Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz zsida.kornel #5020 üzenetére
Nekem van de szerintem nem tul jo
nem is hasznaltam csak 1 napot de nem is ez a lényeg
helyette egy ilyet ajanlok aki szereti a vékony tokot ami birja is
parszor esett mar vele a telefon az sarkara oldalara nem lett vele semmi
és alig észrevehetö a vastagsaga és igazi rendes karbon valami csuszas gatlo réteg van rajta
Real carbon fiber case OnePlus 8t -
trance89
őstag
válasz Mr. Nimbus #5296 üzenetére
Tavaly február óta LOS-t használok, akkor még 18.1-et raktam fel. Augusztus végén jelent meg a 19, azonnal ment is fel, azóta pedig már van 20 is
-
-
-
trance89
őstag
válasz Mr. Nimbus #5290 üzenetére
Igen, kell hozzá a magisk stb. Ebben viszont már nem tudok segíteni mert nem használom
-
trance89
őstag
Mivel hivatalos LOS támogatást élvez a készülék ezért minden funkciója tökéletesen megy, egyedüli kivétel az NFC-s fizetés, ahhoz már kicsit mókolni kell
"Azt ugye jól sejtem, hogy LOS volte és egyéb szolgáltatóhoz köthető képességek tekintetében nem hoz változást."
Rosszabb biztos nem lesz. Pl nálam amióta LOS van a telón (cca 1,5 éve) minden egyes hívásomnál ott a volte/vowifi jel, gyári alatt hol ment hol nem. -
trance89
őstag
válasz Mr. Nimbus #5286 üzenetére
Az utolsó LOS20 build-et tedd fel, betonstabil. Heti 1x készül új build de nem érdemes csak pár havonta frissíteni.
A LOS wiki-ben van egy elég szájbarágós leírás -
trance89
őstag
válasz Mr. Nimbus #5284 üzenetére
-
Mr. Nimbus
senior tag
Van olyan custom rom ami nem lassul be egy idő után, és minden működik? Előre is köszönöm!
-
Diák66
őstag
válasz eFeMeR74 #5278 üzenetére
Sajnos majdnem mindegyiken ott van a szöveg. Ezt valahol máshol írtam be. Van valami rész, ahol be lehet írni, hogy a képernyőn ott legyen a tájékoztató üzenet. Ide lehetne írni az e-mail címet is pl. De sehol se találom. Ez az AOD pl nem szöveges, amit használok, van kifejezett egyedi szöveges, ott előjön ez a szöveg beírás opció. Amit a képen látsz, na azon nem.
-
Diák66
őstag
Üdv! Majd megbolondulok! Lezárt képernyőnél az AOD-on az óra és az ikonok között van egy szöveg, ezt saját magam írtam be valahol, de egyszerűen nem találom hol tudnám törölni ezt a szöveget. Valami telefon elírása, vagy hasonló eldugott helyen volt. Nem tudja véletlen valaki hol?
-
K82
őstag
Stauffenberg: Pixel 7 váltotta a 8T-t nálam, üzemidőben nem sokkal gyengébb mint a OP volt. A töltés lassúságához kellett megint hozzászokni, ráadásul nem is 30 hanem 20W (vagy 23 a Pro esetében).
ZeroX92P: Telekomnál van VoLTE, Yettel/Vodafone már benne van QPR betában. Menetrend szerint ez lesz a negyedéves feature drop, így stabilban is meglesz a hálózati támogatás ha este jön a friss update. Digi és 5G talán lesz majd valamikor év vége felé, nem mintha olyan fontos lenne jelen pillanatban.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
ZeroX92P
tag
válasz Stauffenberg #5272 üzenetére
Pixelekkel az van, hogy mivel nincs hivatalosan forgalmazva nem megy vele itthon se a volte se az 5g, 5g anyira nem hiányzik mivel az előfizum se 5g-s, de a volte hiányozna, nem tudom ez mennyire up to date info de nemrég még ez volt a helyzet.
Illetve nekem hardveresen sem meggyőző egyik sem. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz ZeroX92P #5270 üzenetére
Valószínűleg igen, el kell engedni a márkát, de nem nagyon találom az alternatíváját. Talán egyedül a Pixel vonalon gondolkozhatnék el Androidnál maradva, de nincs rendes magyar márkaképviselet, kategóriatárs Pixel 6/6 Pro például visszalépés lenne üzemidőben és a gyorstöltés is megáll 30W-nál.
Az iPhone vonalon is hasonló fenntartásaim vannak, nekem a Pro Max az olyan összeg, amit biztosan nem fizetek ki egy telefonért, alapmodellek meg nélkülöznek egy sor funkciót, ami Androidon már teljesen megszokott (120 Hz, gyorstöltés, stb). Van amúgy MacBookom, nem vagyok almafóbiás, de szerelmes sem vagyok a márkába, hogy mindenáron a telefonom is ilyen legyen.
-
ZeroX92P
tag
válasz Stauffenberg #5265 üzenetére
El kell engedni ezt a telefont (márkát?)
A végére már nekem is csak a szenvedés volt vele, nem a teló a rossz hanem a szoftver és ez változni már nem fog, ebben a szériában biztosan nem.
Én i14PM re váltottam, mintha a fogam húzták volna a kasszánál de megérte, hozza a "just works" életérzést amit anno nekem a oneplus is hozott a még stock szerű androiddal.
Családban maradt még egy 7t annak az utódja egy S23 lett, én ezzel az OP márkát elfelejtettem, nincs már se kedvem se időm küzdeni azért, hogy normálisan és elvárható módon működjön minden. -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok. Telefon indításakor ha skipelem a tartalom átmásolasa funkciót, miért ugrik vissza ugyanoda? Nem tudok továbbmenni. Köszi
-
ANDROID???
addikt
Telekom ide küldi az OP készülékeket...
https://mobee.hu/oneplus-szerviz/Tapasztalat velük?
-
MadKet
tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zizidor #5263 üzenetére
Másoktól is hallottam már, hogy Android 13 óta folyton félreböknek. A rövid pöccintéseket gyakran rábökésként érzékel.
De azért bosszantó, mert 10+ évnyi megszokás van abban, hogy mennyire finom mozdulatokat is jól kezelt már az Android, erre jön a ColorOS (amit szívből rühellek) és állandóan minden idegszálammal azon kell lenni, nehogy túl rövid úton mozduljon az ujjam, mert rábökésként érzékeli.
Meg azt sem értem mi volt a baj azzal, hogy ha egy értesítést le akarsz tiltani, akkor nyomva tartod. A ColorOS-ben csak az egyik irányba lehet kisöpörni az értesítést, másikba meg ugye a további opciókhoz jutsz. Eleve azt is szokni kell, hogy amerre 10+ évig söpörtem, most arra nem tudom.
Akkor olyan dolgokba bele sem megyek, hogy a menük végére elért görgetés megrezgeti a telefont és ezt sehol nem lehet kikapcsolni. A rendszernavigáció haptic feedback meg kell, szóval vagy azzal együtt kapcsolom ki vagy mindkettő marad.
A BBK dugja fel magának ezt a rendszert. Jobb volt amíg szinte olyan volt, mint a stock Android. A kínaiak segghülyék a UX-hez (UI már fogjuk rá, hogy megy nekik).
-
sch_a
addikt
válasz zizidor #5263 üzenetére
A gmaillel én is kínlódtam a múlthéten. Egyszer már is előfordult, hogy a címkebeállításoknál "elfelejtette", hogy mikről kérek értesítést. Most viszont úgy nem jöttek a jelzések, hogy minden beállítás jó volt. A héten jött egy frissítés az alkamazáshoz, azóta nálam most ismét jó, pedig nem nyúltam máshoz. Mindenesetre inkább az alkalmazással lehet valami, mert készüléktípustól függetlenül rengeteg hasonló hibáról olvasni.
Az érintés érzékeléssel nálam nincs gond, pedig fólia is van rajta (nem a gyári), illetve kocsiban rendszeresen szoktam kihangosítva telefonálni, nálam nem jött elő hasonló probléma.
-
zizidor
őstag
Előfordult már olyan is, hogy a Google Play-szolgáltatások összes adatát kellett törölni, csak attól javult meg. Kicsit tartottam tőle, hogy kitörli az összes fiók-adatot is, de nem.
Stauffenberg #5261:
Ilyenekbe én is rendszeresen belefutok, de olyan is van, hogy egy alkalmazásban jobbra/balra lapozok és az fel/le lapozásnak érzékeli. Fogalmam sincs hogy ez alkalmazás vagy rendszer szinten dől el, de korábban ilyen nem volt."Szerencsére" visszakaptuk a bluetooth hangerős kioktatást is, így minden egyes alkalommal felére csökkenti a kihangosító hangerejét (amit a kocsiban rohadtul nem lehet hallani), és ha fel akarom hangosítani, akkor újra és újra figyelmeztet. Nincs valami "Expert opció", amivel jelezni lehetne, hogy értek hozzá, tudom mit csinálok?
Plusz amikor kihangosítón van és én hívok valakit, akkor nincs hang. Sem a kihangosítón, sem a telefonon, és hiába próbálom átváltani, akkor sincs. Ha engem hívnak akkor viszont jó.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
MadKet
tag
válasz Mr. Nimbus #5255 üzenetére
2 fiókkal használom és mindkettő Gmail, szóval mennie kellene simán.
Ezt mintha próbáltam volna már amikor gugliztam a különböző megoldásokat és akkor működött is, de aztán egyszer csak leállt. Most megint megcsináltam tegnap, de sajnos nem hozott eredményt. Olvastam valahol egy olyan verziot, hogy ha nagyon tele van a tárhely akkor is csinál ilyesmit (ami elég nonsense), ami nálam most fenn áll, ugyhogy megprobálom kicsit kipucolni a dolgokat.
-
Stauffenberg
nagyúr
Gatyába lehet valahogy rázni a gyalázatos érintésérzékelést?
Android 13 óta (amikor megtörtént a teljes ColorOS összeolvadás) egyszerűen kritikán aluli élmény a rendszerben navigálni. Az értesítéseket 10-ből 6 alkalommal kisöprés helyett megnyitom, mert a megszokott mozdulatok nem működnek. Minden swipe mozdulatot képernyő széltől a másik széléig kell csinálni, különben folyton megnyílnak, mert nem jól érzékel. De nem csak értesítéseknél van ez.
Már semmi régi OnePlus élmény nincs ebben a telefonban. Nem tudok custom ROM-ot sem feltenni, mert a banki/pénzügyi appokkal folyton hadakozni kell, hogy menjenek. Az összes többi Androidos gyártótól már felfordul a belem és a OnePlus sem a régi már, az Apple meg nem opció (leginkább azért, mert háromszor ennyibe kerül).
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem ez nem is fog megjavulni (és nem csak hívás után dobja el, hanem cellaváltásnál is gyakran). A Telenor topikban is sokan jelezték már ezt sokféle márka/modell esetén, nem valószínű, hogy a OnePlus oldalán van a hiba.
Lehet szolgáltatót váltani, aztán lesz majd valami más nyűg, jelenleg az összes kritikán aluli minőségben szolgáltat.
-
bencze
senior tag
válasz YAS-dude #5256 üzenetére
Nekem olyan nincs (ahogy mondtátok hálózatfüggő lehet), viszont nem javult a felébresztés duplakoppra, továbbra sem működik az esetek többségében. Talán ez a legidegesítőbb.
(teljes reset volt, de még megpróbálom piszkálni a featuret, mintha alvás okozná, ha frissiben aludt el akkor felébred csak amikor "normálisan" kellene akkor nem)[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
zizidor
őstag
-
YAS-dude
őstag
Jött update az Android13 oxygenos-hez, januári biztonsági frissítések, meg ilyen-olyan wifi és bluetooth hibajavítások. Feltettem, működik.
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Megpróbálom hátha olvassa még itt a dolgokat valaki
Egy ideje azzal szenvedek hogy a Gmail nem jelzi ha új levelem érkezik, csak akkor ha belépek és frissitek manuálisan. Elvileg minden be van állitva hogy küldje az értesítőt, de semmi. (rákerestem itt és nem találtam megoldást)
Ha esetleg valaki találkozott mostanság ezzel a problémával és van rá egyszerű megoldása, azt megköszönném
-
K82
őstag
A mondat második fele nem a Oneplusra volt kihegyezve hanem úgy általánosságban. Írhattam volna Motorolát vagy Pixelt is, mindegyik kapható itthon csak nem szolgáltatónál mégis van amelyiknél van VoLTE és van amelyiknél nincs.
-
-
CTraktor
csendes tag
Ebben sincs Pannon VoLTE.
): -
gazee
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megtudni mikori gyártásu a telefon?
Köszi -
bencze
senior tag
válasz eFeMeR74 #5240 üzenetére
Én ezt úgy értem, hogy nem ötletszerűen megy hanem tervezve, és függ attól is milyen főverzióval került ki a chipset. Erre gondolok:
https://9to5google.com/2020/12/16/android-updates-4-years/Régen ha mondjuk a Oneplus akart frissíteni akkor leboltolta a Qualcommal és az ő verziójába bele kellett ültetni a Soc updatjeit. Ez nem kis meló volt. Ezért kicsit zsákbamacska volt, melyik készüléket meddig updatelik. Most standard framework van rá ami azt jelenti elvileg egyforma lesz mindenféle gyártóra, legalábbis sokkal könnyebb minden gyártónak követni a verziókat. Qualcomm updateli a saját dolgait készülékgyártótól független módon (ha jól értem ez a project mainline-hoz kapcsolódik, vagyis Android 10/11 óta), a gyártó meg a saját moduljait. Ez átláthatóbb, kiszámíthatóbb, viszont ezt követve fontos lesz, hogy melyik chipsettel jelent meg a készülék - és az melyik Android verzióval indult. Ha jó fej akar lenni a Oneplus akkor a régi módon kifizetheti a Qualcommnak az updatet, de szerintem erre nem lesz senki motivált. Ezért tippelném én úgy, hogy nagy eséllyel ez az utolsó főverzió, mert a 865 széria Android 10 el indult (az is lehet, hogy ez még nem ebben az új rendszerben lesz frissítve és akkor még ennyire sem tudjuk...). Persze nem látom eléggé át és lehet, hogy tévedek, de én kb erre számítok. Nem a világ vége, mostanra sokkal jobb állapotban vagyunk mint mondjuk 5 évvel ezelőtt.
p.s. egyébként én maximálisan meg vagyok elégedve, hogy eljutott 13-ig, ár / érték arányban teljesen oké. Amikor vettem 2 évet számoltam minimum élettartamnak, az nekem nyár elejére esik, ezek szerint még egy benne van simán.
[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
eFeMeR74
senior tag
Igen, de ha belegondolsz a 7 es sorozat például +1 Android gyári frissítést (hivatalosan nem járt volna) is kapott, mert annyira ment (sokat adtak el belőle).
Viszont vannak olyan készülékek amik hiába a gyártói " igéret" nem kapták meg, mert olyan kevés eladást produkált.
Itt a hardverel Snapdragon nem lehet gond mivel egy zászlós proci jóval tovább megfelel mint akár évekkel később megjelenő gyengébb hardverrel szerelt társaik. Itt is a gyártó az eladások után és az elméletileg beigért támogatásnak kell, hogy megfeleljen. Indultunk 2020 előtt 2év főverzió, majd lett 3 év és most ott tartunk, hogy sok gyártó a zászlós telefonok esetében 4 év főverzíót igér.
A biztonságit jelen esetben 2024ig ez a készülék megkapja. A többi pedig a gyártó hozzáállásán fog múlni. Ugyis kiderűl szerintem😁MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
bencze
senior tag
válasz eFeMeR74 #5238 üzenetére
Nem ástam bele magam de szerintem elsősorban azon múlik, Qualcomm támogatja-e, ha nem, akkor a Oneplus nem fogja customban megcsinálni, az bonyolultabb / drágább. Van azokra is valami szabvány, a Qualcomm is hány updatet támogat, de az értelemszerűen nem a készülék megjelenésén múlik hanem hogy a chipet milyen verzióra adták ki elsőnek.
A legfontosabb, hogy legyen biztonsági frissítés, hogy melyik főverzió annak általában nincs nagy jelentősége amíg nem kifejezetten elavult.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
eFeMeR74
senior tag
Igen ezeket én is olvastam, de a 8 és a 8 Pro A10 jött itt tényleg nem járna de a 8t A11 adták ki ezért fekete bárányként hivatalosan jár neki a 3 fő és 4 év biztonsági frissítés.
Ezért jegyeztem meg ha OP állja a szavát akkor a 8Tnek jár hivatalosan a A14, de a 8 sorozat többi tagjának nem.
Hivatalosan ezek a OP kapnak( jár) A14: [link]MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
krics
tag
Android 14-et hivatalos OTA update formájában kap még ez a teló? Vagy már csak security patchek jönnek majd.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Kipróbáltam ezt a wallpaper color opciót és elég fosch színt sikerült kiválasztania. Viasszállítottam a gyári színre, de a google appoknál megmaradt az automatikus szín. Ez bug vagy feature?
Újraindítas sem segített.
Külön az alaklmazásoknál csak annyit lehet állítani, hogy sötét vagy világos témát használjon. -
eFeMeR74
senior tag
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Valaki küldte már be a Onleplushoz akku cserére a telót gari időn kívül? Egyáltalán megcsinálják? Ha igen, kb mennyi idő alatt és mennyibe kerül? Köszi!
Ez mennyire lehet valóban eredeti akku? Gyanúsan olcsónak tűnik. Van egy mobilboltos ismerősöm, szóval gondolkodom a nem hivatalos cserén is, de mindenképpen gyári akksit szeretnék.
Ez hitelesebbnek tűnik, de az ára több, mint a duplája:
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Ez valóban megoldotta. Mondjuk az érdekes, hogy elvileg ez is rajta volt a telefonon (13.4.6-os verzió), mégsem volt jelen ez az opció. A legfrissebb 13.7.3 ment fel.
Ezt a google app letiltást olvastam én is közben, azt nem tudom mire van még hatással, de így akkor tárgytalan.
-
Thoty
senior tag
Nem kell letiltani semmit, Oneplus Quick Glance kell hozzá, azzal kikapcsolható a Google Discover.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Frissítettem a rendszert végre a legfrissebre. Egyelőre még ismerkedem.
Viszont nem találom, ezt a Discover ablakot hogyan lehet teljesen letiltani? A feedet sikerült a Google beállításoknál, de az üres ablak így is előjön. Homescreen beállításoknál nem láttam semmi erre utalót. -
YAS-dude
őstag
válasz magus217 #5221 üzenetére
Általában a telefon usb aljzata telemegy zsebszösszel, amit a bedugott kábellel beletömörít az ember az aljzat fenekére, de idővel ez megakadályozza, hogy rendesen be lehessen dugni a kábelt. Kikapcsolt telefonon vékony tűvel óvatosan ki lehet piszkálni a dzsuvát az usb portból.
-
-
magus217
tag
Sziasztok,
Olyanra tud valaki megoldást, hogy a 8t miért nem veszi fel az ultra fast charge -ot?
Csináltam egy factory resetet..utána rádugtam, működött 1x vagy 2x..azóta megint nem..kb 25 %-nál szoktam töltőre dugni.
Köszi -
bozont
veterán
Az újabb, nem OOS rendszereknél van oneplus switch, visszatudom tölteni ha csinálok backupot? Ha nem, létezik valami alkalmazás amivel áttudom menteni az alkalmazásokat a beállításaikkal együtt az új rendszerre?
Nem várok tovább az otára.[ Szerkesztve ]
-
Kikike
tag
válasz ANDROID??? #5217 üzenetére
Majd légyszives számolj be, hogy mire jutottál. Az én telefonom is telekom vásárlás. Áprilisban lesz 2 éves.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz ANDROID??? #5214 üzenetére
Nem az egyik fórumtárs " gamegod" 2022 dec elején ugyanúgy az oneplus chat szervizen intézte a 2 éves OP8t és neki akku és kijelzőcsere volt ingyen. Talán tőle tudsz több infót kérdezni. De itt a fórumon be is számolt róla itt : [kép] [kép]
[ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
K82
őstag
válasz ANDROID??? #5214 üzenetére
A Realme is Oneplus csak nem nyitható a bootloader/ugrik a gari ha igen. BBK-konszern alá tartozik, van egy eladó GT2-m; gyk. egy OP9 nagyobb akkuval, gyengébb uw lencsével és némító kapcsoló nélkül. Olyannyira hasonlóak (egyek?) h a GT2 töltőjével ment a 65W-os gyorstöltés a 8T-n, pedig elvileg csak a Warp Charge támogatott ilyen sebességgel.
-
ANDROID???
addikt
Kikike, a 12 hó gar az teljesen jó a cserélt alkatrészekre. Viszont az, hogy a support azt mondja 1 év a gar, az érdekes.
TMX-hez pénzért sem, de ingyen sem adnám be javításra, annyira egy kalap kaki társulat ott Budaörsön. Korábban két másik márkájú telefonomat nem tudtak megjavítani (össze voltak barmolva, de javítva normálisan nem voltak).
eFeMeR74, az 1. link a support Chat lenne? (nem működik a link) A live chat-en írták imei alapján, hogy a garancia lejárt (1 évre a vásárlástól számított dátumot írtak, addig volt garos. )
Más:
Realme készülékekek mennyire válllahatóak? (9 pro + , GT noe 3 T , GT) Teljesen budget?[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
válasz ANDROID??? #5211 üzenetére
[link] Szerintem vedd fel online a OP szervizzel a kapcsoltot. 2.éves készüléket is szervizelnek ingyen. IMEI szám alapján kiderül. Itt tudsz intézni mindent : [link]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Kikike
tag
válasz ANDROID??? #5211 üzenetére
Én erről a magyar szervízről itt a fórumon annyi rosszat olvastam, hogy oda csak akkor vinném, ha használhatatlan. Enyhe beégéssel biztosan nem.
De várj, hátha van itt aki tud segíteni, és mégis lehet a Oneplushoz küldeni.
12-24hónap készülék garancia biztosan nem lesz, a cserélt egységre lehet, hogy van 1év. -
ANDROID???
addikt
Bakker, akkor Telekomhoz kell beküldeni, ha baj van..
N10 esetén nem működik jelenleg a proximity érzékelő, de az lehet, hogy a keretes üveg zavar be neki.
Igaz elejétől nem volt teljesen hibátlan.
8T esetén teljesen jól bírja az akku , semmi hibát nem tapasztaltam (ezidáig, de lehet most kiabáltam el), március előtt lehet érdemes lenne elküldeni "kijelzőbeégéssel + akku gyengeséggel" (nem tudom milyen hibát lehet még bemondani)?
Amennyiben javítják, TMX-hez küldik, ugye nem??
Gondolom a cserélt alkatrsészk esetén újra lesz garancia 12, vagy 24 hónapra garancia, vagy "dehogyis"?[ Szerkesztve ]
-
Kikike
tag
válasz ANDROID??? #5209 üzenetére
A kereskedő köteles helytállni, jelen esetben a Telekom. Legalábbis én így tudom.
-
ANDROID???
addikt
Telekomtól származó készülék (N10 + 8T), az OP chat azt mondja 1 év volt a gar.
Akkor, hogy is van ez??? -
trance89
őstag
Én is az elmúlt 10-12 évben állandóan cserélgettem, ennél a telónál nem érzek semmi késztetést így lassan 2 éves használat után. Főleg így hogy kiváló LineageOS támogatást kapott, hosszú évekig elég lesz ez még.
A "viszonylag jó pénzért"-et úgy értettem hogy ahhoz képest ha 2 év múlva adná most még látna is belőle valamit, az a baj hogy már most is vicces összegekért lehet kifogni. Haver most vett 140€-ért egy repedt hátlaposat itt szlovákiában, semmi más baja nincs, nagyon jó vétel volt. Amúgy 180-200€ körül mennek mindenestül. -
bencze
senior tag
válasz ZeroX92P #5206 üzenetére
Én itt kaptam már korábban, mert nem vettem elég drágán a 8t-t hanem fél évvel később de szerintem is inkább fél-1 évvel később éri megvenni, nem brom elképzelni, hogy 1000+ eurót fizessek egy telefonért, a fele az ingerküszöb teteje nekem. Ha ezért csóró paraszt vagyok akkor az vagyok.
Nekem tartalékban mate 20 pro, meg a céges pixel 6 és iphone xr van, tény, hogy mindegyik sántít. A 8t-vel szerencsére komoly bajom sosem volt és nem tudom mire tudnám most cserélni. remélkem bírja egy darabig, hétha kijavítják a maradék hibákat A13-ban.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
ZeroX92P
tag
válasz ANDROID??? #5205 üzenetére
Az i14-re vártam, amikor megjelent az európai ára meghaladta az ingerküszöböm azért nem vettem, azóta ahogy minden másnak is mondhatni "megszoktam" az árát, a másik sarokban pedig az S23 száll ringbe, jövő hónapban eldől ez a csata.
-
Kikike
tag
válasz ZeroX92P #5201 üzenetére
Az én telefonjaim is családon belül szoktak gazdára lelni. Ha sokkal előbb tudom, hogy csak a yettellel csinálja a hülyeségeit vagy édesapámnak vagy feleségemnek nem vettem volna új telefont tavaly... Az egész családban én vagyok egyedül yetteles (munkahelyi flotta). Édesanyámnál még a régi OP3 teljesít szolgálatot, talán azt fogja váltani... (ha nem javítják a hibát, mert ha igen azonnal költözök vissza.)
-
-
ZeroX92P
tag
Én is 2 évre veszem a cuccokat, én gari nélküli cuccokkal nem szeretek szenvedni. Nekem a javítgatásokkal sokkal több negatív és rossz tapasztalatom van mint egy eladással.
Eladásokkal nekem eddig jó tapasztalataim voltak, beírtam hogy csere/alku nincs és ennyi.Nem feltétlen az a ~80k vagy 200€ a lényeg amiért most eladható, nyilván én se az eladási árból veszek újat hanem még előtte, viszont nem ehulladék lesz belőle.
Ezek a mai telók simán mennek 3-4 évet hiba nélkül, bőségesen jó még valakinek az egykori használt flagship mondjuk egy hasonló áron beszerezhető új, de cserébe 2pálcikás telefon helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest