- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSlow
senior tag
válasz bupemko #10699 üzenetére
10 a default eszköz korlát fiókonként. Ha ennél több eszköz van akkor növelni kell szerver szinten az EAS kapcsolatok számát, vagy ki kell purgálni azokat amelyek már nincsenek használatban az adott fióknál.
Amúgy az OWA és az EAS ugyanúgy https, tehát nincs jelentősége biztonsági szempontból.
Max ki kell erőszakolni házirendből hogy a user védje legalább egy jelkóddal a készülékét, így nehezebb hozzáférni az adatokhoz, és a rendszergazdának ez megnyugtatja a lelkét.
Amúgy ha a user szól hogy elhagyta a készülékét akkor exchange oldalról egyrészt meg lehet szakítani a kapcsolatot, másrészt lehet wipe data-t nyomi, tehát a következő szinkronizáláskor ami EAS-nél általában push szépen legyalulja a tartalmat Ez a funkció a usereknek is ki van ajánlva, OWA-ból elérhető.[ Szerkesztve ]
-
bupemko
senior tag
válasz ToniSlow #10677 üzenetére
Legjobb EAS app a Nine. Nálunk sajnos le lett tiltva az EAS, csak OWA van most, ehhez most a MailCal-t használom, ez is jó.
Amíg volt EAS, addig én is többször belefutottam, hogy túl sok eszközt látott Exchange/Outlook, de erről ilyenkor emailt is küldött a rendszer. OWA/Webmail felületen ilyenkor ritkítottam az engedélyezett eszközök számát és rögtön tudtam csatlakozni a következővel.
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
-
Bewy
tag
-
Bewy
tag
nem nem, a telefon engedélyezve van mert mailwise az megy és el is érem a levelezést de próbálok megoldást keresni a telefonkönyvre.
nine meg aquamail azért nem jó mert be kell írnom tartományt/felhasználó nevet és email címet is amit sok programban nem lehet külön beírni.
-
veterán
Tony, köszönöm a választ, kivárom a hivatalos full zip ROM-ot.
Bewy, az nem lehet, hogy karanténban van az eszközöd? Exchange-nél állítható be ilyesmi, amíg nem engedélyezi a rendszergazda az elérést az adott eszközödhöz, nem fog szinkronizálni. Outlook-nak mennie kell egyébként, de tegyél egy próbát az Aquamail levelezővel, én azzal használom, és rendben van. Kollégám a Nine-ra esküszik, neki az jött be, pont a globális / lokális címtárakban való perfekt keresés miatt.
-
ToniSlow
senior tag
2008-as nincs.
Outlook (Office) verziók: 2000, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016
Exchange verziók: 2000, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016A kompatibilitási szinteket most nem részletezném Exchange Outlook (és fordítva) között.
Amúgy ha weben nézed (owa) akkor onnan ki lehet következtetni a verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Bewy
tag
válasz Tibko8 #10679 üzenetére
Ez sem működik sajnos, ugyan azt írja ki hogy nincs jogosultságom a szerverhez kapcsolódni mint az outlooknál, és ez nem jogosultság probléma mert másik telefonnal meg be tudtam állítani ahol volt gyárilag kliens.
(#10681) ToniSlow: Kb csak ennyi infot kaptam sok telefonálgatás és hibabejelentés után. hogy outlook nem tud kapcsolatot nyitni a szerverrel és a gyári email kliens kellene, ami ezen a romon elvileg a gmailben van benne de ott meg nincs active sync
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Ezt próbáltad? Én ezt használom már 2 éve.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Bewy
tag
Sziasztok,
Valahogy meg lehet azt oldani hogy legyen exchange active sync a levelező rendszerven?
Sajnos a gyári romból kimaradt ez az opció, (gmail és outlook nem működik) egy letöltött email kliensel pedig mennek a mailek de a céges telefonkönyvet nem érem el ami számomra nagy hátrány. -
Kajt
tag
Sziasztok!
OnePlus3-ban hogyan működik a mobilnet dupla SIM esetében?
Lehet választani, hogy melyik SIM-ről menjen az adat? Pl. magánon 500Mb van, cégesen meg 5Gb. -
joco1977
tag
Eredeti akkumulátort ebben a készülékbe lehet vásárolni valahol a neten, vagy csak garanciában lehet a gyártóval cseréltetni?
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
bl0ck
tag
válasz thomasvold #10597 üzenetére
Ezer bocsánat a képek miatt,hogy nem csak linkeltem, meg voltam zavarodva már.
Ebayről rendeltem, egy Görög sráctól, lehet pont övét linkeltem. 6000 ft vagy picit felette volt úgy, hogy rendelés után 5-6 nappal már bontottam ki, hibátlan, sértetlen, új, szerintem elég jó minőségű tokot.
Tény nem olcsó, de olvasgattam, és aki ilyen 1-2e-ért rendelt.....nem jön be nekik, nem takar, nincs fogása benne a telefonnak, tök nem szimmetrikusan takarja a telefont, ha takarja egyáltalán stb.
Gyári bőr kinyithatós is van, minőséggel nincs baj, csak az nekem nem jön be annyira. Ezt kaptam, meg rendeltem egy otterboxot még spigen mellé, arra kíváncsi leszek milyen....az is valami 6200 vagy mennyi volt. -
Colos1
őstag
Beszarás, tényleg találtam ilyet
Viszont a telefon esetében megnéztem a forrást, telefonos topikok voltak.
(#10617) zhata: Én TC LAN pluginjával szoktam rá másolni, nekem nem tűnt lassabbnak. Vagy a WIFI direct küldésre gondolsz? Mert azt eddig sosem volt szerencsém kipróbálni.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
silvergod
őstag
Nincs olyan hogy legjobb GPS... mindenkinek más tetszik/vált be valamiért...
Nekem van fent HERE,IGO,Wazze,Google GPS...teszteltem mind amiben jobban megbízok az a Wazze és a GM ..nekem a tesztjeim alapján ezek voltak jobbak valamiben..persze a másik kettő is elvisz normálisan ha azt akarnám...
A Wazze nálam kevesebb adatforgalommal ment mint a GM.Akik feldobták a 3.2.7-et...normálisan megy minden nincs valami új anomália a rendszerben?
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
rollerk
tag
3.5.3 rol visszamenni 3.2.6-siman sideload-al is lehet, csak előtte kell a data, cache wipe? Vagy jobban járok twrpvel, de ahhoz kell bl nyitás? Segítsetek kérlek hogy merre menjek! Stock rendszert akarok.. A community buildben zavar egykét dolog, ezért visszaállnék.
-
sto1911
veterán
A here maps egy kalap sz@r. Pl. a multkor Pesten egyiranyu utcaba vitt be, ill. nem korfoglaomnak jelez egy korforgalmat. Sokadjara adtam neki eselyt, de meg mindig egy kalap...
A waze meg onnan tudja hogy dugo van, hogy jelentik neki. Ha nem jelentik, akkor nem jelenik meg masnal sem.
Ma 4.5 orat ment a navi Google offline maps-al, nem indult ujra (3.2.6)
-
veterán
A 3.2.7-hez van már TWRP-vel feldurrantható full zip? Keresem, de nem találom!
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz randras_83 #10641 üzenetére
mi az a 3.5.3? 3.2.6 elött nem a 3.2.4 volt?
-
Tibko8
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz racerx #10635 üzenetére
Mielőtt válaszolsz, legalább olvasd el, kinek, és mire válaszolsz. Én ezt írtam:
A waze-t felesleges használni, mert egyrészt adatforgalommal jár.
Hol írtam, hogy sok? Ha más írta, miért próbálod az én számba adni?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Scooter74
őstag
Skacok tudjátok, hogy elérhető márt a 3.2.7-s OTA frissítés?
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
racerx
őstag
Waze sok adatot? Na ne. Sok mindent el lehet mondani rá, de ezt nem. Akinek meg mindjuk.nincs 10 mb-ja egy 300km es utra, az tényleg használjon offline navit. En sokszor használom, összehasonlitva párszor ua-obn úton az igo-val, here-el, jobbank tűnt soxor mint a másikak. Főleg városban való tervezeskor. Varoson kívül van pár furcsaság, de melyeknél nem?
Egyébként mostanaban a google maps-ot is sokszor használom, és sokszor ez a legjobb. Igaz a km kijelzés hianyzik (waze ből meg a sávinfó). -
nullpoint
őstag
Én is letöröltem, egyrészt értelmetlenül sok adatot visz el (ki tudja mire). Másfelől olyan idióta helyeken akart vinni mindig a városban, több alkalommal volt hogy láttam a végtelen sort és arra akart küldeni, aztán mentem inkább magamtól másfele és arra volt jó. Még nagyon nagy fejlődésre van szüksége, akkor lehet jó lesz.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
-
ribarszki
őstag
Ez így nem igaz. Minimális adatforgalommal jár egyrészt. Másrészt számtalanszor vitt ki a dugóból kerülőutakon. Többször megesett, hogy a régi 1-es úton vitt Pestre, mert láss csodát az M1-esen 10km hosszan álltak az autók. Soha nem visz bele a dugókba, tök jól tervez és alkalmazkodik a közlekedési szituációkhoz.
Egyébként használod? Tapasztalatból mondod? Egy offline navigáció és egy netalapú real-time navigáció nagyon nem egy szint.
Biztos vannak hibái a Waze-nek is, de sokkal-sokkal több előnye.
[ Szerkesztve ]
-
liba1
tag
Találkozott már valaki olyannal ,hogy az újlenyomatleolvasó egyáltalán nem akar szuperálni. Ráteszem az ujjam és egyből elkéri a mintát vagy pin kódot amit beállítok, újlenyomattal nem engedi feloldani.
-
Trex3399
tag
Sziasztok!
Félig-meddig off téma, de a OnePlus 3 rendelésében kérnék segítséget, mert nem tudom megrendelni, a kártya adatai után nem akar tovább menni a rendelés!
Aki már rendelt és tud segíteni írna privátban?
Előre is köszönöm! -
pècsimunkás
addikt
válasz ztoldy #10622 üzenetére
Nem , de nincs 4G a Lebaránál ! Megkérdeztem , mielőtt vettem a telót . Tehát , tudtam ,h nem lesz , de nem érdekelt , nekem elèg gyors volt a 3G is .
Ma reggel írtam nekik ,h várható - e vagy sem . Várom a választ ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
ztoldy
senior tag
válasz pècsimunkás #10621 üzenetére
A SIM kártyád tudja a 4G-t kezelni?
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
pècsimunkás
addikt
válasz Colos1 #10616 üzenetére
Lebara . A T- mobil hálózatát használja ! Nincs 4G , de ma írtam nekik , hogy várható-e vagy sem . Attól függ majd a telefonom sorsa . Egy biztos , ha kötöttem volna rá biztosítást , már törött lenne !
Szerkesztés: persze , azt is próbáltam , h csak 3G legyen , de aztán akkor is visszament edgère .
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Madoc
veterán
válasz djrozsomak #10619 üzenetére
1 nap 1x töltöm és 5-6 órát netezek vele naponta. 4 fiok állandoan szinkronizál és mindig online vagyok ha nem alszom.
Telenornál nekem soha nem jön le Lte-ről (szolnok és 40km körzete), kivéve a cégnél a beton falak között. De ha kimegyek akkor egyből vissza is áll.Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
djrozsomak
tag
Átlagban nektek mennyi az akksi idő? nekem kb pont egy nap.. meg ami furcsa hogy sok helyen nem akar megmaradni a 4g hálózaton (telenor), csak akkor hajlandó ha a szervízmenüben lte only-ra teszem, innen tudom hogy kb mindenhol van lte, csak a telefon csinál állandóan gsm fallbacket. Viszont máskor meg ugyanazokon a helyeken marad lte-n, force nélkül
-
Madoc
veterán
válasz Colos1 #10616 üzenetére
Ok, akkor értem ha gugli. Ha arra keresek hogy űrlények támadták a földet akkor arra is lesz találat. Nougatos telom is volt az sem indult ujra az 1 hét alatt pedig az még fiatal rendszer.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
zhata
senior tag
Colos1-nek:
Az Alpha azért egy dologban veri (verte) az OP3-t. A wifi transport sebessége ott duplája volt. -
Colos1
őstag
Gugli. Viszont az megjegyzem, hogy ez más telók esetében is ritka volt. Az egyik vélemény az volt, hogy Droid verzió + valami használati szokás + valamilyen alkalmazás ludas, de őszintén szólva nagyon nem merültem bele.
Mintát kellene keresni bennük, milyen alkalmazások vannak, milyen körülmények között indul újra, stbstbstb. De elvileg a droid tud ilyeneket küldeni, legalább is Samsungon mindig el kellett fogadni és engedélyezni, hogy diagnosztikai adatokat küldjön,
csak tudnám minek, mikor alig adnak ki szoftverfrissítéstAnnyi konkrétat találtam, hogy a Huaweik esetében az OTA frissítés okozhatja, ha előtte nincs rendszer visszaállítás.
Meg találtam olyat OP3 esetében, hogy az autós töltő használata esetében szignifikánsan sok az újraindulás, de azt nem tudom, hogy ők gyári vagy nem gyári töltőt használnak.
Amúgy a fentiektől függetlenül ez engem is aggaszt picit.
(#10614) sky11: Azt ugye tudod, hogy főleg vidéken nincs 3G, csak 2G és 4G? Pont ezért lényeges a B20. Nem lehet, hogy ez okozza a gondodat? OFF: melyik az a szolgáltató, amelyiknél 2016 -ban nincs 4G ??? Azt amúgy beállítottad a telón, hogy melyik hálózatokat preferálja? Ha megadod neki, hogy csak 3G, akkor mit csinál?
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
pècsimunkás
addikt
Mindegy , most megyek inni , még dartsozni !
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz vitezlejszlo #10608 üzenetére
Tudom , már ìrtad . Többször lett kalibrálva , azzal is , a sky mapp - ban is van kalibráció , de teljesen meddő ! 1x jó utánna 10x nem ! Tekergettem, nyolcasokat irtam vele , aztán semmi ! De , volt , hogy jól odavágtam 2x-3x a párnámra a telefont - összetörni nem akartam - akkor jó volt pár napig , utánna megint szar . Na , mindegy ezzekel a problèmáimmal nem zavarlak többet benneteket !
Ha úgy alakul megpróbálom legariztatni egyszer majd ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
válasz pècsimunkás #10600 üzenetére
És nem lehet, hogy ott tényleg rossz a 3G térerő? 4G miért nincs?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zhata
senior tag
válasz lesli.h #10601 üzenetére
Mint már mások is írták, hogy randomli néha kéri a mintát, mint ahogy kéri minden újraindítás után is. Ami az ujjlenyomat-olvasót illeti, nos nekem az utóbbi időben - hosszabb nyugalmi állapot után - 6-8 másodperces késéssel kapcsol be. Utána már normálisan működik.
Felraktam a 3.2.7-et, elsőre nem látok különbséget a 3.2.6-tól. (igaz nem is vártam.)
-
vitezlejszlo
őstag
válasz pècsimunkás #10600 üzenetére
A problemadra a megoldas: iranytu kalibracio. Baratod a "gps status & toolbox"
-
Tybee000
aktív tag
válasz vitezlejszlo #10596 üzenetére
Nincs rootolva a teló
-
thomasvold
őstag
Ez "normális" , biztonsági okokból kifolyólag kéri néha a jelszót.
Más: Navigációs és újraindulásos témához hozzászólva, én waze-t használok, de soha nem indult még újra vele a telefon, sőt, mióta megvettem, azóta sem semmilyen formában. 2 hónapja van meg.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
Emlékeim szerint régebben volt már erről szó, biztonsági okokból néha napján kéri a kódot. Ha ez igaz, látok benne némi logikát, volt már olyan az egyik kollégának Alphával - ahol 8 jegyű pinkódot kell megadni az ujjlenyomat helyett - , hogy elkezdett szarakodni az ujjlenyomat olvasója, és nem emlékezett a kódra... Lehet ezért kéri alkalmanként.
(#10600) sky11: Ez engem is zavart, emiatt az utolsó pillanatban majdnem egy OFF készüléket vettem (Igen azt ) De aztán olvasgattam, hogy a 6-os androidot szinte minden telefonon érinti az újraindulgatás, de leginkább azokat, amik stock vagy a közeli droidot futtatnak. És leginkább a navigáció közben. Azt már nem néztem, hogy esetleg chipset függő-e.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Érdekes, nálam nem indult újra még, pedig az elsők között vettem és kezdtem használni. A jelszó bekérése nálam is előfordul, de azt mondják, ez google anomália.
-
lesli.h
aktív tag
Másnál is előfordul, hogy ötletszerűen egyik percről a másikra nem old ja fel a készüléket az ujjlenyomat olvasó, ha nem kéri helyette a beállított jelszót? és persze pont akkor, mikor sürgetően telefonálhatnékom lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest