- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbwolf
aktív tag
Szintén a gyári szervízt javaslom. 2022. Januárban küldtem el egy 3T-t akkumulátor cserére. ( Már nem volt garanciás.) Házhoz jött az UPS futár. A szervíz vissza írt, hogy sérülés van a telefonon, (valóban volt) azt is javítják. Minöség biztosítási okokból másképp nem cserélhetnek benne akut.100000-ben fájt volna. ( Alaplap, kijelző, ház, aku csere) Nem kértem. Küldték vissza. Az egész egy hét alatt lejátszódott, semmit nem kellett fizetnem.
-
-
-
Mr. Nimbus
senior tag
Ez már tartalmazza a 11-es eu firmwaret. Youtube-on találsz hozzá videó tutoriált. A qualcomm drivert kell előtte telepíteni és akkor simán menni fog. Nem nehéz, csak az EDL módba rakás nem jött mindig össze egyből, de ha abban van és az msm tools is jól van beállítva, akkor egy kattintás és megy magától!
-
-
K82
őstag
A McDonald's app volt az egyetlen, ami nem működött nyitott BL mellett. Unicredit, Gpay, Revolut, Wise, 2FA programok mind mentek ha a Magisk rendesen be volt állítva - kivéve ezt... Amúgy is az amcsiknak köszönhetjük, ott a kuponozást űzték olyan magas szinten h vmit lépnie kellett a McDonald's-nak.
-
Nuada herceg
őstag
Telekomos, igen. A neten én is olvasgattam még tegnap és a c20-al voltak ilyen bajok. Ott ajánlották hogy tegyék fel a c21-et, de volt aki arra is írta, hogy az sem működik.
Szerintem egyébként ez szolgáltató független dolog. Ha jól tudom már nem nyúlnak bele a szolgáltatók a frissítésekbe, mint pár éve hanem közvetlenül a gyártótól jön. Így kb. mindegy hogy "hol" lett vásárolva a telefon. -
eFeMeR74
senior tag
-
-
Lagabor11
csendes tag
Szia Ezzel én is sokat szívtam, lényeg, hogy egy linket le kell tölteni ami a lokális update lehetőséget megadja, na ezt kell a ZIP kiterjesztésről APK-ra átírni, majd feltelepíteni és az már látni fogja a letöltött zip kiterjesztésű, érthetetlen elnevezésű, de a gyökér könyvtárban lévő frissítést. Ne add fel, a fórumban nagyon jó fejek vannak, nekem is tudtak segíteni, pedig....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest