Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacusch69
tag
válasz
Curtain #3846 üzenetére
Sz*pás, sajnos.
Májustól novemberig rendben volt, akkor jött egy frissítés, azóta ilyen.
Mindent megpróbáltam, eredménytelen.
Egyetlen "megoldást" találtam: elcseréltem a HB5-öst a lányom Mi Band 4-esére.
Egy primitív xar a Honorhoz képest, de mindig visszacsatlakozik és jobb az üzemideje (minden másban sokkal rosszabb).
De csak a Zepp Life (lánykori nevén MiFit) appal jó, a többi nem az igazi visszacsatlakozás szempontjából.
A 12-es Droiddal nem tudom, hogy mi újság ezen a téren. -
Lagabor11
csendes tag
-
icemad
nagyúr
válasz
Curtain #3617 üzenetére
+1
A telefonnal nem lenne baj, de a szoftveres támogatottság tényleg nem a legjobb. Néztem az újabb samukat, de előbb vennék egy s10+-t, mint s22 ultrát. IPhone is talán jó lenne, de pár ezer eurót már elvertem a play áruházban, így azt nem hagynám veszni. Más meg nagyon nincs is, talán a xiaomi meg a Sony, de egyik sem túl acélos mostanában. -
saca23
aktív tag
válasz
Curtain #3607 üzenetére
Teljesen egyet tudok èrteni veled azzal kapcsolatban ,hogy a OnePlus termèktàmogatàsa, ennèl a telon pl egy nagy nulla, hihetetlen ,hogy egy relatív feltörekvő màrka ebben a kategóriában ahol a 8t jàtszik , ennyit tud intèzni támogatás fronton. Ez egy jó telcsi amúgy de hogy tàmogatàs tèren egy 70-80 ezres telo elhagyja szerintem kritikàn aluli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest