Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chelsi
csendes tag
Szuper, köszi a válaszokat mindenkinek

Az akksi állapotát akartam még csekkolni.
Neten azt olvastam, hogy a OnePlus Diagnositoc-ot kell leszedni innen:
https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-diagnostic/ [link]
Meg tudja valaki erősíteni, hogy ez tényleg így van (jó-e a link), nehogy valami olyat szedjek le amit nem kellene?
-
trance89
őstag
A Spigen tokok mindegyike bőven kimagasodik a széleknél
Spigen Liquid Air van a 8T-men fél éve egy noname olcsó üveggel (meg nem mondom milyen), még így is legalább 0,5mm magasan vannak a szélei. Nem 1 esést élt már túl ezzel a kombinációval, személy szerint a Spigen-ekben bízok a leginkább, idestova 8-10 éve. -
zizidor
őstag
Nem csak a gyári jó rá. Nekem most olyan van, az 0,6 mm vastag, de nem szokott gond lenni vele, talán 20-ból egyszer nem sikerül neki elsőre felismerni. Amit Tlog linkelt az 0,3 mm, szerintem azzal még annyira sem lehet gond.
-
chelsi
csendes tag
Sziasztok,
Olvasgattam én is a tok/fólia ajánlásokat. Láttam, hogy a spigen liquid armor volt a legnépszerűbb itt a blogon. Én a spigen ultra hybrid tokjával szemezgetek, ami talán nagyobb védelmet nyújt. Amit viszont láttam ezekről a tokokról, hogy nem igazán emelkednek ki/hajlanak rá a kijelzőre, vagy épp annyira, hogy a gyári üvegfóliát már ne lehessen felrakni normálisan, de az eséstől meg ne védje meg a telót. Egyik tokot se volt alkalmam kipróbálni, jól látom a videók alapján, hogy a kijelzőt ezek kevésbé védik?
A másik kérdés, hogy tényleg csak a rohadt drága gyári üvegfólia jó a telcsire?
Azt hittem, ha már lapos kijelző lesz legalább választék. Nálam a felhelyzett sima fólia mellett az ujjlenyomat olvasó nagyon patentül működik, így egy fasza tokkal is elégedett lennék első körben. Még a ringe fusion tokját is néztem, talán az jobban kiemelkedik a kijelzőnél.
Köszi előre is a válaszokat
-
Tlog
tag
Sziasztok
A Tempered Glass Protector üvegfólia menyire ajánlott ?
Az ujjlenyomat olvasó működik e rendesen?
A gyári fólia sajnos kezd egyre karcosabb lenni -
öregpapa
tag
Üdv!! Sajnos nem jártam eredménnyel,több órás kisérletezgetés után most már visszatérnék a gyári rendszerre de ehhez is kérném a segitséged.Azt egyébként nem nagyon értettem, hogy usb-s pendrive-ről vagy sd kártyáról, hogyan látja a twrp amit telepíteni szeretnék? Illetve még van-e más módszer, hogy visszatérjek az Oxigén Os-re? Légyszi segíts!
-
crok
nagyúr
válasz
öregpapa
üzenetére
Magisk telepítéshez nem kell custom recovery, ha gyári rendszert akarsz rajta üzemeltetni akkor úgyis mindegy. A gyári ROM írja vissza a recovery-t egyébként, boot-kor. Az OnePlus 8T (kebab) készüléknek van hivatalos TWRP-je, sőt, van XDA-n külön thread-je is [itt]. Android 12-re úgy néz ki még nincs meg a decrypt (átolvasva az említett XDA thread-et) de lesz gondolom. Addig tudod használni Magisk telepítésére a fastboot-al visszarakást PC-ről vagy az átnevezett Magisk APK -> ZIP-et addig felteszed egy USB pendrive-ra és használod OTG-ről vagy használsz egy microSD-t amíg TWRP-ből felteszed (Magisk topik összefoglaló-ban minden benne lesz a telepítés menetéről valamint mivel Android 12-höz nem jó a jelenlegi stabil Magisk V23 így Magisk Canary-t kell használnod Zygisk-el amihez a Magisk topik összefoglalóját még nem frissítettem mert cutting edge dolgot nem írok bele.. de a topikban le van írva minden: [ezt], [ezt] valamint még [ezt] ajánlom figyelmedbe).
A hivatalos TWRP leírásában benne van az is, hogy amit ítt írtál és tapasztalsz az miért van - ugyanis virtuális AB rendszerű a készülék:
OnePlus 8T is a Virtual AB device with dedicated recovery partition. So, flashing TWRP will not mess with root or boot partitions, unlike the true Virtual AB devices like Pixel 5, Poco F3, etc.A telepítés menete is le van írva:
fastboot boot twrp.img -el bebootlolod a TWRP-t majd flash-eled a TWRP ZIP-et. Ez majd megpatkolja a recovery-t de mivel csak virtuális AB és van külön recovery így igazából afastboot flash recovery twrp.imgis megy. Ehhez kelleni fog az image is és a ZIP, a hivatalos letöltő oldalán megtalálható mindkettő (lehetőleg azonos verziót tölts le).AOSP Extended a ROM amit használni akarsz de abból hivatalosat nem is látok, de gyanítom azért mert nincs is megoldva benne "rendesen" hogy a banki appok mehessenek, valszeg' nem megy át a ROM SafetyNet-en se, talán még a SELinux se enforced. Az úgy nehéz ügy lesz.. mindenesetre Magisk topik összefoglaló és a fent linkelt hozzászólások meg fogják oldani a dolgot szerintem.
-
plejik
addikt
válasz
öregpapa
üzenetére
Próbáld meg usb-ről telepíteni. Ha nem látja a TWRP a belső tárhelyet az lehet olyan miatt is, hogy nem jó formátumra van formázva.(ha jól emlékszem ext4 nek kell lennie.) Bár megmondom őszintén Én utoljára az OP6-ot mókoltam, itt még bootloadert sem nyitottam, nem igazán láttam, olyan hűde frankó romot amit érdemes lenne felrakni. (leginkább a kamera miatt).
-
öregpapa
tag
Üdv mindenkinek! Amennyiben van itt aki custom romot és recoveryt használ kérem segítsen,akár privátban is! Feloldottam a bootloadert,majd gond nélkül telepítettem aTWRP-t,aztán az AOSP extended romot és minden hibátlanul müködött. A banki alkalmazások miattszükségem lenne a Magisk-ra,de nem tudom telepíteni mert a TWRP nem látja a tárhelyet.Mit lehet tenni? Ha tudtok segítsetek légyszi!
-
ghiottone
nagyúr
Búcsúzok a topictól. Ma visszaküldtem a 8T-t az amazonnak. Még van egy üvegfóliám és lesz egy speckó dbrand leather skinem, ha kell valakinek keressetek hardveraprón.
A 7T-m újra előkerült a polcról, addig, amíg nem jön ki a 10-es széria vagy még a Realme GT 2 Pro lehet esélyes. iphon-t elvetettem, Xiaomi kiesik a MIUI miatt, Pixel most nem kell egy ideig, még esetleg Samut kipróbálok addig, de a 21-esre írják, hogy melegszik.
Közben az xda-n megjelent ez a hír, aminek a gcam használók örülhetnek.
-
zoli8814
aktív tag
Valaki tudna nekem írni egy részletes, szájbarágós leírást a Lineage OS telepítéséhez privátban? Ki szeretném próbálni a Custom ROM-ot :)
-
trance89
őstag
válasz
picur220
üzenetére
"Egyébként a kommunikáció magától 2-3 perc múlva kezd el felállni, valahogyan ekkor magától átvált adatátvitelre és megy az Android Auto."
Ez nálam is így van, 2-3 percet kell várnom míg felépül a kapcsolat, töltés/adatkapcsolat módot nem kell kapcsolgatnom
Seat Ibiza 2019-es modell, kb ugyanaz a fejegység
-
picur220
veterán
Sziasztok!
A következő hibával állok szemben, remélem tud valaki segíteni:
Adottak a következők: OP 8T, Skoda Octavia 3.5, Huawei gyári USB-A - USB-C kábel (P30-at használtam ezzel, tökéletesen működött).
Összedugom, és az Android Auto csak akkor hajlandó működni, ha kézzel átváltom töltés módból adatátvitel módba a telefont. Egyébként a kommunikáció magától 2-3 perc múlva kezd el felállni, valahogyan ekkor magától átvált adatátvitelre és megy az Android Auto.Gyári OP kábelt nem tudom használni, mert mindkét vége C, a kocsiban meg csak a régi USB-A csati van.
Köszi a segítséget, remélem látott már valaki ilyet.

-
Mike81
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ezt meg honnan veszed hogy nincs tapasztalat
Olvass egy kicsit visza. Tapasztalat van mert az van a telon jelenleg. Semmi gond
Vissza olvasva igen lehet félreerthető volt.
2858 HSz-ben volt is kép róla. -
Mike81
senior tag
-
ghiottone
nagyúr
Ha az amazon az eladó akkor az UPS futár. Akik ritka köcsög egy banda. Legutóbb rendeltem egy Fossil gen5-öt olasz amazonról ismerősömnek és se telefon, se semmi, csak jön az értesítés, hogy sikertelen kézbesítés. Ismerős felhívja őket, hogy nem is értesítették, telefon se, semmi. Erre hazaér a csomag státusza már átváltva kézbesítettre és a dobozt azt kvázi csak bedobtak az udvarra. Szerencsére nem volt kint a kutya és nem rágcsálta el a 100ezres dobozkát. Itt vannak a vélemények róluk: [link]
-
Arween
senior tag
Amazon.de oldalról rendelnèk, tokot és fóliát de még soha nem rendeltem innen, ezt sima posta hozza vagy futár? A címzès miatt kérdezem ,mert hozzánk csak a futár jön ki a magyar királyi posta nem

-
K82
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Pont ez tartott vissza attól h beújítsak egy P6-ot (meg az endurance rating érték, ami szintén nem túl acélos). Ugyanazt a választ adta a Google mint az Asus: nem lassú az, csak a biztonság fontosabb - vagyis ha pontatlanabb lenne, nem lenne annyira biztonságos. Pff...
-
ANDROID???
addikt
Tapasztalatok alapján, ha a gyári töltővel töltök vagy más kevésbé erőssel, van e különbség az üzemidőben?
-
K82
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Érdekes a fp reader, egyedül a Zenfone 8-at tudtam volna hozzávágni a falhoz miatta. De azt nagyon sokszor... A bal hüvelykujjamat csont nélkül tudta használni, a jobbat meg sehogy, akárhogy is próbáltam. De az új gazdája nem panaszkodott rá.
OP-nél nálam mindegy volt h van-e rajta üveg vagy sem, nem befolyásolta a működést. 7 (2x is), 7T és most a 8T; leszedtem a gyári fóliát felraktam az üveget, nem kellett újból tanítani. -
K82
őstag
Gyárit szerintem semmiképpen se vegyél. Iszonyat drága, nincs kivágva a kamera ráadásul egy nagyobb fekete kör jelzi a helyét (ha nincs rajta a gyári üveg nem annyira feltűnő), a fekete keret pedig kitakar a kijelző széleiből. Én ugyan féláron vettem, de így utólag annyit sem ér. Ráadásul pár napja 30 cm-es magasságból ráesett a cipőm orrára és olyan szerencsétlenül találta el az acél betétet benne h rögtön be is tört a felső része...

A ghiottone által linkelt amazonos lesz a következő, a képek alapján kb. ugyanaz lehet mint az alzás. A Nillkin pedig kb. mint a gyári, sztem ott is lefarag a kijelző szélességéből a fekete keret miatt - ettől függetlenül simán megy a gesztusvezérlés, abba nem zavar bele.
Előlapi kamera képminőségén eddig egyszer sem vettem észre h rontott volna az előtte lévő plusz üveg - azt viszont látni ha a kivágottat nem sikerül 100%-ig pontosan felrakni, bele fog lógni a széle. -
G4bi89
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen "üvegfóliát" ajánl a készülékre?Visszaolvastam ugyan, de nem egyértelmű.
Előző készülékeimnél a Nilkin vált be, de a topikban többet is írták, hogy az előlapi kamera nincs kivágva és az ujjlenyomat-olvasó hatékonyságát befolyásolja. (Nillkin CP+ Pro 2.5D)
Az [Alzás] meg nem ér ki a kijelző széléig, ami azért aggasztó, mert nem lehet túl kényelmes úgy a gesztusokat használni. (A visszalépést ugye pont a kijelző szélétől kell befele húzni.) -
Arween
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nagyon köszönöm 🙂Eddig nagyon bejön a telefon, pozitív csalódás. Egy dolog nincs meg itt sem sajnos ,hiába vannak a névjegyzékben csoportok nem tudok csengőhangot csak egyesèvel beállítani
-
Arween
senior tag
Hogy tudom megszüntetni az erintèsnèl ezt az idegesítő klattyogó hangot??Sehol nem találom
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ez a 8T kamera appján nem tudom segít-e.
Tegnap az amazonon elindítottam a visszaküldést, de még most se tudom merre tovább + február 1.-ig van időm elpostázni. Az OP 10-est szerintem januárban bemutatják, lehet azt megnézem vagy a Realme Gt 2 Pro-t. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Telegram gcam csoportba hüledeznek most ezen.
Én most arra vagyok kíváncsi, hogy a ma bemutatott kihajthatós Oppo januárban jön-e majd OP verzióban. -
ghiottone
nagyúr
-
Moleman
addikt
-
trance89
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Én pl hányok a túlokosított billentyűzetektől, nem szeretem ha belejavít vki a szövegembe

Egy bill legyen az amire kitalálták, ne egy AI ami kitalálja helyettem a szöveget...
Kb fél éve találtam rá a FlorisBoard (F-Droid ropisitory-ban is megtalálható) nevű csodára, azóta az a kedvencem, pár mega és szénné konfigurálható letisztult bill akár dedikált nyilakkal + kijelölés/másolás/átnevezés/kivágás/beillesztés stb ikonokkal, brutál sok időt megspórol velük az ember, főleg aki gyakran szerkesztget/másolgat:
-
ANDROID???
addikt
válasz
zizidor
üzenetére
Rendben. Köszi.
Az értékek alapján, akkor tudható , hogy amit kell hoznia, hozza a készülék nekem is
Nem várok 4 napot tőle nyilván, de az első napokban, nem hiszem, hogy sok olyan felhasználó van , aki nem nézte meg kíváncsiságból, hogy a mit tud a készülék.
Plejik: köszi
-
plejik
addikt
Én nem akarok kötekedni, de aki ilyen telefont vesz, teljesen mind1 milyen márka, az gondolom tisztába van vele, hogy ezek max 1 napot birnak ki, nagyon ritka amikor többet. Persze Én is ha nem nagyon nyúlok hozzá 1,5 napot elketyeg, de az nagyon ritka. Nem véletlen van már ezekhez gyorstöltő rádugod pikk pakk feltölti. Ha meg annyira az üzemidő számít akkor 5000+ os akkuval szerelt telefont kell venni. Az bírni fogja..
-
zizidor
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nagyjából ezekkel tudsz játszani, a képfrissítéssel, meg a sötét móddal, ha nem akarsz korlátozott funkciókat. Esetleg időzítheted éjszakára az akku kímélő módot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
-
Moleman
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Én 8 éve Swiftkeyt használok, ebben most annyi negatívum van, hogy regisztráció nélkül kb semmit nem lehet csinálni benne, a régi verziók meg nem futnak Android 11-en. De jól letiltottam a netelérését, így remélhetőleg nem tudnak adatot gyűjteni.
-
zizidor
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Melyik 3 beállításra gondolsz?
-
plejik
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nincs, max ha leveszed a képfrissítést 60Hz-re.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Erre valaki?
-
Arween
senior tag
Sziasztok mától én is oneplus felhasználó lettem,kezdem az átköltözést de előtte kérdés :a telefon felajánlott egy rendszer frissítést 11.0.11.11.KB05BA ezt gondolom érdemes feltenni?177mb gondolom havi frissítési csomag.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nincs mit!
-
ANDROID???
addikt
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Értem, köszi.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
A kijelzőt maximálisan lefedi, az előlapnál mindenhol marad kb. 3 mm amit nem fed, de arra nagyjából ráül a tok. A tok és az üvegfólia között marad kb. 1 mm-es rés.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Nincs alatta a peremnél hézag?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
-
ANDROID???
addikt
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Én Alzásat vettem, nekem bevált. Annyi, hogy időnként a selfie kameránál begyűjtött port ki kell takarítani. Tökéletesen olvassa az ujjlenyomatot is.
-
ANDROID???
addikt
Még mindig nem tudom melyxik üveget kellene a fóliamentes kijelzőre rátennem.
Nillkint itt volt aki nem dícsérte "rommá", hibridet kellene eseteg, lehet az jobb lenne, mert az Xpro N10-en nem tapad teljesen tökéletesen van feltéve, de annak ellenére ott van rajta körben egy mililéteres sáv "keretként".Esetleg nem kell túlmisztifikálni, mert a hazai választékban elérhető üvegek mind ilyenek, hogy nem fog teljesen jól passzolni rá és vegyem meg a szembejövő legolcsóbb (pl alza 990,-)???
-
törölt tag
Gyári átlátszó szilikon tokot (amit adtak a telefonhoz is) lehet venni külön? Sajnos az enyém már besárgult pedig nagyon bejön az a tok. Ami még tetszik és használtam is az előző mobiljaimhoz az a nillkin nature de ahogy nézem a 8t-hez nem csináltak csak a sima 8-hoz és a pro-hoz
-
Japi71
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Beállítások - Gombok- Gesztusok - Gyors gesztusok
-
Japi71
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Három ujjad húzzad lefelé vagy föl egyszerre, így is tudsz csinálni képernyő fotót
-
ANDROID???
addikt
Beállításokban a 3 optimalizálás pipán kívül esetleg van amit érdemes még beállítani a kedvezőbb üzemidő érdekében?
A képernyőkép, csak hangerő le + bekapcsoló gomb segítségével készíthető.
-
plejik
addikt
Na kipróbáltam a color os12 beta 3 at. Nem lesz rossz az a rendszer, csak sajna ez még a kínai változat és sajna angol se sok van benne...
De rendszer amúgy elég gördülékeny, elsőre gördülékenyebbnek is hat mint az oxygen . Most szenvedem vissza az Oxygen OS-t..
-
samgar
őstag
válasz
öregpapa
üzenetére
Szia. Ha jól tudom már lezárták a beta tesztet. 200 ember kapott meghívót aki a kiadás előtti verziót teszteli. Nagy valószínűséggel január-február környékén jelenik meg 8T-re végleges kiadás.
Oxygen Updater: You can now apply to the OnePlus 8-series & 8T Closed Beta program
https://oxygenupdater.com/article/289/ -
samgar
őstag
Sziasztok! Oxigen updaterel jutottam el az open beta 7-ig. Ha ugyanitt letöltöm az utolsó stabil verziót, telepítettem?
Köszönöm
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
-
_pda_
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nem, nekem ez jobban bejön mint a dupla kopp.
Az a face unlockhoz hasznalom.
Ki- mit szeret, még jó, h szabad a választás. -
trance89
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Mondjuk csak fél éve van OP telefonom (8T) de náluk szerintem már legalább 5 éve gyári funkció a dupla koppos on/off funkció, legalábbis OP2-ben már volt dt2sleep ami nem mai darab

A dt2wake kicsivel később érkezett ami már +elektronikát igényelt a kijelzőben de ez sem éppen mai technológia, ma már minden egyek készüléknél alap elvárás, pontosabban évek óta
Elég nagy hülyeség 3. féltől származó appot használni egy már jópár éve gyári funkcióként szolgáló fícsör kiváltására... -
hard74
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Persze.
A kezdőkepermyő beállításai között találod.(Hosszú érintés a kezdőoldalon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt hittem, ha már lapos kijelző lesz legalább választék. Nálam a felhelyzett sima fólia mellett az ujjlenyomat olvasó nagyon patentül működik, így egy fasza tokkal is elégedett lennék első körben. Még a ringe fusion tokját is néztem, talán az jobban kiemelkedik a kijelzőnél.