- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Maffia91 #37871 üzenetére
Kernel adiutor tudja asszem. De randa rebootokba lehet futni, ha nagyvonalúan piszkálod. Mentségéül utána visszarak mindent alapra és lehet tovább borzolni az idegeit.
Sajna az opo 3rd party alkatrészek mind elég vackok, fene tudja miért. Ez már így marad, lejárt az ideje. Nálam tablet lett belőle; nem a fő telefont nyúzom itthon. -
balazs1022
őstag
válasz
Maffia91 #37869 üzenetére
En is sok kommentet olvastam ezzel kapcsolatban. Nem is nagyon lehet kapni eredeti alkatreszt. Pl kijelzokbol is csak utangyartott van.
Egyebkent a szineken tudsz allitani, nem? Sztem barmelyik custom rom-ban lehet. Ha meg nem akkor Kernel Auditor app-al.1. Kijelzo erzekenysegen ha allitasz akkor sem jo?
2. Mind a 10 ujjadat erzekeli? -
Danika256
aktív tag
válasz
Maffia91 #37835 üzenetére
Igen, csak a széleknél, de vigyázz az illesztésnél,, hogy szépen egyformán minden a helyére kerüljön!
Erősen nyomkodni nem szabad, mert nagyon törékeny a cucc. Előte a rácsot ragaszd be az érintőbe, mert ha kimarad akkor nincs lehetőség a javításra, de ez az egész folyamatra igaz, 1 dobásod van! Ha bekented szépen a letisztított keret széleit, akkor a ragasztónak kell pár perc míg egy kicsit szárad és utána mehet össze a cucc. A teljes száradás 24 óra! De ha összeraktad és minden szuper, terheld nyugodtan had melegedjen, aztán gyorsabban szárad.. -
balazs1022
őstag
válasz
Maffia91 #37829 üzenetére
Vegso mencsvarnak berendelsz egy keretes kijelzot. 7000-ert mar azt is lehet kapni.
Mondjok a te fele verziodat nem vallalnam be. XD Kemeny melo lesz leszedni a az uveget az lcd-rol.
Sokan ugy csinaljak h egy damilt vegighuznak (kozben hővel lagyitjak a ragasztot)Ragasztashoz Loca Glue-t hasznalnak (UV-val aktivalos).
Sztem a legnehezebb az lesz, hogy ne keruljon por a 2 elem közé.
Kepeket majd osztasz meg a javitas meneterol? Sztem sokan kivancsiak lennenek. -
Danika256
aktív tag
válasz
Maffia91 #37827 üzenetére
Nincs mit, egyszerűbb lenne kerettel, de így legalább csak rajtad múlik, hogy milyen minőségű lesz! Gondolhatod, hogy kerettel összerakott az nem olyan mint a gyári és tuti nem szenvednek vele sokat, hogy az jó is legyen.
Vannak olyanok amikben még hangszóró rács és alsó LED-ek plexi lapkái sincsenek benne, a csavarok meneteinek átmérőiről ne is beszéljünk! Így legalább minden stimmelni fog az eredetivel, csak jól tisztítsad majd le!
Nagyon óvatosan csináld majd az egészet, kapkodni nem szabad és akkor tuti jó lesz! Kell hozzá egy kis hidegvér -
Danika256
aktív tag
válasz
Maffia91 #37823 üzenetére
Igen, én már csináltam! Vannak ezek a többféle szélességben rendelhető fekete 2 oldalú ragasztók, több telóban is ilyet használnak.. Vagy ajánlom még a B 7000-et, szerintem azzal jobban jársz! A csere nem olyan nehéz, de figyelni kell és totál szét kell hozzá borítani, ha a keret marad és csak LCD/ digitizer assemblyt cserélsz!
A hangszóró rácsot ne felejtsd majd ki, mert anélkül csúnya!! -
Obyboy
addikt
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Maffia91 #37628 üzenetére
Ha a hálózati egység nem lenne az enyémen beszarva, egészen jó ma is, valóban. Bár vannak pl. játékok, lásd war robots, amelyek érthetetlen black screenekkel bombáznak random, meg a romokban is mindig van valami disznóság. Kamera, háát... 2014-es
Viszont pl. a hangja is egész remek (persze arise/viper modullal), érezhetően jobb, mint a stock qualcomm dac-kal szerelt telefonoknak. Volt az a hoax, miszerint ebben yamaha dac van, meg mittoménmilyen erősítő, ezt nem tudom se cáfolni, se megerősíteni.
Aztán van még egy xperia z2-esem, na azt szeretem igazán, mert kézbe áll, qrvajól néz ki és a sztereó hangszóró istenkirály. Ott viszont a rühes, megkerülhetetlen sony boot rendszer miatt folyamatos a szopás a kamerával (marshmallow felett nincs is megoldás a minőségre sajnos) -
Obyboy
addikt
válasz
Maffia91 #37585 üzenetére
Jól. Tedd fel helyette a jgcaap féle Los-t
-
Obyboy
addikt
válasz
Maffia91 #37581 üzenetére
Nekem vasárnap óta van fent a lineage-15.1-20180329-jgcaap-bacon.zip build. Ennyi idő után nem sok mindent tudok mondani. Random Reboot és fagyás még nem volt. Éjszaka (kb 21:30-tól 5:30-ig) 0mA és 7mA közti (3C Battery Monitor) logokkal merült 76%-ról 73%-ra. Kb 2 óra SOT-nál járok 40%-os merülés után.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Maffia91 #32224 üzenetére
Valamilyen alkalmazás fut, ami lefedi a képernyőt, biztonsági okból ilyenkor van olyan beállítás, ami nem engedélyezett.
Fedvény alkalmazás pl.: Twilight
Szöveg is van hozzá: "FIGYELEM! A Twilight bizonyos esetekben inaktívvá tesz biztonsági gombokat. Ha ilyet tapasztalsz, szüneteltesd a szűrőt vagy vedd ki ezeket a gombokat a tiltólistáról. Elnézést a kellemetlenségekért." -
puskas1993
tag
válasz
Maffia91 #32224 üzenetére
Én pont tegnap futottam bele. Újraindítás segített. De állítólag valahol ki kell kapcsolni minden alkalmazásnál ahol be van állítva, hogy más alkalmazások fölött ne jelenjen meg. De nekem nem volt hozzá türelmem.
Beállítások és ott keresésbe beírod, hogy fedvény és ott a legelső "HW fedvények letiltása" -
Véreshurka
senior tag
válasz
Maffia91 #30413 üzenetére
Sztem próbáld meg az első hozzászólásban található micafighter féle leírás alapján létrehozni az adb és fastboot kapcsolatot a telefonodon, nagyon jó szájbarágósan van leírva minden. És ha ezek megvannak, akkor onnan gyakorlatilag már csak 5 perc feltenni a TWRP-t, aztán már van minden, és próbálkozhatsz nem csak gyárival is, szintén a leírást szem előtt tartva. De ha bejön a gyári, akkor a fastboot-al már fel is tehetsz egy 12.1-es gyári rendszert is.
-
Véreshurka
senior tag
-
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Maffia91 #15213 üzenetére
Ezek a beállítások titkosak. Ha elmondjuk,mindenkinek Sanyi lesz!!!
Sőt!!!!
Ahhoz, hogy elérjétek ezt a menüt, az alábbi Grabojovojoyo számsort kell a tárcsázóba beütni de csak ha éppen nincs chemtrailozás és a HAARP sem működik, hogy nehogy zavar keletkezzen:
*#*#4636#*#*
A megjelenő boldogság menüben "Phone informaiton"-t megnyitva van a "Set preferred network type"-nél ez a sok okosság. Illetve a másik tudomány ugyanitt a jobb felső sarokban a három pöttyre pillantva a "Select radio band" lehet még a barátotok.Átállítás után elvileg elég egy modem off/on ugyanitt, de a tuti az a reboot
De ezeket a titkos információkat nem mondjuk el, mert ezek apró szakmai titkok, amiket senki sem tudhat!!!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Maffia91 #14371 üzenetére
Kicsit speckóbb verziót kapunk a CM12 ből de én kétlem, hogy S -es lenne, a hivatalos support ugyanis leállt, innentől az Oxygen OS a hivatalos. Bár gondolom a CM lehúzza a 2 évet a kötbér miatt. Vagy csak mert benne van a listában a bacon a többi melett.
Viszont az új OpO k már nem CMes hátlappal érkeznek mindegy milyen, honnan -
vitezlejszlo
őstag
válasz
Maffia91 #13175 üzenetére
Hali
Nekem szokta még eldobálni. T augusztusi kártya. LTE -n használva.
CM tud róla, itt a hibajegy rá: [lihttps://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-2352?jql=project%20%3D%20BACON%20AND%20text%20~%20%22gsm%20drop%22nk]
Ha Te is beírod, akkor már egyel több ember jelezte, picit nagyobb lesz a prioritása... bár nekem nem repülő módba betéve-kivéve nem javul meg... csak a reboot, az ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot.
Más.
Feltettem az első hivatalos CM12 fordítást. Minden nagyon szép minden nagyon jó, kivéve:
1: akku jobban merül mint 44S alatt, ott -5 - -9 mA volt itt most -15mA - -30mA az éjszakai merülés. 10 percenként nézve. Próbáltam az agyonistenített broáfos kernellel, azzal is ilyen. Majd kipróbálom a Google cuccok lekapcsolását, amit írkáltak már itt is, hogy a privacy guardban vagy hol le kell venni a jogokat róla... hátha csak az lesz
2: a profilváltás nem működik, be van állítva, hogy otthoni wifi lekapcsolódás esetén automobile profil induljon, de nem indul. Ugyanez céges wifire beérve céges profil induljon, de nem vált át. CM11-ben ez működött...
Ennyit találtam eddig... Illetve nincs screenshot beállítási lehetőség a power menübe, de mondták is, hogy nincs még benne minden fícsör...
l
-
Criton
veterán
válasz
Maffia91 #12754 üzenetére
szintén ez volt...
-
vicze
félisten
válasz
Maffia91 #12537 üzenetére
Nem szűnik meg semmilyen formában a támogatás, kényszerűen átalakul.
Hivatalos CM12S nem lesz elég nagy eséllyel, ezenkívül biztos hogy folytatva lesz a CM fejlesztése tehát CM12 lesz továbbra is rá.
Ezenkívül a jövő még elég ködös a telefont illetően, valószínű a CM és a OnePlus közti per sok mindent el fog dönteni. Az biztos hogy a OnePlus-nak februárra lesz 5.0-ra alapuló saját ROM-ja, és a továbbiakban szinte biztos hogy az lesz támogatva nem csak az indiai, hanem a globál modellekre is az kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest