Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Már nem azèrt , de normális , hogy egy " csúcsmodell " újraindulgat
? Ráadásul többen panaszkodnak rá . Nekem egy határ fos a 3G-s tèrerőm , a mágneses szenzor szintèn - èszak általában keleten van
! Azèrt itt-ott vannak vele bajok ! Első kèt hèthèten mèg Magyarországon használtam , gondoltam , a következő telefonom a OP5 lesz . Na , erre per pillanat nem sok esèlyt látok ... -
zoltan6
addikt
válasz
Tybee000
üzenetére
Nekem wifit használva indul újra néha naponta többször,azt vettem észre,hogy amikor gyengébb a wifijel akkor csinálja,böngészés közben is,meg mondjuk tv-zés (horizon go,digi online).szerintem azzal nem tud mit kezdeni,ha nagyobb sávszél kell neki az adatokhoz,lehet a navigációknál is azért indulgat újra.mert kicsit gyengébb a mobilnet éppen.
-
Rick4
félisten
válasz
Tibko8
üzenetére
A waze-t felesleges használni, mert egyrészt adatforgalommal jár, másrészt beviszi a macit a málnásba ahogy kell, a múltkor a totalcaron hypeolták a waze-t, egy másik cikkben meg írták, hogy egy tűzeset miatt kivonultak a tűzoltók, és 45 perc múlva a waze még nem tudott a történetről, vagyis odavitte a wazereket, hogy minél nagyobb legyen a tumultus.
A here maps ingyenes, és offline. Tökéletes kombináció.Én amúgy andoidos fejegységen igo-t használok, ahol a netről szedi a TMC adatokat, egy Szeged- Pest- Szeged 500 km-es úton nincs fél MB adatforgalom.... Ha a waze jó lenne, azt használnám.
-
Tibko8
senior tag
válasz
Tybee000
üzenetére
A kocsiban való újraindulás waze közben itt a fórumon másnak is előfordult.
Én a nyáron egy horvát magyar távolság között navigáltam vele egy huzamban és nem volt újraindulás bár mondjuk Sygict használtam megnéha google térképet.
Szerintem Waze lesz a gond. (majd kipróbálom én is valami hosszabb úton) -
Tybee000
aktív tag
Sziasztok!
Megvolt az első random újraindulás élményem is 3.2.6 alatt. Éppen vezettem, telefon az autós tartóban, waze fut, mikor egyszer csak elkezdett pörögni a boot logo.
Nektek milyen élethelyzetben jött elő?Illetve volt még egy fura szitu, mikor a Media Markt-ban próbálgattam az autós tartókat, és ott is újraindult a kezemben, bár ott emlékszem, hogy véletlenül hosszan megnyomtam a bekapcsoló gombot, és lehet rátenyereltem az újraindulásra. De ha az is random volt, akkor a két esetben csak az autós tartó a közös tényező
Mondjuk olyan bazi erős a rugója, azt hittem elhajlik a teló mikor beleraktam. -
mucsgyver70
aktív tag
Tegnap megérkezett a nillkin CP+üveg. Csak körben ragad, kissebb mint az Ultimate, ezért kicsit kitakar a széléből, de épphogy. Pöttyök nincsenek rajta, és nem jelent meg, foltosodás időnként a kijelző közepén. Az előlapi kamera helye nincs rendesem védve gyárilag felhelyezés előtt ezért foltos lett nekem.
-
Bibby
addikt
A telefon funkcióban ha nézem a kapcsolatokat, akkor hogy állítsam be, hogy csak a telefonon lévőket mutassa? A névjegyekben be lehet állítani, de itt látom az összeset...
-
ToniSlow
senior tag
Ha esetleg van valakinek a 3.2.7-hez full zip elérhetősége az nem tartsa magába.
-
bl0ck
tag
Megjött a héten a telefon, egy gyári tokkal, meg rendeltem mellé egy szilikont.
SpigenAlul csak lyuka vannak, felül takar végig, oldalt is, nekem marha mód bejön. ....ha valakinek érdekes lehet.
-
zhata
senior tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Ezek szerint mégiscsak azoknak volt igazuk, akik azt mondták, hogy szaggatnak egyes játékok 3.2.6 alatt ... .
-
pècsimunkás
addikt
Most este megjött a 3.2.7. frissítés .
Újra kellett indítani a telefont (mert megint csak Edge volt , újraindìtásnál átvált 3G- re , hogy pár perc után visszamenjen edgere
) , ekkor jött a frissítés .
Azt hiszem megpróbálom , legariztatom ezt a telefont . Azt viszont nem tudom, ,hogy nem lesz- e probléma , hogy Magyarországon vettem , de januárig Nèmetországban vagyok . Talán nem ...
Ha valakinek volt garanciális ügye , segìte esetleg ? -
PiciDikenz
aktív tag
vótmá'? A gamerek megnyugodhatnak
(remélhetőleg...) -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Olyat be lehet állítani, hogy az egyik SIM csak megadott időszakon belül legyen aktív? Pl. 8-17 óráig hívható legyen, ezen kívül csak egy előre beállított sms-t küldjön vissza a hívónak.
-
Torony 1.
tag
tegnap ota probálom a 3.2.6-ot újrahúzni sideloaddal de nem akar sikerülni.leirná valaki részletesen mi a módja egy nyers gyári rendszer újratelepitésének?valami mindig beakad és szívja az akksimat,volt hard reset is de újra előjőnnek a bajok.esetleg fastbootos telepitéssel,de ilyen zippet nem találtam még.megköszönném.
-
rollerk
tag
igen közben látom.. ha a néma módban engedélyezem a rezgést akkor csak rezeg..
de official rendszerben rezgőre lehetett tenni az alert slider kapcsolás nélkül...
tök hülyeség hogy alsó állásban normál, hangos. középen néma, és a felső állásban rezeg.. -
-
rollerk
tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
de hogy állítod rezgőre?
-
rollerk
tag
sikerült valakinek rezgőre állítani a telót a 3.5.3-as community build alatt?
-
kano
nagyúr
Nagytoll
Ilyet azért ebben a formában ne szúrj be légyszi (gondolj arra is aki mobilról van).
Szúrj be egy linket és ennyi.
Köszi! -
Proky
senior tag
nougat 2016-ban
-
dfcwolf
tag
válasz
pampika
üzenetére
Igaz, de én azt gondolnám, hogy a mobilnet már alap egy ilyen készülékhez. Vagy beállítod, hogy csak wifin szinkronizáljon. Persze ez mindenkinek a saját döntése.
Én a felhőben hiszek.

Az is igaz, hogy drága lesz a Pixel. Talán túl drága, de az Almás is drága, mégis veszik mint a cukrot. Épp itt fentebb linkelték, hogy hónapokon belül jön az N a telóra. Ez némileg tág fogalom, de nagyon várom. Én is elégedett vagyok amúgy a készülékkel. Sokan elkérik, nézegetik, kérdezgetnek. Amikor azt mondom kínai, akkor meg csalódottak. Ez legyen az ő bajuk. Engem mindig az érdekelt, hogy mit kapok a pénzemért. Jelenleg egy csúcsmobilt kaptam. Akinek ökölbe szorul az ánusza attól, hogy ez kínai, az vegyen Note7-et.

-
pampika
őstag
válasz
dfcwolf
üzenetére
mindenki másképp használja a telefonját.
van, akinek a 16 gigás is sok, mert csak telefonálni használja, meg emailezésre, de nem tart rajta semmit.
van, akinek a 128 is kevés, mert azon tartja a videóit, zenéit, képeit.kár ezen rágódni, használja mindenki, ahogy akarja

jók a felhő tárhelyes dolgok, de nem feltétlenül mindenkinek. ha épp nincs mobilneted, vagy külföldön vagy sokat és azért necces a net elérés, akkor a felhő nem feltétlenül megoldás.a pixelekhez:
valóban, meg kell fizetni a supportot, ezért is érdemes normális gyártótól, normális supporttal rendelkező telefont venni.
DE!
HA akarná, kb. bármelyik gyártó ki tudná adni szinte azonos sebességgel a frissítéseket, mint a gugli a pixelekre. max pár hét/hónap késéssel. a forrás elérhető. innentől a gyártón múlik, mennyire hajlandó (áll üzleti érdekében) a gyorsaság.
a gugli ezzel próbálja magát kiemelni a tömegből, hogy mindig leghamarabb frissít. szíve joga, hisz övék a rendszer. az, hogy más gyártók nem ezt a sebességet követik, sajnos már a saját saruk.de csupán azzal, hogy kiadnak egy adott pillanatban csúcsközeli hw-t (amit más gyártó is megcsinál, sőt pl. oneplus többet is) ÉS jön a gyakori frissítés, sztem nem indokolják a drága készülékeket. amikor a nexusok megjelentek, ugyanígy járt a gyakori frissítés, mégis relatíve olcsó volt a készülék. most már nem az és sokaknak nem feltétlenül éri meg ezt a jelentős többletet a szoftveres rész.
az meg, hogy kinek-mi tetszik, nyilván egyéni preferencia és pénztárca függvénye
(hja, és nem vagyok szemellenzős oneplus hívő, első telefonom tőlük. vannak ennek is apróbb hibái, de eddig elégedett vagyok vele összességében)
-
vranyek
aktív tag
válasz
randras_83
üzenetére
Lehet, hogy már volt , nem nézem folyton a topikot

-
dfcwolf
tag
Soha nem értettem azt, amikor a felhasználóknak az akármennyi "gigamega" sem elég. Nem tudom elképzelni, hogy nem elég valakinek a telefon tárhelye és még memóriakártyával lassítaná az egészet. Én még nem találkoztam olyan telóval, ami nem sínylette meg azt, ha csurig volt rakva cuccal. Ott a google drive. Letöltöd a drivesync progit és feltölt neked mindent amit csak akarsz. Ha vissza kell állítani, akkor onnan meg tudod tenni. Adatmentésre egyetlen pendrive, memóriakártya sem biztonságos.
Egy kicsit valóban más ez a topic mint a többi. Olyan érzésem van, mintha itt a nagy többség valami OnePlus bűvöletben élne. Ez is csak egy telefon. Ennek is vannak hibái, ahogy írtam is pár napja például a széteső képet.
Viszont nem is tudnám összehasonlítani a Nexussal. Annyira más szerintem. Amikor eladtam a Nexus 6 telefonomat, már N volt rajta. Ezen mikor lesz? Ehhez képest a Pixelen van 7.1 Ezt a supportot bizony meg kell fizetni. Ráadásul a Nexus szépsége elég szubjektív dolog. Van olyan ember, akinek a Fiat Multipla tetszik.Én szívesen olvasok bármilyen más telefonról, összehasonlításokról. Ha most akarnék telefont, én is megvárnám a Pixelt.
-
axlfsi
veterán
Ne szivass... most komolyan mar az OP4-rol mennek a petykak? Tudsz linket dobni esetleg? Oszinten szolva, nekem meg nagyon nem hianyzik a kovetkezo OP; ez egyszeruen minden szinten kielegit, amire szuksegem van. Sot, en a OP2-t ki is hagytam es OP1-rol jottem (azt is csak nagy duzzogva, mert nekem mar az a telefon is nagy kedvencem volt).
Hja, de, lenne egy dolog, amiert mar holnap valtanek OP4-re, ha lenne; nagyobb kijelzo

-
rollerk
tag
Simán ha sideload-al telepítem a 3.5.3 at akkor nem kell bl unlock? Csak ha vissza akarnék jönni?
-
randras_83
addikt
-
Ofmega
tag
válasz
randras_83
üzenetére
Szerintem nem.
Végre külön csengohang a két simnek 😎 -
Ubi
tag
Sziasztok!
Olvasgattam már egy ideje a fórumot és hosszas gondolkodás után elszántam magam egy OP3 vásárlására. Ma rendeltem, és október 28-át ír mint teljesítés, de remélem hamarabb megérkezik. Régi HTC fan vagyok (5 éve mindig megvettem a zászlóshajókat), de már nem látom értelmét a 10-ért kiadni 200e Forintot, ha itt egy JOBB specifikációval megáldott telefon ami majdnem fele annyi és véleményeitek szerint jó telefon. Remélem nem bánom meg, és még a Sense sem fog hiányozni. Látom, hogy szinte rendkívüli módon frissítik a telefon. Mennyi ideig várható ez a hozzáállás? Tudom, hogy bármit feltehetek és nem jár garanciavesztéssel, csak érdekelne. Ha beválik, és teszik is, feleségemnek is veszek egyet.
Mennyi idő most a szállítás? Melyik ROM-ot érdemes használni az OOS-ből? A 3.2.6-ot? Kamera milyen egy HTC One M9-hez képest? -
Ofmega
tag
válasz
randras_83
üzenetére
3.5.3-on vagyok
-
Madoc
veterán
válasz
randras_83
üzenetére
5-5x nagyon nem.
Repedt keret, fos műanyag, elszineződő irdatlan hamar kopó műanyag hátlap. 
-
Torony 1.
tag
köszönöm mindenkinek
vitezlejszlo,ittakary,szkorhetz 
-
randras_83
addikt
Community builden van valaki?
-
Torony 1.
tag
sziasztok.szeretném újrahúzni az egész romot a telómon,mert mindig fennakad valami és zabálja az akksimat.eddig ota frissitettem végig és 3.2.6-on vagyok jelenleg.mehet rá sideloaddal vissza a 3.2.6 full rom?kell bootloader-t nyitni?elötte factory reset kell?előre is köszönöm a válaszokat.

-
negroo
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
Mert régen segítettél most ezt én találtam meg a megoldást.

Sziasztok.
Egy élmény beszámolót szeretnék beszámolni nektek.
Sewen adclear programmal kapcsolatosan.
Beállítás-speciállis beállítások-akkumulátor kezelő-védet alkalmazások.
Itt védett be teszitek ugyis véges memória miatt is. Ekkor tuti kivesz minden reklámot minden alkalmazásból 100% osan.
Természetesen ez sem tökéletes, mert a utorrent nem fog ezzel müködni, mert letiltja. Így benne lévő alkalmazásban ki kell kapcsolni és voalá.
Remélem segítettem én is nektek valamit.
Sewen adclear programmal kapcsolatosan.
Beállítás-speciállis beállítások-akkumulátor kezelő-védet alkalmazások. Sewen adclear bevéd ugyan itt a sewen adclear saját alkalmazás belül a utorrent kapcsold ki és müködik a le töltés.xD
ui: még egy kicsi hiba ujra indításnál mindig újra kell indítani.
sewen adclear kell bökniui2: Ez egy reklám blokóló tanítható root nem kell hozzá.

-
tucsok.
senior tag
Remélem befejeztétek a P... l témát, nagyon unalmas volt már.
-
K82
őstag
Amit Te keresel, az az Ingress. GPS alapú, kiterjesztett virtuális valóságra épül, vannak benne szintek, van célja. Van stratégia, van taktika, van kommunikáció és a legjobb eredményt csapatban (vagy legalábbis másokkal együttműködve) tudod elérni. Szóval minden benne van, ami a PoGo-ból hiányzik.
Arról nem is beszélve, h az Ingress a PoGo alapja.
Eddig halál nyugodtan tudtam sétálgatni kis városkámban telefonnal a kezemben, most minden szerencsétlen azt hiszi én is zsebszörnyeket vadászok és vadul bámulják a szkennert h vajon melyik csapathoz tartozok. Csak amíg Ingresst rajtam kívül alig páran játszanak itt, PoGo-s hordákkal szinte bármikor össze lehet futni. Nem tudják mit hagynak ki...
[link] -
-
ztoldy
senior tag
-
pampika
őstag
válasz
promagus00
üzenetére
valószínűleg olyan lesz.
de ki tudod próbálni, ha az átlátszó részt benyomod, lesz egy kis útja, amíg a kijelzőhöz ér. ha a feketénél nyomod, ott nem, mivel az közvetlenül tapad a kijelzőre és nincs közte levegő. -
promagus00
tag
Üveglapból nekem ez az első ami bevált.
Egy Otterbox tok van a telefonon,az pont annyit takar,hogy egy mm-nyi eltérés se látszódik az üveglap-telefon széle között...
Akinek esetleg Otterbox tokja van rá,az nyugodt szívvel megveheti ezt az üveglapot
Ui.: jobban megnézve,akinek nincs rá tokja,az is vegye nyugodtan ezt,a széleire tökéletesen illeszkedik,egyedül az alján van fél mm-nyi eltérés,ami az üveglap vékonysága ,és anyaga miatt,még csak nem is érződik,tok nélküli használatnál sem. -
Nagytoll
senior tag
válasz
kukukk
üzenetére
Jelenleg elsődlegesként a legújabb Resurrection remix fut, 5.7.4. OOS kamera van fenn. Azért váltottam, mert ez simább, jobbak az animációk, és mindent! személyre lehet szabni.
2 negatívum : nem tudom telepíteni, se visszaállítani a facebookos messengert, de ez a facebook hibája.
A második pedig, hogy az érintő gombok akkor is felvillannak, ha csak a képernyőhöz érek -
ZolkoW
őstag
válasz
Colos1
üzenetére
azt szeretem még, mikor tesztben leírják, hogy alul a káva azért lehetett volna kisebb, hiszen azon csak a márkajelzés van. Aham, biztos csak dizájnból került oda, és levegőt rejt, akik a belsejét tervezték, azok pedig lábat lógattak, és fél kézzel elhelyeztek benne minden szükséges alkatrészt, miközben a másik kezük a hátsójukba volt dugva.

-
ztoldy
senior tag
válasz
kukukk
üzenetére
Ezen a telefonon nem használok custom rom-ot, de CM-ről tudok írni. Custom romok-ban általában vannak plusz funkciók, amik a gyári rom-ban nincsenek benne, ezt az adott rom adatlapján tudod ellenőrizni, hogy mik ezek a funkciók. Általában ezek ki vannak pucolva, tehát felesleges bloatware nincs a rendszerben, ebből következően jobb lehet az üzemidő. Sebesség tekintetében is jobbak szoktak lenni.
A custom romok többsége általában CM alapú, de a OP3 gyári rendszerre eleve gyors, így nem tudom mennyit nyersz egy CM alapú rendszerrel a gyári (szinte stock) androidhoz képest.
Ami viszont negatívum minden CM alapú romnál, hogy a kamera nem gyári minőségű, habár elvileg ezt az OP esetében orvosolni fogják a jövőben, hogy gyárihoz közeli legyen a minőség.
Vannak még a gyári rendszeren alapuló custom romok, amik általában szintén abban különböznek a gyári rendszertől, hogy ki van pucolva minden felesleges program (pl. felesleges előtelepített google programok), esetleg itt is lehetnek plusz funkciók pl. hangminőséget befolyásoló módosítások stb.
Ami előny, hogy a kamera itt gyári minőséggel használható. -
kukukk
csendes tag
Sziasztok.
Csak hogy visszatérjünk az eredeti kerékvágásba (+ lehet hogy mást is érdekel)! Aki nem gyári romot használ leírhatná néhány mondatban hogy miért esett arra a rom-ra a választása, mit tud amit a gyári nem esetleg mik a hibái stb.
-
janes1976
őstag
Mindig jön újabb telefon, mindig lesz jobb telefon, ennyi erővel ne vegyen az ember semmit. Olyat kell venni, ami a legközelebb áll az ember igényeihez. Olyat úgyse tud, ami perfect, mert olyan nem létezik, de olyan van, hogy majdnem.

Azt se értem, hogy miért kell egymást győzködni? Akinek ez a teló nem jó, az vegyen mást ennyi.

-
A további adok-kapok hsz-eket törölni fogom. Ha sokat kell törölnöm, kitiltáson is el fogok gondolkodni.
-
noorbertt
őstag
Gyerekek meguntam, depis lettem és eladtam a telefont mert nem tudtam nyugodtam használni a sok feszültségtől ami itt megy..
-
metal01
őstag
válasz
Colos1
üzenetére
Senki nem mondott olyat, hogy ez a jobb vagy az. Sok Nexusosnak alternatíva a OP3. Ár-érték arányban ez a legjobb. Amiatt, mert szóba kerül egy alternatíva nem kell rögtön sértődötten ugrania az egyes fórumtársaknak. Itt szó nincs arról, hogy trollkodom, vagy a OP3 ellen beszéljek. Sőt, pont hogy mellette állok. Csak megvárom az alternatíva bejelentését és úgy döntök majd.
Az utóbbi X hozzászólás tényleg erről szól. Teljesen feleslegesen. Az egész abból indult ki, hogy válaszoltam teljesen korrektül az egyik fórunmtársnak. Majd jöttek a faszagyerekek akik majd jól megmondják nekem a tutit.
Szerk.:
Tényleg hagyjuk. Ennek már semmi, de semmi értelme.
-
Colos1
őstag
válasz
metal01
üzenetére
Ha nem tetszik egyes emberek hozzáállása ebben a topikban, akkor menj át a Honor 8 topikba, és kérdezd meg, hogy az jobb-e mint az OnePlus 3.
Barátom, olyan oltást fogsz kapni, hogy örömmel jössz ide vissza a "pár vicces hozzáállású emberkéhez", ezt garantálom

Nekem sikerült 2 hozzászólással elérnem, hogy fél topikot kitörölték
Na, az a szánalmas 
-
NORBl
aktív tag
Tudnátok írni pár hasznos alkalmazást, játékot. Most váltottam az ~5 éves SGS II-őmet OP3-ra, és kicsit még elveszett vagyok.
Granny Smith, World of Goo, Cut the Rope van fent jelenleg, ezeket meg is vásároltam annó. De jó lenne vmi új, illetve programok.Nem létezik valamilyen gps alapú ilyen pokemon go szerűségű ismeretleneket összehozzó kincskereső játék ?
Szóval.: Pl elrejtek egy csokit fa tetején, lefényképezem, megjelölöm a várost, találos kérdést csatolok mellé, és akkor meg lehet keresni, lefényképezed, kapsz érte xp-t. vagy valahova elásol valami cuccot, megkeresed kiveszed ami benne van, beleteszel mást. vagy gps koordináták alapján valami kis jópofa játék.Illetve olyan navigáció, hogy meg lehessen szerkeszteni benne akár egy hosszabb utat is, lehessen tervezni bringára. Mert a google-be megtervezem gépen, és át is tudnám küldeni telefonra, de értelmét veszíti az egész, mert tegyük fel szeretnék menni egy kört a bringával, gépen előre megtervezem a útvonalat, ~13 km, és a cél és a kiinduló hely azonos, gépen működik, linket elmentem minden király, átküldöm telefonra. Igenám, de a telefon csak a kiinduló helyet, illetve a cél állomásnak a koordinátáját hozza csak ki, így értelmét veszíti az egész tervezgetés. Szóval erre is jó lenne egy progi, akartam írni a google-nak, hogy mit csinálok rosszul, segítsenek, de nincsen semmi kontakt, vagy kevés energiát fektettem bele...
-
rollerk
tag
Szerintem tök jó dolog összehasonlítani a Nexusokkal/pixelekkel az OP3-t. Nekem is volt Nexusom, nagyon várom az új telókat, mert akárhogy is nézzük ők az Android forrásai. De ennek ellenére OP3-t vettem, mert szeretem a filozófiáját, azt a tuningolt stockot amit képvisel.
Ez miatt nem kellene marni egymást, inkább előre vinni a témát, mert ez kimeríthetetlen dolog, és erről is kellene szóljon a topik. Nem csak az elfogult istenítésről. Arra létre lehet hozni akkor egy bigott OP3 nevű fórumot és lehet elfogultkodni mindenkinek. Peace!
Más,
mik a tapasztalataitok a community builddel? eddig szétromoltam minden telefonomat, de most ez a oneplus olyan király hogy nem nyúltam hozzá, mégis izgat ez a 3.5.3...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Ráadásul többen panaszkodnak rá . Nekem egy határ fos a 3G-s tèrerőm , a mágneses szenzor szintèn - èszak általában keleten van
! Azèrt itt-ott vannak vele bajok ! Első kèt hèthèten mèg Magyarországon használtam , gondoltam , a következő telefonom a OP5 lesz . Na , erre per pillanat nem sok esèlyt látok ...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mennyi idő most a szállítás? Melyik ROM-ot érdemes használni az OOS-ből? A 3.2.6-ot? Kamera milyen egy HTC One M9-hez képest?

vitezlejszlo,ittakary,szkorhetz