- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
-
tomboy0013
veterán
"de tény hogy kijelzőben jobb"
Technológiailag fejlettebb az OLED ez tény, de hogy jobb az csak egy vélemény ami ellentétben áll az enyémmel. Mégpedig magas a kontrasztarány amitől éjszaka kifolyik a szemem, technológiájából adódóan viszonylag könnyen be lehet égetni magas fényerőn a statikus elemeket, plusz amit már leírtam. Engem ezek korlátoznának a normális használatban ami minden csak nem jó.
Ennyiben gondoltam még kijavítalak
-
tomboy0013
veterán
Mitől prémium egy sérülékeny, ujjlenyomat mágnes GG hátlap ezt sosem fogom megérteni.
Én is gondolkodtam amúgy erősen a MI8-on, de mikor élőben összehasonlítottam egyből el is vetettem. Először azt gondoltam kétpálcás műanyag lesz a Poco, aztán meglepődtem mennyivel jobb kézbe venni. A másik a kijelző volt, egymás mellé tettem és kikerekedett a szemem mennyivel szebb volt a Poco-é. A MI8-on bármit állítottam megmaradt az a tipikus meleg sárgás árnyalat ami jellemző az OLED-re, alapból feltűnt. Aztán mikor odatettem a Poco-t is még látványosabb lett a különbség. Azután a G6-ommal is összevetettem az is picit sargasabb volt, bár közel nem annyira mint a Mi8. Aztán belegondoltam, hogy üzemidőben is gyengébb a MI8, Jack csati sincs, illetve a Poco mögött van egy külön fejlesztőcsapat akik lehet jobban odateszik magukat a szoftver téren és még olcsóbb is, többi rész még kb azonos (zoom kamerát nem igényeltem, OIS-t se mert videózni nem szoktam, amikor meg mégis akkor bőven kiszolgál a fullHD felbontás EIS-el) Egyértelmű volt a döntés számomra. Jó telefon a Mi8 de nem feltétlenül jobb mindenkinek azért mert drágább. Igények szabják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged