Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
betelgeuse #3741 üzenetére
Telekommal nem fog menni, nekem sem megy sehogy sem. A masik kettővel van volte (és evvel hívás közben net).
-
Debilon
addikt
válasz
betelgeuse #3736 üzenetére
Nincs volte-d
-
lacib
tag
válasz
Nem tudom kinél vagy.
Mostanában a Telekomnál is. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Mi a szolgáltató?
-
namegin
tag
válasz
betelgeuse #2987 üzenetére
Bár én AnySoftKeyboard-ot használok, Gboard előcsalogatásához a javaslatom:
Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelés/Gboard (már ha az a billentyűzetet az alapértelmezett nálad/
1. Alul vedd ki a pipát a „Távolítsa el az engedélyeket, és szabadítson fel tárhelyet” mellől,
2. Az "Engedélyek" lapon jobbra fent tapizz a három pöttyre. Ott bökj az „Összes engedély”-re.
Legalul engedélyezd az „előtérben lévő szolgáltatás futtatása” opciót. -
válasz
betelgeuse #2991 üzenetére
Mire kikeresed, hogy átválts arra, annyi idő alatt újra is indul a telefon, vagy kényszerítetten leállítod a Gboard-ot.
-
gya/352
tag
válasz
Régebben nrkem is volt ez a probléma de egy ideje nincs. Gondolom valamelyik rendszerfrissités vagy a gboard app valamelyik frissitése megoldotta.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Nekem sosem volt ilyen.
Teló újraindítás helyett működhet még hogy az alkalmazás kezelőben megkeresed a Gboard-ot (ha azt használod) és nyomsz egy kényszerített leállítást (evvel végülis újra indítod maga az appot), utána már lehet megjelenik. -
gzoll
aktív tag
válasz
Ez nekem is volt, nagyon idegesítő, de ez nem telefon hiba hanem a google keyboard gboard :-/ nekem emiatt van fent tartalékban a swift key is, hogy amikor ilyen van akkor átkapcsolom arra és használom azt ameddig nem tudok egy restartot nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged