Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lagabor11
csendes tag
válasz Black_Raven #3797 üzenetére
Igen, ez meg volt, de a letöltött 74 mbps fájlt nem látom, commanderral sem... Itt akadtam el...
-
Lagabor11
csendes tag
válasz Black_Raven #3790 üzenetére
Szia, neked hogy ment fel, én a letöltött fájlt sem találom, hogy átnevezzem, pedig több szűrést is csináltam, valamint nagyon nem jól teszek, help...
-
luna40
tag
Nálam is rendben van minden.
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
krics
tag
Nálam is flottul mennek a dolgok Android 12-őn. FR se volt.
-
Black_Raven
veterán
A tegnapi frissités kellett mint egy falat kenyér. A teló merült mint a balta, az Eszközök gyors csatlakozása 35%-al vezette a listát amióta felment az A12. Tegnap ráküldtem a javitást és ma a 21.helyen áll az Eszközök gyors csatlakozása 0.55%-kal. Szóval THX OP hogy ilyen gyorsan reagáltak, nem 2 hónap múlva javitották. Viszont nem értem a sok szidást az ikonokra/szinekre. Nálam minden maradt úgy ahogy eddig volt, semmilyen ikon nem változott át, egyedül picit kissebbek a statusbaron. FR nem volt és nem is lesz, pedig eddig mindig csináltam főverzió váltásnál.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
senior tag
válasz Dr. Maci #3770 üzenetére
Lehet nem kellene önkéntes béta tesztelőként sietni a frissítéssel.
Nekem még mindig nem hozta fel a gyári OTA rendszer, majd gondolom 1-2 hét múlva.Egyébként meg örülj neki, hogy van gyorsjavítás. Anno az LG P880 (Optimus 4X HD) utolsó frissítése jó sok felhasználónál teljesen tönkretette a GPS-t, és a gyártó ezzel ott is hagyta userek ezreit.
-
bozont
veterán
Üdv
OOS 11.0.13.13-mal tapasztalta valaki hogy videózás közben (4k 60fps) ugrál kicsit a fókusz? -
hard74
senior tag
A KB2005_11_C.11-re raktad az Eu-s downgrade romot közvetlenül, vagy előtte kell a NA downgrade rom?
Security patch mikori?[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Köszi.Gyanús volt, hogy a downgrade lesz a megoldás,de azt nem kívánja a szervezetem.Az Oos-en simán ment az átjárás a global-eu romok között, úgy látszik ez megszűnt a coloros-szel.
Egyébként semmi bajom a KB2005_11_C.11-gyel, minden működik hiba nélkül, csak a biztonsági frissítés miatt tettem volna fel az Eu romot.
Apropó a C.15 már a márciusi biztonsági frissítéssel jött ki?
Remélem nem hagyják magára a global(NA) romot sem, és hamarosan jön frissítés.Ha mégsem akkor kénytelen leszek rávenni magam a downgrade-re, és a teló ujrabelakására.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Linkin1994
senior tag
Ez az egész helyzet rámutat arra,hogy mennyire feleslegesek az updatek semmit nem hoznak cserébe megy a szenvedés pl windows 11. Mondjuk én épp ezért nem használok semmi fanci google pay féle dolgot így nem érdekel ha nem megy
Mondjuk lehet szerencsés voltam de mikor 7 pron android 11-re váltás volt akkor is ordított mindenki nekem akkor se volt semmi kínom meg most 10 pro-n sincs[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
válasz Dr. Maci #3770 üzenetére
Ez még igazából nem akkora gond, mert a hardver jó, csak szoftveres gondok vannak. Samsung pl kiadott egy szar telefont, pocsék hardverrel, szinte használhatatlan rendszerrel, és nem is tudták javítani. Mit csináltak? Kiadták ugyanazt a telefont, ugyanazzal a névvel, de más procival, amivel semmi gond nincs. Ha neked a régi verzió van, akkor dughatod fel magadnak, mert a kutyának sem kell, eladni lehetetlen, használni meg szenvedés. És, ha jól emlékszem, kb 800/900 euró volt megjelenéskor. (s20 fe) Megvan még nekem is a fiókban, jó drága hamutartó. Emiatt váltottam one plusra, de itt sem sokkal jobb a helyzet. Ejj, ejj... Ios lesz ebből, úgy érzem.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zizidor
őstag
-
magicbox
senior tag
válasz zizidor #3773 üzenetére
Pixelen biztos, hogy jó. És teljeskörűen személyreszabható a cikk szerint. ÉS ELDÖNTHETEM, HOGY MI LEGYEN AZ ALAPSZÍN, ha nem tetszik a háttérképből kiszedett, f@s zöld, rózsaszín stb.
#3775 Fantasztikus...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
sirgeoff
tag
-
addikt
Üdv!
Én csak csendben figyelem a topikot, és amit az elmúlt napokban olvastam, az nagyon nem nyugtatott meg. Nálam még szerencsére nem jelentkezett be a 12, és ehhez kapcsolódóan kérdezném, hogy van arra valami okosság, hogy ha oda kerülne a sor, akkor egyelőre ne is települjön fel automatikusan?
Olyasmire gondolok, hogy pl. egy újraindítás után ne azzal szembesüljek, hogy már a 12-es nyomul.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
zizidor
őstag
Kb. ezek az újdonságok, plusz amit a gyártók még faragnak rajta:
https://www.androidauthority.com/android-12-features-1195735/„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Dr. Maci
tag
Azért ez ami történik ezzel a frissítéssel egy tragédia. A főverzió utáni frissítést követő 5. napon egy korrekció kiadása önmagában a beismerése annak, hogy nem tejesen a várakozásoknak megfelelően sikerült minden. De az, hogy a helyi frissítés feltelepítéséért is a haját kell tépnie az embernek, egy vicc. Eddig nem volt semmi baj a telefonnal, tényleg baromi gyors volt, nekem a frissítési gyakoriság is megfelelő volt, de most ami történt/történik az értelmezhetetlen. Ráadásul az új rendszer semmi értelmezhető előrelépést nem tartalmaz, de a megszokott arculati elemektől el lehet búcsúzni. Nagyon sajnálom a OP-al háza táján folyik
-
sirgeoff
tag
Tegnap feltettem a C.16 frissítést. Látszólag minden rendben volt.
Ma reggel a Google Pay azzal fogadott, hogy a telefon nem felelt meg a biztonsági ellenőrzésen, és ezért az nfc-s fizetés le lett tiltva.
Root, custom rom, oem unlock sohasem volt, eddig rendesen ment a fizetés.
Majd kiderül... -
magicbox
senior tag
válasz Trias861 #3763 üzenetére
Este tettem fel. Gyanítom visszavonták. Én meg hadd teszteljem Mindegy annyi nyűgöm van 12 alatt, hogy bármi belefér már. Mielőtt bárki elkezdi, volt fr. Nekem attól a problémám nem szűnt meg. A launcher borzalom, testreszabás kb nulla, minden widget gagyin néz ki, ótvar betűtípus, idióta felbontás, ikoncsomag lehetetlen használata (amit nem cserél le, az nem módosítható), restart után befagynak a widget-ek. Kénytelen vagyok fekete-fehér hátteret használni mert különben olyan ótvar színeket kapok az alkalmazásában, hogy az vmi gyönyörű. Billentyűzetet lehetetlen eltüntetni. Bármilyen más külső launcher meg olyan képhibákat produkál 12 alatt, hogy öröm nézni (ez mondjuk az API hiánya miatt a Google sara). Undorodom ettől az Oppo rendszertől. Itt már csak a név maradt, más semmi.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Trias861
csendes tag
Nekem az este folyamán dobta fel KB2003_11_C.16 ot úgy ,hogy még a régi 11.0.13.13.KB05BA van rajta aztán ma reggel újra ránéztem és a KB2003_11_C.15 mutatja.
-
joelfan
csendes tag
-
magicbox
senior tag
Nekem működött az apk-s, gyökérből való frissítés (12 alatt tettem fel az apk-t) . Most 11_C16
Engem most azzal szórakoztat ez az új "kiváló" launcher, hogy a widget-ek nem töltődnek be restart után. Második restart után meg rögtön. Komolyan ZTE Blade érzet... Sztem nekem is ebből vmi custom rom lesz, pedig évek óta nem szórakoztam ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
-
Curtain
senior tag
válasz Black_Raven #3754 üzenetére
Itt az ötödik hozzászólásban van. Már ha erre gondolsz. link
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
Black_Raven
veterán
Shiaszgok! Valaki dobna ide az .apk linket a telwpitéshez.
-
hard74
senior tag
Valakinek sikerült már KB2005_11_C.11-re ráerőszakolni a KB2003_11_C.15-öt?Verziószám magasabb,amivel az oos-en működött az átjárás a global és eu rom között, úgyhogy ez nem lehet bajAkárhogy bújom a netet nem látom a megoldást. Local upgrade verification hibával eldobja.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
gulylali
csendes tag
Updater ma feldobott egy 77 Mb-ost frissítést a 12-re, amit letöltölttem ott van a gyökér könyvtárban.Az új telepítő program nem látja.
-
luna40
tag
válasz trance89 #3744 üzenetére
Kötelező (lenne)? Miért is? Soha, egyik androidos telefonomon sem csináltam full resetet, mégsem jövök panaszkodni, mert minden jól működik! Szerintem, ha kötelező lenne, akkor telepítés előtt a rendszer felhívná rá a figyelmünket! Én úgy gondolom, hogy a telepítések 95%-ban nincs full reset.
-
Hibarin
tag
válasz daver88 #3743 üzenetére
Szia,
Az updater telepítési útmutatójában lesz egy link, és onnan le lehet szedni az apk-t, amivel fel lehet telepíteni.
Amúgy így jó pár nap után azt kell hogy mondjam, egész elégedett vagyok. Ugyanakkor a play áruház továbbra se működik nekem egy idő után az itthoni Telekomos ont alatt. A munkahelyemen a Vodafone-os ont alatt viszont semmi gond, szóval nem értem mi lehet a gond. Amúgy emellett még annyi van, hogy a Messenger app rezgő funkciója valamiért nem igazán működik okésan. Valamint bugos az Insight aod kijelzés egy kicsit. Ja meg jó lenne ha működne a Volte Yettel alatt.
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
Üdv!
Nem olvastam sokat vissza, ezért sorry, ha már volt kérdés.
Updater ma feldobott egy 77 Mb-ost frissítést a 12-re, amit letöltölttem, de nem találom a helyi frissítést...Ezt hova dugták??
Köszi!
-
balat86
csendes tag
Sziasztok. Másnál is van olyan probléma Android 12 frissítés után hogy a némító kapcsoló hangosról rezgőre való állításakor, ha épp a böngészőben vagyok, bejön a "Keresés ezen az oldalon" opció?
Oneplus 8T
-
hard74
senior tag
Sajnos már nálam sem működik, uaz ami nálad is. Mostanában nem volt rá szükségem,így nem tudom, hogy a 12-es droid nyírta ki, vagy már valamelyik 11-es frissítés.
Nálad már 12-es van?LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
magicbox
senior tag
Véletlenül bekapcsoltam a Google segédet a launcher variálásban. Tudja esetleg vki, hogy hol tudom kikapcsolni?
-
gery2123
őstag
Eddig az új rendszer elég jól muzsikál egyedül a Gmail értesítés nem jön meg .....
Más gonddal nem találkoztam eddig, mondjuk egy nap elteltével nem is néztem mindent még.-- PSN_ID: GerY2123
-
luna40
tag
Én tegnapelőtt felraktam, mindenféle gyalulás nélkül, nekem tetszik! Sokkal simábban megy, jobban testreszabható, kicsit szokni kell. A sok negatív komment ellenére kellemesen csalódtam! Amit nem találok (lehet, hogy nincs is), az a telefon zárolásának a beállítása. Itt ha kikapcsol a kijelző, mindjárt taperolni kell az ujlenyomat olvasót, a 11-nél a hosszabb időbeállítás végett nem kellett.
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
válasz Mr. Nimbus #3726 üzenetére
Hogy sikerült? Én NA-n vagyok, de nem megy a helyi frissítés.
-
ANDROID???
addikt
Ezért is célszerű kivárni, a tapasztalatokat elolvasni (jelen esetben belesz.rni frissítésbe)
Esetleg, ha a sok hiszti miatt picit faragnak rajta, majd akkor felpakolni. -
zizidor
őstag
Sokan nem vesznek annyi fáradságot, hogy megnézzék a frissítés előtt, hogy egyáltalán mire számíthatnak. Mi az ami változott, mi az ami új, mi az ami nincs többé. Az A12-nél pl. már előre belengették, hogy lesznek a ColorOS-ből átvett dolgok. Nyilván nem lehet mindenkinek a kedvében járni, még úgy sem, hogy a droid azért sokkal személyre szabhatóbb mint mondjuk az iOS. Van pár dolog ami nekem is hiányzik, de azért meg lehet szokni ezt is.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mr. Nimbus #3714 üzenetére
Már tárgytalan, sikerült...
-
g0dl
addikt
Azt hiszem én még várok ezzel a frissítéssel. Persze lehet, hogy 99% nagyon boldog felhasználó nem ír ide, az 1% csalódott pedig panaszkodik.
-
balat86
csendes tag
Eddigi véleményem az A12 frissítésről:
-Kicsivel lassabban tölt a teló, és kicsivel gyorsabban merül.
-Bal oldalon lévő Google-asszisztens (vagy mi) nem kikapcsolható. Ez nagyon idegesítő.
-Eddig ha lehúztam a kezelőpanelt felülről és rámentem a mobilhálózat nevére, felugrott a SIM-kezelés. Most ez nincs.
-Egy koppintásra felébredő Ambiet kijelző nincs többé. Helyette hol így - hol úgy reagáló AOD van.
-Nem érzem a rendszert olyan gördülékenynek mint eddig. Néhol érezhető a lassulás, a reagálási idő megnövekedése.
-Értelmetlen, haszontalan animációk, különféle effektek lettek belerakva a rendszerbe.Az a véleményem, hogy ha valami jól működik azon kár változtatni. Ezt a fejlesztők máshogy látták. Igazából semmi érdemi újítást nem véltem felfedezni, így átlagfelhasználóként. Felesleges sallangokat raktam a rendszerbe, ami még jó volt azt kivették.
Oneplus 8T
-
trance89
őstag
Az A12 alapú customoknak még kell egy kis idő hogy elérjék azt a szintű stabilitást mint a 11
Lineage 18.1(A11) marad nálam még jó darabig, ha kijön a 19 nemsokára még rengeteg sok apró bug lesz benne az elején. A 18.1 pedig villámgyors és betonstabil, nem lesz olyan új funkció a 19-ben ami miatt azonnal menekülnék rá -
K82
őstag
Én egy nap után kukáztam a gyári rendszert és kerestem egy normális A12 alapú romot. AOSP/Lineage(Cyanogen) alapú androidon "nőttem fel" a Motorola Defy-jal kezdődően, az OOS egészen eddig jó volt de a 12-es verzióval kezd "elMIUIosodni" amitől frászt kapok. Belekerült minden, ami miatt mindig is kerültem az EMUI/MIUI/OneUI rendszereket: háttérben futási engedély, autostart, ilyen-olyan akku/app "optimalizálás" és a többi...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
saca23
aktív tag
Kivàncsi vagyok ota-an mikor tolja az arcomba a frissítést telekomnàl vàsàrolt telefonnàl.
Bàr vannak fenntartásaim a tapasztalatokat olvasva . -
Fionella
tag
válasz Black_Raven #3703 üzenetére
Köszönöm! Valamit tuti elütöttem, mert most már működik. Csak banki szolgáltatásokhoz használom. Ritka, hogy kiadom a kezemből a mobilt, de ha mégis, nem kell szem előtt lenni ezeknek az alkalmazásoknak. Én így vagyok nyugodt.
-
Fionella
tag
válasz zizidor #3705 üzenetére
Köszönöm. Megleltem, de hogy igazán mi volt a megoldás, nem tudom, mert utána sem volt hajlandó "beengedni" a mobilt. Aztán megszüntettem a MAC-cím szűrést, majd újra beállítottam és sokadszorra újra indítottam a routert és egyszer csak működött. Remélem, így is marad.
sch_a: neked is köszönöm. A fejlesztői mód még nem volt aktív, így ott jól volt minden beállítva.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Tiszteletem! Gondoltam vissza teszem az eredeti 11-es eu romot a 11-es global helyett. Felraktam az msm tools-t, az mennyire gáz, hogy csak 1 com portot érzékel? A videókon mindenhol 2 volt. A másik, a gép látja edl módban az eszközt, de az msm tools valamiért nem érzékelte. Mi az amit nem jól csinálhattam? Előre is köszönöm a segítséget!
-
gulylali
csendes tag
Oxigén Updater nekem is felajánlotta az új EU romot ma. Az enyém 11-en 2003 eu verzió volt majd 12.indiaira frissítettem. Ekkor 2001lett.Jött egy frissítés ekkor KB2003_11.C.15_1150_202204021905 lett. Most vissza akartam váltani az Eu-romra. Feltelepítettem a helyi frissítéshez az apk-t.Nem engedi telepíteni az új EU-s t.
[ Szerkesztve ]
-
zizidor
őstag
válasz Black_Raven #3709 üzenetére
Akkor azóta változtattak. Nem teszek ki róla képet , de hiába írom be a kódot, előtte utána #, nem történik semmi. Amúgy épp azért van az elrejtés helyett a zárolás, hogy ne kelljen ilyenekkel bűvészkedni. És ahhoz elég az ujjlenyomat is. Persze mindenki azt használja amelyik szimpatikusabb.
Szerk.: Oké, megvan. A rejtett dolgokhoz külön hozzáférési kód van.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz zizidor #3707 üzenetére
Amikor beállitod az Adatvédelmi jelszót a Rejtett alkalmazásokhoz, akkor többször írja hogy belépés a Google tárcsázóból és figyelmeztet hogy jelszó előtt és után # kell írni. Én így lépek be, igaz minimalizáltam az appok számát, mert lusta vagyok irogatni a jelszót. Egyszerűbb lett volna ujjlenyomiattal.
-
g0dl
addikt
válasz Black_Raven #3700 üzenetére
És egyébként mire jó az alkalmazások elrejtése?
-
zizidor
őstag
válasz Black_Raven #3703 üzenetére
-
zizidor
őstag
"az AOD nekem se folyamatos, egy ideig megy aztán elsötétül"
Testreszabások, Mindig bekapcsolt kijelző, Megjelenítési opciók:
Energiatakarékos - egy idő után kikapcsol
Ütemezett - folyamatos a megadott időintervallumban
Egész nap -„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
-
Fionella
tag
válasz zizidor #3696 üzenetére
Biztos láma vagyok, de leírnád lépésről lépésre? Mert hogy nem találok kapcsolati tulajdonságot a wifinél. Az pontosan hol van?
Az alkalmazásokkal kapcsolatosan a rejtett alkalmazást értettem.
Black-Raven: Neked is köszönöm. Az próbáltam, nem hozta elő. Lehet, teljesen meghülyült a mobilon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest