- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dora136
csendes tag
válasz
-Rolika- #3954 üzenetére
Szia! Én egy évig nem tudtam használni a telefont, sajnos a frissítések és a gyári visszaállítás sem oldotta meg a hívás problémákat. A kezdetekkor még néha működött, aztán fokozatosan romlott el míg egyáltalán nem tudtam már hívást indítani és fogadni. Az neten böngészve ráakadtam egy megoldásra, hogy tegyek be SIM kártyát a 2. SIM slotba. Ehhez vettem egy eldobható kártyát, betettem és azóta tökéletesen működik a telefon, az 5G is megjelent azóta. Szerintem egy próbát megér.
-
Benhill
senior tag
válasz
-Rolika- #3951 üzenetére
A SIM csere végül megoldotta a problémád?
Nekem is éppen mostanában kezdte el ezt csinálni. Kb 2-3 hete csinálta először, eleinte újra indítás segített. Egy alkalommal kb 5 napja csak SIM ki-be rakás hozta helyre, de most úgy néz ki teljesen megdöglött a sim. Ki-be rakom újra inditgatom telefont, de semmi.
Nem érzékeli a simet. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
-Rolika- #3949 üzenetére
Akkor először frissítsd a telót, minden más nélkül, és kiderül megjavul e a hívás problémád. Lehet még gyári visszaállítást sem kell csinálni, ha minden jól működik. Ha így sem jó akkor a sim csere. Ha akkor sem jó akkor mehet egy visszaállítás, de biztonsági mentést ne állíts vissza mert akkor a hibát is vissza rakja, szépen magad lakd be.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
-Rolika- #3947 üzenetére
Amit én tennék ha velem fordulna elő:
-Kipróbálni egy másik, de azonos szolgáltatói simmel, mi a helyzet úgy.
-Nem tudom milyen szolgáltató, de a yettel támogatja hivatalosan a volte-t a telón. Ha ez van így, akkor kapcsold ki a volte-t.
-SIM kártyát cserélnék a szolgáltatónál.
-Ha meg akarod tartani az Android 11et, akkor egy gyári visszaállítás.
-Ha nem fontos a 11, akkor frissítenék a legújabbra. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
-Rolika- #931 üzenetére
az gáz. valaki írta hogy fehéret vett és átlászó tok volt a dobozában. én is fehéret vettem, abban a tudatban hogy átlátszó tok lesz benne, ha tudtam volna hogy nem akkor bele teszek egy átlátszó tokot az Alzás kosárba
. nem értem ha az ember fehéret vesz akkor célzottan azt a színt válaszotta és nem szürke tokkal akarja elrontani (van szürke model is ha valaki azt a színt akarja azt veszi). tettek volna mindegyik variációba sima átlátszó tokot akkor. na mindegy majd meglátom mi lesz benne, holnap jön a teló, ha szürke nézek átlátszó tokot is valahol külföldi oldalon...
#935KBL001
köszi, de teljesen szimpla átlátszót szeretnék.#933KBL001
Opera böngésző: beépített blokkoló és vpn. tökéletes. -
ginola
addikt
válasz
-Rolika- #907 üzenetére
Nálam volt mindkettő. Kamerában is jobb a Realme, főleg Gcammal. Hiába azonos a hardver mégis gyengébb rendszer sebességre képes a Miui. Az NE kijelzője láthatóan gyengébb, életben a Realme Samsung panelje mellett, ráadásul utóbbi adaptív frissítésű.
A mostani Xiaomik már nem a 2019 előttiek, szoftveresen van hova fejlődniük, mondom ezt úgy, hogy Mi2S volt az első Xiaomi telefonom, amit utána jópár ugyanilyen márkájú követett a felső, illetve középkategóriából....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest