- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
páfrany
tag
válasz grafnet #17573 üzenetére
igen, pontosan így. Mert ha létrehozod az alapértelmezetteket, hiába van két sávod, nem tudják a készülékek megkülönböztetni, így az 5 ghzesnél érdemes a név végén megjelölni hogy az. Így amikor akár telóval rákeresel a hálózatra, akkor kettőt látsz és telóról tudsz menni az 5ösre, laptoppal meg a kisebbre. Nálam így volt. Éljen az üvegszál Vártam is hogy leteljen a hűségidőm, az a sok settopbox nevetséges. Sok helyet és fali aljazot foglalt nálam. Plusz, hogy az ócska tvkártyát nem is ismerik...
-
páfrany
tag
bocsi még egy kérdés a gyári visszaállításhoz. Mindenből kijelentkeztem, kértem a gyári visszaállítást belső adatok törlésével, újra is indult, viszont bejött a twrp felülete. Nála mit kell választanom? Köszi!
-
páfrany
tag
Jön a frissítés nekünk is? Bizakodjunk?
[link]
Most a kijelzo miatt atmentem másik telora, eu dev-es mixemet, hogy tudnám lenullazni? Most raeek vele molyolni, simán gyári visszaallitasok vagy van még trükk mellé? -
páfrany
tag
Hamarosan indul itthon ahivatalos Google pay
[link] -
páfrany
tag
Mivel nem találok olyan specivel xiaomi telót, ami minimum olyan jó mint a mix, így inkább ezt megcsináltatnám. Hátha hosszabb idöre megoldodna a proximity hiba is. Mi10 lenne ami jó, de még számomra lélektani határ felett van, hátha év vége felé kap egy jo akciót és akkor max az asszony megkapja a mixet tölem
-
páfrany
tag
Sziasztok! Ezt a szervízt ismeri valaki?
[link] Ramaty már a kijelzőm, főleg amikor megnézte a térkő illesztését. Wayteq 40ért rohadt drága, aztán keresnék valami megbízható szervizt jó áron -
páfrany
tag
válasz Kevin Spéci #17448 üzenetére
Jól látod, nálam is fakó
-
páfrany
tag
Erről hallottatok? [link]
Amennyiben igaz, akkor megéri januárig várni -
páfrany
tag
Egy kártyát tartok csak benne, de végül megjavította magát. Volt 1 órás szolgáltatás nélküli ingadozása, néha ment, de inkább nem, nem is értem mi lehetett. LEhet kérek majd egy új simet, ki tudja, telekom mindig tud újat mutatni. Köszi azért a segítésget!
-
páfrany
tag
Sziasztok!
Járt már úgy valaki, hogy hirtelen eldobta a hálózatot a teló és utána vissza sem tért? SIM kártya másik telóban működik ,így csak a mix lehet a hibás. Mi lehet rá a megoldás? Reset? -
páfrany
tag
én az oldalsó ujjlenyomatolvasót inkább kiváncsian várom, van benne fantázia
-
páfrany
tag
Ma bemutatták a mi 10t sorozatot, méltó utód?
-
páfrany
tag
vagy ha van felesleges kijelző védő fóliád, akkor mindig levágsz belőle egy centit és azzal. Jó sok retket kihoz
-
páfrany
tag
Sziasztok! A kérdést nem reklámnak szánnám, csak nem jutok dűlőre. A lurdy xiaominak ugye az a mondása, hogy ök hivatalos bolt, igy tudnak biztosítani "gyári szervizt" az eladott készülékekhez. Szoktam bolyongani pl edigital oldalán is, mediamarkt stb. Itt is ugye már vannak xiaomi telók. Ezekhez gyári garit adnak. Ezt most hogyan kell érteni? Xiaomi ferdít vagy már több hivatalos partnerük lett, akiknek adják a szervizt is?
-
páfrany
tag
Több töltés után azt vettem észre, hogy a vezeték nélküli töltésnél már nem melegszik.
-
páfrany
tag
Sziasztok! Tudom hogy teló topik, de azt is hogy többen használunk startos 2 orát. Egy kérdésem lenne, használ hozzá valaki mellkas pántot és ha igen, milyet? Köszönöm!
(Hegyi kerékpárhoz használom elsősorban) -
páfrany
tag
Köszönöm, igaz az 2019 jan volt, néha már megzavarodok hogy milyen év van
Köszönöm a segitségeteket! -
páfrany
tag
Köszi nektek, igazatok van a régebi stabil rommal. Már csak két kérdésem lenne, hogy az ugyanúgy twpr add és mehet is. Mondjuk akkor már lehet tiszta telepítésre kellene rászánnom magam. Plusz egy, hogy eu stabil 11 a leírás linkjéből mehet?
-
páfrany
tag
SZiasztok!
Egy kérdés, a túlmelegedés miatt gondolkodom egy rom cserén. Érdemes áttérni akár a stabilra (remélem jól írom, az eredeti gyári romra gondolva, amiel forgalomba került)? Mivel eddig csak egyszer csináltam, (megvétel után egyből eu dev-re), a topic leírásban foglaltak bőven elegek a visszakarásra?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
páfrany
tag
Ahogy nézem a mi10 elég komoly áresésbe került. 5 nap eltéréssel 50 brutto minusz a lurdyban. Lassan megéri megvenni
-
páfrany
tag
válasz Kevin Spéci #16949 üzenetére
Aham, próbáltam, mert van egy asztalim és a xiaomi szenzoros autos töltöje. M3as pályán nem kell sokat menjek, hogy kiirja a tulmelegedést 😃
-
páfrany
tag
Bocs hogy visszakanyarodok a vezeték nélküli túlmelegedéshez, de mi lehet rá a jo megoldás? Utolsó dev-ben lesz javítva vagy a globálon jól működik?
-
páfrany
tag
válasz Karavik #16872 üzenetére
gyanús, hogy nekem is az lesz a kövi telóm. Már a tokot sem használom, élvezem a kerámia adta finom tapintást
Kijelzőre már nem áldozok meg akksira, mert már a kedvem is elment a közelségi szenzor nem működés miatt + a hívásoknál már lassan minden ötödiknél nem hall a másik fél (lehet szolgáltató hiba, de ez már elég sokszor előjön)
Másik kérdés: Szokott valakinek brutál melegedni a teló, mondjuk wirelesses töltés közben?
Nekem mostanában túlmelegedés hibával kiakad.[ Szerkesztve ]
-
páfrany
tag
válasz norbert1998 #16831 üzenetére
na szuper, köszi szépen! Akkor lehet én is szánok rá egy kis időt
-
páfrany
tag
válasz norbert1998 #16829 üzenetére
Lehet hulye kérdés, de kb mennyi idö ment el rá mentésestul, mindenestul?
-
páfrany
tag
válasz Kevin Spéci #16813 üzenetére
na találtam is egy ismerőst, aki jártas a cserében. Megrendelem a kijelzőt és az akksit, elmegyek hozzá és ha nem felejtem el, akkor lefotózom én neked a folyamatokat
u.i.: egy megerősítést hadd kérjek már a kijelző kapcsán, ez jó lesz?
[link]akksi meg akkor bm3b karavik linkje alapján.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
páfrany
tag
Köszönöm a segítséget akksi-kijelző-szerelés terén!
-
páfrany
tag
Köszi! Nem szeretnék pofátlan lenni, de esetleg tudtok adni linket egy jo kijelzöhöz? Akksira meg akkor a karaviké meg is van köszi!
-
páfrany
tag
Az a baj, hogy magam nem vállalnám be a szerelést, van rá ember aki bevált itt a csoportban? 😃 Vagy nem olyan bonyolult a szerelés?
-
páfrany
tag
válasz norbert1998 #16781 üzenetére
Nem sos a dolog, mert jobb felul tört meg, funkciókat nem érinti még szerencsére
-
páfrany
tag
Sziasztok! Most mennyi az ára egy kijelző cserének? Esett-tört tegnap
[ Szerkesztve ]
-
páfrany
tag
Na de akkor, ki kit javasol utódjaként? Én eddig ár-érték arányban nem találtam semmit.
-
páfrany
tag
Köszi
-
páfrany
tag
Köszönöm, átmegyek az engedélyein! A lakatolást hol lelem?
-
páfrany
tag
Sziasztok! Amazfit használókat kérdeznék, hogy ti az appot hogyan rakjátok be, hogy a háttérben fusson? Nekem mindig meg kell nyitnom és csak akkor csatlakozik rá a telo. Ez miatt többször nem is kommunikálnak automatikusan. Nem találtam olyan opciót, hogy háttérben fusson (telepítsem újra?) . Köszi!
-
páfrany
tag
Utolso frissítés óta nekem is megtáltosodott az akksiidö
-
páfrany
tag
válasz huliganboy #16587 üzenetére
Ugyanez, céges és nincs volte
-
páfrany
tag
válasz huliganboy #16584 üzenetére
Utolso kettö nekem szintén jelen van napi rendszerességgel
-
páfrany
tag
Telekomosoktol kérdezném, hogy nálatok nincs ez a másik felet hallod, de ö nem hall téged? Nhéány ismerösömnél is van ilyen hiba, mindennapos. Ez alapjén nem gyanusitanám a mikrofont hibásnak.
-
páfrany
tag
válasz Zsoleszhun #16575 üzenetére
Köszi szépen!
-
páfrany
tag
válasz retesz147 #16562 üzenetére
Nekem a proximity és a mikrofon a rossz most, grafnet pontjain végigmegyek, a szervizt nem tudom mennyire érdemes belemennem, mert akkor már a proximityt is meg kellene csináltatnom (rohadtul idegesit hogy minden telefon hivásnál elnyomogatja a fulem, hiába zárom le a képernyöt, értesitések felébrwsztik vagy csak ö magát).
Poco2 volt már lehetséges utodként felsorolva? -
páfrany
tag
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben olan problémám van, hogy hívás közben nem hall a másik fél, sokszor már a telefon felvételekor sem. Van valami tippetek megoldásnak? Gari rég nincs már rajta, nem tudom, hogy szoftverfrissítés segítene-e rajta. Köszi a segítséget! -
páfrany
tag
Sziasztok!
Gyári garit ad a xiaomi telókra a piros német feliratú műszaki árúház (bocs, nem tudom, hogy boltokat lehet-e itt megnevezni ) Köszi! Amennyiben igen, akkor az árai sokkal jobbak, mint a lurdysnak.szerk: benéztem, hogy nem pro, így már nem az igazi
[ Szerkesztve ]
-
páfrany
tag
A mi note 10 pro nem jelentene alternativát mix2s-re?
-
páfrany
tag
ja értem, kárt érte köszi az infókat!
-
páfrany
tag
Sziasztok!
Az always on display létezik eu deven? pl mint ezek, mert sehol sem lelem. -
páfrany
tag
Sziasztok! Azt a képernyő beállítást hol találom, amikor zárolt képernyőn is mutatja az időt?
[ Szerkesztve ]
-
páfrany
tag
Sziasztok! Frissítés után megint változott a hang némítása, csengést leveszi, de a másik minden egyéb hangot nem.
-
páfrany
tag
Proximity sensort hogy lehet most állítani? A régi módszer alapján nem tudok értéket állitani.
-
páfrany
tag
Feltűnt nekem egy fura dolog. A face app hírfolyamot pörgettem és hangosan játszotta le a videót. Hangerőt levettem (ez is macera, mert a végtelenbe kell simogatni ,hogy sikerüljön az adott mértékre állítani), azonban a következö videonál ismét hangos volt.
-
páfrany
tag
U.i.: a dark Mode nagyon ott van
-
páfrany
tag
próbáltam csengőhangot is online kutatni, de amikor csak ázsiai írásjel jött elő, rájöttem jó nekem a régi
-
páfrany
tag
Bocsi, régen volt kérnék egy kis segítséget. twrp-install-rom select. Ez után van a két pipálási lehetőség , a zip signature verification, valamint a reboot after installation is comlpete. Ezek közül kell pipálni valamelyiket és csak utána húzom el a swipe to confirm falsht? Bocs a tudatlanásogomért
-
páfrany
tag
nem tudom ki hogy van vele, de nekem az updater feldobta a frissítést telón.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Micro Four Thirds
- iPhone topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest