- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
Az a baj, hogy én autóban telefonon hallgatom a zenét, és google térképet is használom, Android auton keresztül. És elég veszélyes/idegesítő minden hívás/cellaváltás után újraindítani a mobilnetet. Ráadásul van, hogy a kabátban marad a telefon akkor külön lehúzódni és előtúrni...
-
Kikike
tag
Ha van kedved próbáld ki, hogy kiveszed a digi kártyát, wifit kikapcsolod, yettel mobilnetet bekapcsolod. Indítasz egy hívást majd utána egyből nézd meg, hogy tudsz e netezni: működik e a böngésző, megy e zene stream. Nekem 100ból 99x nem volt net közvetlenül hívás után. Bármikor tudom reprodukálni a hibát 12,13as rendszeren is (11re visszaállva nincs gond).
-
Black_Raven
veterán
Nem tudom kié lehet az etalon. Én néha megrökönyödve olvasom a rengeteg hibát amit a készülék produkál. Egyet tudok, az enyém tökéletes, teljesen elégedett vagyok vele. Nálam a material probléma sincs, gondolom azért mert minden xart nem kapcsolok be. Bár végig gyári EU rom van rajta, semmi mók, egyedül az Updatert használom. Amúgy zöld 8+5/128gb. Szerencsére ami apró hibát észleltem, a 2 frissités javitotta. 12-re váltás után nem volt FR, pedig eddig mindig csináltam, de most se időm se kedvem nem volt mindent legyalulni. Szóval már ketten vagyunk.
-
Rick4
félisten
Volt egy készülék, ami most 3.5 hónapig ki volt kapcsolva, 88%-kal lett kikapcsolva, és eltéve a fiókba, 85%-kal lett bekapcsolva 3.5 hónap után. Szóval valósan lemeríteni sem egyszerű.
gamegod: fizess ki egy samsungért még többet, és majd meglátod, miféle szerviz szolgáltatást kapsz.
Ilyet sose láttam, ez honnan és miért jött? -
elekresz
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
A Simple az alapértelmezett, ki-be léptem, kártyát is újra hozzáadtam, nem értem mi a gond.
Hasonló volt a 7T-n is - ott nálam sem dobta vissza a nyugtázó üzenetet - de ha beléptem az alkalmazásba, rámentem a kártyára, akkor biztosan ment, most így sem. Fura. Csippan a terminál a boltban, majd sikertelen, többszöri próbálkozásra is. Ez legyen a legkevesebb bajom.. -
tomboy84
tag
Nálam gyári van, időnként lehet rendelni 50% kedvezménnyel a hivatalos shopból. Adnak hozzá keretet is, amivel egyszerűbb a felhelyezés. Illetve, ha még nem rendeltél, akkor van ingyen szállítás kupon a drágább szállításra, azzal szerda késő este megrendelve péntek délelőtt nálam volt az üvegfólia
Ahogy nézem, most 40% kedvezménnyel van, 15 euróért.
-
-
Black_Raven
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest