Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroX92P
tag
Ha valaki sietne és ezzel töltené a vasárnapot, vpn-en, bulgárián keresztül megtalálja a gyári updater.
-
zileut
tag
A13-ban normalisan működik a "Ne zavarjanak" funkció, mivel A12-ben sajnos bugos, nem némítja a hívásokat, értesítéseket, pedig A11 alatt tökéletesen működött.
-
hyrex
tag
Feltöltöttem Google Drive-ra is ha kell valakinek.
-
farena
tag
EU has finally received F.13; links are in the app. Also added links to global rollback ZIPs.
Kapjuk mi is e szerint.
[link]Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
eFeMeR74
senior tag
Valaki használja a Google új A13 alatt elérhető akkujavító funkcióját a TARE t?
Én a gyári adatokon használom egyenlőre, de úgy néz ki müxik a dolog.
Leveszi az AOD.fényerejét is amivel plusz energiát sporól.
Kiváncsi vagyok hosszútávon mire lesz jó.
Mondjuk nem értem alapból miért nincs bekapcsolva hamár újítás.
A Fejlesztői menüben kapcsolható."TARE jelentése The Android Resource Economy, és XDA azt mondja, hogy “elsősorban az eszköz energiafogyasztás-kezelésére összpontosít.” Ez egy intelligens rendszer, amely segít megmenteni a telefon akkumulátorának élettartamát. Mint XDA elmagyarázza, hogy a TARE “Android erőforrás-jóváírást” jutalmaz az alkalmazásokért az akkumulátor töltöttségi szintje alapján. Az alkalmazások ezután ezeket a krediteket bizonyos feladatok elvégzésére használhatják. Az Android azt is korlátozza, hogy egy alkalmazás hány feladatot végezhet el."
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
hyrex
tag
Sziasztok!
Ha valaki nem bírna magával, esetleg vállalkozó kedvű, feltöltöttem ide a KB2003-hoz a GLOBAL romot ami OTA-n jött másoknak (nekem sem jött még meg).
XDA-ról töltöttem le a frissítést, majd Total Commander + 7zippel módosítottam a payload_properties.txt-ben az alábbi sort: oplus_update_engine_verify_disable=1
Ezután az Oxygen Updaterből letöltött OnePlus_Tools-t kellett feltelepíteni, majd telepíteni az OnePlus_Tools-ból (MyApplications2 települ) az OTA frissítést.Én Android 12 C.36 alól csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz sanyula #4883 üzenetére
Szerintem nem. Legalább is én semilyen beállítási lehetőséget nem találtam. Illetve nincs visszajelzés. Egyedül az állapotsoron [kép] lehet kapcsolni, hogy kijelezze a HD hangot (volte)és a vowifit. De 5g az van a Yettelen és Digin is a preferált hálózatoknál . Én is szivesen veszem, ha valaki rájön vagy tudja. A telefonos kódokat nem tudom.
Most a visszajelzéseket lehet a *#800# aktiválni A13 alatt az IMEI maradt a *#06#.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
tag
Ez már az utolsó android a 8t-re? Vagy még számíthatunk 14re is?
-
eFeMeR74
senior tag
válasz ANDROID??? #4875 üzenetére
Ne adj neki netet se mobilon se wifin.
A biztonság kedvéért még a kékfogat is
A jobb felső sarok kérdőjel a súgó ott leir mindent.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #4875 üzenetére
Google one , azt írja ki van kapcsolva. Fotózás eredménye, akkor is fent van a neten.
-
G4bi89
senior tag
Aki már pár napja használja az A13-at, az akkumulátor időben mit tapasztal? Főleg 12-es verzióhoz képest érdekelne, és nem is feltétlenül a screen on time-ra gondolok hanem úgy érzésre.
Nekem az utolsó C.36 rom nagyon bevált, főleg készenlétben bánik kimagaslóan jól az akksival. Persze van pár hülyesége, de alapvetően ok. (szerencsére hálózat eldobásom nincs)
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
eFeMeR74
senior tag
válasz ANDROID??? #4872 üzenetére
A drive és a google one beállításaiban is kapcsold ki.
Valamint a google fotó app jobb fent a sarokban a képedre katt Fotók- beállítások katt aztán a biztonsági mentés és szinkronizálásnál is kapcsold ki.
[kép] [kép] [kép]MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
ANDROID???
addikt
Valaki segítsen, hogy a fotók hogy a retekben ne kerüljenek fel a google fotóra? Nem találom a beállítást, az általános zsinkron t kikapcsoltam, de így is felmennek fotók a netes felületre.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Stauffenberg #4867 üzenetére
Én a 36-is frissítést is az elsők között kaptam a multkor. Az azelőttieket meg 2-3hét csúszással. Mostmeg ránéztem a fórumra mondom mi ez a sok hozzászólás, aztán rámentem a frissítés keresésre és beadta egyből az android 13-at.Pöpec minden eddig pedig nem is wipe-oltam semmit.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
zizidor
őstag
válasz Stauffenberg #4867 üzenetére
Én sem. Az A12-höz képest azért még örülhetünk, arra 5 hónapot kellett várni, erre meg 3-at.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
eFeMeR74
senior tag
válasz sirgeoff #4861 üzenetére
Mondjuk én nem találtam a Yettelnél a támogatott készülékek között a OP8T
Ezért lehet a szolgáltatót kell csesztetni vele.
"
Ha támogatott a készülék, 72 órán belül aktiválódik magától. Ha nem támogatott, akkor az ügyfélszolgálatnál kell könyörgőre fogni, hogy kapcsolják be. Ne lepődj meg, ha azt mondják, hogy nem tudják kézzel bekapcsolni. Be tudják, csak nem akarják. Próbálkozni kell később, másik ügyfélszolgálatossal."MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
válasz ZeroX92P #4860 üzenetére
Ezzel egyetértek, de már nagyon régen a KB2005 RoM tartalmazza a KB2003 ROMot.
Nincs külön csak a KB2003.
A KB2005_11F13 jön OTAn is vagyis azt lehet telepíteni a KB2003ra hacsak valaki nem pakolgatta össze-vissza és nem ment félre valami ahogy te is irtad.
Ezt lehet telepiteni KB2003 és 2005re
-
ZeroX92P
tag
Nem valószínű hogy megszűnt volna az EU régiós ROM, attól, hogy már 12-nél is össze vissza érzésre cserélgette itt néhány ember a régiókat aztán ment, hogy ez nem jó, az nem jó attól ez még nem lesz jó.
Az EU verzióba még mindig kerülnek GDPR kompatibilis akármik, ahogy korábban, úgy most is csúszik csúszhat pár napot-hetet. Amíg ezt tömegesen és vagy hiteles forrásból valaki meg nem cáfolja addig a 2003-ra nem teszünk 2005 romot csak ha tudjuk mit csinálunk. -
zola899
tag
Sziasztok!
Mivel a 8 Pro fórum nem pörög, ezért itt kérdezem meg:
az IN2023-as (EU) verzióra rá lehet tenni az IN2025ös (GLOBAL)
verziót?
Nem lesz gond?Vagy inkább várjak, míg megérkezik a telómra OTA-n keresztül?
Köszi!
Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds FE
-
eFeMeR74
senior tag
válasz DDE_2012 #4852 üzenetére
Új rendszer csak tiszta telepítéssel.
Nálam is beragadnak a régi beállítások, de ezek mind gyorsan orvosolhatóak.
Szerintem aki felrakja a A13 (minnél tisztább telepítés mellett, wipe,"adattörlés",gyorsítótár törlése) nem fog csalódni szerintem.
Kicsit vicces, de még a Digi 5G [kép] is belekerült a Yettelem mellé.
Békáson mértem Yettel 5G : [kép] .
Eddig elégedett vagyok a teloval.
Ütős lett a sok negativum után előrelépés mindenképpen.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
DDE_2012
csendes tag
Felraktam én is ezt a KB2005_11.F.13_2130_202211142345-at.
- Wallet megy (tudtam fizetni)
- Bluetoth leáll/kilép. A már megjegyzett eszközökre manuálisan nem enged kapcsolódni, de automatikusan kapcsolódok (tehát pl a kocsi kihangosítóra automatikusan felkapcsolódik; de a telórol nem tudok filet küldeni). Nem engedi megnézni / módosítani a beállításokat.
- 1x 2x előfordult, hogy nem tudtam felvenni a bejövő hívást (1sim, manuális felvétel)
- VOLTE ikon a felső sroban megjelent (szövegként nem ikonként). -
Stauffenberg
nagyúr
válasz MPeter87 #4850 üzenetére
Nem, mert kb 1 hónapja raktam fel és engem is nagyon felbasztak az agybeteg dolgai, pláne a hálózat eldobálás (kiherélve az adatkapcsolatokat elviselhetőbb lett, napi 3-4 eldobás helyett lett belőle a végére heti 1-2).
De akkor már volt szó arról, hogy béta fázisban van az Android 13-as, amit dicsértek a tesztelők és még karácsony előtt kiadják a stable-t. Igazából úgy voltam vele, hogy ha visszamegyek az egy full wipe, lakhatom be újra, hogy aztán pár héttel később megint toljak egy full wipe-ot ezúttal Android 13-on és megint a nulláról lakjam be.
Ha nem tudtam volna lecsökkenteni a hálózati problémák számát ez sem érdekel és visszamegyek 11-re, de nekem ott is voltak idegesítő bugok (pl: naponta fordult elő, hogy a telefon elkezdett szaggatni és nem reagálni semmire bő 15-20 másodpercig, ez legalább megszűnt Android 12-n).
Most igazából az Android 13-on múlik, hogy maradok-e a márkánál. Nagyon rég itt vagyok és nem szívesen mennék el (Androidon belül már nincs is hova), de ez az utóbbi két verzió nekem nagyon szar élmény volt, utoljára középkategóriás fospuska Samsung telefonokon tapasztaltam ilyet.
-
MPeter87
őstag
válasz Stauffenberg #4849 üzenetére
Nem mentel vegul vissza 11re? Engem zavartak a 12 hulyesegei..
Megvarom, amig felrakod a 13at h mi lesz a velemenyed. -
Stauffenberg
nagyúr
Király! Tegnap mikor bejelzett az Oxygen Updater, csak a hírt közölte és azóta nem frissítették, hogy már van EU ROM is.
Akkor nyomkodom én is az OTA keresgélést és este legyalulom mikor hazaértem. Nem akarom, hogy bármi köze legyen az Android 13-nak ehhez a foskupac 12-höz.
-
Madoc
veterán
válasz Stauffenberg #4847 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz defy456 #4836 üzenetére
"És gyanús, mert nem találok linket és az oxygen updater sem ajánl c36-nál újabbat."
Nekem EU modellem van és az Oxygen Updater is leírta, hogy nincs még EU ROM, nem véletlenül nem ajánlja fel. Biztosan rá lehet barkácsolni a Global vagy India ROM-ot az EU modellekre is, talán még működni is fog normálisan, de én biztosan megvárom az EU ROM-ot és miután felment fogok csak gyalulni.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Rudiaszarvas #4844 üzenetére
Milyen telefon? Melyik ROMra akarod ráengedni? stb. Lehet letöltés közben sérült a file. Helyedben megvárnám OTAn.( az a biztos)
Vagy tölsd le mégegyszer stabil neten.
4.53GB elég nagy .MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok! Letöltöttem a KB2005_11.F.13_2130_202211142345 update-t de nem engedi telepíteni azt írja ellenőrzés sikertelen volt. Valakinek ötlet? Nem OTA-n jött, hanem xda-ról töltöttem. Szép napot!
-
eFeMeR74
senior tag
válasz ruszi_tomi #4839 üzenetére
Nálam a kézmozdulatok lezárt képernyőn nem müködött. Hiába kapcsoltam ki és vissza. Egy ideig jó volt aztán megint nem.
Kikapcsoltam újrainditottam és utána kapcsoltam vissza. Most lekopogom jó.
A Walletnél is próbáld meg, hogy kikapcsolod,törlöd a gyorsítótárat és adatokat, majd újrainditod. Utána pedig újból hozzáadod. Kikapcsolt NFC mellett.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
sch_a
addikt
válasz eFeMeR74 #4837 üzenetére
Szerintem inkább parasztvakítás. Én nem látom értelmét még feljebb tolni a virtuális memóriát. Ha elkezdi használni, igazából még lassabb is lesz tőle... Szerintem még nem tartunk ott, hogy egy 8GB RAM-mal felszerelt telefonnál erre kényszerüljünk. (Főleg hogy a memory extendert kikapcsolva is látok 5GB swap-et.)
Információ az eszközről - RAM - RAM kibővítése
-
_pda_
tag
2x keresés, letölt, install
Már az fut.
Valami óra widgetet kell túrnom, mert ssjnos a gyári akkora helyfoglaló, h nem fér el az ikonoktól. (korábban is ekkora volt, kár érte) -
ruszi_tomi
aktív tag
Első hiba, NFC fizetés egyenlőre nem működik. Wallet app újra rakása se segített, most megpróbálom majd a kártyákat újra regisztrálni az alkalmazásban.
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
-
eFeMeR74
senior tag
RAMból sosem elég nem véletlenül rakják bele a telóba a bővítés lehetőségét. Ráadásul most meg is emelték. Jövöre gondolva jó megoldás. A telefon nem lesz gyorsabb tőle , de simábban fut.
Főleg, ha munkára használja az ember mint én. Nem zárogatok be semmit,gyorsabban eléred az alkalmazásokat stb. Átlag felhasználoknak felesleges( főleg 8-12Gb Rammal,Zrammal), de aki komolyabban használja akár munkára,játékra nem árt.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
defy456
aktív tag
Jól értelmezem, hogy kb2003-ra nem megy fel?
Basszus, emiatt gyalultam le a telót és raktam fel a 12-t (c36).
Marhára nem akartam a 12-t és napok mire belakom a telót
Nagyon bosszús leszek, ha tényleg így van. És gyanús, mert nem találok linket és az oxygen updater sem ajánl c36-nál újabbat. -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mr. Nimbus #4832 üzenetére
Már ki is derítettem. Nem megy fel.
-
eFeMeR74
senior tag
Na gyorsan feldobtam én is. Kicsit furcsa most mokolhatok vele. Azt látom, hogy most a RAM 4,6,12Gb lehet bővíteni az eddigi 3,5,7 helyett. Nem semmi 24Gb ramom van Egy pár kép a frissítési folyamatról:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Mr. Nimbus
senior tag
Vajon, ha KB2003-as 8T-re rá tudom tenni az NA-aa A13-at? Anno amikor az A12-vel szórakoztam nem volt problémám belőle...
-
eFeMeR74
senior tag
válasz ruszi_tomi #4828 üzenetére
Már régóta nem tesz különbséget a file nevében. Nekem is KB2003 van és KB2005 a letöltő file..Telepítés után maradsz KB2003 on. A telepítőben benne van mind2ő és automatikusan felismeri.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Eddig nagyon frankó minden, szinte új telefont kaptam, nekem nagyon tetszik a rendszer. Minden sima, akadás semmi, bug eddig semmi, jó pár új funkció lett, most OxygenOS 13.0 lett a telefonon. Ami nekem nagy kérdés, a hálózat eldobásos szokása maradt-e a telónak. Azt most nem tudom sajna tesztelni.
Az AOD teljesen megújult, jó pár beállítás lett oda is. Dupla koppra szépen felébred.Samsung Galaxy S23 Ultra
-
MPeter87
őstag
válasz ruszi_tomi #4826 üzenetére
Erre nagyon kivancsi vagyok, foleg h megoldja-e az AOD es duplakoppos ebresztes problemat. Mas kevesbe idegesitett a 12esben.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #4827 üzenetére
Az a szép az egészben, hogy az én telóm KB2003-as, mégis KB2005-nek látja. Sose mókoltam, mindig a gyári frissítést raktam fel. De felrakom ezt is, lesz ami lesz.
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz ruszi_tomi #4826 üzenetére
Úgy néz ki, hogy csak a NA-sokra jött. Az EU-ra még nincs semmi.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Nekem megjött az Android 13-as frissítés. Telepítette már valaki? Merjem felrakni?
KB2005_11.F.13_2130_202211142345 névvel.
4,53 GB-s méretű pakk, ígérnek minden jót a leírásban.............Samsung Galaxy S23 Ultra
-
sch_a
addikt
Most látom másodszor megjelenni a VoWiFi jelét az állapotsávon. De mire megírom ezt, el is tűnt. Ezt mi befolyásolja?
-
luna40
tag
válasz Mr. Nimbus #4823 üzenetére
Igen, a Yettelnél nincs foglalt jelzés, csak szétkapcsol és a kijelzőn ott virít a "vonal foglalt" szöveg.
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
addikt
válasz pendre54 #4821 üzenetére
Ja, és ehhez még annyit, hogy megfigyeltem, hogy ilyen esetekben is, amikor hang nélkül megszakítják a vonalat, úgyanúgy felszámol 1 perces tarifát. A hivásjegyzék rendszerint, mindössze 1-3 másodperces időtartamú hívásként jelzi, és viszi a lóvét. Korábban, a normál foglalt jelzéses híváskezdeményezésnél, teljesen lényegtelen volt, hogy hány másodperc után szakítottam meg a hívást, nem számoltak fel tarifát.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz Mr. Nimbus #4820 üzenetére
Köszi, én speciel a Yettelnél vagyok, sima, feltöltő kártyásként, Te melyik cégnél vagy?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Üdv!
Olyan idegesítő problémára nem találom a megoldást, hogy ha hívok egy számot, és az épp foglalt, a telefon nem ad foglalt jelzést, hanem minden hangjelzés nélkül, egyszerűen megszakad a kapcsolat.
Hol, mit kellene állítani, a rendes foglalt jelzéshez?[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz ANDROID??? #4814 üzenetére
Hát ez az... :(
-
Stauffenberg
nagyúr
Némi update C36 fronton:
Letiltottam, hogy az 5G hálózatokra is felmenjen és az automata lekérés helyett kézzel beállítottam a legfrissebb APN adatokat, amik a Yettel weboldalán elérhetők. Nem mondom, hogy nem dobta még el egyszer sem a hálózatot azóta, de sokkal ritkábban csinálja.Előtte viszont igazi agyrém volt, egy otthon-iroda távolságon 2x is elhajította a mobilnetet, ami mondjuk napi 4x jelentett Airplane Mode On/Off-ot.
-
tag
na rávettem magam, és frissítettem OTA-n a legutolsó elérhető android verzióra.
Olyan nagy gond nincs, de azért 1-2 dolog idegesít.
- duplakopp nem mindig működik ébresztéskor
- bejövő hívás esetén (2 sim-et használok) kiírja ugyan hogy melyik SIM-en érkezik a hívás, de korábban még színezve is volt a SIM kártya neve, most sima fehér... hiányzik a szín
- értesítések: gmail-en e-mail érkezik, eddig az értesítést is színezte (pl. a gmail szöveg piros volt), most ez is sima fehér, sokkal gagyibb az egész
- volte ikon nem látszik
- shelf elég rossz helyre került, valahogy nekem nem esik kézre így...
Tud ezekre valaki gyógymódot? miért kell így lebutítani az oos-t?Üzemidő okés eddig. A rendszer elég gyors továbbra is.
-
zoli8814
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #4811 üzenetére
Nem nagy téma pedig. A egyébként 8t-re rengeteg minőségi custom rom van. Érdemes azokat is kiprobalni
Xiaomi 14 Ultra
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Linkin1994 #4809 üzenetére
Sejtettem, ezért is írtam, hogy nem véletlenül IN ONLY...
-
Linkin1994
senior tag
válasz Mr. Nimbus #4807 üzenetére
Általában azért IN only mert az ottani userek egyrészt sokkal többen vannak + azok állandóan tesztelni akarják az újdonságot sokkal több feedback-et kapnak az Indiai felhasználóktól.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
zoli8814
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #4807 üzenetére
Igazából aki akarja, az felrakhatja szerintem. Én is ugráltam EU és USA ROM között amíg megvolt a készülék.
Ha valami hiányzik egyébként, az a 8t üzemideje A11 alatt.Xiaomi 14 Ultra
-
YAS-dude
őstag
Közben Indiában már a második open beta is elérhető az OOS13-ból.
-
gazee
tag
OTA-n is megjött a c36
-
Moleman
addikt
válasz ZeroX92P #4801 üzenetére
+1.
Nálam is ugyanez a berögződés, egy rakás olcsó/gyenge/kompromisszumos telefonom volt az android első 4 évében. Aztán annyival jobb volt az első csúcskategóriás telefonom, hogy azóta már csak azt merek venni, bár nekem elég a kifutó modell is. Ezek már 4+ évig kihúzzák nálam, aztán mennek a fiókba, emlékbe. Vagy az ágy mellé ébresztőnek.Kompromisszum mindig van, ha más nem, a túl nagy méret, de hát nem lehet minden telefon P10 klón.
-
ZeroX92P
tag
Az égegyadta világon abszolút semmire A leg erőforrás igényesebb alkalmazás amit futtatok az nagyjából a waze, ez egy totál irracionális igény.
Ez ilyen berögződés szerű nálam, veszek egy aktuális csúcs vagy csúcs szerű telefont aztán ~1év 10hónapig nem érdekel milyen telefonom van csak ne kelljen vele szarakodni és minden működjön, aztán 1-2hónap maradék gyári garival eladom és jön az új.
De nem igazán szeretek kompromisszumokat kötni ha már annyiba kerülnek amennyibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest