Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
Köszi.Gyanús volt, hogy a downgrade lesz a megoldás,de azt nem kívánja a szervezetem.Az Oos-en simán ment az átjárás a global-eu romok között, úgy látszik ez megszűnt a coloros-szel.
Egyébként semmi bajom a KB2005_11_C.11-gyel, minden működik hiba nélkül, csak a biztonsági frissítés miatt tettem volna fel az Eu romot.
Apropó a C.15 már a márciusi biztonsági frissítéssel jött ki?
Remélem nem hagyják magára a global(NA) romot sem, és hamarosan jön frissítés.Ha mégsem akkor kénytelen leszek rávenni magam a downgrade-re, és a teló ujrabelakására. -
K82
őstag
Mi nem ismer fel mit? Kezdem elveszteni a fonalat, mi a probléma.
Ugyanolyan verziójú telefonunk van (8T EU KB2003, eredetileg KB05BA régióval), erre rá lehetett tolni az Open Beta 1-et (nem Oxgen Updaterből) -> lett belőle KB2005 merthogy EU-ra nincs még OB. Megcsináltam a rollback-et tegnap este mert elbaltáztam a Magisk-et (#3209), így a telefon KB05AA régiós lett. Erre ugyanúgy felment az OB1, de ma este megint rollback lesz mert bántja a szemem a 60Hz játékok alatt.
Az OP által linkelt apk-t feltelepítettem a telefonra (#3225), a local upgrade-re kattintva betallóztam a rollback rom-ot és amint végigért a számláló, restart után ismét android 11 fogadott. -
hard74
senior tag
Itt megtalalod az apk amivel ismét lesz helyi frissítés, illetve itt van a rollback rom is.
https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-12-open-beta-1-for-the-oneplus-8t.1548475/
Milyen figyelmeztetést kapsz?
Én is felraktam a bétat, de nálam minden ok,kivéve hogy fura ez az új ui.
Én azért frissítés után, ujraindítás előtt nyomtam ehy kepp data"apk-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest