- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz novakalex #9323 üzenetére
Nálam pár napja kezdte. Mindig visszajönnek az ikonok, csak várni kell 1-2 mp-t.
Richtig, amikor ismerősnek dicsekedtem, milyen frankó, gyors teló, akkor malmoztam mire bejöttek az ikonok... Kicsit ciki volt..
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
grafnet
Topikgazda
válasz novakalex #8417 üzenetére
Minden fiókot válasszatok le róla.
Amikor megvan, akkor csináljon FR-et.
Utána kapcsolja be, s gyorsan menjen végig a bekapcsolási folyamaton, SIM nélkül. Mindent ugorjon át.
Ha elindult, akkor nincs mit aggódni!Azért szóljon, hogy EU ROM van rajta!!!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Karavik
veterán
válasz novakalex #8218 üzenetére
Az összefoglalóban lévő módszer biztonságosabb, de mehet TWRP alól is, csak ne cseszd el a partíció választást ahová telepíted. Értelem szerűen recovery partíciót kell választani máskülönben sz@pás van...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
retesz147
addikt
válasz novakalex #7833 üzenetére
Én 5, max 10 perc MA fórum olvasgatása után írtam. Ha képeket, fb-t pörgeted, sztem több, de a 40 nekem soknak tűnik.
Tedd le, pihenjen fél órát és akkor mennyi.
Nem akadt be valami progi? Nincs ébrentartásod?
Nekem mikor beakadt a 'Gplayszolgáltatások, akkor funkcionált rezsóként.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
jonnyjoker01
veterán
-
retesz147
addikt
válasz novakalex #7758 üzenetére
Nekem ez teljesen jónak tűnik.
Nekem tegnap 27 óra alatt 4,5 óra Sot jött ki. Neked ezt 48 óra alatt hozta,örüpnék ennyit tudna enyém...
Ez ennyit tud.
Meg amint látom,van mi szívja az akkut,fb,insta,stb..[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz novakalex #7610 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond!
Ahogy Karavik írta, 10% környékén dobd be ismét ezeket a képernyőmentéseket.
Ne tölts rá, ne kapcsold ki, ne indítsd újra, használd, ahogy szoktad, ne fordíts rá figyelmet és kiderül.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Karavik
veterán
válasz novakalex #7610 üzenetére
10 óra alatt evett 9%-ot és közben használtad Spotify, Chrome, Messenger, Facebook, Instagram. Tétlen állapotban 2%-ot fogyasztott, ébresztgetés pedig alig volt. Semmi problémát nem látok ez alapján.
Használd a telót és nézzük meg a fogyasztási adatokat ismét, ha kb. 10% ra csökkent az akksi, ez többet mond...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
retesz147
addikt
válasz novakalex #7506 üzenetére
Beállítások->Akkumulátor és teljesítmény->Akkumulátorhasználat->jobb felül kis analóg óra ikon.
Amikor nincs bekapcsolva a kijelző, a Felébredésnél van e kék csík, vagy csak sok apró oszlop.Pár hsz-el ezelőtt Karavik tett fel ilyen képernyőfotót, a grafikonról. Láthatod, ahol nyugalomban volt a teló, azon a szakaszon/időben 3-4 kis pálcika/felébresztése volt, ergó nincs nála beakadó program.
Itt az Akkuhasználatban láthatod, mi zabálja az akksit.
Egyébként azt csináld, amit Karavik ajánl, gyalulj egyet, tiszta rendszerrel nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz novakalex #7504 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem egy tényleges kézzelfogható probléma, mint pl amikor nem működik a front kamera ami egyértelműen és vitathatatlanul bizonyítható (ez tiszta garanciális ügy erre már több esetben cseréltek telót). Kevés SOT lehet szoftveres probléma, függhet felhasználói szokásoktól...stb. Ez miatt szvsz erre nem tudod érvényesíteni a garanciát.
Én helyedben feltölteném teljesen a telót 100%-ra és fastboot módban legújabb global ROM-al gyalulnék mindent. Vagy, ha nem akarsz BL-t nyitni akkor frissítenék OTA legújabb kiadásra és utána FR teljesen feltöltött akksival
-
fattyu
veterán
válasz novakalex #7475 üzenetére
nekem 2 sim mi band minden megy folyamatosan így nap végén 2,5-3 óra sot, és olyan 40-50 szokott még benne lenni. töltöm minden éjjel mert nyilván akkor kéne még este nagyon amikor nem maradna benne elég. de ha korán hazaérés van akkor menne a két nap.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
nagyúr
-
retesz147
addikt
válasz novakalex #7054 üzenetére
Nekem global stabilon 4-5 óra SOT volt és 24-32 óra készenlét 100-20% között figyelve. Ezt stabilan tudta.
Eu dev most került fel, azóta ugye tegnap megbolondult, újrahúztam, (kop-kop) most jó. Eddig vagyok 2ó45p SOT-nál, 15 óra készenlét és 44%-on az akksi. A sot nagyrésze telepítések, állítgatások voltak a rendszer újrahúzása miatt. Minden bekapcsolva: Wifi,mobilnet,bt,gps. Messenger, 2 email folyamat szinkron és minden más is (időjárás, bt óra stb).
Most eddig nagyon jó.
-
retesz147
addikt
válasz novakalex #6053 üzenetére
Elvileg ezt a Baseus-t.
Baseus Qi chargerEladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
nagyúr
-
Karavik
veterán
válasz novakalex #5801 üzenetére
Fastboot módban ADB parancssorból indított
fastboot devices
parancsra mit dob?Ha kidobja a készülékkódot akkor a driverek rendben vannak és én az alábbiakkal próbálkoznék:
- Másik USB port;
- Másik USB kábel;
- Másik PC másik OP rendszer (Win10x64 -el sose volt ilyen gondom)Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
natë
nagyúr
válasz novakalex #5801 üzenetére
Method 2 – Try Factory Reset
This time try wiping your data of your Xiaomi Smartphone & then try unlocking your device using below trick.
1) First, Make sure that you have backup your important files. You will loss internal storage data in the factory reset. Hence, Backup your device.
2) Factory Reset your Phone. Go to Settings > Additional Settings > Backup & Reset > Factory Data Reset. Finally, click on “Reset Phone” to factory data reset.
3) On the first boot do not set up any WiFi (Wireless network) and Mi Account.
4) After Setup, Now Enable USB Debugging & OEM Unlock on your phone.
5) Reboot the phone.
6) Setup Wireless network.
7) Go to Developer options > Mi Unlock status and Click on Add account and the device then setup your existing Mi Account. It may ask you for some permission just accept every pop-up.
8) Simply, Reboot your device in fastboot mode & try unlocking your device.
You must Verify your account on https://i.mi.com/. This method work for some users. Have a try on it.
-
-
grafnet
Topikgazda
-
gusthy
veterán
-
veterán
válasz novakalex #5573 üzenetére
Ez kb olyan kérdés, mint hogy egy adott autó mennyi km-t megy el? Attól függ, hogy "nyomod" neki. Van akinek durva használat mellet 4-5 óra, de van akinek 9. Én nem szoktam nézni. Használom, aztán de-t feltöltöm az irodába. Bőven kibír egy napot igen aktív használat mellet is...😀
-
grafnet
Topikgazda
válasz novakalex #5334 üzenetére
Ez egy jó kérdés!
Az egy dolog, hogy a GSM boltban cserélték... Hova szólt a garancia? Mert, az ugrott!
Első ránézésre látsz foltot, hiányosságot? Főleg világos háttérnél.
Szakszerű szereléssel nem hiszem, hogy gond lenne! Az anyag minőség ilyenkor a fontos.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest