Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz pendre54 #5966 üzenetére
Vegyél egy olyan tokot ami enyhén az üveg felé ér, pl AlzaGuard tok ilyen volt, és kint ne dobáld a telefont.
Én 1 évig a gyári fóliával használtam, majd pedig teljesen fólia vagy üveg nélkül. Az említett tok mindig megvédte ha padlóra (parketta) ejtettem.[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz pendre54 #5959 üzenetére
Beállitások- Alkalmazások- Alkalmazáskezelés- Telefon-Tárolóhely- használat- Gyorsitótár
Pedig ugyan ott van az is Rendszerinditónál kell törölnöd. Magát a rendszerben csak a "wipe cache" a telefonon a hangerő gombok le v.és fel és bekapcsoló együttes nyomásaval való inditási (recovery) menünél tudod megtenni.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
-
eFeMeR74
senior tag
válasz pendre54 #5738 üzenetére
Vagy ahogy a kolléga ajánlja 1 factory resetel vagy valmilyen accu optimalizáló appal mint nekem( accubattery pro erősen ajánlott cucc)
Esetleg a play áruházból letöltesz eggyet amit utána törölhetsz is.
Pl: [link]MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
-
addikt
válasz pendre54 #4821 üzenetére
Ja, és ehhez még annyit, hogy megfigyeltem, hogy ilyen esetekben is, amikor hang nélkül megszakítják a vonalat, úgyanúgy felszámol 1 perces tarifát. A hivásjegyzék rendszerint, mindössze 1-3 másodperces időtartamú hívásként jelzi, és viszi a lóvét. Korábban, a normál foglalt jelzéses híváskezdeményezésnél, teljesen lényegtelen volt, hogy hány másodperc után szakítottam meg a hívást, nem számoltak fel tarifát.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
juve600
nagyúr
válasz pendre54 #2994 üzenetére
szia
Telenor VoLTE aktiválása :
-felhívod a 1220 a-t
-műszaki segítségkérés
- megmondod az ügyintézőnek hogy kéred a VoLTE tiltás feloldását a telefonodon
-megkérdezi hogy milyen telód van
[link] innét mondasz egy tetszőleges típust,amit támogatott
- pár percen belül leveszik a tiltást
-újraindítod a telót és már megy is a VoLTE -
Dr. Maci
tag
válasz pendre54 #2992 üzenetére
Vodafone-os vagyok. Úgy tűnik, hogy a SIM kártya adta meg magát. Tegnap este sem hívni nem tudtam, emellett pedig elérhetetlenné váltam. Érdekes módon a mobilnet ment mint a kis angyal.
Most az új SIM-el úgy tűnik, hogy minden rendben, de azért előkerestem a telefon számláját. Hozzá kell tenni ugyanakkor, hogy nem emlékszem ilyenre ebben a fórumban, illetve külföldi fórumokon sem panaszkodtak ilyesmire, tehát alapvetően arra számítok, hogy a SIM cserével megoldódott az ügy. -
ghiottone
nagyúr
válasz pendre54 #2789 üzenetére
Soha nem tartottam. Mindig 100%-ra töltök mindent és 20% alatt rakom fel tölteni.
A 8T-t is 2 naponta töltöm, vagy, ha már a második nap délután látom, hogy hazafelé nem lesz elég a wazenek, akkor kicsit rátöltök, de ez nagyon-nagyon ritka.
A 2 éves op 7t-m aksiját másfél naponta töltöttem kb. 1,5 évig majd átálltam arra, hogy 24 óra után 40-50% között naponta inkább rádugtam a pc-re, hogy töltse fel 1000%-ra. Az aksi elvileg 82%-os és érzetre 2 simmel + a saját használati szokásaimmal nem érzem, hogy tényleg rosszabb lenne ennél a szintnél."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
Japi71
csendes tag
-
trance89
őstag
válasz pendre54 #2167 üzenetére
Pontosan ugyanezt tapasztalom én is elég gyakran. Szerintem energiagazdálkodás áll a háttérben, hiába lövöm be fix 120Hz-re a Chrome-ot AutoHz segítségével akkor is előjön, Brave-en szintúgy. Néha már már túl idegesítő aztán van hogy órákig vagy hosszabb ideig is vajsima minden oldalon a görgetés, fene érti. Reméljük az Oppo féle Oxygenos segít majd ezen
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz pendre54 #2122 üzenetére
Nekem is volt már Sandstone tokom (még OP5-re), de szűk nadrágzseb (pl: farmer) esetén elég nehéz vele az élet, mert úgy kell beerőszakolni a helyére, mikor elraknám és két nadrágom zsebét is idő előtt kiszaggatta (elkezdett a zseb szájánál foszlani az anyag). Most az OP8T-hez lett egy Sandstone Cyan és egy Carbon (mindkettő ajándék, nem fizettem egy petákot sem), de egyiket sem csípem, előbbit azért, amit elmondtam, utóbbit pedig azért, mert kézbe véve gyorsan gyűjti a zsírt és kézben csúszós, de amint a zsebembe kéne elrakni, rohadtul nem csúszik és nehéz elrakni.
Kabátzsebbel nem rossz a dolog vagy bő szájú nadrágzsebbel, de amúgy meg komolyan a filléres szilikon gyári tok a legjobb a háromból (többire várok, hogy megjöjjön Aliexpressről). A többi telefonomat is vékony szilikon tokokkal használom évek óta (csak azok nem átlátszók). Nálam a gyári OnePlus tokok leszerepeltek eddig (a dobozban lévő szilikont leszámítva, csak ne lenne rajta a béna "Never Settle" felirat).
-
törölt tag
válasz pendre54 #2122 üzenetére
Nem kopik nagyon? Én most egy Spigen liquid air-t használok. Tökéletes mert nem lesz tőle bumszli a telefon és oldalt, hátul recés úgyhogy nem is csúszik. Ajánlom aki tokot keres. Nem olcsó de minőségi.
-
Moleman
addikt
válasz pendre54 #1968 üzenetére
Utolsó mentsvárnak még érdemes lehet kipróbálni a Total Commander beépülőjét, nekem eddig minden telefonnal működött, ami szembe jött. De sajnos valószínű, hogy ez gari lesz.
-
sch_a
addikt
válasz pendre54 #1968 üzenetére
Most már csak kipróbáltam én is, eddig nem kötöttem még rá PC-re. A laptopomon van USB-C csatlakozó, így a gyári kábelt használtam. Szépen megjelent minden, át is tudtam másolni a képeket. Viszont ha közvetlenül a telefon tárhelyéről nyitnám meg a képet, akkor lehal az egész. Szerintem próbáld meg te is csak simán másolni, úgy hogy nem nyitod meg előtte.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz pendre54 #1967 üzenetére
Hát ez gyorsan ment. Teljes gyári visszaállítás volt, még a SIM kártyát se raktam vissza, csak a kötelezően kért beállításokat léptem meg, majd lőttem egy próbafotót. A telefont összekötöttem a PC-vel, azon láttam az elkészült képet, de se megnyitni, se átmásolni nem tudtam.
Másolásnál ezt a hibaüzenet kaptam:
Ha van még valakinek valamilyen használható ötlete, azt megköszönném."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
bencze
senior tag
válasz pendre54 #1960 üzenetére
Ez lehet nem segít de miért nem szinkronizálod az ilyesmit google photosra? Kényelmesebb mint másolgatni és eléred mindenféle eszközről. Hacsak nincs valami óriási mennyiség vagy ilyesmi...
Ha privacy okból, megértem, de kényelmes.
szerk: kipróbáltam a másolást, egyébként semmi különös, 1gb-ot másoltam fel a telefonra kb 30 mp alatt.[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
addikt
válasz pendre54 #1956 üzenetére
Nehéz szülés lesz ez, mert most már látja a PC a telefont, de gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni. Pl. meg akarok nyitni egy telefonon lévő mappát, akkor vagy azt kapom, hogy az eszköz nem válaszol, vagy elindul a mappa betöltése, de vagy két perc mire megnyitja.
Megpróbáltam egy, a telefonnal készített fotót átmásolni a PC-re, nem tudtam összehozni, az eszköz nem válaszolt hibaüzenet jött. Annak van jelentősége, hogy én még a Win 7-ből ismert fényképnézegető progival szoktam a képeket megnyitni, és a képek meg jpg formátumúak?
A Sonyval, amin csak Android 9 van, soha nem voltak ilyen gondjaim, a fene gondolta, hogy itt ilyen szopás lesz."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
zizidor
őstag
-
bencze
senior tag
válasz pendre54 #1930 üzenetére
Nem mértem de csak kellemesen meleg nem forró tőle. Én a mate 20 pro után kifejezetten gyorstöltőst kerestem mert sokszor jut eszembe amikor indulnék, hogy merülne le és akkor ráteszem 5-10 percre és jó vagyok. Valahogy réges régen leszoktam az éjjeli lassú töltésről, akkor rakom töltőre ha szükséges és le is veszem amint eszembe jut szóval nekem ez így bejött. Nem kellene komoly baja legyen, annyira nem meleg.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
hard74
senior tag
válasz pendre54 #1930 üzenetére
Múlt héten szereztem én is egy 8T-t,és kíváncsi voltam mennyire melegszik a teló ezzel an65W-os töltéssel. Meglepődtem, hogy max 40C°-ig megy fel a hőmérséklet, semmivel nem melegebb, mint a 7pro a 30W-tos gyári töltővel.Sőt talán még 1 picit hűvösebb is marad.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Black_Raven
veterán
válasz pendre54 #1932 üzenetére
Szia! Fél év alatt kétszer töltöttem a gyárival. Egy Samu 15W töltőt használok mindig. Nekem a saját töltője nem szimpi.(túl nagy és merev a kábel is)
K82: ezzel én nem értek egyet, mert nálam jobban melegszik a gyárival.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz pendre54 #1919 üzenetére
Az Oxygen Os-ben nincs olyan korlátozás, ami a nyelvi fájlokat "megkurtítaná" egy adott régióra, tehát nincs külön francia rom sem. Ez nem olyan, mint amit 2013-14-ben a Motorola csinált és kiszedte azoknak az országoknak a nyelvi .xmljeit a romból ahol nem forgalmazták hivatalosan az adott készüléket. Itt az lehet, hogy a csomagolás nem globál, angol nyelven, hanem francia.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
zizidor
őstag
válasz pendre54 #1757 üzenetére
Én le szoktam takarítani izopropil alkoholos szerrel és mikroszálas törlővel. Sőt, ezzel lekezelem 2-3 hetente, és akkor kb. 3 percig tiszta.
Nekem kb. 3. napon sikerült megtörni az üveglapot, mert sarokra esett ugyan a mobil, a tok nem is sérült, de aztán pofával landolt egy kavicson. Magamat ismerve egyből 2-t rendeltem belőle, csak így most nincs tartalék. Nem olcsó, de még mindig jobb mintha a kijelző törne.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
K82
őstag
válasz pendre54 #1728 üzenetére
Ha teheted, inkább a gyári üveget válaszd.
A tabletemen ClearPlex fólia van, a Zenfone 8 telómon is az volt - jobb híján választottam mert elérhető bármelyik MM-ben, erre a két eszközömre meg nem nagyon volt akkor választék, főleg h gyorsan kellett.
Karcok ellen jó a CP, de maga a fólia is karcolódik, anyagában vastag és puha, tapintásra azért az üveg köröket ver rá. Ha nincs más jó ez is, de szerencsére van választási lehetőséged.
A 1+ saját üvege a lehető legjobb megoldás, a telefonhoz csomagolt átlátszó és a Sandstone toknak sincs útban - meg merem kockáztatni a Quantumnak sem lesz, elég nagy lábonlövés lenne a cég részéről saját terméket úgy kiadni hogy üt egy másikat.szerk.: alapból van a telón fólia, ráadásul a jobbak közül való. Az üveget még nem raktam fel (csak rápróbáltam a tok miatt), amíg jó állapotban van a gyári nem is kerül fel. Korrekt egyébként a csomag, van benne keret a felhelyezéshez, plusz az apróságok.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest