- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- A DeepSeekről egyeztetett Trump és az NVIDIA vezére
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dl650
tag
válasz
Aljasvip #3532 üzenetére
Én is váltottam már. Most 9 Pro-m van. A feleségem használja tovább a három éves 6-t. Annak az aksija még most is simán bír annyit mint a 9Pro-é. Még most is azt mondom, hogy a 6 t egy szuperül összerakott teló. Csak azért váltottam mert az asszony régi telója kezdett behalni és ő nem hajlandó újat használni. A 6t-re is alig tudtam rábeszélni.
-
Dolphine
addikt
válasz
Aljasvip #3532 üzenetére
Én is nagyon szeretem a telót mind a mai napig. Félreértés ne essék nem gond a hivatalos támogatás hiánya, ott vannak a különböző Custom ROM-ok.
Egyedül csak a Shelf hiányozna a Custom ROM használata közbenNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hardline
senior tag
válasz
Aljasvip #3492 üzenetére
8,7 € az akku.
Oneplus 6T Repair Pricing -
G_krisz
tag
válasz
Aljasvip #3492 üzenetére
https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-diagnostic/
Ezzel a progival. A may 4.-ei verzió van fent nekem.
8-9 euró körül van a csere, plusz a munkadíj és a szállítási díj. Én is fogom küldeni, csak előtte beruházok egy 8 Pro-ra. Nekem munkaeszköz a teló és kevés a 128gb tárhely.
Ezt rendbe rakatom és marad a családban. Mivel még mindig igen fürge és gyors a teló. A fotós képességei is teljesen elég egy gcam appal!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz
Aljasvip #3490 üzenetére
Nekem 75%-os az akkumulátor állapota. Szóval nem jó. Sokszor 3-4 órás képernyő idő jön össze. De ha vigyázok akkor 5-6. Még rossz akksival is. Viszont ez a ritkább.
Nálam minden megy, ha kell ha nem.
Vannak továbbra is bugok a 11-ben, de nem lett olyan rossz. Sztem.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
hardline
senior tag
válasz
Aljasvip #3419 üzenetére
Nem volt. Gyári visszaállításra nincs időm. Folyamatosan kell a telefon.
2 simmel használom. Ha átállítom a mobilnetet a másik simre, akkor sincs net, amíg újra nem indítom, vagy repülőgép üzemmódba nem teszem.
Ez frissítésig nem jelentkezett.
Megpróbáltam egy cache wipe-ot. Régebben bevált. Hátha. -
Dolphine
addikt
válasz
Aljasvip #3403 üzenetére
Alapvetően én sem körömrágva várom az újabb Android verziókat, csak mint érdességet említettem meg. A 6T-re hivatalosan az utolsó fő verzió a 11 lesz. Ezért jó, hogy van LineageOS!
Én is annak örülök, hogy megy a telefon, megbízható. Nem vagyok power user én sem.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
válasz
Aljasvip #3387 üzenetére
Értem köszi ezen gondolkodtam már. Elvileg most jó kíváncsi vagyok meddig tartja magát.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
válasz
Aljasvip #3282 üzenetére
Nemrég csináltam és most először nem sikerült teljesen vissza állítani az akkori dolgaimat nem akartam megint szenvedni vele .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
akosxyz
senior tag
válasz
Aljasvip #3247 üzenetére
Nálam is vannak kisebb anomáliák, de összességében még mindig túl jól teljesít ahhoz, hogy nyugdíjjazzam. Épp most nyomkodtam meg egy 7t-t, és érezni a különbséget(egyedül a stereo hangszórót irigylem belőle
), de a felárat semmiképp nem éri meg. A 8-as szériáról nem is beszélve. 8t gondolom még drágább lesz, plusz méretben is csak növekednek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Aljasvip #3247 üzenetére
8 orás sot az igen . Csinálj egy full ujra rakást mikor kijön az új os csinálni fogok . Bár a legutobbi nem sikerült írtam is róla nem állt vissza hiába használtam a switchet ...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Aljasvip #2815 üzenetére
Alacsonyabb az ár még így is, mint Samu/Huawei/Apple csúcsa. És azért a kamerán kívül itt is minden top kategória.
Amit viszont más nem kínál, az a szoftver. Ha stock droidot akarsz manapság, akkor szinte csak a OP (Pixel4-től tekintsünk el, mint egy demo készülék, soha nem venném meg annyiért).
Én örülök, hogy van a OP, mindennapi használatra kevés jobb készülékem volt.liPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Boli77
tag
válasz
Aljasvip #2590 üzenetére
Én szinte az elejétől fogva használom a mobit fizetésre és nagyon megszoktam . Így ez az opció nagyon hiányzik . Egyébként már sokszor megfogadtam,hogy nem fogok az elején frissíteni mert csak a baj van vele. De soha nem tudom be tartani. 😃Ha sokáig nem frissítem a készüléket akkor meg azért nem enged fizetni. Úgyhogy ördögi kör az egész .
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Aljasvip #2445 üzenetére
próbáltam azt a fajtát is amelyik egészen az üveg széléig rásimul de 1 hónap után már mindenhol feljön és ilyen gumis a tapintási is. az nem jött be.
aztán maradtam ennél a márkánál igazi minőségi cucc egy picit talán keskeny. pontosan a középére lett felrakva de a 2 hosszabb szélén fél 1mm-el beljebb van.
-
k5.20
senior tag
válasz
Aljasvip #2432 üzenetére
Én [itt és ezt] tetettem rá, és nagyon nem bántam meg, elsőosztályú minőség!
-
Dolphine
addikt
válasz
Aljasvip #2344 üzenetére
MÁV jegyekre adott kedvezmény miatt is érdemes regisztrálni, ha utazol néha.
Ezt ki tudnád bővebben fejteni? Elég sokat utazok vonaton, de én ehhez a Vonat alkalmazást használom, ott veszem a jegyet, az mindig 10% kedvezményt ad!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz
Aljasvip #2340 üzenetére
Melyik banknál vagy, hogy a Simple használata kell? OTP?
Én K&H banknál vagyok, saját applikációjával fizetek és semmi gondom az érintéses fizetéssel.
Rootolt a telefon, vagy nyitva van a bootloader?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
hajbel
addikt
válasz
Aljasvip #637 üzenetére
Nálam Soundmagic E10BT-vel gyakran akadozik, sokszor vissza is ugrik pár másodpercet a szám. Volt hasonló probléma régebbi rommal, de ennyire nem volt rossz a helyzet, mint a 9.0.10-el. Valószínűleg a következő romban javítják.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megnyugtatták a Tesla-befektetőket Elon Musk ígéretei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Ég veled, KEndre! :(
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest