Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
Braddock #1542 üzenetére
Igen ezt tudom meg be is lőtte magától a program ahogy nézem...azt vettem észre hogyha a tartózkodási hely be van kapcsolva akkor sem müxik az időkép de vmi rettenetesen elkezdi enni a telefon akksiját...tehát ilyen óránként úgy h nem is nyúlok a telefonhoz leesik mobilnettel az akkuból vagy öt százalék!!! Más is tapasztalja ezt vagy ez vmi bug lehet vagy micsoda ez???
-
ivatti10
aktív tag
válasz
Braddock #1394 üzenetére
A 3 gombos, az nem a recovery menü, az valóban a power és a hangerő le, ahogy fentebb írtátok. Nyomjátok a 3 gombot (a teló bekapcsolt állapotában) kikapcsolás után is folyamatosan, míg újra nem indul, ekkor ezt a speciális lehetőségek közül választható menüt kapjátok.
Mikor nem működtek a fizikai gombjaim, egy topiktársunk ajánlotta ezt, én akkor találkoztam vele, azóta nem próbálkoztam. De ez nem a megszokott revovery menü volt, más választási lehetőségek is megjelentek benne. A lényeg az volt, hogy a működőképtelen gombjaim használhatóak voltak a 3 gombos újraindításra. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Braddock #1254 üzenetére
Ki mondta, hogy nem stabil? Pontosan a Tech2-es elszabott videó miatt készítettem a leírást, mert ott egy valóban instabil verziót mutatott be a tanult kolléga. Szerettem volna ezt a kételyt eloszlatni. De majd a fórumtársak pár napon belül beszámolnak a tapasztalataikról.
Olyanról alkotsz véleményt, amit nem is próbáltál. Nincs miről vitázni ilyen formában. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Braddock #1248 üzenetére
Ha a Gcam-et is használod, akkor annyira nem erős.
Nekem 6-os van, így már jó ideje volt időm kitapasztalni, hogy mire képes. (ugyanaz a szenzor, ugyanaz a kamera konfig)
Gcam vs stock, ég és föld. Félelmetes, hogy mit kihoz a szenzorból a Gcam kis pixelméret ellenére is.
Egyébként is, ki az aki nem venné meg a telefont, ha pontosan arról van szó, hogy egy külsős kamera alkalmazással a másfélszer annyiba kerülő telefonokat is körberöhögi így a 6T?
Nálam a stock törölve van teljesen a rendszerből. -
betyarr
veterán
válasz
Braddock #1214 üzenetére
már az a1-emet is nagyon sajnáltam,amikor pár száz kilométert úgy kellett megtenni,hogy végig sütötte a nap.mindenképp olyan kellene,amit olyan helyre tudok tenni,hogy ne süsse a nap és jól is lehessen látni.
ennek lehet adok egy esélyt,de aztán valszeg mégis megveszem ezt a proclip-et,ha nem jön be,hátha jó lesz a következő telefonoknak is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest