- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DamianB #3385 üzenetére
Régió korlát nincs, de a különböző országok különböző sávokat használnak a 3G/4G/5G szórására.
Nézd meg, hogy az adott lokáción mi megy, és hasonlítsd össze azzal, hogy mit tud a teló.
Néha van lehetőség feltörni a telefont és a gyárilag nem használt sávokat engedélyezni, de ritka az ilyen telefon, inkább spórolnak ezen is a gyártók 2 centet.Én az USA-ban vettem magamnak arra a 3 hónapra egy használt telót, mert B18 és B26 freki tartományon volt szórva a 4G, míg az európai modellek B20-ra vannak csak felkészítve, így 3G-n ragadtam.
Jó univerzális teló asszem az IPhone 5 SE, az valami furcsa okból a világ összes létező freki sávját támogatja, nem kell vele babrálni. -
moordavid
aktív tag
válasz
DamianB #3366 üzenetére
Elviekben már meg kellett volna kapnunk, de ez a várhatóan 2020Q4 vagy 2021Q1 mire minden 6t tulaj telefonján jelez az lehet 2022Q2 is. Ahogy azt fentebb írták mintha kicsit tényleg felejtenék a régebbi készülékeiket.
Bár ha holnap meg is jelenne valószínű már nem tölteném le. Jelenleg is B készülékként funkcionál a 6t-m, coin bányászat, és 9gag, ezek lettek a fő funkciói. Nagyszerű készülék volt, a megjelenés napján rendeltem, és tök szuperül teljesítette amit ígért. Aztán a kisebb frissítések okoztak kisebb galibákat, majd nálam egy nagyot (Konkrétan lelőtte a vodás hívásokat, ami nekem (mert ügyfelekkel sokat beszélek) elég nagy hátrányt okozott a mindennapokban. A helpdesk "Hotfix coming soon" válaszát sem vártam meg, berobogtam a szolgáltatómhoz egy készülékért mert amúgy is esedékes volt az előfizetésem hosszabbítása. Ki is hoztam ideiglenes megoldásnak 0 ft-ért egy kicsi iphone 8-at, gondoltam jó lesz eladni ha magához tért a 6t. Nos, azóta is ez a mára már 4 éves modell a mindennapi kütyüm. Az óraműpontosan érkező frissítések, a rendszer stabilitása az apple pay, és az, hogy egy régebbi modell produkál olyan sebességet amilyet a 6T sem tudott újkorában simán ellenpontozza a harmatos akksi időt, a zártabb rendszert (Bár ezt mostanában inkább előnynek élem meg, nem hátránynak) és jelenleg önként és dalolva zárom magamra az apple ökoszisztémáját. -
akosxyz
senior tag
válasz
DamianB #3366 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy beígérték a 7T-re tavaly év végéig, és ebből számítottunk rá, hogy év elején megkapjuk. De még bátyám 7t-je se kapta meg. Ez számomra eléggé elszomorító volt, mintha kezdenék letojni a régebbi modelleket, ami eddig nem volt jellemző erre a cégre
De azóta én váltottam, szóval elengedtem a droid11 témát.
-
válasz
DamianB #3279 üzenetére
Nyomjatok egy factory reset-et, ha egy újraindítás nem oldja meg.
Nálam 7h 40m SoC jött össze tegnap 10%-nál. Javarészt Chrome (PH fórum) és Youtube megy rajta, Messenger Lite, Discord, és semmi egyéb akksi zabáló cucc. A legtöbb alkalmazásra be van kapcsolva az akksi optimalizálás (pl.: AliExpress, Gmail, BK, KFC, BKV menetrend app, stb)
(#3280) spm
Annyi pénzért szerintem egyik sem éri meg. Ha váltani terveznék, akkor inkább Xiaomi 10T Pro-t venném, vagy Alzánál van most 200k-ért OnePlus 7T Pro. -
Bly
tag
válasz
DamianB #3244 üzenetére
Elméletben még idénre ígérik, most megy a nord+8 teszt ... Gondolom jövő hónapban megejtik a 7-es szériát aztán jövünk mi ... Persze ha a 11-es androidra gondolsz ... Én is már nagyon várom, van egy két jó gondolat benne, és ha a microlagg-okkal tudnának valamit esetleg kezdeni pluszban, no akkor boldog ember lennék telefon téren. Csak csinálják már a 6-osoknak is, mert a májusi frissítés óta még biztonságit sem kaptunk ... VÁRÓS!
-
-
akosxyz
senior tag
válasz
DamianB #2998 üzenetére
Lehet azzal lesz a gond. Gariztathatod, ha nagyon idegesít. Szerintem simán javítják, mert valami okozza ezt, és nem hiszem, hogy az átalakító, tekintve, hogy többet is próbáltál.
Bly: Van aki szereti a kábelest. Bár szerintem lassan lemondhat róla mindenki, mert egyre több telóból hagyják már ki. Vagy marad az átalakítósdi
Én is már full wireless használok, bár keveset hallgatok rajta zenét.
-
-
-
-
ForRedGlory
félisten
A Note 9 az Note 9, ez meg csak egy OnePlus 6T. A Note minőségibb telefon majdnem minden tekintetben, jóval több mindenre jó, de sebességben (és mind kiderült azóta, üzemidőben is) is jobb a 6T. Nálam a sebesség a döntő, ezért elégedett vagyok vele, de közel sem tud annyit, mint egy Note 9. Rakás dolog hiányzik belőle, cserébe sokkal olcsóbb is.
-
Oneil85
csendes tag
Igen ha már éjszakázik az ember, akkkor van idő mindenre
Párom is megvan elégedve. Tegnap reggel 92 re volt feltöltve a teló, majd 7 óra 45 kor elindult Budapestre, ameddig felért 11 óra 30 ig rajta volt a bluetooth a telón és időközönként beszélt bluetooth headszett el. De a bluetooth végig rajta volt. Majd 15 ora 40 től éjfélig mytelenor tv alkalmazás kb végig és 15 %on állt a teló. Meglepően jól bírja. -
zolomon17
senior tag
Némi plusz infó még az akkuhoz, a saját tapasztalataim alapján: OP5-ről költöztem, Switch-appal, átszippantott mindent, ami mint kiderült hiba volt, az üzemidőt nézve. Stabil egy napot tudott a telefon, este már nagyon kellett a töltő, pedig a felhasználói szokásaim nem változtak és ennyit az OP5 is kacagva eldöcörgött, sőt. Aztán egyik nap nyomtam egy Clear Cache-t a Recovery-n keresztül (eddig az egy darab hivatalos frissítést tettem csak fel, ami kb. a dobozból kikéve már ott virított) és hirtelen este is volt még kb. 40% a telefonban
Utána csináltam egy teljes Factory Resetet, a szokásaim még mindig változatlanok, de tegnap pl. 60% körül volt a gép, mikor végeztem a melóban
-
-
hajbel
addikt
Hol van pocophone 80-ért? Én még árgépen sufni garanciával is csak 95-ért látok.
(#64) babosmiki: Pont ezen a két telefonon agyaltam. A samsung UI bloatware és merülése valamint a GCam port és a night mode miatt választottam a OP6T-t. Meg ugye gyorsabb és a frissítéseket is sokkal előbb megkapja + rühellem a lekerekített kijelzőt.
(#67) DamianB: Azért a banggoodos árakat a hivatalos 2 éves garanciás árakhoz mérni kicsit nem fair.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest