- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Dolphine #38976 üzenetére
LOS recovery iszonyat buta, de mondjuk felrakod telepítéshez, aztán vissza a twrp-t. Vagy keresel belőle egy moddolt verziót, amit elfogad. Mindjárt megnézem nekem melyik van.
Szóval 3.4.0-0. Asszem hivatalos. De Tuga romot használok, nem official los-t, az is igaz.
Gappsból pedig MindTheGapps-t. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #38970 üzenetére
Lakásban oké a sima csősz; akkor érdekes, ha kint alszik a kertben, vagy pláne Balatonon a telek aljában. Oda kell a telefon, mert 200 méteren túl egy bébiőr se megbízható. Egyébként meg biztos van persze megoldás arra is, csak az app ingyen van, meg az öreg telefon is
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #38968 üzenetére
pl. Alfredcam alkalmazással. Egyébként akár az egész lakásod bekamerázhatod vele régi mobiljaid segítségével.
Babaőrként van egy adó meg egy vevő, biztonsági kameraként sok adó és egy vevő (most nincs meg a maximum fejből). Szerintem hasznos kis app. De kamera lévén szopja az akksit, még energiatakarékosban is. Nejem pixel4a-ja szokott adó lenni; kb. tojást lehet sütni rajta egy óra után... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #38966 üzenetére
Ráadásul széles körben támogatott mai napig. Működő magisk, ami egyáltalán nem alapértelmezett, 11-es droid(ok). Jaja best ever. A Mi3 még ilyen kedvenc telóm, de ott nincs már ilyen közösség és hát a 3G se hasít, alkatrész se nincs égen-földön. A harmadik király Z2 nagyjából most adja be a kulcsot végleg és azt se toldozgatom már többet...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #38962 üzenetére
Nekem azért lennének ötleteim
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #38959 üzenetére
Sajna ez tipik opo. Alaplap hiba. Azt meg nem egyszerű ma már beszerezni.
-
RetepNyaraB
veterán
Természetesen amennyiben ő nem érez funkcióhiányt és szereti, rendben megy, akkor hajrá!
Még egy érvem van a lebszélés mellett: ha bármi más megkukkan benne, azt nem nagyon fogod tudni orvosolni ma már. Antenna kábel, alaplapi gsm vezérlés - két típushiba (nem állítom, hogy gyakori, de bejöhet). Első még hagyján, talán Kínában találsz még, de a második alaplap cserés. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
csonka #38949 üzenetére
Az OPO nagyon egyszerűen szerelhető, rossz végén kötekszel, #kedveslinkelninemtudótisztelttopiktárs. Az ár a lényeg és egy 7 éves, full elavult vasra sokallom 40 euro kipengetését, mikor 30k körül őt körbekacagó ajánlatok vannak pl. hardveraprón. Akkor is, ha ez majd' háromszorosa egy esetleges akkucserének. Tehát nem biztatnék senkit rá (bár mindenki magánügye).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
GreenGoblin #38939 üzenetére
Én elővettem egy év után a fiókból, mert kellett mediaplayer+gyerekőr kamerának: megnéztem melyik a legelfogadottabb recovery a tizes droidhoz, sideload, majd reset mindenre és adtam a pofájába a LOS+Gappst. Sima ügy, mint előtte mindig. Az OPO igen problémamentes hardver, különben nem lenne akkora támogatottsága máig...
Nem utolsósorban hiszti nélkül megy vele a Magisk, ami régi telefon esetében külön áldás (sem a sony Z2, sem az LG V20 nem hajlandó pl. együttműködni a rootcheckerekkel. Az OPO simán) -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #38916 üzenetére
Ez a helyzet rendszeresen előáll különféle custom romos telefonokkal. Nekem is volt már; kurvaidegesítő. Azután egyszer csak megszűnik egy új telepítés, vagy romváltáskor. Sose jottem rá, mitől függ...
Egyébként könnyen függhet sim kártyától, jellemzően a hegesztős telefonba nem rak az ember kártyát...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs1022 #38882 üzenetére
Uh valamelyik fórumtárstól vettem egy készüléket és kicseréltem benne. Megy rendesen. Már amennyire menni tud. Azért sok minden problémás már - a régi utasításkészletek miatt gondolom (nem települnek dolgok), melegszik is, a rootot utálom, én nem vesződöm már vele. Hotspotnak jó lesz.
-
RetepNyaraB
veterán
Mert végre sikeresen kódolta a "biztonsági" részeket. Selinux, safetynet. Azért használunk custom romot, mert sokoldalúbb a gyárinál, ki lehet belőle gyomlálni a sok felesleges szart, hegeszthetjük kedvünkre. Nekem azonban ezek már eltörpülnek a szíváshalom mellett, amellyel egy egyszerű bank, vagy stream szolgáltatás telepítése jár. Nem éri meg. Szerintem nem vagyok egyedül, de véleményem nem reprezentatív
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #38871 üzenetére
Kibaszott google rendesen gallyra vágta a custom rom bizniszt mára, miközben az innovációjuk laza 90%-át tőlük kapták. Értem persze, a biznisz. Nesze neked fenntarthatóság, meg körforgásos gazdaság a lineáris helyett, rohadnának meg. Közben megy a nagyképű duma, hogy ők nem szerződnek olyan céggel, amelyik fosszilis enegriahordozókban érdekelt.
-
RetepNyaraB
veterán
Kurvaidegesítő, hogy ezeken a buzi romokon nem lehet kikapcsolni a rootot rendesen.
Mokee-n sem. Telekom app el se indul, netflix meg se jelenik playstore-ban, de apk-ból se lehet telepíteni.
Magisk pedig már elég régóta alkalmatlan a feladatára, vagy esetleg kétórás, bizonytalan kimenetelű exposed hegesztés után, ami nonszensz.Van valakinek megoldása jelenleg?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #38834 üzenetére
Na épp ma délután szoptam apám Z2-es Sonyjával megint egy kört és így működött (ha a magisk safety net check egyébként megy rendben) végül:
-Appoknál megkeresed a google play szolgáltatásokat (nem a servicest, hanem magyarul ahogy írom) és megvonod tőle a telefon jogot
-A kívánt alkalmazás adatait törlöd, leállítod a szarba, cache adatokat is törlöd.
-Magisk managert hide üzemmódban újratelepíted (a beállításokban van ilyen menüpont). Ne felejts el olyan nevet adni neki, amit felismersz. Alapból meglepő módon manager. Ezzel random módon csomagolja a rendszerben újra az appot, tehát nem ismerik fel a rendszerfigyelő root ellenes alkalmazások.
- Magisk Hide-ban gondosan beikszeled az alkalmazásod, ami elől rejteni akarod a cuccot.
Kipróbálod megy-e. Ha igen, a play service-nek visszaadhatod a telefon jogot.
Ha nem megy, akkor most nincs jobb ötletem épp
Illetve én alapból felnyomtam magisk modulként az Osmosis-féle busyboxot, mert a beépített néha nem elég. De ez opció, ha a fenti nem menne. Persze utána reboot, vudu, vaják. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #38832 üzenetére
Rákerestél magisk fórumokon?
Túl vagy a különféle fixeken? Több is van, nem mindegyik megy minden telón. Nekem eddig még mindig sikerült megoldani, a sony volt a legrohadtabb. Huawei halistennek nagyon rég nem volt.
Vannak ezek a hide ki-be kapcsolós, rebootos trükkök is plugin, vagy fix telepítés után (tudod, hide ki, revoceryben fix install, reboot, hide be, esetleg újabb reboot és ezek permutációi 😂). Konkrét appra kiadni a hide-ot. Ilyesmi.
Na? -
RetepNyaraB
veterán
Mongyatok gyorsan egy igazán stabil, nem basztatós romot. Fapadosat. Lehetőleg pite, de ha oreo jobb van, akkor azt. Root se kell; idiótának akarom adni a telefont, mindennapi használatra.
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #38773 üzenetére
OIS lenne a menő, anélkül a lézeres autofókusz is félkarú törpe. Egyébként a jelenlegi LgV30-on is elég gyenge, inkább manuálban állítok élességet, ha olyan a helyzet. A 855 a legerősebb, de nagyban függ az egész az OS optimalizáltságától. A nejem Mi A1-e máig igen fürge (s a fotói sem rosszak, pl. az OPO-hoz képest nagy különbség kifejezetten), nem viccelek. Csak a telefon indulása tart tovább, mint az enyém. Persze az AndoridOne, nem egy gyártói foshalom
-
RetepNyaraB
veterán
Ideiglenesen újra nyomom az OPO-t, mert megfeküdt a V20. Kijelzőidő nem érdekel, utángyártott akksival úgyis kakadarab. Egyébként idle jónak tűnik, az a lényeg. Új LOS teljesen smooth.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
dragonfire44 #38704 üzenetére
Simple egy bugos foshalom, főleg régebbi készülékek esetén. Elképzelhető, hogy ki kell lépned a fiókodból, reboot, újra belép, kártya engedélyez és megy. Rosszabb esetben app újratelepítés. Ezek közül valamelyik meg szokta oldani. Már amennyiben egyébként a los alatt megy rendben (nem próbáltam).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #38670 üzenetére
Új Sáomikat egyre nehezebb berhelni (gratulálok a gyártónak
) és a miui valóban ízlés dolga; én sose bírtam tartósan használni. Leginkább a felesleges fícsörök és az ostoba memória management miatt, ami koncepció, lassan 10 éve baszki...
Nekem már az OP is felejtős árkategóriába csúszott. Áttérek a másfél éves csúcstelefon vásárlásra, fél áron. 100 rugónál többet egy telefon sem ér nekem. De az se OP lesz, mert nagyon tartja az árát
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Obyboy #38643 üzenetére
Oh azt el is felejtettem, met az LG-n annyira bugos, hogy hagytam a francba. Köszi!
Mas: nincs benne most SD; ezert rak minden szart a rendszer particiora? Nem megy fel az ARISE, annak kellene 300MB szabad hely es basszus nincs mit törölni
Ott van 50 giga üres az internal storage-on, de a marha a systemre tesz minden appot, viszont athelyezni nem engedi (Titaniummal sem). Fene erti... -
RetepNyaraB
veterán
Felnyomtam a LOS-t, magisk, nova, bacon (Arise majd jön, most nincs kedvem szarozni).
Nova duplakoppra nem zar le, pedig kiirja, hogy engedelyt kapott. Elsöre ennyi. -
RetepNyaraB
veterán
Szevasztok, jo reg jartam erre, mint ös OPO tulaj.
Alibikent a lanyom tudom felhozni, ö bitorolta a germanoknal ket napra, mig beazott a szifon 6s. Ennek fel eve legalabb, de megkaparintottam most.Szoval LOS-t kell ratenni pitesitve? Oreo vonalon van valami best buy? a LOS fapadossagat nem nagyon szeretem, ha lehet valasztani...
Van hozza muszaj twrp, vagy a ööö aszzem talan 3.2.1 jo lesz?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs1022 #38355 üzenetére
Így. Egyre szarabb lett, végül telefonálni sem tudtam már vele. Egy hónap alatt kb. elért erre a szintre. Illetve, ha egy számára kedves adótorony környezetében volt, ott ment és az első cella váltásnál dobta el magát.
Modemet (firmware) simán recoveryből lehet flesselni, mindenféle wipe nélkül. Sok ilyen zip kering, most nem vagyok gép közelben. Akár az összefoglalóban is találhatsz linket asszem. De meglepő lenne, ha segítene, azt kell mondanom.
Nekem végül egy fórumtárs eladta a máshol hibás telefonját és kicseréltem az alaplapot. Ilyet boltban kapni nem lehet -
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs1022 #38352 üzenetére
Végig lehet játszani, amit otthon tudsz:
Rendes Wipe, firmware csere (modem, nem ROM), SIM csere.Ha nem, akkor jön az antenna kábel, ha az se, akkor alaplap, mert sajna integrált a vevő rész, nem cserélhető külön. Nekem ugye sajnos ez az utolsó verzió volt és hasonló körülmények között kezdett beszarni
-
RetepNyaraB
veterán
Najó, akkor feltehetőleg nem kompatibilis a telefon. Kell valami hdcp szabvány-szerűség a streamhoz és a netflix még a kanyarban sem volt, mikor a snapi 701(5) kijött. A V20 nekem is tudja már. Így az apk mirrorral sem érdemes vesződni asszem. Kibírja agyhalál nélkül a lányom, míg reszelik a 6s-t...
-
RetepNyaraB
veterán
Jelenleg lányom bitorolja az opót, míg a mocskos ájfónja szervízben van. Hisztizik, mert nincs netflix a playstore-ban. Régi a vas és nem támogatja?
Nekem ott van, de neki nincs ottJa, valami oreo van épp rajta, nem emlékszem melyik.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Dolphine #38229 üzenetére
Ez ilyen. Törlöd a programok cache bázisát, gugli appok adatait, majd restart és reméenykedsz. Utána újra be kell jelentkezni a fiókodba, ennyi.
Gapps nem hiszem, hogy jó ötlet. Nekem mindig bekavart, ha rendszer nélkül próbáltam magában telepíteni. Esetleg egy dirty flash, wipe nélkül. Persze az már magában rizikós
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
guyver #38162 üzenetére
Hát, könnyen lehet, hogy baromságokat beszélek megint. Nincs előttem a modemgyűjtemény. Ha c9-et elfelejtjük, akkor is az 1-7 az általában bevált verzió. Anomáliák előfordulhatnak.
(#38160) KSparrow@ kábel csati valószínűtlen. Nekem egyszer csak megadta magát az alaplap, előzetes jelek nélkül. Egyre rosszabb lett a helyzet, végül csak otthon működött. Fekete lelkük van ezeknek.
(#38163) guyver@ holaza pite? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
KSparrow #38157 üzenetére
Ha elmegy a térerő akkor vagy ratyi modemet flesseltél (a c1, c7, esetleg c9 jól sikerült), vagy az alaplap, illetve antenna kábel szarakodik. Persze a gyári romokat felejtsd el lehetőleg. 6-os van Sultan és jgcaap is nagyon jó fajta. Sultanban a legjobb a kamera, jgcaap volt a legsmoothabb
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Axe Miskolc #38071 üzenetére
Pelosi nagyon menő tok!
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Dolphine #37992 üzenetére
Egyébként is furcsa állatok és az adiutor is hol menti a változásokat, hol meg nem. Ráadásul kernel függetlenül, tehát megbízhatóan megbízhatatlan.
A cpu tábla átírás akkor valamivel biztosabb, ha a hotplug részben nem csak a qualcomm-féle megoldás van és nem is azt használod.
Egyébként nekem sosem hozott érdemben a konyhára, esetleg bizonyos játékok alatt. Komoly alulfeszelés sem, nem beszélve a governorokról. Persze egy conservative vs. interactive között nagy különbség van érzésre, de fogyasztásban, SOT terén nem tudom, mennyire tetten érhető. Mondjuk ettől még érdekes dolog és szívesen piszkáltam jó ideig
-
RetepNyaraB
veterán
Engem mostanság az Oppo find X foglalkoztat, ügyesen keltik a hájpot. S akkor akár visszatérek a brand ölelő karjaiba
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
norbert1998 #37926 üzenetére
A messenger nálam rendben (candy rom ez alkalommal), fb-t sose telepítek, hanem böngészőből nézem.
-
RetepNyaraB
veterán
Van használható akkumonitor app oreo-ra? A kedvenc 3c battery monitorom sajna ősz óta off project, nem is megy kekszen :/
A gsam is elég szutyok (nem is szeretem). Szóval?Ui. Akár felnyomhatom a candy-t is. Jelenleg aex van, amelyet jónak tarto(ttam)k, de a legutolsó nem nagyon akar deepsleepbe menni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
norbert1998 #37910 üzenetére
Keress rá, de egyébként egy open source project, melynek célja a mocskos google kizárása a telefonról úgy, hogy közben a szinkronizáció, play store és egyéb neked esetleg kívánatos fícsörök többé-kevésbé működjenek. Tehát nem egyszerűen nincs google a gépen, hanem a gugli által nyíltan biztosított API-k felhasználásával, de a KÖTELEZŐEN hozzáírandó cuccok NÉLKÜL is elkpézelhető a droid élet.
Azért érdekes, mert így egyfelől G nem turkál a végbeledben, ha te ezt nem szeretnéd, másfelől az említett nem turkálás miatt kevesebbet fogyaszt a cucc.
Persze az egész béta, félig-meddig illegál (naná, hogy Nay Testvér rühelli a szagát is) és elég komplikált volt fél éve, mikor utoljára nézegettem. De működött elvileg, ha vetted a fáradságot és bevállaltad az esetleges szopás hegyeket. -
RetepNyaraB
veterán
Hah ma megkapom Maffia91-től az alaplapot, nagy reményekkel. Ha műxik, jön a microG project 🤗
Mindig akartam egy jó, de aktuálisan nem használt telefont kísérletezni és most adott lenne a lehetőség! -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Maffia91 #37871 üzenetére
Kernel adiutor tudja asszem. De randa rebootokba lehet futni, ha nagyvonalúan piszkálod. Mentségéül utána visszarak mindent alapra és lehet tovább borzolni az idegeit.
Sajna az opo 3rd party alkatrészek mind elég vackok, fene tudja miért. Ez már így marad, lejárt az ideje. Nálam tablet lett belőle; nem a fő telefont nyúzom itthon. -
RetepNyaraB
veterán
Frissült végre a poweramp alpha, az OPO konkrétan megemlítésre kerül, mint optimalizált készülék. Azért elég szép, így 4+ év távlatából
Újra megy fixen a high-res output. Tud ez a MaxMP. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs1022 #37782 üzenetére
👍
A fotó tökjó, tehetséges vagy!
A fénykép kevésbé, de nem baj. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs1022 #37776 üzenetére
Én évek óta állítom, hogy a 2ésfél dollárért kettőt kapsz kínai ugyanannyit tud. Lehet, hogy szivárványosabb, vagy ha peched van, gyári hibás és felválik valahol, de cserébe nevetségesen olcsó, míg a másik ugyanilyen nevetségesen drága. Eltörni pedig pont úgy tud mindkettő. Én elég rendesen dobáltam az opo-t (gondolom innen a feltételezhető alaplap hiba), de a kijelző bírta, csak az üveget cserélgettem rajta 🤣
Off/csajom A1-én volt egy különösen drága xprotector üveg, amely fél centi lukat hagyott mindenfelé az ívelt kijelző miatt. Ritka ronda és két hét után odakoccant az éle, amitől elrepedt a drága üveg. Most a fent említett 2,50$ dupla pack kínai van rajta, a teljes kijelzőt fedi és patent. Ahogy mondtam, kicsit szivárványos, ha oldalról nézed. De nem is volt 3500ft.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Dolphine #37764 üzenetére
Ha a gugli állítja vissza, többnyire rendben megcsinálja a beállításokat; kivéve launcher. Ill. főverzió váltásnál vannak gondok a mentésekkel. Titanium valóban tud hülyülni. Erre megoldás lehet, ha az alkalmazást apk-ból visszateszed és csak a beállításokat Titaniumból. De ez sem százas minden esetben.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #37761 üzenetére
Van egy elfekvő füst-átlátszó diztronicom. Tied, ha kell. Csokiért.
-
RetepNyaraB
veterán
Ha fastbootból feltettél egy komplett romot (még ha ótvar régi ciánt is) és nincs kép, akkor az kezd hardver-szagú lenni nekem sajnos. Fastbootból recoveryt tudsz flesselni? Valami újat persze, 3.2.1 alapút. Van elég.
Ha az felmegy, akkor nincs gond. Vagy előtte esetleg firmware-t ha találsz fastboot alapon, azt is feltehetnél, hátha csak meghülyült. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs1022 #37725 üzenetére
Megnéztem: rendszer 1,36GB, többi 58,9GB
-
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Dolphine #37711 üzenetére
Nem kell firmware, csak ha valami utólag nem tetszik (hálózat eldobás pl.). Lehet romtól függetlenül flesselni. Akku statisztika törlése urban hoax, senki sem tudta soha bizonyítani, hogy van haszna. Fejből én sem tudom melyik könyvtárban van, de valszeg 2 perc gugli. Ha így teszel, akkor utána egy full töltés, csutkára merítés ciklus javasolt.
A hirtelen felugró fogyasztást 99%-ban az aktuálisan elrontott google update, a play store, vagy a kernel produkálja. Utóbbi a legrosszabb, mert nem tudsz vele mit csinálni. A cache wipe-ok segíthetnek, illetve a google services, ill. play store adatainak törlése (újra be kell jelentkezni utána). -
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #37655 üzenetére
Rakd már fel az emlegetett 3.2.1 K2-t. Szó nélkül telepít (aex 8.1-et).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #37648 üzenetére
Telepítés előtt mountold kézzel a systemet és indítsd újra a recoveryt. Aztán mount újra.
Ha asse, akkor fos a recovery. Jelenleg nálam a 3.2.1 K2 verzió vált be. Lásd xda. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #37645 üzenetére
Nyilván elb*ta a gugli szokás szerint. Wipe cache általában segít, plusz playstore, google services adatainak törlése. Persze újra be kell jelentkezned mindenhol.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Maffia91 #37628 üzenetére
Ha a hálózati egység nem lenne az enyémen beszarva, egészen jó ma is, valóban. Bár vannak pl. játékok, lásd war robots, amelyek érthetetlen black screenekkel bombáznak random, meg a romokban is mindig van valami disznóság. Kamera, háát... 2014-es
Viszont pl. a hangja is egész remek (persze arise/viper modullal), érezhetően jobb, mint a stock qualcomm dac-kal szerelt telefonoknak. Volt az a hoax, miszerint ebben yamaha dac van, meg mittoménmilyen erősítő, ezt nem tudom se cáfolni, se megerősíteni.
Aztán van még egy xperia z2-esem, na azt szeretem igazán, mert kézbe áll, qrvajól néz ki és a sztereó hangszóró istenkirály. Ott viszont a rühes, megkerülhetetlen sony boot rendszer miatt folyamatos a szopás a kamerával (marshmallow felett nincs is megoldás a minőségre sajnos) -
RetepNyaraB
veterán
válasz
norbert1998 #37612 üzenetére
Sztem a pikóban már van. Mikróban biztos. De nem mindegyik romban megy sajna. Lagfree januári 7.1.2-ben pl sucks.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
grizlisandor #37598 üzenetére
Wint tesztmódban indítsd el és engedélyezd az aláírás nélküli driverek telepítését, majd felteheted a kívánt drivert. Tesztmódot guglizd ki lécci.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest