- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
Én se érzem azt, hogy arra megérné váltani 6t-ről, de jó irányba indult végre a google. Egyszerű, jól összerakott mobil és ezen az áron elég jó ajánlat, főleg olyan országokban, ahol támogatott. Kíváncsi leszek a Pixel5-re
Bár nem tudom honnan érdemes a pixeleket beszerezni, ha valaki azt akar
-
akosxyz
senior tag
Igazából egy karc sincs a kijelzőn azóta se. Jó azt hozzá kell tenni, hogy nagyon vigyázok rá. Az olvasó meg hol jól érzékel, hol nem. Ezért használom az arcfelismerést is, igaz azt meg bátyám is feloldja, pedig annyira nem nagy a hasonlóság
Eleve a 4a-val is totál el vannak késve, ha még az 5-t is halogatják, akkor nem fognak bankot robbantani.
Meg most már nem ártana egy minőségi cuccot a piacra dobni, főleg ilyen áron. A 4-nél megint jöttek hírek, hogy némelyiknek leválik a hátulja
Most vagy az van, hogy az internet kapja fel túlságosan, ha egy-egy pixellel történik valami, vagy tényleg bőven akad gond velük.
-
Zsozsimozsi
friss újonc
Nekem is régóta megvolt ez összetört az üvegfóliát és ledobtam róla és azóta nem csinálja most visszaraktam rá egyet és hogyha nedves a kezem vagy ha izzadt vagyok ugyanúgy csinálja úgyhogy ledobtam és vettem rá egy sima lágy fóliát azzal jó,
és érzékenyebb az ujjlenyomat olvasó is. -
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom valaki tapasztalt e már hasonlót, vagy hallott-e róla, de lenne egy nagy problémám ezzel a szeretett telefonnal.
Előtte is OP telefonom volt, az 5, azt is szerettem, de ezt a 6T-t még jobban.
Ősszel lesz 2 éves. Több mint fél éve jöhetett egy frissítés ami hazavágta a telefont.Nem tudom normálisan elmagyarázni, de random "belaggol" a telefon.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy böngészek, görgetek le, vagy csak facebookot nézek, vagy galériát, majd mintha a telefon képfrissítési frekvenciája a 60hz-ről leugrana 15hz-re, ilyen choppy, rettentő darabos, utánhúzásos lesz a kezelése, és minden a képernyőn rettentő lassan történik.
Lecsukom a kijelzőt, majd visszanyitom megjavul, de van, hogy pár másodperc és újra csinálja, van, hogy csak az app lerakása is megoldja, de néha képernyő többszöri lezárására javul csak meg.
Borzasztóan idegesítő, megöli a telefonozás élményét.
Van, hogy alig csinálja, de vannak napok amikor nagyon sokszor.
Régen villámgyors volt a telefon, imádtam ezért, de most agyalok emiatt a cserén, pedig nem szívesen.
Ha ez nem lenne, nem lenne vele gondom. Egy custom szoftver megoldhatná ezt? Nem hiszem, hogy másfél év alatt ennyire el kellett volna avulnia...
Valaki tapasztalt hasonlót?Előre is Köszönöm!
-
kesz_
csendes tag
Ilyen nálam is van, de annyival kiegészíteném, hogy random időközönként magához tér és akkor egyben, ömlesztve megérkezik minden értesítés. 10.3.3-on vagyok, de már korábbi verziókban is tapasztaltam. Viszont azt nem tudom, hogy wifi esetén is csinálja vagy csak mobilnettel
-
hardline
senior tag
Ez csak az OP-nek kedvez, hogy évente 2 modell jön ki, mert így értékteleníti az előző modelleket, a vásárló meg vágyik az újra. Ennek a következménye az is, hogy egy normális android 10 javításra heteket kell várni, mert az újabb modellekkel foglalkoznak, a régebbiekkel meg egyre kevésbé.
Egy éve 200+ ezret fizettem érte, most pont a felét éri. Ezelőtt iPhone-om volt, az két és fél év alatt felezte meg az árát...
Szerintem rossz irányt vett az OP ezzel a 2x2 modell/év dologgal. Felhasználói szemmel csak negatívumokat látok benne.
A profit biztos nőtt, de az elégedettség hamarosan csökkenni fog, ha ez így marad minden új modell után. -
akosxyz
senior tag
Reméljük a droid 10-el ez is elérkezik hozzánk. Mert ezen kívül én azt mondom, hogy nincsenek nagy gondok a telóval. Még a 7T-nél sem érzem, hogy olyan számottevő előrelépés lenne, hogy érdemes lenne lecserélni a 6T-t. És más gyártóknál sem látni bármiféle újítást, ami nem csak parasztvakításból kerül bele egy telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- C# programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest