- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagi
tag
Nekem is 1.9 van fent, térerő problémáim nem nagyon voltak eddig, csak azt vettem észre hogy a 2 sim kártyánál más a térerő eloszlás.
Pl.: 2db egyforma (vodafonos) kártya az egyiken full térerő a másikon semmi, megfordítva is ugyan ez a helyzet. a 3G slotot valamiért jobban kezeli.Pozitív mindenképpen a bluetooth kihangosítás javítása, más nagy, észrevehetőbb javítást nem vettem észre, de persze lehetnek apróságok.
A particionálás nálam is gondod okoz, hogy nem férek el rendesen, valaki már megcsinálta hogy egybe olvasztotta, na meg valahol fent is van a részletes leírás, de valahogy eddig nem volt bátorságom megcsinálni.
Most meg a szervizre várok hogy kicseréljék az üveget, a 1 hétnek mondott javítási idő már 2 hétnél tart
-
mariobros
tag
Létezik ZTE V967S-re 10.2 Cyanogen, sajnos nem stabil, és van pár hibája, de egy kis fejlesztéssel lehetne szerintem tökéletesíteni. Sajnos már a MIUI portot sem frissítik egy jó ideje, de a fickót talán meg lehetne kérni, hogy próbálja meg ezt is (már ha tudsz lengyelül írni neki
) Illetve ha lesz egy kis szabadidőm ilyesmire, majd megpróbálkozom vele jómagam is, de nem biztos hogy sikerrel járok
-
NPG_
tag
Cappa írta is, hogy SP Flashtool programmal lehet feltenni.
Ezzel a programmal szoktam én is a téglásított (néha sikerült) vertisemet feléleszteni.
A gyártó oldalán is fent van a program használatának a leírása, de magyar nyelvű leírás is van másik topicban.
Teljesen szűz gyári állapotot lehet vele előállítani. -
guftabi96
addikt
- Mind tud magyarul (vagyis az Xperia romon kívül biztosan tud magyarul mindegyik, de szerintem az is tud, de azt nem próbáltam)
-Én a legfrissebbet használtam, de volt egy verzió, amelyikkel nem tudtam a Vertist rootolni, de a legfrissebbel minden simán ment.
-recovery: kicsit a bioshoz tudnám hasonlítani. Itt tudsz új romot telepíteni, telefont gyári állapotba állítani, telefon állapotát lementeni, majd visszaállítani stb. Vertis01-hez itt tudod letölteni: [link]
-Én erre a célre Titanium Backup-ot használom (Play Áruházból letölthető)
-
-
kisspista
senior tag
Teljesen igazad van, csak mivel a Vertis-01-hez alig van hozzászólás, így a topic haldokolna önmagában. A kistesó meg családtag, így nyugodtan elfér egy kalap alatt a nagykijelzős monstrummal.
Én annyival jellemezném a teszten kívül a Vertis-01et, hogy előszőr mindenképp vegye kézbe minden vásárló, mert sokan zsákbamacskaként vásárolják meg a méretét illetően, így meglepődnek kibontáskor, hogy mennyire nagy is ez a telefon. Kicsit kilóg a zsebből, s egy kézzel NEM lehet használni, ez amolyan kétkezes készülék. Én speciel csak multimédiára használom tablet helyett. A Vertis02 Plus-ot viszont telefonként tartom üzemben, de ezzel meg az a bajom, hogy állandóan félregépelek, nem fekszik a billentyűzet az ujjaimnak, így sokszor hangfelismerővel írok, az gyorsabb ês egyszerűbb!
-
RBJ
addikt
Miért az normális dolog, hogy mindenki ha kell ha nem a telefonját nyálazza.
Az se egészséges. Napközbe úgy is meló van este meg ott a noti. akkor minek nyalni éjjel nappal.
Az oké, hogy ezek szerint ott a gombos de ha van viber akkor ki kell használni az ilyen lehetőséget.
Meg van olyan eset mikor jó ha van okitelefon, de magamból kiindulva az esetek 95 % ban telefonálás van.
Nem mellékes a gps tudás sem az is segítség. -
-
-
dejo60
csendes tag
Kicsit olvasgattam a frissítést is tartalmazó oldalon.
Amit itt leírok azt senki ne vegye készpénznek felelősséget nem vállalok érte! Ha tönkreteszed a telefonodat, az a te felelősséged!Szóval nem olyan egyértelmű, mert részben lengyelül van! :-(
http://www.overmax.org/md/termekkatalogus,p8/okostelefonok,c2090/vertis,c2082/#tab-2Vannak az oldal alján lenyitható sávok:
- Az első egy általános ismertetőt tartalmaz lengyelül, letölthető pdf-ben.
- A második is lengyelül van és talán arról van szó, hogy az itt letölthető OV-VERTIS-01Soft.zip a sima betű jel nélküli Vertis 01-hez van.- A harmadik lenyíló részben van magyarul is (amin látszik, hogy nem profi fordítás), és azt írják, hogy az innen letölthető update.zip a következő modellre érvényes:
- Vertis 01( W),
- Vertis 01 (X),
- Vertis 01 (Y), (Az enyém is ez!)
- Vertis 01 (Z)
- Vertis 01 Plus (B),
- Vertis 01 Plus (W)A két zip tartalmát megnézve teljesen más van bennük!!!
Innen is lehet letölteni magyar nyelvű utasítást a frissítéshez, de a magyar forgalmazó oldalán egy érthetőbbet, vagy inkább logikusabbat találtam:
http://www.conflex.hu/webshop/multimedia/mobil_telefon-overmax_ov_vertis_01_5___fekete_mobiltelefon__android_4_2_4x1_2ghz_4gb_gps_bt_8_2mp_qhd_
Közvetlen link, ha meg nem változtatják: http://www.conflex.hu/docs/OV_VERTIS_HUN_szoftverfrissites_pdf1386058751.pdf -
dejo60
csendes tag
Sajnos nem tudom az enyémen milyen verziójú firmware volt, de a kamerát nem lehetett beállítani 8 megapixelesre. Amint rátaláltam a frissítésre és láttam, hogy a kamera beállítást javították benne azonnal feltettem. 2013.11.30. a dátuma.
Egy másik fórumon írta valaki, hogy neki sem ment a kamera és frissített, de neki már előtte sem ment a Dátum és idő beállítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged