- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
BassboyKGy #3200 üzenetére
Megjelenese napjan vettem, 91%os az akksi.
-
Boli77
tag
válasz
BassboyKGy #3208 üzenetére
Köszönöm . 86 %- os az aksim . Szerintem ha ez igaz akkor nekem meg felel . Közel 2 éves a készülék .
-
Boli77
tag
válasz
Ezt az aku dolgot hol találom ? Vagy le kell tölteni hozzá egy alkalmazást ?
-
dl650
tag
válasz
Nekem egy év nyolc hónapos a telóm és 85 %-os az akksi. Egészségesnek írja a program így nem hiszem, hogy cserélik garanciában. Persze ez csak az én véleményem. Próbáld ki.
-
Bly
tag
válasz
Nekem 1év 4 hónappal 89% ...
5 év alatt az azt jelenti, hogy ezzel a tendenciával 55-60% lesz ... 5 év múlva meg már nem hinném, hogy ezt a telefont fogjuk használni. De akkor is a 8-10 óra SOT lecsökken 4-5 órára? Akkor majd nem 3 naponta hanem minden este felteszem tölteni ... Na puff neki 😁 -
G_krisz
tag
válasz
BassboyKGy #3016 üzenetére
Biztos Google services tett be. Én már raktam fel egy újabbat. Most nincs gondom.
-
Dolphine
addikt
válasz
BassboyKGy #3016 üzenetére
Én az utolsó 9-en vagyok, de nekem is 7%-ot esett az esti 3-4 helyett! Valószínűleg ugyanaz lehet akkor a ludas. Nem lehet, hogy a Google rontott el valamit? Napokban mintha lett volna Google frissítés! Illetve meg kell néznünk, hogy milyen appokat használunk és mik frissültek a napokban!
-
G_krisz
tag
válasz
BassboyKGy #3001 üzenetére
Gyári legújabbat. Bullets wireless 2-est. Nekem eddig teljesen megfelelő! Sennheiser-t is próbáltam. Az is jó nagyon, talán picit a mélyebb tónusosabb volt.
Csúszás egyiknél sem fordult elő. -
tomp
félisten
válasz
BassboyKGy #2974 üzenetére
Android 10-en teljesen új értesítési pop-up van új API-val. Na erre egyik hazai mobilfizetési app sincs felkészítve. Ha át lenne emelve android 9-ből a régi is akkor működnének. Google féle androidban megvan mind2 gondolom nem véletlenül de OnePlus a régit kivette.
Ezért is használok Google Pay-t... -
Bly
tag
válasz
BassboyKGy #2243 üzenetére
Én mindig gyb-fr-gyb-t csinálok ... az tuti mindent kinulláz és rendberak.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
BassboyKGy #2243 üzenetére
Inkább a 2. Valahogy azt szoktam meg az évek alatt.
-
Bly
tag
válasz
BassboyKGy #2236 üzenetére
Szerintem most is van, bár ott más volt a particiók elosztása ... Megszívtam különben a frissítéssel ... Megint nyomhatok neki egy FR-t ...
-
Surci1
tag
válasz
BassboyKGy #1313 üzenetére
Nálam is van valami gebasz. Tegnap este 21 órakor 100%-ra töltöttem a telót. Ma reggel 8 órakor megnéztem a telót 78%on állt.
Kb. egy hónapja használom ugyazon beállításokkal semmit nem állítgattam. Emlékeim szerint legutóbb 2-3 %-ot esett ennyi idő alatt. Most csináltam egy kikapcs-bekapcsot, kiváncsi leszek.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
BassboyKGy #1313 üzenetére
Valami beakadhatott, valamelyik app. Nálam ha minden be van kapcsolva se merül ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest