Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Grat a nyerteseknek!
-
Grat a nyerteseknek!
-
vz12
tag
válasz
eszterencs #334 üzenetére
Ááááá, köszi, ez volt az.
Az ok pedig az, amit sejtettem, hogy "valaki" egy késői bejegyzéssel időviharba tette a fórumot több mint egy évvel később, a nyereményjáték címét pedig ennyi év távlatából már nem tudtam: -
vz12
tag
válasz
eszterencs #327 üzenetére
Köszi a visszajelzést, tehát nem változott.
Én anno 2018-ban feltettem egy képet a tollról, de most bárhogy kerestem, nem találtam azt a nyereményjáték fórumot, így nem tudtam belinkelni. Privát beszélgetésből be tudtam határolni az idejét, de nem lett meg fél éves "környezetében" sem.Az előbb tisztázódott, hogy Joci10 elfogadta a felajánlásomat, tehát vele beszéljétek meg az átadás/átvételt, köszi.
-
CriticalHit
addikt
Gratula a szerencsés nyerteseknek!
Jöhet a következő menet! -
Köszönöm a nagylelkűséget! Éppen írtam volna egy 'álbosszankodó' postot, mert a múltkor is 1 ponttal maradtam le az első helyről, most meg már csak idővel, de akkor ezek alapján inkább egy hatalmas köszönöm marad! És a kép a toll megérkezése után természetesen jön is (ha Eszterencs előtte fel nem rakja).
-
-ZeeZee-
senior tag
Gratulálok minden játékosnak, a nyerteseknek pedig külön is!
Köszönjük a játékot!
-
Adamyno
tag
Most nem lehet panasz, hogy csak a régi tagok vagy csak az újak nyernek. Van minden is
Gratulálok! -
Ideg
aktív tag
*Kamu gratulálós komment.
-
totyak
aktív tag
Gratulálok mindenkinek, annak is, aki csak részt vett a játékban. Jó móka az ilyesmi.
(Hol tudom megnézni, hogy összesen hány Prohardver nyereményjátékon indultam és hányszor kerültem a kalapba?)
-
Apika
addikt
Gratulálok a nyerteseknek!
-
Misi_D
tag
Grat a nyerteseknek, és thx a játékot!
-
Gratulálok a nyerteseknek és köszönjük szépen a lehetőséget a szerkesztőségnek
-
Én 2001-ben regiztem mikor alakult az oldal, bár az a nick nevem megszűnt, de ez volt az utolsó amit kitöltöttem, nem vagyok szerencsés a játékokban. Mondom ezt úgy, hogy nem is volt a nyereményre szükségem, qd-oled 360hz-es monitorom van még a másodlagos monitor is komolyabb a főnyereménynél, de az elv, grat a nyerteseknek.
-
slice14
veterán
válasz
eszterencs #298 üzenetére
Köszi mégegyszer!
Mi a teendőm?
-
hangya7
tag
Grat a nyerteseknek! Ahogy nézem, ők sem mostanában regisztráltak. Ez azt jelenti, hogy nekem is van még esélyem (ha már az elmúlt kb. 22 évben semmit nem nyertem a PH!-n
)
-
F.E.K..
senior tag
Köszönjük a játékot, és gratula a szerencséseknek :)
-
Yofej75
aktív tag
Grat a nyerteseknek!
-
vz12
tag
Sziasztok!
Joci10 írta:
> Nekem sem tetszik, hogy nem nyerek, de ez van.Nos, én már többször nyertem itt "normál" nyereményt is, meg kalaptipp nyereményt is, bár mostanában nekem sem volt szerencsém, csak régebben. A mostani alkalom immár a negyedik kalaptipp első helyem, utoljára 2018-ban volt ilyen szerencsém (utánanéztem), mégpedig pontosan egy PH-s toll, előtte 2-szer is PH-s egérpadom lett emlékeim szerint.
Joci10-nek ugyanaz volt a tippje, mint nekem, csak én egy kicsit gyorsabb voltam, de átérzem ezt a "pech"-et, mert - ha jól emlékszem - egyszer én is így lettem második, ezért úgy gondoltam, hogy átengedem neki a "tollamat", ha elfogadja. Cserébe egy fényképet kérnék majd a mostani tollról ide a fórumba abból a célból, hogy legalább azt lássam, hogy ugyanolyan-e, mint régen, vagy esetleg változott. Csak kíváncsiságból, semmi extra.Kérek egy reagálást Joci10-től, köszi.
-
sopruk
senior tag
Most nagyon gyors sorsolás volt!
Pedig szívesen vártam volna még, ha végül az én nevem is szerepel valamelyik ajándék mellettGratula a nyerteseknek!
Köszönjük a játékot! -
slice14
veterán
#298 eszterencs:
Köszönöm szépen! És gratulálok a többi nyertesnek is!
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Gratulálunk a nyerteseknek!
-
_gabber_
csendes tag
szerk: semmi, elnéztem. rip
sok sikert a többieknek -
tatabike
őstag
Én tudat alatt, szándékosan rontottam el a hetes kérdést, mert nem férne be a monitor a mostani helyére...
Hiába, az emberi elme csodálatos szerkezet...
-
koby11h
őstag
válasz
eszterencs #289 üzenetére
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Akkor egy rossz válasszal is kalapba lehetne kerülni.
Vagy annyi rossz válasszal, hogy legyen legalább annyi kalapos, mint amennyi nyeremény van. És talán a #283-ban írt 3-as metódust követnénk, tehát ha van 10 nyeremény, a válaszok között pedig 2 hibátlan, 4 egyhibás és sok 2 hibás válasz, akkor a két első nyereményt a két hibátlan között sorsolnánk, a 3-6-ig nyereményt az egyhibások között, a maradékot a kéthibások között (mert általában érték szerinti sorrendben írjuk ki a nyereményeket).
-
Hauptmann
veterán
Kalapösszesítő hol van?
-
BiP
nagyúr
Sőt, akkor azonnal interjút is adhatna a ph videós szekciójának, a blikknek, stb, bekerülhetne a híradóba, stb.
De ha eljátszunk a gondolattal: Valószínűleg egyedi elbírálás alá esne az eset, aminél többféle döntést is el tudok képzelni. 1. Egyik kimenetele valóban az, hogy megkap mindent,
2. másik, hogy megkapja a fődíjat, és új nyereményjátékot írnak ki tök buta kérdésekkel, hogy legyen több helyes válaszoló,
3. harmadik, hogy megkapja a fődíjat és a többi nyereményre az 1-et hibázókból lesz kalap.
4. Negyedik: egyéb. -
NeeKee
tag
Stornó, látom, egy válasz mégis rossz lett
Sziasztok,
a játékban minden kérdésre helyesen válaszoltam, mégse vagyok benne a listában. Ez hogy lehet? -
koby11h
őstag
Ha valaki egyedül válaszolna jól és egyedül kerülne kalapba, akkor megkapná mind a három nyereményt és a kalap tollat is?
-
Jó napot,
Mikor derül ki, hogy nem nyertem? -
Én már reménykedhetek, bár 1064 fő töltötte ki helyesen, nem sok az esély
-
L4mie
veterán
-
csendes
addikt
Elvileg, kalap, most már úgy vagyok mint a fogorvosnál: a húzásra várok. Egyébként ennyi kérdésre jól válaszolbi egyetlen hét alatt felér legalább három diplomával
-
luckynick
csendes tag
válasz
ridiculous #268 üzenetére
már látom mindegyik zöld, a 12es kimaradt, de hogy hogy nem tudom mert 5x néztem át a végén jók e a válaszok stb
-
-
lazac_
tag
válasz
-secret- #259 üzenetére
Szerintem holtverseny van az első helyen, "csak" az idő döntött, illetve negatív irányban vannak közelebb is, így én 5. helyre saccollak. Ami még mindig szebben csillog, mint az én negyvenvalahanyadik helyem...
Szerk: nem vettem figyelembe, hogy kalaptipp nem egyenlő helyesen válaszolók kalaptippjei, már ha ez szükséges megkötés, és nem párhuzamosan fut a két dolog -
luckynick
csendes tag
nem látom a nevem a jelentkezők között,
elvileg mindegyik válasz "zöld"
ilyenkor mik az opciók?
-
Adamyno
tag
Kalapba kerültem. Egyébként én jellemzően nem azért játszom, hogy legyen min megsértődni ha nem nyerek. Egyszerűen csak szeretem az agytornákat vagy az ilyen keresgélős feladványokat. Leköti az embert, mint a rejtvényfejtés. Közben okosabb leszel, jobban átlátod hol tart a technológia, mik a jelenlegi árszintek stb. Én élveztem
-
+25-öt tévedtem kalaptippben.
Ha jól néztem így 2. lettem.
-
koko52
nagyúr
Kalap. Toll nem lesz? Az előző elveszett
-
Rayyy
senior tag
Példátlan módon kettőt elrontottam. Öregszem, kapkodok és nincs rám tekintettel a világ.
-
válasz
ridiculous #250 üzenetére
Vazze, akkor biztos az.
A jövőre nézve, lehetne egy olyan opciót beépíteni, hogy amíg nem zárul le a játék, és egy adott kérdésre nem érkezik válasz, addig egy piros felkiáltójel legyen látható az adott kérdés előtt, azt azért talán jobban kiszúrja a delikvens. -
Lacok
őstag
kalap
-
Hauptmann
veterán
válasz
ridiculous #249 üzenetére
Ja, beszootam, bocs. 😁
-
Szóval, aki ideológiailag jobban képzett mint én, árulja már el, legyen olyan kedves, hogy hol a hiba?
Én azt látom a megjelölt válaszaim alapján megnyitva, hogy mind zöld, elvileg minden kérdésre jól válaszoltam, de mégse vagyok a nyertesek között.
Itt vannak a válaszaim:
-
Teaway
veterán
Szuper volt a játék, a már sokak által megrágott 7. kérdést én is benéztem, mint állat
-
Hauptmann
veterán
Semmi, benéztem. 😁
-
lkristóf
senior tag
Legalább, most nem kell izgulnom, hogy nem nyerek semmit.
Fránya 7es.
-
HUNPSP
aktív tag
Kalap szintén
Köszönjük szépen a játékot és sok sikert a kalaposoknak!
-
draco31
veterán
Óóó most látom hogy a 17-est benéztem, szép vót!
-
hcs57
addikt
A 19. kérdés elrontottam.. nem is értem, hisz amikor a választ kerestem akkor megtaláltam.
-
Fáraó
őstag
Köszi a játékot!
-
Yofej75
aktív tag
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
A felmerült reklamációkra:
- 9. kérdés: a gyártói oldalon a képeken is látszik mindenhol a kék T7 változat, de ha csak beírod a google-be, hogy "samsung t7 ssd", akkor is rögtön feldob egy csomó képtalálatot is, amelyek kékek. De egyébént megnézve mind a 4 válaszlehetőséget, egyértelmű (de minimum gyanúsnak kéne lennie), hogy nem a színnel kell foglalkozni, mert már a névből is sejthető, hogy mi lesz a különbség.
- 7. kérdés: sajnálom, hogy a google első találata sokakat egy olyan samsung aloldalra visz, ami egyébként már nem is elérhető, ha a samsung oldalán keresi az ember, a termék is "no longer available", tehát kifutott. Úgy gondolom, hogy ennél többet kellett volna foglalkoznia a megfejtőknek ezzel a kérdéssel, és meggyőződni róla, hogy tuti nincs-e 1 TB-os. Vagy pl. az első google találatra kattintás előtt vetni egy pillantást a találati lista további 3-4 tagjára. Szinte lehetetlen úgy rákeresni erre a memóriakártya-típusra BÁRHOL, hogy ne jöjjön szembe az 1 TB-os változat is. Bár azt mondtam, hogy a gyártó oldalán található választ el fogom fogadni, de ez nem arra vonaktozik, hogy egy már nem létező, csak google-lel elérhető, kifutott termék oldalán található, négy évvel ezelőtti infót fogadjak el egy olyan kérdésre, amire nagyon könnyen és biztosan meg lehetett találni a választ.
Összegezve: egyik kérdésnél sem fogadunk el másik választ, és ezzel lezártam a reklamációs órákat, megy ki a kalap.
-
Majdnem az összes válaszom pipa, viszont a 14 kérdést elbasszintottam.
Egyébként aznap mikor a kérdés kikerült még a jó válaszra mentem, de gondolkoztam, hogy nem lesz jó és a másik választ jelöltem be. Egyébként nem gond, ez csak egy játék, egyébként se nyertem volna. 1x nyertem egy tollat. 😁
-
draco31
veterán
válasz
Atomantiii #231 üzenetére
El se jutottam ott a szín mizériáig, már név alapján egyértelmű volt, hogy "hajigálós" az egyik, és abban kell megbizonyosodni, hogy másik meg nem.
-
draco31
veterán
Kalapocska ismét.
-
Atomantiii
addikt
Nem tehetek róla, hogy nem találtad meg az infót, meg arról sem, hogy a Samsung oldalán nem jól van (én is láttam, hogy ott nem hozza a kék színt, ezért kerestem rá az oázisnál is, de ha simán beírod a keresőbe máshol is hozza, hogy van kék is).
De az IP65 védelem ott van a Samsung oldalán is az egyiknél, a másiknál meg nincs, tehát egyértelműen látható, hogy ez a helyes válasz. Az, hogy az elején ott volt-e az IP65-ös rész azt nem tudom, de amikor én néztem akkor biztosan ott volt.
-
9-es kérdést innen néztem:
Samsung Standard T7 2 féle szürke szín
Samsung T7 Shield fekete, kék, bézs, azaz kék színben is elérhető, hülye volt a válasz lehetőség, mert ez is jó szerintem... (az IP65 a legelején is szerepelt mint zárójeles rész? nem rémlik)Atomanti: Szóval mert a gyári oldal szar, ezért így jártam?
-
bakgab
csendes tag
+1
"A válaszokat elsősorban az Oázis Computer weboldalán vagy a gyártó oldalán érdemes keresni. (Nem egyértelmű esetekben a gyártó weblapján vagy az oaziscomputer.hu-n található információt fogadjuk el helyesnek.)"
Szerintem elfogadható mindkét válasz. -
grizlisandor
veterán
Egy kérdést benéztem.
Az a fránya nem szócska felett átfuttam.Köszi a játékot!
-
jojoando
aktív tag
Pont az a lényeg, ne legyen szűrő! A kalapban se legyen, mint élőben is belenyúl és mindenféle megkötés nélkül húz. Lehet 1 hetes tag vagy akárki, de megkötések nélkül, én sosem nyertem, ettől függetlenül is gratulálok a nyertesekhez, mert ez így jött össze.
Méltatlan az ötlet is!
Egyébként úgyis cserélem a monitort, a 4 K tetszik, jó árba, szal legalább ráláttam a piacra és nem kell "EMAGOS" okosságot vegyek, ha itt van , nem messze. -
-ZeeZee-
senior tag
Ez a 7-es kérdés eléggé megszórta a mezőnyt azt hiszem. Engem legalábbis kiszórt... 512-est jelöltem szintén a "hivatalos" Samsung oldal után.
Grat a többieknek!
-
bul07
nagyúr
Én
Oázis játék esetén alap hogy elsőre az Oázis oldalon a keresőt használni
Rákeresve: Samsung EVO Plus microSDXC
Találatok [link]Ha nincs egyértelmű válasz akkor lehet tovább menni gyártó oldalára mondjuk
Nekem most egyszer nem volt elég a Oázis oldala, a 18-as kérdésnél a Samsung Safeguard+ -nál
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
A 7. válasznál az 1 TB-os verziós hol kellett megtalálni? Én a hivatalos weboldalon kerestem többször is ahol csak 512 Gb-os méretben találtam a legnagyobbat.
Mit néztem el?
[link] -
Deer76
aktív tag
Én most a SSD-nek örülnék a legjobban.
-
emiki6
veterán
Az első bekezdés abszolút igaz. A második bekezdésre: discordon a givaway-t sokszor úgy szokták megoldani, hogy minél aktívabb a tag (több össz hsz a szerveren), annál több entry-t kap, ezzel többszörözve az esélyét. Nyilván ez itt is megoldható lenne, de minek.
Én élveztem, kellemes időtöltés volt pár naponta rászánni pár percet, amikor épp nem volt semmi dolgom.
Egyszer már nyertem egy hama urage egeret itt, akkor megfogadtam, hogy csak akkor veszek részt nyereményjátékon, ha kellene ami nyerhető, inkább nyerjen olyan akinek kell, nyerészkedés miatt nem akarok indulni. Az SSD olyan, hogy nem adnám el, ha megnyerném, sőt megszűntetném a külső HDD-t.
Mindenesetre szerintem nem érdemes játszani azért, hogy nyerjen az ember, mert annyira nem jók az esélyek, a játék miatt játszani inkább. Egy jó nyereményjáték nyerés nélkül is kellemes élmény, ez nekem az volt.
ridiculous: Hát, nemtom, akit zavar, hogy csak a reg a belépési küszöb, az meg is érdemli, hogy emiatt rosszul érzi magát...
Persze, lehetne jutalmazni a régi tagokat nagyobb eséllyel, de miért is? Erény az, hogy valaki régebben talált rá az oldalra vagy hogy sokat szólt hozz? Akkor már a prémium tagokat is illethetné előny, mert az oldal fenntartását aktívan támogatják (amiért én, mint f2p user hálás vagyok).
Messzire vezet.
Repül amúgy az idő, nekem is már 2012-es a regem és az még fiatal regnek számít. -
dannyl
addikt
-
tatabike
őstag
Minden nyereményjáték leírásában ott van, hogy ha nem vagy regisztrálva, akkor regisztrálj, és játszhatsz. Szóval ez nem fog változni szerintem, de nem is kell.
De mondjuk ha a lottót nézzük, van, aki 50 éve játszik, és volt két kettese, van aki meg hirtelen ötlettől vezérelve csak úgy vesz egy lottót, és telitalálata lesz. Most akkor utáljuk, mert nem lottózott évtizedek óta, mégis nyert? Mindenkinek ugyanakkora (kicsi) esélye van... -
ridiculous
aktív tag
Azért ha indítanánk egy szavazást, hogy hány embert zavar ez, akkor tuti, hogy jó magas szám jönne ki.
Egyedül az "öreg motorosok" közül zavarna párat ahogy most is.. mindig egy maréknyi ember van aki próbál valamibe kapaszkodni hogy miért nem nyer és szeretné növelni az esélyeit.
Sajnos itt mindenki egyenlő eséllyel indul.. felháborító. -
Ezt értem. Nekem sem tetszik, hogy nem nyerek, de ez van. Ha nem bíznék a nyereményjáték tisztaságában, akkor nem is játszanék. De bízom. És valamikor régebben Eszterencs közzéadott egy listát, hogy hányan voltak a rangok alapján a játékban vagy a kalapban (vagy mindkettőben). És nem véletlenül nyernek a legtöbbet az újoncok/csendes tagok; mert ők vannak a legtöbben. Ja, és az, hogy valakinek friss újonc, vagy újonc a rangja, az nem azt jelenti, hogy 2 hetes a reg. A legutóbbi nyereményjátékban pl. sorrendben nyert egy 'csendes tag' (idén 11 éves reggel), egy 'újonc' (idén 8 éves reggel), egy 'friss újonc' (idén 5 éves reggel), egy 'aktív tag' (idén 13 éves reggel) és egy 'senior tag' (idén 23 éves reggel). Értelemszerűen csak az utóbbi két illető aktív a fórumon.
-
dannyl
addikt
Értem én ezt, és csak egy példát írtam. Lehet és/vagy opcióval is akár, vagy nem tudom. Nyilván lehetne olyat kitalálni, ami azért elfogadható. Sok öreg motorosoknak (nagyon sokan hangot adtak már ennek) meg fájó pont, hogy még soha semmit nem nyertek, ellenben a 2 hetes regek meg már szétnyerték magukat. Nem flame-et akarok indítani, csak reagáltam egy kommentre. Azért ha indítanánk egy szavazást, hogy hány embert zavar ez, akkor tuti, hogy jó magas szám jönne ki.
-
Eszterencs az ilyen hozzászólásokra szokott ugrani. Egyrészt azért, mert már milliószor ki lett beszélve a dolog; másrészt meg azért, mert a támogató(k) nem azért adjá(k) a nyereményeket, hogy 20-30 ember indulhasson rajta, mivel az neki(k) nem üzlet (minél több embert el akar(nak) érni).
Azon kívül milyen alapon mondod azt, hogy X játszhat, Y meg nem? Azért, mert Kis Pistike nem írogat naponta mindenféle sz@rságot a fórumba, de attól még 20+ éve olvassa az oldalt, akkor ő le van pottyantva, és nem indulhat? Pedig lehet, hogy ő pl. nem szűri ki reklámblokkolóval a hirdetéseket, és jobban támogatja az oldalt, mint a legtöbbünk.
(Mondom mindezt úgy, hogy 20 éve és 1 hónapja regisztráltam ide (most vettem észre, hogy átugrottam ezt a különleges dátumot), az oldalra, és jópár évig nem is írtam egy szót sem - ráadásul csak a nyereményjátékok miatt regisztráltam akkor is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- Temu
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest