Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
Frissítettem az Összefoglalót:
GCAM, TWRP, ROM részeket, a linkeket.
Bekerültek a Töltők, Kábelek, Tokok, fóliák, külső védelmek, Android Auto.Van még gondolat, amit bele kellene tenni?
-
Karavik
veterán
Alarm bug mint kiderült official MIUI bug:
http://en.miui.com/thread-5671433-1-1.html
"Note:
Due to alarm clock issue, the closed beta version of update 9.2.15 will be released next Monday, and public Beta update next Tuesday. Please pay attention to this announcement."[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
norbert1998 #10793 üzenetére
Köszi.. Ezek szerint nem HU translation issue...
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz
norbert1998 #10756 üzenetére
2,5 éves a Mi 5S..
-
Karavik
veterán
válasz
bogdanypeter #10786 üzenetére
És Ingjoke:
Ott van a changlog-ban hogy dark mode moved to developer options, mint Night mode
Mivel dark mode fejlesztés alatt van, így jobb helye van a developer options-ben amíg nem készül el teljesen....
[ Szerkesztve ]
-
bogdanypeter
tag
ti tudtok dark mode-ra váltani?
a keresőbe ha beírom a dark mode-t akkor rátalál, de ha rányomok a találatra nincs ott semmi. -
-
Karavik
veterán
válasz
Zsoleszhun #10782 üzenetére
Plusz változások:
- Új Mi Cloud service UI
- Dark mode kiterjesztve az alábbi rendszer elemekre:
9.1.24:
- Gallery
- Gallery settings
- Call settings
- Call UI
- SIM Cards & Mobile network settings
- Battery & performance settings9.2.14:
- notification shade
- app vault
- messaging
- contacts and dialer
- updater
- recorder
- screen recorder
- notes
- data usage
- manage apps
- dual apps
- second space
- permissions
- app lock
- quick ball
- mi moverSzal terjed a sötétség...
[ Szerkesztve ]
-
Mit tud az új update?
-
retesz147
addikt
válasz
Zsoleszhun #10775 üzenetére
Sosem állítottam vissza MI Cloudból, csak az órát és ébresztőt nem lehet visszaállítani?
-
bogdanypeter
tag
Updatert használva letölti a ROM-ot, de telepítésre nyomva csak újraindul telepítés nélkül. Korábban is volt xiaomi telefonom eu ROM-al, de nem volt ilyen probléma.
-
retesz147
addikt
válasz
Zsoleszhun #10775 üzenetére
Nálam is.....ennek roppant mód örülök, volt vagy 20-25 ébresztőm beállítva.....
-
Zsoleszhun
addikt
Felraktam a 9.2.14-et, akit a telefonja kelt fel az állítsa be újra az ébrésztéseket mert a nekem törölte!
-
Karavik
veterán
Ezt a kijelzővédőt is el kellett dobnom 4 nap után mert a selfie cameránál lévő hegyes sarok beleakadt a zsebembe amikor vettem ki a telót és berepedt a kijelzővédő...pfff
Pedig ezt tetszett érzetre nagyon, mert jól siklott rajta az ujjam...
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
(#10769) INGJOKE:
Már elérhető a Mi ROM-unk is.
(Texas-t válasszátok, ott jön >15 MBps-vel!)(#10768) Zsoleszhun: ezt most én nyertem.
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
válasz
grafnet #10770 üzenetére
+SztiviVander
Köszönöm a válaszokat. Olvasom már jó ideje a hozzászólásokat, ahogy nézem elejére Tomkas üvegfólia ajánlott, diszkrétebb tokoknál meg eddig Nillkin + Imakról írtak a legtöbben.
Amúgy nincs olyan eladó alin, vagy ebayen, aki EU-ból is küld, és nem kell heteket várni? -
SztiviVander
őstag
válasz
hakydakillah #10767 üzenetére
Az egyik tokom ami megjött nagyon jól néz ki, csak nem értettem miért indulgat újra a telefon a zsebemben. Már mindent néztem rajta mi frissült, mi csinálhatja mikor leesett hogy pont két napja csinálja ezt amióta az új tok van rajta. Annyira kiáll a power gombja a toknak hogy simán benyomódik a zsebben (főleg guggolásnál mikor pl öltöztetem a gyereket) és a 15-20mp nyomva tartás = reboot. Most ez a másik fajta van rajta (feketében), olyan vékony passzentos mint a gyári csak épp az olajozott takony érzés nélkül. A vékony szilikonok nekem sose jöttek be, farmer zsebben 1 nap alatt fél kiló por meg szösz gyűlik be a tok és a telefon közé.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
hakydakillah #10767 üzenetére
DroiDMester és Retesz147 kollégák hsz-eire keress rá. Ők sok tokot vettek, teszteltek.
Tok nélkül: öngyilkosság használni a készüléket!
Egy Nillkin pure nature, vékony, átlátszó szilikon tok nagyon nem rontja el.
Ujjlenyomat olvasó: én, még nem láttam olyat amin ne lett volna kivágva. -
válasz
Zsoleszhun #10768 üzenetére
Ó én kibírom reggel 6-ig mikor ébredek, de addigra legyen bent a link amire csak rányomok és egyből a mi mix 2s frissítése jön. 😂
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
holnapra várom a kicsikémet, olyan kérdésem lenne, hogy tok nélkül lenne a legszebb, de azt bevállalni nem merem. Ti milyennel használjátok ,amely legkevésbé ront a szépségén? Vegyek valami Nillkin TPU vagy kemény átlátszó tokot, esetleg mit használtok, amiben még szépet mutat? Láttam a gyárit videóban, attól a hideg ráz. Eleve olyat vennék, amin nincs lyuk az ujjlenyomat olvasónak, de gondolom olyat nem árulnak. -
grafnet
Topikgazda
válasz
SztiviVander #10765 üzenetére
Amíg meg nem látja a linket!
-
Wollie
tag
Sziasztok!
Szemezgetek a telefonnal viszont újonnan kicsit sokba kerül.
Használtan lehet találni 80 körül.
A fehér verzió viszont annyira nem tetszik de a feketék +20e körül mennek.A kérdésem az lenne hogy használ e valaki ilyen üveget fehér telefonon?
Mennyire fedi el a fehér részeket valamint zavaró e?
Köszönöm előre is!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10758 üzenetére
Mintha az XPERIA Z3, ami 6.0.1-en ragadt, kapna 10-es Androidot gyárilag. Illetve nem biztos, mert a MIUI 10 van Oreo-n és Pitén is ugye.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
norbert1998 #10756 üzenetére
Ez azért elég durva.
Valószínűleg annyi áll a dolog mögött, hogy nem kényszerítik a felhasználókat a készülékcserére, mint más gyártók, mivel növelni akarják a népszerűségüket. Ez azért elég nagy plusz pont.
-
SztiviVander
őstag
válasz
Zsoleszhun #10754 üzenetére
+ (#10753) Adamo_sx
Köszi! Akkor ezek szerint mindkét módszer működőképes.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Még a mi 5S is kap, ami kb 5 éves. Hol lesz 4 év múlva a p20 pro, az s10, a g7, meg az xz2?
és ezek csúcsmodellek. Hol lesz 4 év múlva az Galaxy A5?
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
SztiviVander #10752 üzenetére
Régebben volt bootloop, ha frissítés után nem raktad fel újra a magisk-et de ez már megszünt egy pár hónapja, teszteltem. Kipróbáltam úgy is, hogy az updater-ből rakaom fel a frissítést, megcsinálja, újraindul és betölt majd ezután rakom fel a magisk-et.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
SztiviVander #10752 üzenetére
Én egyszer frissítettem az automatikus updaterrel, így a magisk rögtön el is veszett, de egyébként nem okozott hibát. Azóta frissítés TWRP-ből és a ROM után a magisk-et is újra felteszem reboot előtt.
-
SztiviVander
őstag
Na kicsit vissza ontopicba.
Mivel mindjárt itt a heti eudev frissítés hadd kérdezzem meg, hogy jól gondolom-e azt, hogy ha fentvan most a magisk akkor simán ráfrissíthetek, a frissítés ugyan felülírja a boot-ot és ezátlal a magisk-nek annyi, viszont nem okoz semmi gondot, ugye? Sőt, ha jól gondolom akkor frissítés után a twrp-ben reboot helyett akár rögtön vissza is rakhatnám a magisk-et is, nem? Vagy inkább boot-oljak be a frissített OS-be és inkább utána menjek vissza twrp-be és rakjam vissza a magisk-et, mert az a biztosabb?[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz
grafnet #10733 üzenetére
Úgy hogy ez hspa+
A sima 3G-nek (alias UMTS) 384Kbit volt az elméleti maximuma. De ilyen szerintem nincs is már sehol mert mindenhol upgrade-elték már a gyorsabb 3.5G-re (hsdpa/hsupa meg a hspa+). De technikailag a lehetőség adott rá hogy valakinek csak a régi lassút adja a telenor. Bár kétlem hogy a digi ezt meg merné lépni mert akkor gyakorlatilag csak a nagyvárosokban lenne értelme használni.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon területfüggő az internet minősége szolgáltatók között. Pécelen UPC-sek voltunk 50 megás csomagban sok ideig, de sok problémánk volt vele. Ahogy elérhető volt a Digi, váltottunk az 500 megás csomagra (anno ugyanannyit fizettünk érte, mint upc-nél az 50-ért) és az évek alatt 2 alkalomra emlékszem amikor nem hozta az 500 mb-t, akkor is pár óra alatt helyreállították a rendszert (egyszer egy havi részletet is álltak emiatt).
Remélem a Digi mobilnak itt Pest megyében jó lesz a lefedettsége, mobil téren nagyon kizsákmányolók a szolgáltatók.
[ Szerkesztve ]
-
davidvarga
tag
Sziasztok. Valaki fel tudná tölteni a legújabb miui kamera appot? Előre is kösszi
-
Gabesz87
veterán
válasz
norbert1998 #10736 üzenetére
Tegnap lőttem egyszere pár képet a P20Pro-val és a 2S-el, hogy összehasonlíthassam, és el tudjam küldeni bizonyítékként a GB-nek. Ami feldühített, hogy most nem tudtam nagyon rossz képet csinálni, amilyenek születni szoktak a 2S-el (elmosódott, homályos), bár valószínű ez azért van, mert tervezett kép volt, és nem gyorsan lőtt random. Viszont a különbség azért látszik a P20 Pro javára! Sokkal élettelibb, élesebb, dinamikusabb. Mindkét telón Auto módban, AI-val készültek a képek.
-
Most nézek egy polar órát és leírják a specifikációjában már, hogy: "Kompatibilitási problémák előfordulnak Huawei, Honor, Xiaomi"
Elég vicces nem? Mitől már egy Huawei, Honor, vagy Xiaomi android 8-9, mint a samsungé pl?
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #10743 üzenetére
Mit jelent ez az "átvilágítás"?
-
törölt tag
válasz
retesz147 #10738 üzenetére
Ide raktam a kérdést, gondoltam hátha valakinek ötlete, tipp, hasonlóan járt
Oké, hogy más nem járt így jelek szerint, tipp se nincs rá mi okozhatta ezt amikor előtte nem, ez tényleg benne van a pakliban. (Nem sűrűn írogatok, mert ami kell, azt elolvasom, és használom a magam számára remek készüléket. )
De mivel mix 2s ezért tettem ide, ami lassan digi és p20 pro off topic lett. Én figyelmeztetést kaptam anno az 1 off miatt. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Gabesz87 #10708 üzenetére
Legjobb cimbimnek van p20-a, osszehasonlitottuk, nyomkodtuk, stb, de engem nem győzött meg, és gcam-mel meg is vertem szépen kamerában. Aksiban nem ellenfele a mix, ez tény. Minden másra ott a mastercard.
Tele van bloattal, frissitesnek tízes androidot szerintem nem is kap, drágább is, lassabb is, pixelesebb is, és a felület is túl komor, ráadásul nincs rá semmi fele közösségi support.Asszonypajtinak tegnap megjött a pocokfon, egész pofás. Az az undorító méretű noccs ne lenne, és talán az értesítések ikonjai is latszodnanak. Így azt se tudni, hogy van értesítés. Gyorsnak gyors, hétvégén megy rá az eu dev, most felraktam neki a global devet, szinte ugyanaz, mint a mix rendszere, míg stabil miui10-ben volt azért eltérés és funkció hiány, részben mert az 8.1 volt, a dev meg november óta Pie.
Most kereken 10 ezer forint van a két telefon között, szürkén, bár ő pirosat vett.
Meg az rohej, hogy rajta a 4 kamera, amiből összesen kettot tudsz használni
A fingerprint szerintem még gyorsabb is rajta, mint a mixen.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Srácok, senkinek nem merül mostanába jobban a telója?
-
grafnet
Topikgazda
válasz
SztiviVander #10732 üzenetére
Erre a 3G 384 kbps-re mérj rá nyugodtan!
Ha kikapcsolom kézzel a 4G+-t, akkor nem 70-100 Mbps-vel jön az igaz, de 10-12 Mbps-et simán hoz!
Az azért nem 384 kbps! Ezt hogy tudja elérni?[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Az még egy dolog, LTE nélkül is volt élet. De itt 2G/3G -ről van szó és a 3G az 384Kbit/s. Ha nem lesz legalább egy pár megabites hsdpa akkor kuka az egész. Mert szerintem még pesten is jó ha a város felében lesz 4G-jük, nemhogy a nagyváros(ok)on kívül. Én is abban bízom inkább hogy ez valamennyire lenyomja majd a jól használható szolgáltatók összekartelezett árait.
-
válasz
thefreeman #10730 üzenetére
Majd "összebútoroznak" valamelyik szolgáltatóval és ez a csomag jó lenne nekem 4000-ért is. 😀
[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
válasz
INGJOKE #10722 üzenetére
Romániában is nagyon olcsó a digi de a lefedettségükkel még itt is vannak problémák. A nagy városokban is van egy két övezet ahol bajos. De itt Magyarországhoz képest a többi is olcsó. Nekem korlátlan perc+sms van egész Romániában meg 13GB mobil net körülbelül 2000 forintért.
-
törölt tag
Mondjuk pár hónapja volt kicsiny városunkban egy digi ügynök, aki szerette volna az új iskolánk tetőrészére rakni az antennájukat. Megértem, 3 szint, szinte középen a városban, sík terület, ideális lenne.
Mikor mondtam, hogy pár dolog miatt nem valószínű, kérdezte mi az?
- nem kemény lapos tető, hanem PVC-s. (ez nem gond, az egészet átalakítják mondta)
- kivitelezői garancia. (ki a kivitelező kérdezte. Mészáros cége, mondtam. Viszontlátásra válaszolta)
Kár, jó lett volna cserébe valami VIP tarifa -
Ahogy a filmben is mondták: (talán Kelly hősei) "Ne kritizáld a receptet tálalás előtt."
Mikor Veszprémben laktunk albiba imádtam a kábeles digi tv+netet. Az előtte lévőben a tányéros tv nem volt először a acélos, de kicserélték a 70-es parabolát 90-sre és utána már a szélben sem volt szar az adás. 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #10719 üzenetére
Nekem jókor jött az infó.
Márciusban jár le a flotta szerződése.(#10722) INGJOKE: mekkora netet gondolsz ebben az árban?
(#10723) floratm: eddig sem történt velük semmi! Nagy ívben kakkantottak az egyszerű emberekre! A nagyokkal meg megoldották okosban!
[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
Végre megszivják a kartelező szolgáltatók
-
válasz
Ez jól hangzik. Nyáron jár le asszony hűség ideje, addig lesz időm tanulmányozni a lehetőségeket. Nekem egy korlátlan telefon+net akár 4000 hufot is megérne. 😀😁😂😂
-
haris
őstag
válasz
Hát nem tudom!
Sok ismerősöm váltott digire otthoni szolgáltatást, de a legtöbbjük panaszkodik/panaszkodott. Budapesti, Érdi lakosok mind. De.... Alig várták, hogy "kiszabaduljanak" a 2 év hűségből, és mentek "vissza" íTelekomhoz/UPC-hez (ki hol volz előtte)
Szóval én szkeptikus vagyok.SZERK:
ja ez OFF akart lenni[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #10717 üzenetére
Úgy tudom a prémium modelkekre van a VIP garancia.
Abba a P és a Mate sorozat tartozik. Kivétel ezek lite modelljei.
Kérdezz rá mindenképpen!AOD:
Félre értettem: "... jó dolog...lenne...ha nem csak a nem fogadott hívásokat, és az sms-eket tudná mutatni,..."[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz
grafnet #10715 üzenetére
+1 év gari? Erről nem hallottam, és nem is írtak a teló topicjában. Ez nem csak Mate 20-ra van esetleg? Vagy korábban volt valami VIP gold, a Mate 9-re, 1+1+1 év ha jól tudom, de az már nincsen.
Igen, itt is ugyanezek vannak AOD-n. Dátum, óra, akku, sms, nem fogadott hívás. Szintén EMUI 9+Pie. Azzal kezdtem, hogy frissítettem, majd utána FR, és aztán kezdtem belakni.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz
grafnet #10711 üzenetére
Regisztráció után 3 hónap ingyenes kijelző csere garancia van, úgyhogy ha addig beép, hát cseréltetem
Nem tudom a Samunál is így van-e, de itt változik pár percenként a pozíciója az AOD tartalomnak, talán pont az állandó tartalom maitt van, beégés ellen.
Na ja, kocsiban mondjuk valóban jobb elől.
Egyébként írtam megint a GB-nek, hogy akkor szeretném valahogy gariban intézni a 2S-emet...nyilván megint jöttek azzal, hogy küldjek videót a jelenségről. Úgyhogy majd felveszem nekik, ahogy telefonálok vele, és felold a képernyő, meg egymás mellé téve a két telefont, készítek egyszerre képet, és el tudják dönteni, melyik jobb....aztán remélem nem kekeckednek tovább, és vissza tudom küldeni. PayPal-al meg kifiziettetem a visszaküldeést.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
INGJOKE #10710 üzenetére
Honor vagy Huawei: mindegy, mert a SW ugyanaz, még a vas is... csak a számok vannak lemaradva a Honornál.
Ki mit tukmál: a Hüvej >50 %-kal növelte a magyarországi eladásait... Valamit csak el kellett adni hozzá!
Frissítés: Mi (
) el vagyunk kényeztetve a heti frissítésekkel, illetve a szabadon cserélhető ROM-okkal! A stabilra itt is csak 2-3 havonta érkezik frissítés!!! (Ha, 1x a BL-t nem lehet nyitni, akkor itt is az lesz!)
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
BL nyitás előnyei... az EU ROM valóban nagyon jó, az évek alatt kiforrott rendesen! (Ráadásul, néha még kívánság műsor is van.
)
Pörgés: relatív. Az új, MIUI 10 sokat dobott rajta!
RAM: itt is 2,6-3,2 GB szabad memóriát ír ki, 9-10 user app memóriában tartása mellett. Ne keveseld, mert ami szabad: az felesleges!
AOD: a xLED kijelzők halála... (Samunál pl. beég.)
Ujjlenyomat: megszokás kérdése! Jól kézre esik hátul, de kocsiban borzasztó! (Igaz, arra ott az arcfelismerő.)
Gesztus vezérlés: a P20 már tudja? Végre...
"Na szóval ne cseréljetek 2S-t P20 Pro-ra": Főleg, ha jó a kamerája!
-
válasz
Sógoromnak mate 10 pro-ja van és tegnap átmentem, mert mindig olvas valami okosságot és állítgatja a laptopot aztán meg nem megy a repülő szimulátora, nah de ez mindegy is... a telefonja épp frissített és most kapta meg a pitét és a emui 9-et, de azt mondja hogy 2-3 havonta van csak frissítés és akkor mindig egy csomó dolog megváltozik és máshova kerül, vagy néz ki töke tele van már vele.
Jó dolog a hüvej és a kamerája is elég jó meg minden, de szerintem az emui sokkal szarabb rendszer mint a miui, az eu dev-vel meg olyan lenne hasonlítani, mint az e-golfot a tesla modell 3-hoz.
Az egész család régen samu-s volt, aztán a feleségemnek lett egy p10-e (az én hozzájárulásommal először p9-et akart vagy, p10 lite-ot nézet ki) és azóta az egész családnak hüvej vagy honor van. Már a telenorba sem az aktuális csúcs samu-t tukmálták rá 2 évente, hanem a hüvejt. Mondjuk anyósnak azért van honor, mert várni kellet volna a hüvejre és hívtak, hogy jó-e a honor is vagy várjanak, de nem tudtam felvenni és döntöttek.
(én vártam volna
)
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Hát nem tudom, valakinek van-e P20 Pro-ja esetleg a 2S mellett, de nekem úgy 1 hét után egyik szemem sír, a másik nevet...a normálisan nűködő közelségérzékelő, de leginkább a zseniális kamera kárpótol, de nagyjából minden másban, leginkább szoftveresen, visszasírom a 2S-t. Nem tudok jelenleg jobb platformot elképzelni a dev EU ROM-nál...illetve néha azért érződik a Snapi 845 előnye a Kirin 970-el szemben. Látszólag és érzésre is pörgősebb, gyorsabb szerintem. Ami még meglep, hogy nincs is nyitva túl sok app parallel, de a 6GB memóriából 2,5-3GB szabad. Nem tudom a 2S-nél ez hogy alakult, már nem emlékszem, de ezt kicsit keveslem. Na nem mintha tragédia lenne...amíg nem okoz lassulást, addig nem gond. Az always-on-display is tök jó dolog...lenne...ha nem csak a nem fogadott hívásokat, és az sms-eket tudná mutatni, és az órát pedig tudná 24h formátumban mutatni. De egyelőre nem tudja. Gáz. Az ujjlenyomat olvasó is sokkal kényelmesebb a hátlapon. Nem kell úgy tornázni, fogást váltani, mint az előlapival. Illetve a gesztusvezérlést is hanyagoltam itt, mert az előlapi ujjlenyomat olvasóval nem tudtam megszokni, a képernyőn való huzogatás (mint a 2S-nél) pedig a tok miatt nem kényelmes, mert úgymond a kijelző felé ér a tok, körbeöleli, és ezért a vissza funkcióként működő suhintás rém kellemetlen, és nehézkes. Persze ezt másik tokkal meg lehet talán oldani, de tetszik a tok amit vettem, úgyhogy így marad. Na szóval ne cseréljetek 2S-t P20 Pro-ra
-
Karavik
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10702 üzenetére
Kínai új évi ünnepek miatt szünetelt MIUI frissítés de mától helyre állt a rend...
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Megkérdezhetem mi van az EU frissítéssel? Kicsit lemaradtam a topikban, de látom, hogy már egy ideje nincsen új ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115