- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarti8
tag
Én is most raktam fel pár napja a 10-es és ugyan ezen a véleményen vagyok.
A rendszer hibátlan, az apró reszelgetések a 9-eshez képest nagyon tetszenek, viszont a gesztusvezérlés szörnyű. Gyári carbon bumper tok van a telefonon, és attól nem tudom a kijelzőt annyira a szélén érinteni, hogy bevegye a "vissza" parancsot. Továbbá kivették az álalam preferált 2 gombos vezérlést, így a 3 gombosra álltam én is vissza. -
tarti8
tag
Véleményem szerint az 5T hozza a mai középkategóriás készülékek szintjét. Én teljes megelégedettséggel használom szinte a megjelenése óta. Használtan vettem fél évesen. Működése stabil és olyan gyors, mint mikor hozzám került. Egyedül az akksi kezd hervadni benne, de az én felhasználási módom mellett így is kibír 1,5-2 napot egy töltéssel. (Minden létező antenna bekapcsolva, okosórával párosítva 3-5 óra kijelző idő töltésenként.)
Kamera középszerű. Ehhez ne legyenek magas elvárásaid. Ha gyors le kell kapni valamit arra jó, de komolyabb feladatokra, pl. utazáskor nem használnám. GCam-el elvileg többet ki lehet hozni belőle, de engem nem foglalkoztatott sosem. Millió meg egy tesztet találhatsz a neten a kameráját illetően.
Semmiképpen nem mondanám "elavultnak".Viszont azzal számolj, hogy elvileg nem kap több főverziót, a 10-es lesz az utolsó.
Nem hinném, hogy találsz még belőle újat, viszont szoktak lenni szépen megvigyázott használt példányok 50-60e Ft környékén az aprón, annyit simán megér szerintem. -
tarti8
tag
válasz
mackosajt01 #4261 üzenetére
Igen, többen visszaigazolták, hogy stabil verzióról ha telepíted ezt a frissítést, akkor nincs adatvesztés ellentétben az utolsó open beta-ról való frissítéskor. (az wipe-al jár) Sőt OTA kapod majd a stabil verziót.
Mindenesetre én megvárom a stabil 10-est. -
tarti8
tag
Infók az aktuális bétáról:
https://www.xda-developers.com/oneplus-5-oneplus-5t-android-10-oxygenos-open-beta-1/
-
tarti8
tag
Pontosan ezt szokta nekem is művelni elvétve. (havonta max egyszer). Nem jöttem még rá, hogy mi okozza. Ilyenkor én újra szoktam indítani, majd utána helyreáll.
-
tarti8
tag
-
tarti8
tag
válasz
preludium975 #4228 üzenetére
Android 10 alatt akku üzemidőben tapasztaltál valami változást?
-
tarti8
tag
válasz
eladogeppc #3924 üzenetére
Arról én nem tudok nyilatkozni. Az én igényeimnek eddig is megfelelő volt.
-
tarti8
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Autós topik
- DJI topic
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest