Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Eddig nekem is hibátlan volt... a legfrissebb, hivatalos van fent.
Na, muszáj PC-re dugjam.
Lassan elalszanak a kicsit... s nem ugrálnak a nyakamon... -
Valakinek az új ROM okozott TWRP hibát?
Nekem az új ROM óta nem lehet csinálni semmit recoveryben!Karavik: hogyan tudom ezt a problémát megoldani?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Nekem csak egyszer, messengeren, kihangosítva. Visszatettem normálba, majd újra kihangosítottam és jó lett.
Karavik: Én 2 napos fiókkal próbáltam meg nyitni decemberben és csak 72 óra volt nekem

-
Steve1207
veterán
Sziasztok!
Gyors kérdés, látom ezt a visszhang mizériát, de nem nagyon követem a fórumot és nézegettem a telókat.
Ezt ki lehet küszöbölni másik rom-mal vagy mindegyiknél ezt produkálja manapság és a radio firmware a ludas?
Valamint a közelség érzékelő hívás közbeni feléledését nem tartanám akkora problémának, ez csak MIUI alatt van így van semelyik rom-on nem működik megfelelően és hardveres hiba?
Köszi! -
Karavik
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
és (#11292) grafnet:
Én viszont normál alapértelmezett max. binding time-ről beszélek MIX2S kapcsán, ami 720 óra zsír új mi fiókkal. Esetemben binding time 0 óra, azonnal várakozás nélkül tudok nyitni havonta egy új telót, de ettől még nem lehet általánosítani....
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Mindíg ez a variálás!
JoHn123: bocsi, az utóbbi időben 72 órát írtak a kollégák...
Mikor regisztráltad a Mi acc-odat? -
JoHn123
tag
Global romon vajon le lehet cserélni a quick search-ot az EU dev félére? Ezzel a nyomi Mi browseres megoldással appokat nem is talál meg. És van még két hetem a nyitásig

-
szaszapi
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Hát többünknél ugyanaz a hiba, főleg ha Mix2s kollégát hívok fel, úgy gerjed, visszhangzik, hogy nem hallani rendesen a mondókát. 11.15-ös rom tényleg jó, az volt az utolsó jó rom amiben jól működött a dolog! Azután volt egy kis pihi, a 11.29 rom nagyon rossz volt! Lehet nem egy gyártmány a mikrofon és hangszóró minden típusban? Már nem tudok mire gondolni. Ha nálad jó volt, nálad a most beírt 3 sor cseszerintette el a dolgot. Nálam ez 11.29-től ilyen, és nem javul, voltak romok amiben kicsit jobb volt, de sajna nálam és akikről tudok ott is azóta fennálló hibajelenség. Rohadt idegesítő!
-
balu333
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Tudjuk
, 11.15-őt visszaraktam és jó, tudom nem szabadna downgradelni, galéria fc-zik persze, nem tiszta telepítést csináltam, de hang ott jó, tiszta, sokkal jobb mint a mostani romokban, tehát nem hardveres hiba hanem szoftveres, ami ezek szerint már három hónapja van, csak sokan észre sem vették. -
szaszapi
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Persze, avval a három sorral nem oldódott meg semmi.

-
Zsoleszhun
addikt
Na, ma engem is utólért a visszhang hiba. Három hívásból ketten jelezték, hogy iszonyatosan visszahallják magukat

-
-
páfrany
tag
Sziasztok! Lehet csak az en figyelmemet kerulte el, de a regio beallitas lehetosege eltunt? Nincs mar ott mint regen
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Könnyen kipróbálhatod kapcsold ki a mobilnetet, ha úgyis működik akkor elvileg wifin megy
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
-
-
-
Karavik
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Mi tud ez a VoWiFi ? Mi a haszna? Lehet belerakatom a Xiaomi.eu-ba...
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Boldogságosat!
-
k5.20
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Bocs, de erről egyből ez ugrott be... [link]

-
Karavik
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
-
Az updater nem működik csak a link nekem, de feltettem. 😀
-
Boldog nőnapot mindenkinek. 😂
-
Tölthető a friss EU ROM.............
-
llaszlo
veterán
Az értesítési sávra be lehet állítani, hogy csak ... tal jelölje, mint MIUI 9en anno? Vagy, hogy minden ikon fehér legyen? Mert most egy része fehér plüss Facebook Messenger, gmail, viszont van ami még színes maradt
-
balu333
tag
Sajnos nálam sem jó továbbra sem, próbáltam SztiviVander féle echofixel is, de ugyan úgy visszhangzik. Valamit segít, ha leveszem a hangerőt fél alá, akkor nem hallom annyira magamat, de maxon pl visszahallom magam tisztán és a másik felet is visszhangosan hallom már. (Ezt két mix 2s-en teszteltük egymást hívva). Rákérdeztem ma már én is, de igazából már nem is mondják akikkel folyamatosan beszélgetek hogy rossz a vétel, mert már régóta fennáll a dolog.
-
SztiviVander
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Nekem pár napja jött meg a nillkin cp. Legjobb. Tok nélkül érezni a szélén hogy ott az üveg, de a nillkin frost tokkal tökéletes. Van egy nillkin h+ is (tartaléknak), de az kb olyan mint ami eddig volt rajta (amit itt gyorsban vettem rá) xpro, azaz nem éri végig a kijelzőt és nekem az nem jött be. Meg azt még egy fokkal nehezebb úgy felrakni hogy tökéletes helyzetben legyen rajta mint a cp-t. Csúszni szerintem egyformán csúszik mind, ujjlenyomat szempontjából sincs szerintem érdemi különbség.
-
Karavik
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én is használom VoLTE-t
-
llaszlo
veterán
Melyik a legjobb tempered glass az alábbiak szerint?
Minél kevésbé gyűjtse az ujjlenyomatot és hasonlóan "csúszós" legyen a gyárihoz? Pmben nem kaptam választ. Hátha itt igen 😁
És ha lehet teljesen átlátszó legyen ne olyan amelyiknek fekete vagy fehér a széle. Bár ez utóbbi még annyira nem zavaró. -
szaszapi
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Telenornál vagyok, VOLTE nincs bekapcsolva, és nagyon másoknak sem akikkel én beszélek, illetve legtöbben nem tudják mi is az. A röhej az, hogy már nem mondja senki hogy szar a hang, hanem alapból tudomásul vették. Én kérdezek rá hogy visszhangzok? Válasz: Persze, nagy szar a hang, de megszoktuk már... Kb. ennyi!
Ennyi idő alatt nem lehet következtetést leszűrni, ezt mindenkinek hosszabb ideig kell tesztelnie!
-
SztiviVander
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Én csak azt nem értem hogy ha ez rom hiba és nem hw (márpedig szaszapi azt mondja hogy ha visszateszi a régi romot azzal neki is jó, tehát elvileg nem hw okozza) akkor ennek mindenkinél jelentkeznie kellene, nem? De pl a volte egy olyan dolog aminek erősen van köze a híváshoz de mégsincs egyformán mindenkinek. Mindenesetre nekem javítás nélkül sincs ilyen gondom úgy tűnik.
-
@szaszapi
1.5 hónapja van meg, még senki se mondta hogy ilyen gond lenne vagy nem jól hall vagy bármi. Ha autó kihangosítóján telefonálok akkor pedig rögtön panaszkodnak hogy alig hallanak meg alig értenek. Szóval ennyi idő alatt azért valszeg már nekem is csak szólt volna valaki. Amúgy telekom. És nincs volte szintén mert domino. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én használom egy ideje a volte hívást de ott sem visszhangos.
-
SztiviVander
addikt
válasz
szaszapi
üzenetére
Egyébként fura mert akivel ma beszéltem többször is nála rákérdeztem de semmi különöset nem vett észre. Se viszhang se mono hang. Most felhívtam asszony telefonját cseréltünk is, meghallgattam, gyönyörű tiszta hang úgy hogy megy a tv meg kiabálnak a gyerekek. Mellesleg az enyém sokkal szebben és tisztábban szól mint az ő s8-a
Az jutott még eszembe hogy nem lehet hogy a viszhangzásnál esetleg valamelyik vagy mindkét fél VoLTE-t használ? Nekem nincs, asszonynak se, akivel beszéltem az meg azt se tudja mi az szóval nem tudja megmondani. Nem lehet hogy a romok VoLTE támogatása óta (nem tudom mikor került be) van ez és azért nincs az a nagy háborgás a hangminőség miatt mert effektíve még nem túl sokan (és még azon belül is a Mi tulajok érdekesek) használják? Csak egy ötlet. -
retesz147
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Rendben, köszi!
Szaszapi: nem tudsz feltenni egy valamilyen ügyfélszolgálatos teszt hangot?
Mint én pl a GLS-ét és akkor volna viszonyítási alap? -
szaszapi
őstag
Beírtam én is a 3 sort, most beszéltem több emberrel, a visszhang jelen van továbbra is sajnos. Recsegés nincs, a visszhang jelen van és a telefonbeszélgetés minősége elég gyér. Nehéz körülírni, de kb. olyan mintha egy tompa mono hangot hallanál zajokkal.
Hasonlat: 192 kbps mp3 zene jó minőségnek számított anno. Na ez akkor 96 kbps nagyjából!
-
Ance
őstag
Aki stabil EU-t használ, annak mondom, hogy tegnap óta új van fenn. Még nem raktam fel, nem tudom milyen.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Karavik
üzenetére
Az XDA fórumon van egy leírás, hogy mit is csinál ez a módosítás.
#echo #visszhang -
Karavik
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
és (#11217) SztiviVander és a többiek:
Nekem azóta fasza amióta Igor beletette a ROM-ba a fix-et de ő nem cserélte az egész magisk cuccot csak összehasonlította a két xml-t és átemelte a 3 sort ami változott (lásd alul). Proximity sensor is jó azóta, ill. ez ugyanolyan.
Maxra felhangosítva beszéltem többször azokkal a kollégákkal akikekkel korábban visszhang volt de most semmi visszhang nincs, teszteltem zajos környezetben, csendes környezetben és no issue egyelőre.
-
retesz147
addikt
Karavik, Te hogy állsz ezzel a visszhang tesztel?
-
paxm
aktív tag
Nem lehetne esetleg egy régebbi jól működő romot visszatenni, hogy ki lehessen zárni a hardware hibát?
Egyáltalán lehetséges egy még jól működő romot letölteni? Az enyém még mindig szervízben van, kíváncsi leszek hogy kapom vissza. -
SztiviVander
addikt
válasz
retesz147
üzenetére
nem akarok ünneprontó lenni de ez a magisk által felrakott fájl tök ugyanaz a mostani eudev-ben mint a tavaly novemberi eudevben (8.11.8) de még a global stable-ben is. szóval nem hiszem hogy ezzel ilyen egyszerűen javítható lenne a viszhang. mellesleg nem csoda hogy nem megy a proxymity ezzel a pocokkal mert teljesen ki van benne kapcsolva:
<ctl name="Ultrasound Enable" value="Off" />
illetve még egy mellékhatás, a felvett videónak sem volt ezzel hangja.
kijavítottam ezeket, most csak a plusz pockos mikrofon konfigok vannak benne (videófelvételre vonatkozó kivételével). elvileg ha javított az eredeti pockos a viszhangon akkor talán ez is javít, viszont legalább se a proxyt se a videózást nem qrja el. próbáljátok ki ha gondoljátok. -
szaszapi
őstag
Tegnap kicsit megnézegettem fórumkat, mindenki hallgatott mint szar a gazban... Több telefonnál is előforduló hiba, mégsem érdekel nagyon senkit a hibajelenség. Talán most már majd foglalkoznak a dologgal. Az a legbosszantóbb mikor a másik fél a háttérhangokat erősebbnek hallja mint a sima telefonbeszélgetést. Többször megkérdezték tőlem, ki van a háttérben mi ez a hangzavar?
-
retesz147
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
+1, az a Pocos Magisk modul okozza a proxi/közelség érzékelő leállását.
Reggel leszedtem én is, csak nem volt időm ide írni.Szóval vagy visszhang, vagy proxi...
-
SztiviVander
addikt
válasz
Karavik
üzenetére
lehet hogy nem mégsem kéne ezt így beleépíteni. felraktam, onnantól nem működött a proxy szenzor. de egyáltalán nem. tesztre kalibrálás is failed. letöröltem, reboot, utána működik. egy régebbi mix2s eu romból kellene inkább ezt a fájlt berakni, de még lehet hogy azzal is gond lesz mert elég sanszos hogy nem csak ez a konfig fájl változott november óta.
-
Karavik:
Mi lesz a mai/holnapi frissítésben?
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
Úgy néz ki, búcsút mondtam a közelségérzékelőmnek.
Volt restar, kikapcsolás, de semmi.
Nem működik, CIT-ben sem sajnos.Tudok valahol valamilyen tesztez, vagy resetet csinálni rajta, ami ROM-tól független?
Kérdés, hogy köze lehet-e a Poco-s dologhoz (gondolom nincs).
-
Karavik
veterán
Fyi:
Bejelentett közelgő feature-ök MIUI10-MIUI11 (de inkább MIUI11): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Holnap elvileg megjön a mi8 pro, és küldöm gariba a Mix2s-t.