- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
válasz
akosxyz #3260 üzenetére
Engem az idegesít inkább, hogy mikor süt a nap, hívnak, kiveszem a zsebemből, akkor lóf.szt se látni, mert 0 fényerőn megy a kijelző, nem látom ki hív.
Amúgy, ha napon vagyok és nyomkodom, nincs gond, feltolja agyig a fényt, éjszaka sincs gond, leveszi ahogy kell, de ez a napfényben hívnak dolog ez régi probléma. -
Bly
tag
válasz
akosxyz #3233 üzenetére
[Elméletben így még lehet oldani] nekem ez a funkció nem hiányzik
-
Tekmen
aktív tag
válasz
akosxyz #3214 üzenetére
6t-nél nem jobb. Megvárom a Pixel5-t
Tény, hogy ha most kellene középkategóriás telefont vennem, nem kérdés, hogy az iPhone SE, OP Nord és a Pixel 4a közzül melyiket venném.
Én még mindig a legutolsó Beta build-en vagyok. Megoldották már a feloldás utáni laggolást? Nem tudom lenne-e értelme Stable branch-re váltani..
-
csipuka
senior tag
válasz
akosxyz #3214 üzenetére
Kijott az uj rom, en meg feltettem. Hiba volt.
A kocsi BT-at folyton eldobja, nem tudok beszelni a kocsiban, ha meg lehuzom az usb-rol az AA-t, akkor a fokepernyon nem tudok lapozni, appot inditani. Novat hasznalok.
Egyelore meg nem akarok FR-t, mert nem mindennapos a kocsi hasznalotom, de erik. -
Tekmen
aktív tag
válasz
akosxyz #3182 üzenetére
Akkuidővel nincs bajom, a hálózat ingadozással (gondolom deepsleep optimalizálatlanság) viszont annál inkább..
Kegyetlenül idegesítő, mikor órákig nem nyúlok a telefonhoz, aztán feloldom, és beesik az összes üzenet egyesével, amit messengeren beszéltem amíg nem telefonoztam.
-
Tekmen
aktív tag
válasz
akosxyz #3175 üzenetére
Nekem sincs rajta semmi. Se fólia, se üveg (elvileg azért van a Gorilla Glass, hogy bírja nem?
).
Kijelzőbe épített ujjelnyomat olvasót amúgy nem tudom miért fikázzák sokan. Nekem 10ből 9szer hibátlan, szeretem is.(#3173) Insult:
Bízom benne, hogy javítják a 4-es hibáit. Most két lehetőség van, vagy bemutatják augusztus elején az 5-öt is a 4a-val együtt, vagy eltolják decemberig. Tekintve hogy nincs semmi leak (nem úgy mint tavaly a 4-ről), szerintem az évvégi, vagy 2021Q1-es launch a valószínűbb. -
Vitee
aktív tag
válasz
akosxyz #3164 üzenetére
Balzak83:
10.3.4 az Oxygen verzio. Volt factory reset azóta már, de természetesen nem oldotta meg...Insult
Detto, ugyan ez a probléma, én már sokszor kivagyok tőle, az 5 soha nem csinált ilyet, így amikor ezt csinálja, olyan mintha egy 20ezer forintos telefon lenne...
Ezért gondolkodom, hogy egy főzött, custom romot rárakva esetleg megszűnne-e a dolog -
csipuka
senior tag
válasz
akosxyz #3136 üzenetére
Rakd be a zenelejatszot a gamespace-ba, es akkor tan a notification nem jatszik. Semmire ha jol emlexem.
Esetleg taskerrel lehet meg jatszani, vagy az Autonotification app-al. Vagy DND-be teszed a telot amig zenet hallgatol.
Minden notificationt akarsz tiltani, vagy csak a messenger csippanasa idegesit? -
válasz
akosxyz #2992 üzenetére
Nekem is sokszor befagyott azt hittem telefon hiba .
Amúgy meg mondom őszintén ez a Jack dugó nélküliseg nagyon zavar ha átalakítóval dugom be a telefont folyamatosan megszakad a zene . OP3T volt előtte de a következő telefonom nem OP lesz
Még egy évet bele rakok és váltok.
-
tomp
félisten
válasz
akosxyz #2976 üzenetére
Igen sajnos a Pay itthon még nem megy. Infók szerint idén indul.
De szerintem én vagyok az egyetlen magyar Google fiókos ember akinél megjelent a Google Pay app az áruházban.
Magyar Transferwise regisztrációval igényelt magyar kártyaszámos TW kártya viszont tökéletesen megy Pay-ben. -
-
G_krisz
tag
válasz
akosxyz #2924 üzenetére
Érdekes! Nekem sose volt képremegés feloldásnál. Inkább az ujjlenyomat olvasóval van gond, ha valamelyik programból kilépve majd visszalépés során az istennek nem oldotta, akármennyit nyomtam rá az ujjamat, cserébe nem is zárolta le a lehetőségek számát sem
Remélem ezt is megoldják. -
-
ßrainiac
addikt
válasz
akosxyz #2533 üzenetére
Nemar, ezt nem gondoltam volna h nincs benne
Felesegemnek 2 XL van, azt hittem, csak ebbe nem ment bele h majd az ujat kelljen venni.
Akkor ez a P4 tobb sebbol verzik mar..
En csak 4k60-ban videozom, annak ellenere h vmiert mindenki szerint jobb a 30fps (en nem tudom, mit csinalnak, de nekem az jobban remeg ezerszer, mintha 0 stabilizalas lenne ott), sztem brutal jo feature.
Ritkan valtok 30-ra, ha epp tul sotet van a 60-hoz.
-
akosxyz
senior tag
válasz
akosxyz #2521 üzenetére
A probléma az volt, hogy amit telóval szedtem le a Community app-ból, az Winrar archive típus volt. Gépről szedtem le telepítőcsomagot xda-ról és az Winrar ZIP archive. Na ezeket már látta a telóm és tudtam telepíteni őket. Én ennyi különbséget láttam a két csomag között. Gondolom ez okozhatta a gebaszt
-
Boli77
tag
válasz
akosxyz #2479 üzenetére
Ezt egy kicsit meg cáfolom . Nálam változó az aksi ideje . Itthon wifin vagyok egész nap van így ,hogy 4-5 óra sot 2 nap . Meló mindig ugyan ott és mobil net Tvgo ,online rádió stb és van mikor 6-7 óra sot 2 nap . Nem mondanám ,hogy a mobil net jobban viszi az energiát . De összeségében én elégedett vagyok .
-
Bly
tag
válasz
akosxyz #2448 üzenetére
Igen sajnos kicsit kitakar ... Én úgy oldottam még, hogy teljesen le szoktam tenni alulra így a belógas van lejjebb de inkább elszenvedem minthogy zavaróan (engem legalábbis) kisebb legyen a két szélén a telefonnak ... Ahányszor leesett soha nem a közepére esett így inkább 300ft-bol cseréltem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest