- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hibarin
tag
válasz
daver88 #3743 üzenetére
Szia,
Az updater telepítési útmutatójában lesz egy link, és onnan le lehet szedni az apk-t, amivel fel lehet telepíteni.
Amúgy így jó pár nap után azt kell hogy mondjam, egész elégedett vagyok. Ugyanakkor a play áruház továbbra se működik nekem egy idő után az itthoni Telekomos ont alatt. A munkahelyemen a Vodafone-os ont alatt viszont semmi gond, szóval nem értem mi lehet a gond. Amúgy emellett még annyi van, hogy a Messenger app rezgő funkciója valamiért nem igazán működik okésan. Valamint bugos az Insight aod kijelzés egy kicsit. Ja meg jó lenne ha működne a Volte Yettel alatt.
-
lazajnd
tag
válasz
daver88 #2742 üzenetére
Egész egyszerűen egyáltalán nem, vagy alacsony prioritással használok olyan szolgáltatásokat, amik igényelnék a folyamatos online jelenlétet.
Ha kapok is egy üzenetet, munka után ráér megnézni, email-eket szintén. Ami ezeknél sürgősebb figyelmet kíván, azért általában felhívnak.
Mobilnet nincs ingyen, feltöltőkártyás vagyok, szintén nagyon retro, tudom
Szerintem a baseband processor és a wifi modul is fogyaszt rendesen, bár konkrét méréseim nincsenek.
Ezen kívül van egy olyan megalapozatlan elképzelésem, hogy a telemetria nagy része üresjáratban fog "hazakerülni", legalábbis én így tervezném a dolgot. Természetesen igénybevétel közben is megeshet, de arra már kevesebb ráhatásom van.
Nálam is a megszokás a fő mozgatórugó, nem tagadom.
Nem szeretnék naprakész lenni, leginkább este (vagy üresjáratban, mint most) nézek rá ezekre a dolgokra, email, üzenetek, hírek, fórum stb.
Egyébként remek üzemidő amit írtál, ajánlom a kérdezők figyelmébe! -
Moleman
addikt
válasz
daver88 #2742 üzenetére
Valamennyivel biztos kevesebbet fogyaszt, de most nem tudok reprezentatív értéket mondani. Előző 2 éjszaka 8-8%-ot merült offline, most úgy felejtettem a wifit és csak 4-et merült.
A percrekész jelleg nekem nem annyira fontos, minden értesítés ki van kapcsolva, telefon némítva, ha akarok ránézek, ha hívott valaki, majd visszahívom.
#2745 ANDROID???
Németországból nincs áfa, de ha szerencséd van, Kínából sem. Ma jön kínai csomagom, 3 hét alatt ideért, és kérdés nélkül átcsusszant. De olyanról is hallottam, aki cipőket rendelt, kifizettették vele a 399 ft eljárási díjat, de az áfát nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest