Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
-
hard74
senior tag
Van baj a Oneplus-nál.
A KB2005-ös szoftver ment fel OTA,mivel a EU-s 2003-at nem engedte felrakni, és csodák-csodája a teló maradt KB2003.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Sehogy nem akarja ezt a c20-at.
Az a gyanúm, hogy mivel a c15-tel attértem a nemzetközi romra(KB2005), és csak a c16-tal lett újra Eu-s(KB2003), így az Eu-s c20 nem tetszik neki.
Marad a várakozás hogy a nemzetközi verzióra is kiadják a c20-at,ami remélhetőleg hajlandó települni.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
-
gulylali
csendes tag
-
samgar
őstag
-
K82
őstag
Frissen felrakott (ma pakoltam újra a telót ) KB2003 8T KB05BA-ra engedte felrakni az Open Beta-t. KB2005-öt ír már verzióra, de most csinálok egy rollback-et mert elbaltáztam a Magisk upgrade-et, aztán meglátjuk mi lesz...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
trance89
őstag
Én nem vártam tovább, tegnap feldobtam a Derpfest rom-ot. Túl jókat olvastam róla (itt is) és azt kell mondjam nem csalódtam :)
Akkuidő is jobb és fluidabb az egész rendszer, már csak a kényszerített (whitelist mentes) 120hz miatt megérte. Ez utóbbi retkesül zavart a gyári OOS-ban és mivel coloros alatt ez még rosszabb(tapasztalat) ezért nem volt mire várnom. Garantálom hogy jobb mint amit a coloros alapú OOS fog nyújtani, valszeg hemzsegni fog a bugoktól. Bátran ajánlom mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Ukrajnai háború
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bittorrent topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest