Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
addikt
Jaa, nem, teljesen nyugodt vagyok, lehet, hogy félreérthető volt, amit írtam, elnézést.

Csak a Samsungot nem értem, miért ment bele olyan utcába, aminél már a bejáratnál tudni lehetett, hogy zsákutca?
HÁTHA működni fog megbízhatóan az, ami a fizika határain túlra kacsintgat át?
Most jönnek a kigyulladt iPhone-okról is a hírek...Persze, továbbra is fenntartással fogadok minden ilyen hírt, ameddig csak Amerikából jönnek.
Nem tudom, mit csinálnak arrafelé másképpen, lighninggel akarják tölteni a Note7-est???
-
FNZ
őstag
nálam várható november 9

sosem fog eljönni
-
válasz
Macika66
üzenetére
Még nem hallottunk kigyulladt OP3-ról, szóval nyugi. Ráadásul ugye nem is melegszik töltés közben a Dash Charge miatt úgy, mint a QC3-as telefonok. És ugye az OP3 hónapokkal a Note 7 előtt jelent meg, ha gond lenne az akkujával, már rég kiderült volna. Bend teszten is kifejezetten jól teljesít (lásd Jerry Rig Everything a Youtube-on).
Egyébként a Note 7 vastagabb, mint az OP3.
-
Macika66
addikt
Furcsa a bizalmatlanság az olcsó kínai telefonnal szemben, ha valami baj van, nem működik, az első dolog, amire gondolnak az emberek, az a telefon.
Csak az lehet rossz.
Mert olcsó, kínai.
Nem Te vagy az egyedüli, tucatnyian írtak már ilyen „hibát” a készülékre gyanakodva különböző fórumokban.
Te a korrektek közül vagy, akik azonnal kiírták, hogy nem a készülék hibája volt... -
Macika66
addikt
válasz
ztoldy
üzenetére
Csak egy kérdés (ha már OFF):
Valaki végiggondolta, mennyire érdekes, hogy az ÖSSZES eddig napvilágra került robbanásos/kigyulladásos Note7 eset Amerikában történt?
Az EU-ban közel ugyanannyi Note7 készüléket értékesített a Samsung, mint Amerikában, mégsem lehetett EDDIG egyetlen európai esetről sem olvasni (vagy legalábbis én nem láttam/hallottam róla).Azt tudni lehet, hogy az akkumulátor-vastagságnál vannak a problémák, minél vékonyabb az akku, annál rosszabban tolerálja a hatalmas, lökésszerű áramfelvételt.
Egymást hajszolják bele a gyártók a vékonysági versenybe, mert mi a francért kell versenyezni, hogy kinek van khmmmmm... vékonyabb???
És aztán a megjelenés másnapján fent van a Youtube-on a bukott bend test...Sajnos ez érint(het)i a mi telefonunkat is, bár úgy tűnik, az OnePlus még épp tudja, hol a vékonyság-határ.
Reméljük, így is marad! -
GéBé
tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
annyira nem voltam az, mert az előző telefonomat eladtam előre, aztán addig egy remek kölcsön-telefonom volt csak. egy igazi büntetés

-
GéBé
tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
október 20, ugyhogy jól jártam

-
Ubi
tag
-
pampika
őstag
válasz
venomka1
üzenetére
azért van a romolás felülreprezentálva, mert uncsi, h nincsenek komolyabb hibák a telefonnal

szóval ha te nem akarsz semmit mókolni, akkor is tökéletesen ki fog szolgálni a telefon. én az elején csináltam egy bootloader nyitást, ha esetleg később akarnék romot cserélni, de eddig nem éreztem még az égető szükséget rá. launchert cseréltem novára a megszokások miatt, de az már simán play-ből, szóval ne parázz rá, nem lesz vele gond

-
válasz
metal01
üzenetére
Csak használj valami tool-t úgy legegyszerűbb.
Ez a kettő van:
OnePlus 3 Toolkit
Tool All in One -
pampika
őstag
válasz
venomka1
üzenetére
miért ne működne?

ha frissítés jön, akkor az tartalmazza az egész rendszert, vagyis "alap android" + oneplus módosításai, frissítései, beépített progik.
nyilván kisebb frissítésnél csak a javítandó, frissülő részeket tölti le ténylegesen a telefon.de az egész teljesen automatizált, neked csak jóvá kell hagynod, h csinálhatja a frissítést és mindent megold magától.
-
venomka1
aktív tag
En is rendeltem egy op3 at, de en nem tudok romolgatni mint ti. Fog mukodni a telefon jol a romolgatas nelkul is? Mit tud frissiteni a telefon magatol? Androidot, vagy azt a sajat rendszeret is?
-
lacy86
addikt
Nah, megkerdeztem a supportot!
Sajnos mar szallitas alatt van a megrendelesem igy nem tudjak modositani! :/
Vasarnap rendeltem meg 😂
2 nap telt el ...De legalabb korrekt volt a support! 👍
-
metal01
őstag
válasz
rubka430
üzenetére
A kétéves biztosításra gondolsz? Először azt hittem, hogy nem lehet, de az összefoglalóban megtaláltam a megoldást

"...a vásárlásnál kiválasztjuk a nekünk tetsző konstrukciót és a telefonnal együtt megrendeljük, vagy a support.hu@simplesurance.de email címre írva jelezhetjük, hogy szeretnénk biztosítást kötni a már megvásárolt telefonra. Ha a telefonnal együtt kötjük meg a biztosítást, annak összege nem kerül felszámításra a telefon megrendelésekor. A biztosításról egy külön e-mailt kapunk a telefon megrendelését követően (kb. 1 napon belül) a feltételekkel és egy PayPal linkkel, amin be tudjuk fizetni a biztosítás összegét a biztosítónak."
Azaz, csak kattints rá és majd kapod mailben, hogy hova kell fizetni külön a lét a biztosításra. Ott kapsz majd egy igazolást is róla, hogy befizetted.
Szerk.: (#11265) ztoldy: Nexus 5-ön EX kernelt használtam, az nem volt rossz. Azt hiszem OP3-hoz is van. Majd megnézem, thx!
-
-
rubka430
csendes tag
Sziasztok! Rendelnék Oneplus 3-at 2 év garanciával, de a Protection Plan-t nem lehet hozzáadni a rendeléshez, mint opciót a hivatalos Oneplus oldalon. Mi erre a konkrét megoldás? Vagy Magyarországon nem is lehet gariztatni?
-
GéBé
tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
én szept. 18án rendeltem grafit színűt és múlt csütörtökön érkezett meg.
-
metal01
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Erre én is. 5-én rendeltem. Nov. 7-re írják.
-
ztoldy
senior tag
válasz
metal01
üzenetére
Gravitybox működik gond nélkül. Magisk, Xposed, suhide stb. gond nélkül telepíthető.
A full zip flashelésnél a rendszerfájlok íródnak felül, minden adatod megmarad (sajnos a bloatware alkalmazásokat minden frissítés után törölni kell). Custom kernel-t, supersu-t és xposed keretrendszert kell telepíteni. -
silvergod
őstag
válasz
Macika66
üzenetére
Ez mind így volt ahogy írtad még az elején állítottam be amikor beszéltünk róla...azóta nem is néztem őket mert nem volt probléma..most meg nem is gondoltam arra hogy valamelyik program bekapcsolta a wifi alapú helykeresést...mert én biztos hogy nem,de most az úgy volt....remélem így már megszűnik...ezek szerint figyelni kell rá

köszi -
-
liba1
tag
Ma reggel óta nem mennek át az smsek, több sms küldő alkalmazással is próbáltam. Valakinek találkozott már ilyennel?
-
válasz
metal01
üzenetére
Igen, én is TWRP-n keresztül telepítem a frissítéseket, bár ekkor nem elég az update, kell a teljes rom zip, de általában már az update megjelenése napján letölthető valahonnan, ide be is szoktuk linkelni. Persze a rom után a supersu-t is újra kell flashelni (lehet egyszerre a kettőt).
-
lacy86
addikt
Egy rafkos kerdes
Ha Vasarnap rendeltem grafit szinben OP3-at, viszont most irjatok, hogy rendelheto mar arany szinben.
Van ra lehetoseg modositani a megrendelest? 🙄🙄🙄Koszi
-
metal01
őstag
Pár hét és én is OP3 tulaj leszek. (Postán van a teló). Azoktól szeretnék kérdezni, akik rootolva használják a telefont. Xposed + GravityBox menne majd nekem a telóra + root és bootloader nyitás természetesen. A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség az OTA frissítések telepítésére TWRP-n keresztül? Azaz root mellett is naprakészen tartani a telefont. Valamikor láttam itt egy linket, ahogy flashelhető zip-ben voltak az OTA updatek.
Előre is thx a segítséget!
-
dbius
veterán
Soft gold újra készleten, rendelhető, azonnali szállítással!
Végre, meg is rendeltem.

-
dfcwolf
tag
Ma érdekes dolog történt. Rádugtam töltőre és semmi nem csinált. Aztán úgy tizedik próbálkozásra elkezdett tölteni, de azóta sípol a töltő.
-
kano
nagyúr
Ne személyeskedjünk, ha kérhetném! Szorítkozzunk csak a telefonra.
Az, hogy kinek mi a véleménye a másikról legyen magánügy (ami megosztható egymással, de csak pü-ben.).
-
zoltan6
addikt
Nagy nehezen be tudtam lépni asszony mobilnetjével megosztva tableten,így megtudtam rendelni a gyereknek karácsonyra,de akkor sem értem,se asztali géppel digin edge,firefox,chrome,se mini pc,se telefonnal más wifivel (upc),volt router ujra indítás,cookie törlés,reklámblokkoló,viruskereső kikapcsolás, minden.számomra ez rejtély

Whoops, our bad...
Unfortunately there's a lot of load on our site right now.
What can I do?
Just hang tight! We're working on making everything run smooth and will be back shortly. -
zoltan6
addikt
Egyszerűen nem értem miért nem tudok belépni az oneplus accontomba?

nem tudok telefont rendelni,több gépről próbáltam,több hálózatból,mobilnetről,mindenről,még regisztrálni sem enged,mert állandóan ezt a hibát dobja:
OnePlus AccountThere seems to be an issue with your network - please check your settings and try again.

-
derrik
őstag
A hivatalos oneplus honlapról letöltött
Romot hogyan kell telepíteni? -
ztoldy
senior tag
Akik Note 7-en gondolkoztak inkább az OP3 "súlyos" hibái miatt, azoknak rossz hír, hogy véglegesen visszavonták a Note 7 értékesítését.
-
Macika66
addikt
válasz
silvergod
üzenetére
Nos tehát.
1. WiFi beállításoknál alvó állapotban bekapcsolva tartást vagy a csak töltőn-re vagy a SOHA-ra állítani.
2. Vibernél a beállításoknál az általánosban az alvó állapotot eszközbeállításra állítani
3. Tartózkodási hely - 3 pötty - beolvasás - WiFi / BT ki
4. Google helyelőzmények KIHa ez MIND megvan, akkor kizárt, hogy menjen a WiFi a háttérben.
-
silvergod
őstag
Na 3.2.6-ál úgy néz ki nem egyedi eset lesz a wifi beragadás nekem is elkezdte.... 2 napja először de nem foglalkoztam különösen vele,betudtam egyszeri véletlennek... de ma így ment egész nap,most vettem észre
szóval hurrá
de szerintem valami program lesz a hibás én a Facebookra gyanakodok az(is) frissült sokat mostanában.... -
derrik
őstag
Miskolc vagy környékén van itt valaki? Akinek pc-je is van
Mert az agyamra megy wifi most azt játssza hogy ha ki kapcsolom akkor működik a Wifi és merül a telefon
De állandóan.....vissza szeretnék egy régebbi romlott tenni
Ebben kellene a segítség -
zhata
senior tag
Colos1: Pü ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy ilyen vékony telefonhoz képest és egy ilyen király gyorstöltés mellett szerintem egy szavunk nem lehet az üzemidőre!

Én még úgy látom, hogy raktárról tudják szállítani az arany színűt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)