- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
Azért ez egy érdekes összehasonlítás. (SAR értékek.)
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
ctibor
senior tag
-
válasz
ctibor #10694 üzenetére
Nem úgy volt, hogy ez valami öngyógyulós anyag? Hogy viselkedik a telefon és a kocsikulcs a zsebben? Most rendeltem én is 2 üvegfóliát az egyik megjött már, meg egy tokot, de ha ezzel bírná mondjuk egy évet akkor lehet én is használnám tok nélkül, csak ugye kiáll a hátulján a kamera.... nekem még a gyári "fólia" van fent a hátulján, gondoltam tok alatt úgysem látszik meg hátha az is védd egy kicsit...
-
ctibor
senior tag
válasz
INGJOKE #10693 üzenetére
Nem üvegfólia. Valami spéci műanyag cucc. Én feltetettem előre és hátra is. Egyelőre tartja magát, de ahol valami ütődés éri, utána meglátszik a helye, nem marad sima a felület. A kijelzőt viszont megvédi.
Lehet, hogy előre inkább újra üvegfóliát fogok tenni, ha ezen már több ütődés/karcolás nyom összegyűlik, de hátul teljesen jó ez a megoldás, így tok sem kell. A kerámia amúgy is karcálló, a tok a csúszóssága miatt kellett inkább, de ezzel a fóliával már kevésbé csúszós.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Tényleg el is felejtettem, próbálta már vki a média marktos üvegfóliát amiről régebben beszéltünk? (egyedi, géppel készülő, kivágott, helyszínen felrakott, 6000 huf cucc.)
így visszaolvasva rakhattam volna # is elé és tiszta insta lett volna...
Karavik:
Erről lehet tudni vmit a hétvégi frissítés fényében?
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
mr.perfect #10690 üzenetére
Igen, csak valamilyen hálózat kell, hogy kommunikáljon először a készülékkel...
-
páfrany
tag
Nekem eleg pontosan belotte a helyet.
-
-
páfrany
tag
Sziasztok!
Lenne ket kerdesem, ami talan egynek szamit 😁 olvastam, hogy letezik a xiaominak is a telefon nyomon kovetese, ha pl autoban hagyom stb meg tudom talalni honlapon ovetve, mint az applenel. Ez a gyakorlatban hogy mukodik? Probalok a hitelesito progival regelni, ami mintha ennek aaz eloszobaja lenne, de a MIID- nal leragadok, mert qr code nincs az account feluleten. Tud vki ebben segiteni, hogy jo iton jarok-e vagy teljesen mas modon lehet a telot kovetni? Köszönöm! -
retesz147
addikt
-
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #10671 üzenetére
Nem, nálam sem elérhető a hívásvárakoztatás, mint opció...korábban már egyébként írtam róla, hogy a VoLTE használatának két mellékhatása van:
1. 4G hálózaton lehet csak SMS üzenetet küldeni
2. Hívásvárakoztatás szolgáltatást nem lehet telefonról elérni.
Hívásvárakoztatás, mint funkció az működik természetesen, nekem ez mindig be van kapcsolva (első dolgom új telefonon beköltözéskor, hogy hívásvárakoztatást bekapcsolom) így az nem tűnt fel fel, hogy VoLTE velejárója a hívásvárakoztatás is, csak az, hogy a szolgáltatás telefonról nem elérhető.
De ezeket könnyű kezelni, mert ha szükségem lenne a fenti dolgokra, akkor csak ideiglenesen kikapcsolom VoLTE-t a telefon beállításaiban és kész.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
JoHn123
tag
A napokban aktiválta a T a VoLTE szolgáltatást. Biztos jó ez nekem, de valahogy bekapcsolt a hívás várakoztatás is, ami roppantul idegesít. Kikapcsolni persze nem lehet, ha rámegyek a beállításra, egy darabig Beállítások olvasása van, majd kiirja hogy Hiba a hívásbeállításokban. Karavik, nálad működik rendesen?
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
retesz147 #10665 üzenetére
Írtam, hogy TWRP-ben "Mount system partition read only" mellől ki kell venni a pipát, ne legyen bepipálva. Ha ez be van pipálva, akkor system csak read only
(#10661) INGJOKE:
Ha nincs hivatalos MIUI kiadás, akkor nem tud min melózni...hasonlóképpen, mint ahogy nincs disznóvágás sem disznó nélkül
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
HUTCHDB
nagyúr
Van, aki android wear os-es okosoraval hasznalja a telefont?
Ha igen, nincs bluetooth kapcsolati problemaja?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
retesz147
addikt
Kérhetnék egy kis segítséget?
A Wakelock Detector Root appot nem bírom életre lehelni.
Van root, engedély megadva, Instal As System-nél ezt a hibát dobja:
A program indulásakor, pedig ezt:
Semmit nem csinál a program, "halott".
TWRP-Mountban bepipáltam a systemet, vendort, de nem marad úgy sajnos, újraindítás után nincs bepipálva.
A pipán kívül kell valamit csinálni (valahol lefutatni valamit, jóváhagyni, kattintani?)?Először csinálok ilyet.
Az ok, hogy a korábbi 4-5 órás SOT-ból (24 órás készenlétnél) azonos felhasználás mellett lett 2-2,5 óra SOT (alig húzza ki a 24 órát), valami megint szív, megint ébresztget, ki szeretném deríteni mi okozza.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
fap333
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #10660 üzenetére
Már nekem is sikerült egyszer elejtenem betonra. Nálam a kijelzővédő üveg ripityára tört, és a gyári tok sarka megrepedt, de a telónak hál'istennek semmi baja. Azóta sokkal jobban vigyázok...😀
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Karavik a kínai buli miatt akkor még a héten semnem nincs új frissítés? Közben a srác (Ingbizi, vagy mi) melózik?
-
jonnyjoker01
veterán
Na gyerekek sikerült most sötétben leejtenem a telefont... 1,5 méterről betonra. Olyan hangja volt, hogy majdnem megállt a szívem. Felemelem a telefont, és látszólag semmi baja. Majd bent fény mellett láttam, hogy a bal felső sarokban megrepedt a kijelzővédő üveg (kb 2-3 mm repedés a felső káva mentén) ami a kijelzőbe nem lóg bele. Hálát adtam az istennek, hogy nem történt nagyobb baj. Se a kerámián, se a kijelzőn nem láttam karcokat, szóval ezt most megúsztam
Megy rá a tok
Üdv. Johnny
-
Az utolsó elötti kiadásu azt hiszem az 1.4es van fenn nálam, annál miért csak egy képet lehet éjszakai modba csinálni?
Az első kép elkészül, de a másodiknál hiába nyomok az exponálásra csak kiirja, hogy tartsam mozdulatlanul, de nem jelenik meg a karika sem meg a képet sem késziti el. -
Karavik
veterán
válasz
Strauss #10640 üzenetére
Nem macerás, főleg hogy van hozzá részletes leírás...meg hát nem is igazán lehet téglásítani sem, ennyire nem tudod elcseszni biztosan. Amíg fastboot és recovery mód bejön addig no para, no fos
-
retesz147
addikt
Karavik:
Itt írtad, hogy kell mountolni a systemet és a vendort. Wakelock Detectort akarok feltenni, mert már megint valami szívja az akkut, mint hangyászsün a hangyákat.
A WD-nek viszont szüksége van az írhatóságra.
Ha engedélyezem ezt (leírtak alapján a pipákat), majd megvan a hiba forrása, eltávolítom WD-t és kiveszem a pipákat, lehet gond?, vagy visszaáll minden és nem lesz írható a system és a vendor?Köszi!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
grafnet
Topikgazda
EU-ról Global-ra: MiFlash-vel lehet visszamenni.
Clean All opciót kell aktiválni, a BL zárást is itt lehet (kell) beállítani.
Mi fiók nem árt, ha aktív a készüléken: a biztonság kedvéért.
Reboot után, le kell törölni a fiókot!(Kb ez a folyamat. PC-re a MiFlash-t, ROM-ot letölteni, kábellel összedug, a progi mindent mond, mit kell csinálni!)
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
EU stable-ről Global Stable-re átállásnak mi a menete? Csak ha netán visszaküldöm a telót GB-nek gariztatni/cseréltetni (hopefully), akkor nyilván nem ártana visszaállítanom gyárira, és zárni a BL-t.
-
Strauss
senior tag
#Karavik! Global betáról eu bétára macerás átmenni ? ( vagyis csinálhatok belőle könyvtámasztékot vagy nem ? )
[ Szerkesztve ]
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gabesz87
veterán
válasz
floratm #10627 üzenetére
Nekifutok, aztán meglátjuk, mi lesz. Hátha.....de közben megrendeltem a P20 Pro-t T-től igen jó áron (féláron kb). Szóval a váltás már biztos, aztán ha neadjisten sikerül leboltolni GB-vel, vagy PayPal-al a 2S cserét, és kapnék újat, azt eladnám. Vagy ki tudja, ha nem válik be a P20 pro, visszatérek
-
válasz
DroiDMester #10631 üzenetére
Jah hogy maga a kábel és a töltőfejre éretted... bár nekem azzal sincs bajom, de lehet hogy nem prémium minőség. Viszont az sokkal érdekesebb, hogy a laptop töltőjével ami sokkal erősebb és gyorsabb, mint a telefoné nem írja ki a telefon, hogy gyors töltésen van, pedig mindegyik gyári xiaomi termék.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
norbert1998 #10628 üzenetére
DroiDMesternek vannak tapasztalatai ezen a téren.
Nekem még nem volt gondom a gyári töltőkkel. Csak sok eszközt töltök, s főleg egyszerre...
De, ez a kicioccókínai ez tényleg gagyi.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz
DroiDMester #10631 üzenetére
Főleg az ájfón-é
hogy megvedd tízezeré a gyors töltőt.
-
-
válasz
Nekem gyári töltőm van és tökéletesen működik, nem gondolnám, hogy 300 ft-os kacat...
-
mr.perfect
tag
válasz
mondjuk ezt én se gondoltam volna, de ha egyszer nem működik jól akkor lehet másikat venni. pár ezerért már nagyon jót lehet kapni..
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
DroiDMester #10626 üzenetére
Ja hogy a gyári töltő kacat?
-
floratm
senior tag
válasz
Gabesz87 #10617 üzenetére
Ezek a kötelező korok a Gb-n hülyének néznek először. Ha hibás a telefon én már rég vissza küldtem volna a helyedbe, legrosszabb esetbe a paypal visszautalja a pénzt. Kuldtem én már vissza tabletet kinába is... Még a visszakuldés árát is visszakappod a telefon árán felül.
-
válasz
norbert1998 #10625 üzenetére
Miért ne tudnál mit kezdeni vele kidobod az ablakon a gyári kacat 300.Ft os töltőt, és veszel egy normálisat és máris nem fogja csinálni!
-
dace
újonc
Ha rosszalkodik a közelségérzékelő, a kalibráláson kívül még annyit lehet tenni, hogy a felső hangszórónál ( ahol az érzékelő is van) "kitisztítjátok", egy a4 es papír a hangszórótól jobbra és balra levő rések közé szépen befér, ott végig húzzátok, nekem 1 hónap után elég sok kosz jött onnan ki és sokkal jobb lett az érzékelő.
-
Gabesz87
veterán
válasz
mr.perfect #10616 üzenetére
Franc tudja, hogy hibás-e vagy sem. A közelségérzeklő ugyanúgy rossz, mint sok más embernél, a kamera meg ki tudja...lehet, csak én vagyok béna fotós...másik topicban kaptam egy tippet, megpróbálom Pro módban, levéve a záridőt 1/125-re. Mert kb. mindent 1/25-el csinál automatában. De egyébiránt ha meghirdetem a telefont, ezeket természetesen leírom, nem fogok senkit átverni, és nyilván árat is eszerint adok. A másik hogy elvileg még garis, lehetne reklamálni GB-n keresztül áprilisig, de francnak sem volt kedve ahhoz a procedúrához. Írtam nekik amúgy, jött a szokásos...küldjek képet, videót a hibajelenségről, és megpróbálnak megoldást keresni. Új telót küldéj bazz, ami működik jól!
-
k5.20
senior tag
Sziasztok, csak hogy ne csináljak zöldséget:
fejlesztői eu-romon vagyok, bootloader természetesen nyitva.
Lányomnak adnám a telefont, de jó lenne, ha a rom maradna, csak minden (adatok, fiókok stb.) törlődne.
Mi accountból már kiléptem.Megoldható ez, és hogyan?
-
grafnet
Topikgazda
Csak egy kis érdekesség:
Rendeltem ebay-ről egy QC 3.0-as töltőt. (Neve nincs történet, meg ingyen is volt, de ez más kérdés.)
A töltővel tölt a készülék, de a teljesképernyős módot nagyon megkavarja: a HOME alig érzékel, kb. 30:1-hez az arány. (30-ból sikerül 1x)Ha ki van húzva, vagy a Tronsmart töltővel töltöm, akkor normálisan működik.
Szóval, ha valakinek töltés közben nem jól reagál a készüléke, az elsőnek a töltőt nézze meg.
Az más kérdés, hogy mi köze van a kijelző tapicskolásnak a töltéshez. (Vagy fordítva.)
-
jarlax
tag
válasz
Gabesz87 #10610 üzenetére
Nekem szerencsére a kamera tök szuperül működik, videók is teljesen vállalható minőségüek (most már hangban is). Viszont a proxi nálam még a teszten se műxik, így legalább egyértelmű, hogy szar
Viszont ennek ellenére szeretem, és a következő telefonom is valószínüleg Xiaomi lesz. -
Gabesz87
veterán
válasz
jarlax #10609 üzenetére
Én is sajna úgy vagyok vele, hogy hiába állítom ide-oda, plusz vagy minusz irányba, teszten jól viselkedik, gyakoraltban egy kalap sz.r. Ez, valamint a nálam sajnos vállalhatatlan kamera (tegnap is a lakásban csinált vagy 10-15 képet a gyerekről a feleségem, mind sz.r lett. És nem ő tehet róla!) Egyre inkább úgy fest a dolog, hogy P20 Pro lesz belőle, a T-nél verhetetlen árban van. Nem csalódtam még Xiaomi termékben, és egyáltalán nem állítom, hogy a 2S rossz teló, csak sajnos kifogtam valószínűleg egy nem teljesen 100%-os példányt. Úgyhogy minden bizonnyal eladó lesz majd a telóm.
-
jarlax
tag
válasz
Karavik #10607 üzenetére
Nekem egy ideje teljesen halott a szenzor. Eleinte csak rakoncátlankodott, de kb 2 hónapja semmi. Több ROM-al is próbáltam, de semelyik beállítási menünél nem reagál semmire. Lehet vele együtt élni, de nagyon zavaró, főleg hogy sokszor napi 1,5-2 órát is telefonálok, és néha elfelejtem kinyomni a képernyőt, így meg ugye az arcommal nyomom ki random
A Mi5-öm az szerencsére nekem jó volt, és még most is tökéletesen műxik a fiamnál.
-
Karavik
veterán
válasz
DroiDMester #10601 üzenetére
Sajnos engem meg üldöz ez a közelség érzékelő probléma Mi2 (első Xiaomi telóm) óta, aztán Mi5-ön és most MiX2S-en is...
Remélem a köv Xiaomi telómnál már én is szerencsésebb leszek...
-
grafnet
Topikgazda
válasz
SztiviVander #10605 üzenetére
A 960 megy a gyári kamera app-ban.
De, csak sw-esen tudja, mint a Mi 8 is...
Nem tudom, hogy a Mix3 kamera modulja mi, de ha nincs benne 2 GB dedikált RAM, akkor az is csak sw-es!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
SztiviVander
őstag
srácok, nem találkoztatok még valahol olyan infoval hogy esetleg megkapja-e a 2s a mix3 kamerájának a tudását? leginkább a 960fps-es lassítás az amit hiányolok egy ilyen hw-el rendelkező telóból és mivel a vas ugyanaz mindkettőben így ugye ez csak szoftveres tudáskülönbség. a 240 szép meg jó de azt ennél gyengébb vasak is simán abszolválják. viszont még mix3 kamera port próbálkozást se láttam xda-n. gcam meg ugyan ilyen téren jobb mint a gyári (mert nem csak pár mp-et vesz fel, nem is értem ezt hogy gondolták xiaomi-ék) de azon (nekem) nem megy még a 480 (1/8) se nemhogy 960. vagy lehet abban előbb lesznek meg ezek a lehetőségek?
-
Revoltek
aktív tag
válasz
DroiDMester #10601 üzenetére
Próbáltam azt is, hogy tesztelem de semmi. Ha elküldöm szervizbe, akkor van esély rá, hogy javítják?
-
grafnet
Topikgazda
Ha Wayteq a szerviz, akkor nem számít milyen sw van a telón.
Viszont, én rátennek MiFlash-vel egy gyári, Global ROM-ot Clean All opcióval. Az rendet tesz, ha sw-ileg valami lenne...
A Wayteq is ezt fogja csinálni![ Szerkesztve ]
-
válasz
Karavik #10599 üzenetére
nálam soha nem is volt probléma!
Valószínű itt is az van hogy nem egy gyártótól szerzik be a szenzorokat ahogy az összes többi alkatrésznél is ez van, és van amelyik hibátlanul működik, még a másik beszállítóé hibásan!
Sok esetben a tok is bezavarja a szenzor működését, de ha tok nélkül is csinálja akkor HW hiba!
Revoltek : miután állítasz az értéken le kell tesztelned a beállítást hogy aktív legyen a gomb, közelítsd a tenyered a teló képernyőjének felső 1/4.felé és át kell váltani az 5.0 nak 0.0 ra és ha elveszed a kezed vissza 5.0 ra ezután már aktív lesz a gomb!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó