- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
UberMutant
őstag
válasz wlandroid #20678 üzenetére
szerintem , ha a felső állásba rakod az alert slidert, akkor az általad vázolt funkció működik.
1.a csengő néma, 2. be lehet állítani, hogy bárkitől fogadj hívást 3.és hogy rezegjen.ilyenkor a média hangerőt úgy állítod ahogy akarod , akár 0-ra akár 100 ra. (a gombokkal akkor , ha éppen egy olyan alkalmazás van előtérben, ami hangot ad ki, vagy a lenyitható menüben ha az asztal van előtérben)
a többieknek ez azért nem felel meg, mert egyéb kombinációkat szeretnének, amit könnyedén akarnak kapcsolgatni. de a te fix eseted tökéletesen megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
válasz wlandroid #9125 üzenetére
Pénteken felhívtam Budapest Bank ügyfélszolgálatot, ott visszahívást kértem, de eddig semmi...Internetbankon keresztül nem láttam limitállítást.Van itt valaki BP bankos?
Szerk: csak megtaláltam az volt a ludas... De legalább valami email jönne róla...
Nekem ez van:
Payment processed successfully!
We will dispatch your order before Sep 15, 2016.
It may take up to 5 minutes for your order status to be updated.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Formula-1
- Autós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok