- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JoHn123 #17452 üzenetére
Ez még akár jó is lehetne, csak sajnos MIUI rendszer alól mentést csinálva, és ezt egy STOCK droid alá vissza állítva nem éppen fognak úgy működni a dolgok ahogy azt szeretnénk, és ez fordítva is igaz!
Szóval ha nem akarod magad megszívatni, akkor ilyet ne nagyon csinálj! Mert ugyan az említett app működik de leginkább csak akkor, ha AZONOS rendszeren készül a mentés és a vissza állítás is!
-
-
-
Clay
senior tag
-
-
-
válasz
JoHn123 #16336 üzenetére
Cseréld ki a system/media/bootanimation zippbe csomagolt mappa képeit a miui eu rom boot képeire . Ha csak simán törlöd a zip-ben lévő képeket akkor a stock droid animációval bootól (ami szintén egy khmm hányás).
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Kevin Spéci
tag
válasz
JoHn123 #13652 üzenetére
Mégegyszer köszi, sikerült romcsere nélkül! Az volt a hiba, hogy úgy látszik ezen a telón csak úgy jelenik meg a Google Pay a fizető alkalmazások között, ha már van benne kártya is. (másik telefonon ez nem kellett hozzá)
Ezt végigcsináztam, és azonnal ott volt a helyén: [link]Én meg azt hittem pont azért nem tudom még hozzáadni a kártyát az érintős részhez, mert nincs beállítva fizetős appnak a Google Pay
[ Szerkesztve ]
-
Kevin Spéci
tag
válasz
JoHn123 #13644 üzenetére
Igen, ez is be van állítva, meg a beállításokban még 2 helyen átváltva az angol profilra. Az appnak is megadtam minden létező engedélyt.
Az a furcsa hogy a htcmen meg semmi profil vagy kártya beállítás nem kellett, app telepítés után rögtön megjelent a google pay az érintős fizető appok között.
Azt meg szabad kérdezni hogy milyen romod van, ill rootolva van-e?
Nem tudom reseteléssel próbálkozzak, vagy rögtön másik rommal. -
Kevin Spéci
tag
válasz
JoHn123 #13229 üzenetére
Köszi. Lehet ezen korlátozott valamit a Google mióta te megcsináltad. Angol VPN megvan, IP megvan, a google play fiókom viszont zárolva Magyarországra (ezért nincs benne a pay) Ha megy a VPN akkor engedné átállítani a profilban UKra, viszont 365naponta lehet változtatni.
Böngészőből is hiába próbálom telepíteni, azt írja már telepítve van, viszont nem kompatibilis az eszközömmel. :D Szerintem így sikerült letiltaniuk a kiskapukat.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #12248 üzenetére
Sajnos Mi8-on AMOLED miatt más a helyzet, ott ezt a fixet nem lehet alkalmazni, Mi8-ra külön ki kellene kísérletezni az optimális
config_autoBrightnessDisplayValuesNits
és
config_autoBrightnessLcdBacklightValues
értékeket, de nekem nincs Mi8, hogy játszadozzak vele
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #11282 üzenetére
Rendszerszinten nincs rá lehetőség. Globál rom-nak nem része a MIUI search apk...
Xiaomi.eu-ban opcionális MIUI search vagy Google search felfelé swipe-ra, de telepített appokat a Google search is megtalál:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
retesz147
addikt
válasz
JoHn123 #10915 üzenetére
Visszaküldted gariba, vagy szétverted?
szaszapi: Nálam tegnap nem panaszkodtak, hívásrögzítésbe visszahallgatgatva sincs gond. Nem tökéletes, de közel van hozzá. Néha néna apró visszahgot hallottam a hangfelvevőben, de nem volt vészes, annyi beleférne.
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #10671 üzenetére
Nem, nálam sem elérhető a hívásvárakoztatás, mint opció...korábban már egyébként írtam róla, hogy a VoLTE használatának két mellékhatása van:
1. 4G hálózaton lehet csak SMS üzenetet küldeni
2. Hívásvárakoztatás szolgáltatást nem lehet telefonról elérni.
Hívásvárakoztatás, mint funkció az működik természetesen, nekem ez mindig be van kapcsolva (első dolgom új telefonon beköltözéskor, hogy hívásvárakoztatást bekapcsolom) így az nem tűnt fel fel, hogy VoLTE velejárója a hívásvárakoztatás is, csak az, hogy a szolgáltatás telefonról nem elérhető.
De ezeket könnyű kezelni, mert ha szükségem lenne a fenti dolgokra, akkor csak ideiglenesen kikapcsolom VoLTE-t a telefon beállításaiban és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #9092 üzenetére
Most feltettem én is a xiaomi.eu 8.12.27 publikus kiadást, amit mindenki használ és nálam továbbra van Google lens MIUI kamerában.
SMS contact bug kapcsolatban: senki nem mondta, hogy javítva lett, elvégre is csak 25-én jelentettem a hivatalos MIUI fórumon, mivel hivatalos MIUI bug-ról van szó...és annyit legalább megtettél az ügy érdekében, hogy rákattintottál a itt Confirm gombra?
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #8760 üzenetére
Üzenetek/SMS app-ban a nevek eltűnése üzenet megnyitása majd visszalépés után hivatalos MIUI bug, tehát jelen van Global beta kiadásban is.
Kiderítettem, mert közben rákérdeztem hivatalos MiMix2S global beta team-ben, és megerősítették ezt a bugot:
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #8182 üzenetére
és Grafnet:
Kipróbáltam reboot után sem kapcsol ki BT. BT stabil mint állat, állandó BT kapcsolat van teló és Asus ZenWatch3 okosóra között, amit állandóan viselek (kivéve töltés) + Autó BT + BT aptX fejhallgató
Az a bug kb. 3-4 hete javítva, frissítsetek újabb ROM verzióra
[ Szerkesztve ]
-
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #8153 üzenetére
és (#8154) Clay:
Köszi a visszajelzéseket nektek is
Más:
Stock Mi Mix 3 live wallpaper flasheble zip aki ki szeretné próbálni: [link]
Letöltés telóra > Reboot to TWRP > telepítés TWRP-ból > Reboot to system
Telepítés után Settings > Wallpaper > Wallpapers with special effect helyen található
Thx to @Igor
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #7387 üzenetére
Automata fényerő szabályozás miatt mindenki anyázik a globál beta team-ben is, tehát ismert hivatalos MIUI problémáról beszélhetünk. Egyébként engem is nagyon zavar, hogy alulméretezi a fényerőt és ez miatt alig látom mi történik a kijelzőn. Én ezért manuálisan használom a fényerőt...
-
grafnet
Topikgazda
válasz
JoHn123 #7391 üzenetére
Nekem nem FC-zik. Viszont villogtatja a kijelzőt.
Ment a kukába.Nekem is jó lenne, ha egy kicsit erősebb lenne a fényerő. De, amikor már a sötét hálószobában olvasok, ott meg túl világosra hagyja, ott még lejjebb is kell vennem még olvasómódban is.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
válasz
JoHn123 #7312 üzenetére
Nah majd most kipróbálom pénteken. Karavik azt mondta, hogy van amikor megjön van amikor nem, nem túl stabilan működik a dolog.
Gabócza
Nem tudom milyen a stabil eu, de én nem vettem volna észre, hogy a dev ne lenne stabil és még egy kevésbé hozzáértőnek, mint én is könnyű telepíteni a heti frisset, ha meg nincs vele semmi bajod és nem szeretnél újat akkor maradhat ami van.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #7083 üzenetére
Az a "baj", hogy ilyen bug nincs, következésképp egyedi eset, amit valamilyen rendellenesség kiváltott nálad. Kövesd vissza mit okoztál a rendszeren, miután ezt a hibát produkálta és állítsd vissza az előző állapotot.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
-
törölt tag
válasz
JoHn123 #6673 üzenetére
Neked melyik ROM van fenn most?
Nemzetközi fórumon olvastam ugyanezeket a hibákat: gyorsan merül, az automata fényerő össze-vissza működik, fotó sem lett az igazi.
Egy példa: bekapcsolom a kamerát, aztán fotó, lekapcsolom a kijelzőt, majd feloldom és a kamera jön vissza mert onnan nem léptem ki, na az akkor holt sötét, ha kilépek belőle és újra indítom, akkor megfelelő a kijelző fényereje.
EU rom esetén nincs ilyen probléma? Mondjuk a 4-es verziót nem tettem fel eddig, mert ott is írtak bootloopot.Nyitott BL van. Melyik recovery-t javasoljátok feltenni?
-
fpatrik17
senior tag
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
JoHn123 #3205 üzenetére
Van ilyen tapasztalata valakinek QI autós tartó/töltővel?
Jól néz ki egyébként, csak nincs-e valami olyan, aminél pl több tekercs is van, mert asztali töltőknél az olcsóbb fajtáknál az 1 tekercs az sokszor 1-2 mm-es sávot jelentett ahol lehetett tölteni...;) - The Power of the Light Side
-
grafnet
Topikgazda
válasz
JoHn123 #1963 üzenetére
Ezt még nem tudni.
Egy a lényeg: nem karcolódik a kijelző a kezeden lévő mikroportól (nem tudom van-e ilyen szó).
A klasszikus TG: sokkal kisebb, mint a kijelző.
A full cover-ek meg... ki kell fogni, tapasztalni. Van benne jó is. Csak a Mix-en ezt nehéz megvalósítani a keretek híján...
A hydrogel egy zselé szerű fólia, ami az egész kijelzőt fedi. Puha, de vastag is.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget