- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
CHIPman #3419 üzenetére
Fektetve gáz a leginkább, fénykép, video, media tartalom. Ha meg eltüntetem akkor, minek fizettem érte. Minek vegyek egy szaggatott farmert, azt is meg lehet varrni, de nem egyszerűbb rögtön egy olyan farmert venni ami nem szakadt, ha nekem az tetszik. Van a piacon notch nélküli telefon is, mindenki el tudja dönteni mi tetszik neki, én azt mondom, ha már nem akarunk külön mechanikát, inkább legyen 5mm káva, de a kijelző ne legyen konkáv sokszög. A csúcstelefonok nagy része most notch-os. Szerintem hamar ki fogja forrni magát egy-két jobb megoldás, ez a notch csak kényszermegoldás, a 6T-nél már pl egész vállalható, a 7 lehet mégjobb lesz.
UI: hatalmas ötlet, olyan app ami notch-ot csinál nem notch-os telefonból, pl milyen jól mutatna egy mi mix2S-en, megyek is levédetem. Így akkor mikor már senki nem fog emlékezni a notch-ra akkor is lehet majd emuláni, egy OP8-on pl.
. Sőt egy 5T-is lehetne notch-osítani
. Na jó ez csak vicc!
-
Vagany
őstag
válasz
CHIPman #3412 üzenetére
Azért az a 0,29 col az nem túl sok, főleg úgy, hogy a hasznos rész (terület) az még ennyi sincs a notch miatt (ebből a szempontból a 6T sokkal jobb), plusz az 5T-hez képest lefelé egyszerűen növelhették volna a képernyőt, és még minimális növelés felfelé is belefért volna, akkor mindjárt nem 0,29 lenne a különbség. Aszimmetrikus lenne fektetve a káva, de nem a kijelző és mégse lenne egérrágta a kijelző. Amennyire én tudom a szenzorok illetve a hangszóró egész kis helyen elférne, a gondot legfőképp a szelfikamera okozza, amit pl én szinte sose használok, de ha nagy ritkán kellene akkor simán jobb egy vivo féle megoldás, vagy akár mi mix3 megoldása. Vagy lehetne külön kis slide-os kamerát előhúzni, mint pl egy kamerán a vakut és nem teljes hátoldalt csusztatni. Azért a havi pár alkalomért (szelfi) minek elrondítani, fektetve a szimmetriának is lőttek. Nyilván nem vagyunk egyformák, ezen nem is érdemes vitatkozni. Valószínűleg a OP is megnézte, hogy mi legyen, fejlesztésre nincs sok zsé (az oppo-tól veszik az ihletet), gyakorlatilag egyszerre egy telefonnal foglalkoznak, a trendit választották, nem kockáztattak (más innovatív megoldás), illetve nem akarták, hogy azt mondják rájuk, hogy ódivatúak (kisebb kijelző, de notch nélkül). Számomra az utolsó két megoldásból bármelyik jobb lett volna, mint ez a ma még trendi megoldás. Van amikor nekem is tetszik a trendi, de nem követem vakon, csak ha számomra is ésszerű. Nekem a szelfi nem ér ennyit, másnak igen, van ilyen.
UI. ha a monitorunk felső élén lenne ilyen "hibasziget" akkor rögtön vinnénk vissza, pedig azt jóval kevesebben forgatják (pivot), itt meg divatot teremtettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged