Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMack
csendes tag
Köszi a segítséget, de szerintem sajnos nem erről lesz szó. Egyrészt ezt a beállítást megtaláltam, ki van kapcsolva, másrészt teljesen rendszertelenül csinálja ezt, most például 3 napig jó volt, ma reggel meg megint a lezárt SIM fogadott...
Szoftverfrissítés lehet a megoldás? Tudom, nagyon laikus kérdés, de egy hónapja van Androidos telefonom, ha frissítem a szoftvert, mi veszik el róla? A szervízben meg tudják oldani, hogy frissítik és mindent visszapakolnak rá?
-
jericho78
csendes tag
Előző hozzászólások alapján Bluetooth javítás van benne, és aki feltette gyorsulást is tapasztalt. A Conflex is azt mondta, hogy Bluetooth javítás van benne.
Aki beviszi a készülékét javításra, már ezt a ROM-ot teszik fel. De a honlapjukról is letölthető, amit a gyártótól kaptak.
Az, hogy az Overmax oldalán miért nincs fent....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest