Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadi207
csendes tag
$ Toolkit
-
Dadi207
csendes tag
Nem kell senkinek 1+hívó? Még van 3db 4 napig
-
Dadi207
csendes tag
Csak úgy
-
Dadi207
csendes tag
1+2=3 meghívó keresi gazdáját.
-
Dadi207
csendes tag
Hali,
van 1+ hívóm!
Remélem nem baj, hogy itt teszem közzé, de írtam privátba 3 embernek, és csak 1 válaszolt, hogy most nem kell neki. Szóval aki kéri, az viheti -
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #4453 üzenetére
Lehet, hogy valamit mégsem jól csináltam? Az imént felcseréltem a paranoid androidot a cm11-el, és egyik sem indult el. Visszacserélés után minden úgy volt, mint előtte. Csak a cm indul, semmi más. Amúgy úgy csináltam, hogy mikor sikerült kinyitnom a bootloadert, feltettem a gyári cm-et, frissítettem otán, rootoltam, és utána feltettem a fankó kernelt. Leszedtem a multirom alkalmazást. Abból indítottam a flashelést. Újraindult a telefon, rámásoltam a romokat, majd valamiért még1x újraindítottam, de akkor már nem jött be a rom választó menü, utána feltettem egy romot, gondoltam biztos azért nem jön elő. Akkor sem tudtam választani, úgyhogy megint flasheltem, de csak a multiromot, a twrp-t nem (valószínű itt a hiba). Ha végigcsinálom talán jó lesz. Holnap reggel megpróbálom.
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #4453 üzenetére
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #4367 üzenetére
$ SU
Nekem valahogy nem működik ez a multirom
. Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. Franco r16 kernelem van, próbáltam már több romot, de csak az internal romot indítja el
. Ha bármelyiket el akarom indítani, mindig bootloop lesz a vége, lefagy az 1+ kijelzőnél. Ha a cm11-et indítom, az mindig elindul, csak épp az 1+-t nem mutatja, helyette csak egy fekete kép van, a cm bootlogo előtt. Ennek mi lehet az oka? Mit csináltam rosszul? Vagy a franco r16 már nem támogatja a multiromot?
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #4421 üzenetére
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #4421 üzenetére
Csak még egy kérdés: ha a Device tampered: true akkor csak ez kell: Bootloader lock-unlock Toggle Only Script?
-
Dadi207
csendes tag
válasz
Dadi207 #4415 üzenetére
Most találtam egy német nyelvű figyelmeztetést. Lehet, hogy ez az oka a problémámnak? Itt azt írja, hogy az XNPH30O-ban megváltozott a bootloader mérete, és a jelenlegi leírások nem alkalmasak a bootloader kinyitására. Ez brickelheti a telefont, és tönkreteheti a bootloadert. Valaki hallott már erről a problémáról?
Akkor valószínű valamikor visszazártam a bootloadert, és az azóta úgy van. Eddig nem vettem észre, hogy nem sikerült újra kinyitni.
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #4404 üzenetére
A telefonról tegnap mindent lementettelem, sdk is van a gépen. A telefon bootol mindenhogy. Az lehet esetleg, hogy figyelmetlenségből valami számomra is ismeretlen bootloaderre cseréltem a régit? Vagy az nem ilyen egyszerű?
Twrp-t használok az elejétől fogva, de eddig ez nem jelentett problémát. Minden működött, ami most nem.
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #4382 üzenetére
Először is az volt, hogy elindítottam a toolkiteet, aztán talált egy frissítést, de nem tudtam letölteni, mert nem win32 alkalmazás (ezt írta). Akkor leszedtem egy másikat. Ez azt írta, amikor a romot akartam flashelni, hogy nem találja a telefonomat. (Pedig ott volt a monitor elött). Akkor megpróbáltam ezt. A "fastboot flash boot boot.img" parancsnál kiírta, hogy nincs nyitva a bootloader, pedig előtte azt írta, hogy sikerült. Utána megpróbáltam a toolkittel, és az is azt írta, hogy minden sikerült. Visszazártam a már amúgyis zárt bootloadert, majd megint kinyitottam. De mégsem volt nyitva. Recoveryből próbáltam flashelni azt, amit a toolkittel töltöttem le, de az nem sikerült. Csak a SlimKatet tudtam visszatenni. Lehet, hogy már korábban valamikor visszazártam a bootloadert, és egy korábbi hibával csak most szembesültem, de a lényeg akkor is csak az, hogy nem tudom kinyitni a bootloadert. Képeket sajnos nem tudok mellékelni, mert csak este 8 után leszek otthon. Asszem mindent leírtam.
-
Dadi207
csendes tag
Üdv mindenkinek,
a segítségeteket szeretném kérni. Valamit nagyon elrontottam a telefonomon. Pár napja feltettem a SlimKatet, és most nem tudom visszatenni a cm11-et. Az a problémám, hogy nem tudom kinyitni a bootloadert. Bármit csinálok, a gép azt írja, hogy sikerült, de mikor beírtam, hogy "fastboot oem device-info" akkor mindig azt írja, hogy false
. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán miért zárt vissza. Help pls. Előre is köszönom a segítséget.
Szerk.: utánam írnak color os-t. Ha azt megpróbálom feltenni, ott esetleg van esély a bootloader nyitására? Vagy az teljesen mindegy, hogy mi van a telefonon?
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #2426 üzenetére
Már minden oké, köszi a segítséget. Frissítettem én is az XNPH30O-ra, és arra jó lett az r11.
oda is van írva a, hogy csak azzal kompatibilis
[link]
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #2426 üzenetére
Franko kernel r11-et akartam feltenni, a romot nem már nem tudom, de a toolkittel töltöttem le, és lehet, hogy az a baj. most töltöm e mai nightlyt. Azzal talán jó lesz.
-
Dadi207
csendes tag
válasz
micafighter #2216 üzenetére
Hello, nekem lenne egy nagy problémám a Frankoval
fennt van a legújabb CM 11S, nyitott a bootloader, rootolva is van, de valami nem frankó
megvettem a franko kernel updatert, és mikor flashelem, utána lefagy a telefon kijelzője az 1+ logonál, de a háttérben minden működik. Többször is próbálkoztam, de sehogy sem jó. Help pls.
Szerk.: TWRP is fennt van, és a frissítés is ki van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest