- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullDogh
tag
válasz
mcguyver #1762 üzenetére
Próbáld ki hogy a záróképernyőre érkező értesítést kikapcsolod... talán. jobb 5letem nincs. De tény ha a zsebedbe van a lábad felé néz a kijelző, a bőrt érzi és elkezd nyomogatódni hiába van ott az anyag. Főleg ha vékonyabb. Pólón keresztül is lehet használni a kijelzőt
Én úgy gondolok erre hogy ezekkel együtt kell élni, lévén nem 200000 Ft volt, és nem LG vagy samsung van ráírva -
BullDogh
tag
válasz
mcguyver #1751 üzenetére
Én azt hiszem kipróbáltam, megcseréléssel nem volt gond de a widgeteknél néha vacakolt hogy nem jelenítette meg a widgetet meg a tisztító program is ba*tatta. Nekem a legjobban az átírásos módszer jött be, hogy 1 file-ba meg kellett cserélni 1 karaktert, és a telefon abszolút úgy látja hogy a memkártya a belső memória. Nem kell plussz futó program, tökéletesen működik, és gyári visszaállítás után is megmarad ez a beállítás.
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/belso_memoriakiosztas_modositasa_sd_kartyak_sorren.html
Én a 2-es pontot használtam mert 1xűbbnek tűnt
""2. A belső SD felcserélése külső SD kártyára a vold.fstab fájlban""
-
-
mariobros
tag
válasz
mcguyver #1456 üzenetére
Ne, nehogy ezt felrakd, mert téglát csinál a telódból. KitKat a mi telefonunkra még mindig nincs sajnos, ha lesz mindenképp tudatni fogom veletek! Ezek vannak egyenlőre:
Gyári 4.2.1: [link] (ezt gyári recovery-ből érdemes felrakni, mert ha CWM-ből csináljuk elszáll a CWM)
Miui 4.4.4 (szintúgy 4.2.1) [link] gapps-ok [link] (Play store, fiók szinkronizálás, stb, Rom telepítése után szintúgy fel kell rakni!)
AOSP 4.2.2 [link]
Sony Xperia C-ről port-olt ROM 4.2.2: [link]
Samsung stílusú, Max Smart V5: [link]Gondoltam jobb, ha összegyűjtöm rendelkezésünkre álló ROM-okat
-
RBJ
addikt
válasz
mcguyver #1286 üzenetére
gl to sd a google play ről letöltheted ingyenes alkalmazás.
a telefon belső sd re telepített alkalmazásokat át tudod rakni vele a külső sd re.
Így felszabadul a belső sd nem kell mókólni bonyolultabb dolgokkal.
Nálam is szét van szedve a 4gb rom belső memóriára és sd re ami max 1.27 mindkét esetben a maradék 1 Gb meg a rendszeré.
a belső sd ről ezzel az alkalmazással a behelyezett sd re lehet tenni a játékokat ami ezzel indítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- World of Tanks - MMO
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged