Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #35777 üzenetére
A OnePlus esetén nincs ilyen funció, nyugodtan töröld a fiókodat. Ha viszont később eladnád valakinek az s8-at, akkor jönnek majd elő ezek a gondok.
-
grizlisandor
veterán
válasz
janosibaja #35777 üzenetére
Használd egészséggel az új mobilt!
Eladásra váró telefonjaimon csináltam egy gyári visszaállítást és viheti az új tulajdonosa.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #35776 üzenetére
Hát ez jó, még alig mentem el, de már jövök is vissza.
Azt olvasom az S8 fórumon - épp erről írtak -, hogy van az Androidban (tán a 6-os verzió óta) egy FPR lock.
Ez állítólag a lopások ellen véd, s hiába csinálok factory resetet, hiába wipeolok mindent - írják - az új tulajnak más Google fiókkal nem fog rendesen működni a mobil...
Hogy azt írja a kolléga az S8 topicban, hogy a Fiók/Google Fiók/három pöttyben törölni kell a fiókomat, különben az új tulaj nem fogja tudni használni a készüléket... Én erről a büdös életben nem hallottam.
Namost: rettegek, hogy a törléssel kinyírom a Google accountomat mindenhonnan (az összes munkám, magánéletem, mind ott van). Másrészt viszont senkivel sem akarok kicseszni...
Még soha nem adtam el használt mobilt, mind itt van a lakásban... Mi az igazság erről az FPR lockról? Nektek jobban elhiszem, amit írtok.
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35770 üzenetére
Ha bármikor nosztalgiázni támad kedved nézz vissza közénk.
Mi lett az utód ha szabad érdeklődni? -
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35770 üzenetére
Nagy kár... :/ Mi lesz a lesz OPO sorsa? Es mi lesz a butykolhetoseggel? Nem lesz rossz h nem te "iranyitod" a telefont?
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #35713 üzenetére
Meg van.
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35710 üzenetére
Nem is bántásként írtam, inkább csak figyelemfelhívás.
Ha folytatod a sort még egy számmal az reális lehet érte. -
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35708 üzenetére
A kommented súrolja a burkolt hirdetés határát. Szerintem még nem törlendő.
Tény ami tény nem egy mai darab viszont még a mai napig bőven hozza az elvárhatót. Hardveraprón szerintem reális áron hirdetik az eladók.
Ha eladod az OPO-t azért még várunk vissza a csoportba.
Melóhelyen Galaxy J3 a céges telóamit adnak, már párszor komolyan gondolkoztam rajta, hogy lecserélem egy OPO-ra.
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35692 üzenetére
Hát ez nagyon rendben van. Én nem tökölnék új kamerával. Amúgy nincs meg teljes méretben?
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35688 üzenetére
Csak annyi volt a kapcsolatom vele, hogy személyesen is ismertem (beszélgettünk vele amikor a Oneplus itt volt),
és követem Twitteren is. De igazából nincs még infó a kameráról. -
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35690 üzenetére
Jaja, ugy kell mint a videoban. Nem nagy kunszt. Nehany csavart kell kicsavarni. A kamerat meg egy flex kabel tartja az alaplaphoz. Körömmel konnyen kipattinthato. 5 perc alatt megvan az egesz.
Am lehet a te kameraddal semmi baj sincs. Tölts fel ide egy tájképet, aztan megnézzük.
Sztem csak en fogom ki a nem olyan jókat.
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35687 üzenetére
Koszi!
MA= Mobilarena. Sztem mindegy kitol veszed, mert mint irtam sztem eleg nagy a szórás. Aminel még észrevettem ezt a jellegu hibat az a LG G3, G4, huawei P7, meg kb az összes Sony.
Most innen vettem 3-at -
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35685 üzenetére
Szia!
Bekarikáztam azokat a hibákat melyeket írtam.
Ilyesmire gondolok:
Ez az első kamera modul, ami gyárilag volt benne:Ez a második: (Itt a kép jobb szélével voltak gondok)
A negyedik optikával még nem csináltam érdemi fotót, de ez eddig a legrosszabb ha távoli képről van szó.
Ezek közül a 3. kamerával voltam megelégedve a legjobban. Itt ritkán jött elő ez a hiba. Egyénként ez a legrégebbi modul is.
Az MA-s teszten ezeket a képeket csinálták:
kép1
kép2
kép3
Itt mindegyiknél kiváló az optika. Talán a kép2-nél a jobb felső sarokban van vmi, de az elhanyagolható mivel teljesen a kép szélén van.Most még várok aliexpressről 2 modult. Haználtat rendeltem. Remélem azok már lesznek olyan jók, mint a mobilarena-s tesztben.
Az is lehet, hogy mindenki másnak jó, csak én vagyok ilyen szerencsétlen és mindig pont rosszat fogok ki.. :/
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35675 üzenetére
Rendes kamera modult. Sunny P13N05A IMX214. Csak elég nagy a szórás. Pl találkoztam már olyannal, hogy akép közepén volt homályos. A legtöbbnél a kép széle homályos. Legjobb az lenne ha csak a sarkoknál lenne életlen. Egyébként az első generációs modulok sokkal jobbak mint az újabbak. Pl a mobilarenas tesztben lévő is kiváló.
Amit most használok az is egy régebbi darabból való. Amúgy csak 3$.ba kerül, szal nekem megéri kísérletezni vele (jobban minthogy telefont váltsak) -
norbert1998
nagyúr
válasz
janosibaja #35669 üzenetére
Nekem meg írta a flashl-eléskor, mikor magát a romot dobtam fel, hogy Flashing Magisk 12.0, vagy valami ilyesmi
-
norbert1998
nagyúr
válasz
janosibaja #35667 üzenetére
Még nem csináltam vele semmit
De erre nem kell utólag root, tartalmazza. Nem értem miért mondjátok hogy utólag tegyek rá. Vagy változott a rendszer és már nincs benn?
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35658 üzenetére
Szia!
Én használtam. Tud ez is RAW-ot. Jpg-es fotózásra ez is teljesen jó, de RAW rész nem kiforrott. Pl csak 3,171-es a max záridő ISO 100 mellett (automatán). Záridőt nem lehet állítani és a raw képeken a kép közepe vmiért kicsit túlszaturált. de ezen kívül elég sok minden testreszabható benne. LG G3-ra tökéletes (mert az alapból nem tud raw-ot). A Video rögzítő részét nem próbáltam.
Én vmi free verzióval (apkmania) próbálkoznék. A bacon camera egyértelműen jobb OPO-ra. -
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #35655 üzenetére
Benne van
...
-
LallerHUN
tag
válasz
janosibaja #35649 üzenetére
Ha jól látom eztud olyat.
Nem próbáltam még.
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35646 üzenetére
OmniRom-om van. Abbol is a 6.0
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35638 üzenetére
Ezt az opciot pontosan hol lehet megtalalni?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35640 üzenetére
Én doksinézegetésnél használom csak (office). Nyilván vannak appok, melyek alapértelmezetten teljes képernyőn futnak.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35638 üzenetére
Asszem ugyanaz (?), csak máshogy hívják romonként. Megadhatod, hogy adott alkalmazás (vagy akár globálisan) futásakor lásd-e az állapotsávot.
Magyarul növeli a látható képernyőt, cserébe nincs állapotsáv. -
silverbaron
csendes tag
válasz
janosibaja #35618 üzenetére
Ha még aktuális a fogaskerék ikon visszavarázsolása, akkor a Beállítások - Testreszabás - Panelek - Fejléc - az oldal alján "Beállítások gyorsgomb"-nál találod. Szerintem fordítva működika kapcsoló, mert akkor jelenik meg az ikon, ha kikapcsolod
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35627 üzenetére
Csak az üzemidő ne lenne gyenge...
silverbaron
Én egy fastboot romot tennék fel, mert ott a belső tárhelyet is szépen újra formázza. -
bmilan20
csendes tag
válasz
janosibaja #35621 üzenetére
Köszi a választ! Már kezdek megbarátkozni a gondolattal, de kárpótol, hogy rendes beállítások esetén gyönyörű képeket lő. Jelenleg Cyanogen 12.1.1 van fent
Az appot pedig ki fogom próbálni mindenképp -
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35618 üzenetére
Köszi az infót. Én már jó ideje a Magisk-ot használom mert ezzel el tudom rejteni a TVGO elől a rootot így a superSU nem működését nem tapasztaltam.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35615 üzenetére
Quick settings (gyors beállítások) - fejléc beállítások (?) - extended statusbar icons. Itt van a fogaskerék. Illetve nincs, ha kikapcsoltad
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35613 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy ez csak egy figyelmeztetés, hogy Root jogot adtál a telefonnak. Semmi más.
A Magiskban (ha azt tetted fel) kikapcsolható, hogy ne jelenjen meg állandóan! -
fricci
tag
válasz
janosibaja #35610 üzenetére
RR-t használok már régóta, szerintem a nightly buildek teljesen stabilak, rendkívül ritkán van reboot (talán kéthavonta), üzemidőben nem tragikusan rossz de ennél jobban nem figyeltem meg (gondolom átlagos lehet) illetve nagyon jól testreszabható.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35610 üzenetére
Nemnem, ez a hyperunicorns! Nitrogénnel nekem mindig problémáim voltak, több fajta is!
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35604 üzenetére
Na azt soha sem használtam. A google hiba az nem lehet gapps hiba? Milyen gappsot használsz?
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35606 üzenetére
Az összefoglalóban leírtakon felül csak annyit tudnék mondani, hogy az egyik legjobban testreszabható ROM amivel találkoztam. Üzemidőben nekem átlagosan vagy az alatt egy kisivel teljesített az a pár build ami fent volt, természetesen azóta változhatott a dolog.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #35603 üzenetére
Tesla a legviccesebb módon mindig a Google Fitnesz okézásánál hal meg, indul újra. Kuka
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35601 üzenetére
Köszönöm és Neked is RetepNyaraB, működik!
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35594 üzenetére
Megy rajta jól a CNM is (hosszú záridő és zoom is). De a hosszú záridőt leszámítva sokkal jobb a minősége a beépített kamerának.
Érdekesség, hogy az akkumulátornál a fogyasztási statban van egy Egyéb. Ez eszi a legtöbbet, 16%-ot. Ez mi a fene lehet? -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35592 üzenetére
Nem tud, ha jól láttam, de a minőség nagyon jónak néz ki és nagy méretű fájlokat is készít.
Viszont még egy hátrány: erősebb fényben lassan tolja fel a fényerőt, így egy ideig nehezen látható a kijelző.
Ha Te a sötét témát szereted inkább, akkor a validust kellene feldobnod. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35582 üzenetére
Az első restore-nél megkérdi a titán, hogy milyen visszaállítási metódust választasz. Asszem az xml a legkompatibilisebb, de egyértelműen ki lehet választani. Ezzel romok között sem szok gond lenni. Persze biztos csak az örök élet.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35588 üzenetére
#35583 2. mondata.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35586 üzenetére
A Oneplus One/Android development oldalon van egy Custom rom central az XDA-n. Oda egyedül ez a fejlesztő regisztráltatta magát. Ott találod.
Ahogy látom van egy külön Custom roms central szekció az XDA-n. -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35584 üzenetére
Nem, a linkelt verzió a bacon.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35582 üzenetére
Ez az és van belőle már 7.1.2 is.
Ez a Ground zero project 3 rom, de kb ugyan az a Tesla és a Validus.A hosszú záridőt még nem próbáltam az alap kamera appjában, nem is tudom, hogy van-e. Megnézem majd...
Én mindig tiszta telepítést csinálok és azt is javaslom. De egyébként nem kell a Google-al szórakozni, írtam már, hogy az APK Extractor Pro-t leszedve le tudod menteni az összes appodat apk-ba, és a beállításokat pedig Titaniummal tudod menteni. Új romnál pedig csak az apk-kat feltelepíted és az app beállításait pedig Ti. Backupból visszanyomod. Gyorsabb mint a Play-es visszaállítás és nem kell net hozzá.Én nem szeretem túlzottan az AOSP-t. :-)
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35578 üzenetére
Van.
Tesla az AOSP kedvelőknek nagyon be fog jönni szerintem. Standby fogyasztása 7-10mA, de nem teszteltem még több cikluson keresztül, úgyhogy nem tudom mennyit bír végre.
Kamera minden tekintetben jól működik (zoom, HDR), az előre telepített kamera app jobban működik mint a CameraNextMod. -
silverbaron
csendes tag
válasz
janosibaja #35561 üzenetére
Köszi
Majd megnézem. Olyan, mintha a rendszer nem férne hozzá az alap hangokat tartalmazó (system/media/audio) mappához, csak a fura az, hogy mindegyik romon
Azért álltam neki a romolásnak, hogy tudjak megint videót csinálni a telóval (Cosmicon kifagy), erre most meg nem csörög -
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35568 üzenetére
Konkrétan a Menü gomb hiányzik OPO alatt!
Köszönöm a linket, át fogom olvasni! -
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35564 üzenetére
Frissítés után telepítettem a Magiksot.
Van root, a Titanium továbbra sem hajlandó működni!Újratelepítés sem segít, maximum, akkor hogyha az egész rendszert a nulláról újratelepítem, vagy, hogyha minden egyes összetevőjét eltávolítom a Titaniumnak, csak azt nem tudom, hogy hogyan és miképpen kellene, mivel a sima eltávolítás, kevés!
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35564 üzenetére
Ha Magisk Manager-t használsz SuperSU helyett az induláskor alapból ellenőrzi a root jogokat így nem kell egy plusz app a telefonra.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35545 üzenetére
A google nem rakja vissza az appjaid beállításait, az adatokat pedig végképp nem. Játékoknál bukod a mentéseket (kivéve a play games mentéssel rendelkezőket), máshova újra bejelentkezni, beállítgatni. Agyrém. Titán mindent ment, ha beállítod neki. Illetve valamivel gyorsabb, mint mindent leszedni a netről (felhőből).
(#35546) Dolphine@ a fizetősben van minden értelmes lehetőség sajna. App+adatot ments (szerintem). Systemet (piros szín jelzi) NE, abból csak baj van mindig.
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35542 üzenetére
Nekem is kezd egyre zavarosabb lenni!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35540 üzenetére
Felhőből kiválaszthatod, mely appokat szeretnéd a legutolsó (vagy akár régebbi) rom-ból visszarakni.
Systemből nem tudom mi szerint válogat, mert csak részben nézi a beállításokat. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35536 üzenetére
Úgy értem a gugli felhőből. Nyilván csak a wifi/kékfog, esetleg kezdőkép, csengőhang, mittudomén; amit az elment. A személyes beállításokat nem lehet megúszni.
Titanium teljesen jó, rendszermentésre ne használd, tehát csak az appok/adatokra. Nekem két naponta éjjel szinkronizál, így szinte bármikor friss backupom van.
-
kano
nagyúr
válasz
A google lementi a sytem beállításokat felhőbe. Gondolom ennek a visszaállítására gondolt a kolléga.
-
Dolphine
addikt
válasz
Ez engem is érdekel!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35534 üzenetére
Én szinte sose vagyok dirty, általában szívtam vele. Csak az internal storage marad meg, illetve ott is utóbbi időben törlöm extra az sdcard/android mappát. Így clean enough
Aztán felhőből a system settings, titánból az appok. Többnyire bejön. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35532 üzenetére
Szerintem ez teljesen megjósolhatatlan. Leginkább az adott rom frissített adataitól, illetve a frissítés mélységétől függhet. Pont az a dirty lényege, hogy megmaradnak a beállítások, appok. Ha itt szar kerül a hurkába, akkor 1 dirty flasht bírt ki a rendszer
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35526 üzenetére
Na, ezt az oldalt nem ismertem. Én a LineAge hivatalos oldalát nézem!
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35522 üzenetére
Nem csodálom, hogy szemre nem változott semmi.
A changelog mindössze egy sor: Fix duplicated OMX.qcom.audio.decoder.aac entry -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35517 üzenetére
Az apk extractor ki tud szedni system appokat is, de azt tudni kell, hogy melyik lenne az. Szerintem ezt nem fogod tudni kiszedni, mert ez nem egy app.
guyver
Érdekes, mert nekem pont az tetszik az ulosban, hogy ha nem használod nem is merül. Volt olyan, hogy egész nap kb. 5%-ot merült, mert akkor nyúltam hozzá a melóban. -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35512 üzenetére
Nekem is Deák Bill, Hobo koncerten lett elegem belőle...
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35509 üzenetére
Szintén nekem is uoLOS + Bacon kamera: HDR, zoom, ISO állítás, RAW mentes és hosszú záridő is szépen működik.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35509 üzenetére
A hosszú záridő, HDR, zoom megy.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35501 üzenetére
Lightninggal, de nem feltétlenül oos fajtával. A hyperunicorns is cm lightninggal szerelt, ezért kell az oos verzió.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35497 üzenetére
Az a baj, hogy a lightening kernel egy sz@r. Reboot és bizonytalan működés...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35492 üzenetére
ISO, korlátozott fehéregyensúly (pár preset), záridő 1/8000-30 sec-ig, kézi élesség.
Nem sok -
válasz
janosibaja #35477 üzenetére
Mondjuk a Camera Next az alapértelmezett.
Beállítások, alkalmazások, Camera Next és itt lesz olyan, hogy Megnyitás alapértelmezés szerint, ebben pedig egy Alapértelmezések törlése gomb.
Így próbáltad? -
scope2007
addikt
válasz
janosibaja #35454 üzenetére
na én is beszállok a cosmic os-be
megvárom, hogy feltöltsön a telefon és jöhet az install
lineage mégsem hozta a vártat nekem.. főleg kamera gondok, nekem is az a lényeg, játék pl nem is érdekel márCosmic-OS_bacon_7.1.1_20170322_1.4-OFFICIAL
open_gapps-arm-7.1-mini-20170503root?
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35473 üzenetére
Az első indításnál amikor indítanád a zárképernyőről, akkor megkérdezi, hogy melyiket indítsa és ott megadsz egy defaultot.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35463 üzenetére
Ez a HalogenOS kamera szempontból tökéletes... de testre szabhatóság szempontjából éppen, hogy kettes.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35461 üzenetére
Ez a rom nagyon jó lenne, de szinte semmit sem lehet állítani benne. Ami nagyon hiányzik az a gombok hosszú nyomásra, 2x nyomásra való műveleteinek az állítása.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35458 üzenetére
Az a baj, hogy szinte az összes AOSP-nek van valami nyűgje.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35456 üzenetére
Én is feltettem a v22-t, de ott is fagyott video közben a zoom.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35452 üzenetére
Nekem sajnos nem ilyen jó a véleményem róla a mai tapasztalat alapján. 2 random reboot rövid egymás után, ez a Linghtening kernel. A kamera Next... V10 a videó felvételnél belefagy a zoomba.
Fogyasztása nem rossz, de a többi... és a Linghtening egy kalap... -
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35452 üzenetére
Kellett nekem megnézni ez a Cosmic OS-t!
Nagyon durván testre szabható!
A hozzászólásokban az utolsó oldalon valaki azt írja, hogy egyelőre leállt a fejlesztése.
I checked their telegram group 5 days ago it seems that the ROM development has stopped ,they will restart the development in while it seemsEzzel a videóval egyetértetek?
A LOS bemutatásánál egy pillanatra feltűnik a Lockscreen. Azt vajon hogyan?Más. Az xda oldalon hogyan és miképpen kerestek rá bármire. Nagyon elveszek benne annyi infó van az oldalon!
Kezdő vagyok ilyen téren nagyon.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35449 üzenetére
Hogy ezt én miért nem vettem észre.
Köszi! -
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #35448 üzenetére
A Percent only battery is low kikapcsolva, persze
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35446 üzenetére
Ami nem tetszik, hogy az akku kör kijelzésnél nem jeleníti meg belül a százalékot. Vagy csak nekem teszi ezt?
-
silverbaron
csendes tag
válasz
janosibaja #35443 üzenetére
OPO-ra 03.22-ei a legfrissebb: Cosmic OS 03.22.
Amit az előbb linkeltél, ha jól látom akkor Samsung Galaxy S5-höz való
Open GApps ARM 7.1 mini lesz jó hozzá. -
silverbaron
csendes tag
válasz
janosibaja #35441 üzenetére
Milyen verziójú TWRP-d van fent? Nekem a TugaPower féle 3.0.3.2-vel nem volt gondja.
Ha full wipe-ot nyomtál előtte, akkor működnie kellene. -
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #35440 üzenetére
A friss Cosmic telepítése "Error 7"-tel elszáll.
Keresem a hibajavítás módját.
-
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35438 üzenetére
Működik a hosszú záridő a régi CameraNext-el.
-
silverbaron
csendes tag
válasz
janosibaja #35436 üzenetére
Köszi
Sajnos csak 2 másodperces záridőt enged (nekem Bacon kamerában ennyi a max).
Valahol olvastam pár hete, hogy az Oxygen HAL tud hosszabb záridőt is, csak olyan romot nem találtam még, ami azt használná.
A gyári téma olyan, mint a többi LOS vagy AOSP rom alapból. A videón már egy másik témát látsz -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35432 üzenetére
Nem ezt dobtam föl, ennek egy régi verzióját, de ott valami nem tetszett benne.
Már nem tudom mi... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35432 üzenetére
Mindenki szeretné implementálni, de nem sikerül a nugáttal kibékíteni.
Sultan kamerája a legjobb volt (bacon előtt mindenképpen), de a rommal voltak gondok.Kano@ jgcaap lagfree-je nagyon jó lenne stanby-ban, de valami ezt is folyton felébreszti a los systemen belül (ennyit tudtam kideríteni). Eredmény 26%-os ébrenlét a kívánt 10-11% helyett.
Pedig mocskosul clean flash volt ez alkalommal, a belső tárhelyet is kicsináltam. Soha többet
A wifi néha nem kapcsolódik magától vissza, illetve mióta rányomtam az uoLOS firmware-ét, a hálózatot is dobálja random. Ennyit a LOS szerepléséről nálam... -
kano
nagyúr
válasz
janosibaja #35430 üzenetére
Ezt már próbáltam egyszer, de valami miatt nem volt ok.
Most nem tudom... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35426 üzenetére
Ez ez. Programozáshoz nem értek, tehát sosem néztem utána részleteknek. Nekem elég, ha működik a rohadék rendesen
-
eddie1978
senior tag
válasz
janosibaja #35422 üzenetére
Play Store-ban vagy az XDA-n írta valamelyik verziónál ezt a funkciót.
-
eddie1978
senior tag
válasz
janosibaja #35414 üzenetére
Nyomd hosszan a záridő ikont.
-
Obyboy
addikt
válasz
janosibaja #35414 üzenetére
Az AEX is AOPS alapú, de rajta kívül van sok másik AOSP alapú ROM is.
Mondhatnám így is: minden AEX AOSP alapú de nem minden AOSP alapú AEX. -
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35407 üzenetére
Öööö... Igen! Hát ezek nekem sem mennek
. En sem tudom autora visszaallitani. Azt hiszem a 1.8-as verzioban, ott vissza lehet.
Nekem hosszu zarral es HDR-el a kepet sem menti el.
Mondjuk engem ezek nem zavarnal. Este ugy is kezzel allitom a zárat, nappal meg auto-n van. -
eddie1978
senior tag
válasz
janosibaja #35404 üzenetére
Hosszú záridőnél visszaszámol. Szerintem ez tervezett. A beállítható max záridő függ romtól is. Valamelyikben max 2sec csak.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #35404 üzenetére
Mégsem pusztán bénaság lehet (bár az lenne), de újratelepítve beakad a zársebesség 1/5000-en, aztán meg folyamatosan behal-kilép a Bacon. Wipe volt...
Valami baj a ROM-mal lesz...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #35400 üzenetére
Hát, nekem pedig úgy tűnik, hosszú zár. Az utolsó 3 sec-nél visszaszámol, az biztos. 10 mp záridő: ha forgatom a telót, látszik a képen.
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35400 üzenetére
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35388 üzenetére
Tényleg! Még a CameraNext Mod van. Ezt én is használtam egy darabig. Elég hosszú záridőket lehetett beállítani, csak RAW-ot nem mentett. Jah meg kikapcsolható volt a zajszűrés is. Én erre gondoltam amúgy.
Amúgy ha a múltkori képemet megnézet. Ebből is ki lehet HDR-t hozni:
(Ez is csak 1 kép volt)Egyébként "Speed" a megnevezése a Bacon-ben:
Egyebkent nekem anno 85" sec folott nem ment a raw mentes, de az még egy regi verzió volt. Azota nem probaltam. Elvileg tud 100"-at ahogy latszik.
Most OmniRom-ot hasznalok. Abbol is az MM van fent. Most tartok 800 óránál kikapcsolas es problema nelkul.
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35386 üzenetére
Azt hiszem xda-n van Snapdragon Camera alkalmazas. Ez volt az alapja a Bacon Camera-nak. Ebben tudsz még hosszuzaridot allitani. Plussz van a Snap Camera HDR. Ebben meg RAW-ot is tudsz menteni. Tud expozicio korrekciót is. De csak 3.171" hosszut (automatikusan).
Egyebkent én már csak a Bacon-t hasznalom. Nekem ez a legtutibb. Csak ebben működik a RAW+ zaridoallitas (85sec-ig). Nekem hibatlan. A Bacon Camera V1.7-el még voltak raw kép gondjaim, nem jol kezelte a színeket A v1.8 es 1.9 már full.
-
balazs1022
őstag
válasz
janosibaja #35384 üzenetére
Nem lenne jobb RAW-ban fotozni? Ott elég egy képet csinalni. A RAW eleg sok fenyerteket lefed, tobbet mint a jpg. Normalis EV korrekciora totál elég. Csak nagyon extrém esetben van ertelme 3 kép osszedolgozasara. Sztem kár vele bajlódni.
(Mondjuk nekem ugyanez a velemenyem a panoramarol is. Jobb utolag mindent. Az automata progragramok sokat tevesztenek, az utofeldolgozassal kevesebb ez a hiba) -
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35381 üzenetére
Jogos, az még hátravan!
-
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35362 üzenetére
Igazad volt, tényleg rém egyszerű a nightly telepítése.
Megtettem. Kíváncsi leszek, hogy mi változott, vagy egyáltalán látszik-e valami szembetűnő változás! -
Dolphine
addikt
válasz
janosibaja #35378 üzenetére
Ezen már én is agyaltam!
Legközelebb kipróbálom, hogy nem csinálok vele semmit, hogy úgy mennyit fogyaszt.
Ha az a fogyasztás is magas, akkor kirpóbálom, az Extrém enegriatakarékos módot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest