Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolii44
tag
Felraktam az Oxygen Updatert mert csak abban jelezte hogy elérhető KB2003_14.0.0.603 frissítés.
Viszont mikor a telepítési útmutatónál lenyitom az első bekezdést (Oneplus provided local update APK), az ott lévő linkek közül mindegyik az írja ki telefonról ''A webhely nem érhető el.''
Esetleg valaki feltudná ide tölteni azt az app-ot? -
Moleman
addikt
válasz TulogdiGador #6026 üzenetére
Köszi, megnéztem, már IPv4-en volt (Vodafone).
-
zizidor
őstag
Munka meg egyéb dolgok miatt nem igazán volt időm foglalkozni vele. Annyi van, hogy 1 nap 17 óra után most 75%-on áll, persze ez így nem sokat mond. Az alkalmazásokat frissítette, meg volt néhány Google értesítés.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Moleman
addikt
válasz Aljasvip #6020 üzenetére
Az is lehet, hogy ez a titka az enyémnek, minden felesleges Google app le van tiltva vagy le törölve, semmi nem fut a háttérben.
Én nem is tudom, hogy 60 vagy 120 Hz módban használom, nem találom a menüben. De nem szeretek telefonon se gépelni, se videózni, inkább egész nap az asztali gépnél ülök. -
senior tag
válasz Moleman #6018 üzenetére
Huh, hát nálam 5 napot tuti nem bírna ki.
Én sokat nézegetem a telefont (napi 1 óra, többek között ide is írogatva), meg meló közben magam mellé téve podcast/videó megy róla, szóval 2 nap, de van amikor már estére töltőt kér.
Nyilván nem segít a helyzeten, hogy 120Hz módban is van - ezért vettem - és az akku kímélő módot is csak 25%-tól kapcsolja be.Sajnálom, hogy frissültél A13-ra. Remélem az is sokáig fogja nálad bírni.
Amúgy szívesen megnézném mit tud ez a telefon a Google bloatware nélkül, mondjuk egy GrapheneOS-szel, de az sajnos csak Pixel-ekre van. Egy haver Pixel 8A-ja 5-6 napot elmegy egy töltéssel.
-
Buster17
addikt
Én most frissítettem 13ra. Le is szedett még 4 másik frissítést. (Sose frissítettem amióta megvan)
Akksit jobban szívja de majd adok neki egy resetet -
Moleman
addikt
válasz Aljasvip #6017 üzenetére
Arra jól emlékszel, hogy én szerettem volna Android 12-n maradni, de a telefon másképp döntött.
Másfél éve magától lefrissült 13-ra, de azóta sem rossz. Most épp 2.5 nap után 44 perc képernyőidővel áll 65%-on.
Vendégségben sosem értik, hogy miért nem kérek konnektort, mikor kínálják, még éjszaka sem töltöm a telefont?? -
senior tag
válasz zsida.kornel #6015 üzenetére
A töltős témát nekem mindig megoldotta, hogy kiszedtem a porcicákat a csatlakozóból.
A gyári reset-et én a csere előtt mindenképp ajánlom!
Nekem A12 -> A13 frissítéskor akadt be valami és szívta az akkut, és ez meg is oldotta.Molema #6016
Jól rémlik, hogy te Android 12-n maradtál?
Az 5 nap nagyon durva
Nekem néha sikerül 3 teljes napot kihozni, ha nem nyúlok a telefonhoz napi fél óránál többet. -
Moleman
addikt
válasz zsida.kornel #6015 üzenetére
Az enyém 2021 augusztusi, nagyon keveset piszkálom, ezért még egész jól bírja, 5 naponta töltöm, új korában sem bírt sokkal többet. Mindig a gyári gyorstöltővel töltöttem.
Az egyetlen hibája, hogy roaming közben hajlamos eldobálni a hálózatot, újraindítom, megint van térerő, aztán megint eldobja. Máskor meg egész nap stabil az 5G Bécsben.
-
zsida.kornel
tag
Kiváncsi vagyok az akku cserés tapasztalatokra, áprilisban cseréltem utángyártott akkura a gyárit (81%) mostanra megint borzalmas az üzemidő, (83%). Lassan el kell engedni ezt a telefont is. 2020 novemberi vásárlás. Ezen kívül semmivel sincs bajom, minden működik rendesen. Néha egy két alkalmazás döcögős, de ez szerintem annak a hozadéka hogy még sosem volt resetelve, főverzió frissítéskor sem.
Talán annyi bajom van vele még, hogy néha eldobálja a töltőket, fixen be van dugva, es néha felugrik rajta az animáció, hogy újra tölteni kezd, szerintem az usb is élt már meg szebb napokat.
(Kínai kicsit drágább Nohon márkájú akku volt aliexpressről)
-
zizidor
őstag
Ezt a céget találtam, majd beszámolok ha visszaérkezett.
-
addikt
válasz zizidor #6011 üzenetére
"úgyhogy már kerestem is egy magyar céget, ahol vállalják az akku-cserét.
Már viszi is a futár."
Mivel ez engem is érdekelne majd, egyelőre még tökéletes az aksi, szóval ha végeztél, majd számoljál már be a folytatásról, meg hogy konkrétan melyik is az a cég."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
zizidor
őstag
Enyém kicsivel idősebb, mert egyből a megjelenéskor vettem (kb. 2020 november). Idén tavasszal még azon a véleményen voltam, hogy jó munkát végeztek a tervezők, mert még mindig nagyon jól bírja, eszemben sincs lecserélni. De nem sokkal ezután valahogy mégis elkezdett gyorsan romlani, és hétről hétre érezhetően gyengébb lett.
Most úgy gondolom, kár volt lecserélni, mert a OP12 annyival nem jobb, cserébe viszont bazi nagy a kamera-sziget (inkább kontinens ). A 8T viszont még mindig nagyon jól teljesít, úgyhogy már kerestem is egy magyar céget, ahol vállalják az akku-cserét.
Már viszi is a futár.„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
TulogdiGador
csendes tag
A gyári töltőt ritkán használtam és lehetőség szerint 20-80% között tartottam a töltöttséget. Májusban lesz 4 éves.
-
zizidor
őstag
Az AccuBattery ennyi idő alatt még nem adott eredményt, de néhány másik tesztprogram szerint 75% körül lehet az akku (~3400 mAh).
Csakhogy közben megpróbáltam és https://service.oneplus.com/hu/repair =
-
zizidor
őstag
válasz Aljasvip #6006 üzenetére
Én egy ideje már nem a 8T-t használom, és részben az akku miatt cseréltem le, azóta a dobozban pihent. Úgy néz ki egyik rokonnak jól jönne, persze nem egy leharcolt akkuval.
Köszi a tippet, megnézem ezt az AccuBattery-t.
Lassú töltés alatt mit kell érteni? 5-10 W?„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
senior tag
válasz zizidor #6005 üzenetére
Én legutoljára az AccuBattery-vel néztem meg ilyet évekkel ezelőtt. Ha jól rémlik szépen instruál, hogy töltés közben fogja megmérni, amihez először le kellett meríteni 5% körülre, majd lassú töltéssel feltöltés közben meri mennyi az annyi.
Most 3 évesen a 8T-m tud 1 nap merítve ~7 óra SoT-t, 2 napra húzva 5-6 órát ha lassú töltőt használtam. Gyors töltéssel ugyanez, 6/4 óra.
Ha ennél kevesebb van nálad, akkor érdemes rámérni. -
ezoro12
tag
Sziasztok!
Nem 8T, de oneplus nord 2t. Mostanában elkezdett szaggatni a reels videók közül néhány, ezért pár nap múlva gyári visszaállítás, mindent újra feltettem, de még így is. Különböző Wifikről is. Átküldtem másnak a linket, ugyan az a hálózat, ott nincs semmi probléma. Szerintetek hardver, vagy valami szoftveres gond lehet. Ha jó kedve van, akkor néha lejátssza hibátlanul a videót. Nem találtam összefüggést, mikor jó és mikor szaggat- között.
-
zizidor
őstag
Sziasztok! Akik már cseréltettek akkut a 8T-ben, meg tudnátok mondani hol érdemes még ezzel próbálkozni és kb. mennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest