- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
válasz
safizoo #7361 üzenetére
Én is EMUI 9-et használok (P20 Pro), és hasonló gondjaim voltak. Azt hittem az órám kezdi feladni. Aztán rájöttem, hogy a Dialer for Pebble minden mobil újraindítás után elveszíti az értesítési jogokat: "notification service is not running". A megoldás, hogy újraindítás után belépek az appba, és újra megadom neki. Érdekesség, hogy amikor az app átirányít a beállítások "hozzáférés az értesítésekhez" menüjébe, ott a csúszka "be" állapotban van, vagyis elvileg van engedélye. Kikapcsolom, bekapcsolom, újraindításig megint jó.
-
Robynho
tag
válasz
safizoo #7345 üzenetére
Én most egy PS-t nyuzok (sajnos már utanrendelt szijjal, ami nem volt méretpontos). Szintén ebayes akcióról (véletlen vettem meg 😁). Nagyjából 11korul jött ki árban, de ST-s volt, amit javítottam, lassan pedig egy aksicserere is szükség lesz. Egyébként pedig teljesen jól működik, nem csúnya, semmi. (Vettem rá ezt a fóliát, amit vizesen kell feltenni és utána kiszorítani alóla, ez nagyon jól bírja.)
Viszont inkább már egy P2 SE-t használnèk.
Azt is nyertem aukción 13korul, de a srác nem küldte el amcsiból. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Programozás topic
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest