- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PACSA75
őstag
válasz
xenom0rph #1704 üzenetére
No para, cseréltem a telefont, azaz egy Samu S9 et adtam érte doboz, tartozékok és számla nélkül (használtan), tehát nem lehetett pretencióm ilyen téren, ha nincs gari hát nincs, csak gondoltam megpróbálom beszerezni, mivel nem tartom meg hosszú távon a telefonokat, így az eladás pillanatában (valamint addig ha meghibásodás történne) jól jöhet. Ha nem lehet, hát ez van. A lényeg hogy imádom ezt a telefont, a váltás oka max a merete miatt következhet be, de egyelőre még maradok vele😁.
-
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
xenom0rph #542 üzenetére
Amit adtak hozza?
csereltem a telefont nem hardverapron talaltuk a egymast a partnerrel hanem jofogason de az illetto itt is tevekenykedik (nevet nem mondok) es csak pozitiv ertekelese van, rengeteg.
Ennek ellenere ugy hogy tudtam hogy jar hozza gyari tok azt a csere elott kivette es azt mondta idezem "itt egy tok kiraly carbon tok 12ert vettem egy otosert a tied" ott gondolkoztam rajta hogy lehet a cseret is hagyni kene de a telefon es a papirok abszolut rendben van.
Note 9-et csereltem egyebkent 6t-re. -
Traianus
tag
válasz
xenom0rph #442 üzenetére
swiftkey alkalmazásban - szövegbevitel - hang és rezgés alatt tudod teljesen kikapcsolni a rezgést, olyat nem hiszem hogy tud, hogy csak néma módban kapcsoljon ki.
Más:
A fantomértesítés ugyanúgy megvan a friss szoftveren is, és az ujjlenyomat kapcsán nekem is pontosan úgy van ahogy írtátok, smartbank pl veszett gyors, a képernyőfeloldásnál viszont van, hogy eleve csak kóddal enged be, ezt nem szeretem.Akksi nekem továbbra sem olyan jó, mint nektek (ha használom is, akkor max 6 óra képernyőidő), de a frissítés óta mintha kicsit jobban bírná, én amúgy ezzel is elégedett vagyok, meg összességében a telefonnal is, egyedül ez az értesítés mizéria az, ami igazán zavaró...(és hogy ilyen sok idő alatt se sikerült javítani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HBO Max
- Androidos tablet topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest