- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
cappa72 #1833 üzenetére
Szia,
Igen, közben már megtaláltam ezeket a bejegyzéseket én is. Sajnálatos mód én is abba a hibába estem, hogy a nem megfelelő MI v2-es romot tettem fel a készülékre.
Az image mentés már töltődik, a flashtools-sal majd reggel fogok játszani kicsit..
Köszönöm az iránymutatást addig is.
-
guftabi96
addikt
válasz
cappa72 #1806 üzenetére
Az általad készített CWM-re gondol, amit Vertis 01-hez készítettél.
Van egy blogom Logout-on, és oda van belinkelve az általad feltöltött fájl, és ott már nem él a letöltés. Legalábbis nekem sem működik már a link.
Csak nem akarom Cappa engedélye nélkül sehova sem feltölteni. -
-
heisenberg00
csendes tag
válasz
cappa72 #1651 üzenetére
Igen, alapból is úgy próbáltam, de mivel máshogy már nem is tudom offolni a telefont, így szükségszerű....
Az Overmax hivatalos honlapján van egy 300 valahány mb-os rendszer (update.zip), ebben a formában nem felelne meg valamilyen úton módon? De ha jól értem, egy eredeti backuppolt rendszerre lenne szükség...
-
heisenberg00
csendes tag
válasz
cappa72 #1643 üzenetére
Valószínűleg azért nem tudom flashelni a cwm img-jét, mert a telefon nem hajlandó bootloader üzemmódba kapcsolni. Gépen a driverek rendben tűnnek, de a telefon nem áll meg, szimplán újraindul adb reboot bootloader parancsnál, a flash-t (fastboot flash recovery capparecovery.img) meg hiába nyomom rá közben, waiting for device-t kapok. Már szétböngésztem a netet, más "mókolás" nem történt a hibás rom telepítésén kívül, teljesen érthetetlen miért nem tudom elérni a CWM-et.
-
heisenberg00
csendes tag
válasz
cappa72 #1638 üzenetére
Működik a debug és root jog, az általad készített recovery-ből flasheltem a rossz romot, szóval a cwm-nek fent kell lennie. A két img fájlt (boot, uboot) olyan embertől kellene aki eredeti romot használ? Vertis oldalán van fent egy "stock rom", az abban lévő boot.img nem tenné meg? Illetve hogyan tudom újra tenni az említett fájlokat? Működik egyébként az adb is. Laikusságomért elnézést, és köszönet.
-
BlueAthlon
senior tag
Közben újabb fejleményeim is vannak :
- Gyári töltő + usb kábelével semmi hiba.
- Ha a gyári kábelt dugom a gépre, akkor már huncutkodik. Több USB port is próbálva...Ettől függetlenül ( MTK6589-re szériában jellemző dátum-állítási problémától eltekintve ) nem tapasztaltam más hibát, bár hozzátenném, egyelőre még nem próbáltam ki minden aspektust...
Tibi
-
v.attis
őstag
Köszönöm!
Akkor azt is jól szűrtem le, hogy amíg a huaweinél a CWM, vagy a TWRP volt mindennek a kulcsa, mind mentés, mind visszaállítás szempontjából, a Vertisnél ezt a részletességet a flashtool adja. Lehet még jobb is.
Ha frissíteni akarom azt is ezzel kell, ugye? Már átnyálaztam a leírást, letöltöttem mindent, csak a teló kell.
Mondjuk én a PCDiszkontnál rendeltem, utána láttam, hogy nem ez a fő forgalmazó. -
Bounti
aktív tag
-
Bounti
aktív tag
Van (bocsi, hogy beledumálok, de érdekel a téma), van install recovery.sh is és ez a tartalma:
#!/system/bin/sh
if ! applypatch -c EMMC:recovery:5447680:162503a10cb352059442d3d31054b03024728748; then
log -t recovery "Installing new recovery image"
applypatch -b /system/etc/recovery-resource.dat EMMC:boot:4943872:595b321b05fdb07b7c81301cd292699852ee0555 EMMC:recovery 162503a10cb352059442d3d31054b03024728748 5447680 595b321b05fdb07b7c81301cd292699852ee0555:/system/recovery-from-boot.p
else
log -t recovery "Recovery image already installed"
fi -
DJC
csendes tag
Köszi! Ott ezt találtam:
"Töltsd le a A820-EU-gps.conf fájl-t, nevezd ÁT gps.conf -ra éS (Root Explorerrel) tedd a / system könyvtárba (NEM EZ a végleges helye)
Add meg NEKI AZ rw-r - r - jogokat: Ezékiel utan mozgasd az A / system / etc könyvtárba. reboot."Nem hiszem, hogy a Lenovo config fájlját fel merném rá tenni.
A másikon nem volt semmi mókolás még is villám gyors volt. -
ocsirigo
csendes tag
a recovery szó nálam lemaradt, azt hittem ez egy rom... meg is lepődtem, hogy ilyen gyorsan összeraktál rá egyet.
mondjuk, a mérete is gyanús lehetett volna...
másnak is volt ilyen gondja, ezért írom: ha a hang le + bekapcs gombbal akarom a recovery menüt, kínai blabla fogad. ha a mobileuncle tools-ból Into Recovery Mode-dal, akkor angol. a backup-ot kb. 7 perc alatt csinálta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest