új modellek kell idő ahoz még.
Amit én nézegettem esetleg utódnak az a oneplus nord 4, OnePlus 12r, és talán a Google pixel 8a, vagy majd márciusiban a 9a ami jön. De a tensor chip miatt ami egy Samsung exynos inkább le tettem róluk. A leg szimpibb a nord 4, hosszú támogatás és elvileg valamilyen más akku technológiát használnak benne, ami sokkal tartósabb mint a sima li-ion. 200 körül lehet kapni, de láttam 160ert is akcióban. Mással nincs tapasztalatom, ezeket bújtam csak.
Kamera engem nem izgat, nem tudom melyik mit produkál.
100 környékén nincs teló számomra ami megéri az árát, 3 éves soc-ot használnak bennük át nevezve, vagy még azt sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...