- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
Megpróbáltam ezt a partició változtatásos dolgot,meg a link2sd-t,nem jött össze,vissza állítottam a 32gb-os kártyát az eredeti állapotába,csak az a gond azóta nem látja sem a tab,sem más androidos eszköz,a pc viszont igen,úgyhogy nem a kártya döglött meg valószínűleg.
Valami tipp,mi lehet a baj? -
tatararpad
őstag
Bőven elég lenne ha azóta megoldották volna. A support hiányát látva viszont szintúgy mindenki vásárlásra ösztökélve érezhette magát. Nagyszerű tablet azoknak akiket ez nem zavar, de nem 30K ért mint a kezdetekben, most 15-21k árban jó mert ilyen áron csak használtat/kínai gagyit talál az egyszerű földi halandó, aminél ez sokkal minőségibb és jó garanciája van rá. Anno mikor megvettem mondogatta az eladó hogy ez milyen jó tablet ,nem érti miért nem viszik, na vajon miért. Ezekkel a húzásokkal fölöslegesen vágták maguk alatt a fát, kb szerintem ha az eredeti Teclastot berakják egy kék-fehér-piros dobozba változatlanul vagy stock Androiddal is sikeresebb lett volna a rajt
Két évig nálam is jól fog szolgálni mert a felhasználási körét nem érinti a probléma (még), utána pedig kíváncsian várom a következő generációt, ha a tecsó megtanulta addigra a leckét, akkor örömmel veszek tőlük megint ilyen árban tabletet.
-
kenand
veterán
Nekem a rootolt készülékemen sem megy a Link2sd, pedig mindent úgy csináltam ahogy leírták, 1. partíció fat32, primary és aktív, második ext2, primary és nem aktív (egyszerre csak 1 primary lehet aktív), de nem megy a linkelés.
Az exposed frameworkos dolog megyeget, de az sem tökéletes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest