- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
-
gti16v
őstag
válasz
biggamer #6257 üzenetére
viszont azt nagyon hasznosnak találtam,hogy bementem egy barátomat a kórházba meglátogatni,és kellett neki néhány zene a telefonjára (5800),rádugtam a telefonomra,külső meghajtóként látta és....villám gyorsan áthúztam 1,5 giga mp3-at.....
na melyik konkurencia tudja ezt???? asszem senki...
[ Módosította: #65675776 ]
-
Vlad HUN
csendes tag
válasz
biggamer #6202 üzenetére
Ja adnak ha kéred, de részemről fölösleges. Mert ha adnak valami 1000 éves nokiát, vagy sony-t vagy akármit olyat itthon is találok... És ez mondjuk érdekes hogy 3 napon belül vagyunk, de nem adnak egyből csere készüléket, hanem garanciába küldik el... tehát fölösleges volt berohanni hogy itt vagyok cserét. Ezt akkor lehet eljátszani ha a hibát ott nekik ki tudod provokálni....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
biggamer #5695 üzenetére
Sőt a rendőr mindjárt meg is bünteti, mert nem látszik a rendszám.....
gti16v: olvass vissza, nem a képminőségét tartom a legnagyobb problémának, hanem a fix objektívet például és én is sokallom a 12MP-t, a minőség megítélésére ellenben alkalmasabb egy gép manipulálatlan képe....
Elég erős az optikai torzítás is egy fix obihoz képest, a jobb kompaktok ezt már szoftverből kompenzálják több zoom állásnál is.... -
Misály
addikt
válasz
biggamer #4392 üzenetére
Erre annyit mondok hogy az N8-on elvileg gorilla glass van, hagytam apro mellett veletlen kulcsok mellett raparaztam de siman le lehetett torolni. Elkezdtem jobban vigyazni ra erre a semmibol elojott egy 2 mm-es melyebb karc a kijelzon ( najo szilveszter utan vettem eszre ) ami csak vilagos alapon latszik, meg par kisebb is volt de azt a klasszikus fogkremmel ki lehetett polirozni. Egyebkent szerintem annyiba fog fajni egy uveglap csere mint egy komolyabb folia.
-
arcitec
addikt
válasz
biggamer #3681 üzenetére
Nem mondod , havi 11 00 eft - ért ez csak annak éri, aki le is beszéli ha egyáltalám le lehet,
ha a 150 eft függetlenként fél max egy év és egálban van , majd előz a független ...
Vagy nem ?
Ja és úgy tudom amik fagynak azok a nem függetlenek ....
Az enyém már több mint két hetes és minden úgy működik ahogy kell ...
Nem zökkent egyet sem ... -
jacis
nagyúr
válasz
biggamer #3656 üzenetére
Attól hogy teljesen rásimúl a telefonra az nem azt jelenti, hogy nem mozog valamennyire rajta. Mivel szilikon így rugalmas és van olyan, hogy beleteszed a zsebedbe és amikor ki akarod venni megtapad a zsebed anyagába (pl. autúban űlve feszűl a zseb a farmeron) és félig leugrik a telóról stb...
Nekem az iPhone-on szilikon tok volt. (Case-Mate V-room)
-
Sarlon
aktív tag
válasz
biggamer #3599 üzenetére
Egyet értek, Misály kezd eldurvulni és túlzásokba esni! NAGYON!
Van magán életem, hidd el, mint ahogy itt mindenki másnak, úgy, ahogy neked. De mi közöd hozzá? Miért mondasz véleményt arról, amiről fingod sincs?
Semmivel nem vagyok/vagyunk kevesebbek azért, mert mondjuk ebéd után az ágyra ledőlve megnézem a fórumokat, a híreket, az időjárást, stb. a barátok közt, vagy az x-faktor helyett.
Ha gondolod, folyt. köv. pm ben mert ez már nem off tenger, hanem off óceán.. -
Kvazár
őstag
válasz
biggamer #3290 üzenetére
Szívesen küldenék neked én is videót arról, hogyan muzsikál, csak valamiért nekem nem sikerül letölteni. Letöltésnél megadom a mobilszámomat, el is küldik a linket, majd arra rákattintva, csak annyit ír ki, hogy "Hivatkozás megnyitása", és nem történik semmi más. Egy idő után feladja a próbálkozást és vissza lép.
Viszont felmerült ezzel kapcsolatban 2 kérdés bennem:
1. Ennek az SMS-nek az árát ki fizeti? Az oldalon ingyenesnek van írva. Ez azt jelenti, a progi bár ingyen van, viszont az SMS ára engem terhel, vagy vannak annyira jó fejek, hogy ennek az árát is átvállalják?
2. Lehet, hogy valahol sikerült letiltanom, hogy bármit is megnyisson? És olyan sikeres voltam, hogy meg sem kérdezi, csak tiltja? -
Kvazár
őstag
válasz
biggamer #3214 üzenetére
Nem a telón van szabvány menet, hanem azoknak az állványoknak van olyan általános befogó keretük, amibe a telefont bele lehet rakni. Viszont annak a befogó keretnek, már szabványos menete van, így azt már arra az állványra csavarozod fel, amire csak akarod.
Viszont amit kérdezek állványt, a Nokia állványa, és az elég masszívnak tűnik. Ellenben ezekkel az olcsó hongkongi bóvlikkal szemben: [link] Valahogy nekem ezek a képek sandítanak. Szerintem a telefon kicsúszna azokból a keretekből, ha nem támaszkodna meg az állvány lábán.
És thx. mindenki másnak is a válaszokért.
-
joey04
titán
válasz
biggamer #2690 üzenetére
Szerintetek ki lehet úgy is használni ezt a gépet, h nics benne netem ?
nem. ahogy manchester85 is írja, a mobilnet csak az út millió szolgáltatáshoz. ma már egyik okostelefont sem tudod kihasználni mobilnet nélkül, igazán.
Persze lehet, hogy neked személyesen nincs rá szükséged, erre láthatunk példát itt a topikban is, de akkor közel sem használod ki a tudását. -
Peterku
csendes tag
válasz
biggamer #2690 üzenetére
Szerintetek ki lehet úgy is használni ezt a gépet, h nics benne netem?
N8-at használok. Ha van wifi otthon és a munkahelyen/iskolában, ahol az ember a legtöbb időt tölti, akkor szerintem nem létszükséglet a mobilnet. Ha nincsen, akkor mobilnet nélkül számomra ez egy egyszerű telefon remek fényképezőgéppel és néhány plusz szolgáltatással (pl. naptár, jegyzetek, játékok stb.). Szerencsére a telefon tartalmait - pl. névjegyzék - számítógépen is lehet szinkronizálni, így nem vészes a mobilnet hiánya.
-
kp78
addikt
válasz
biggamer #2690 üzenetére
Ez a 117ezres vétel 24 hó milyen garit jelenthet??
Egyre inkább hajlok az N8 felé, csak nem tudom honnan.
T-nél vehetnék, mert lenne mire 2 évet aláírni, de lehet jobb lenne a független
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest