Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Pola-Roid #10160 üzenetére
Arra ott a c7, kicsit olcsobb lett volna
Ezen nem kihasznalni a kamerat olyan mint Blackberry-n nem levelezni.
Kpal, nem DH, freeride gepem van, egy mountain cycle battery
gretzky: Gsmline-nal van 6390-ert
-
Misály
addikt
válasz
Pola-Roid #10140 üzenetére
Hasznalom, ebbol fakadoan neha elejtem, foleg ittasan, buliban ha gyorsan akarok egy kepet csinalni
Valahogy sose tudtam a telefonjaimra vigyazni, elobb kezdek rinyalni ha egy ko felverodik a biciklim vazara ( igaz dragabb volt mint a telefon
)
Mindenesetre talaltam most Textra bor hatlapot hozza olcson, az talan meggatolja a kicsuszast nem mellesleg rohadt jol nez ki:
-
Kasya
nagyúr
válasz
Pola-Roid #8261 üzenetére
Ha min fenyerorol hirtelen valt maxra, akkor tapasztalhato kis lilas hatter. Ha min fenyerore csokken, akkor meg sargulas... de ez fel masodperces dolog, ami (nekem) nem zavaro. Ezeket altalaban eszre se veszi az ember es fugg a kepernyo hatteretol is. Feher eseten eszreveheto...
-
blt.62
őstag
válasz
Pola-Roid #8177 üzenetére
Nem is értem,hogy egy ekkora múlttal rendelkező,tapasztalt cég hogyan tud egy "csúcsmobilt" így legyártani. Miért nem raktak bele egy komoly 480*800-s kijelzőt,ami közt és az N8 kijelzője közt akkora a különbség,hogy le se írom. Rakj egymás mellé egy HTC Desire-t és egy N8-t és lehidalsz a különbség láttán.
-
Just486
senior tag
válasz
Pola-Roid #5445 üzenetére
Otthoni frissítés: Szigorúan illegális, és megvetendő! (én is csak úgy hallottam róla)
Viszont azt nem kell megcsinálni, most is képes vagy rá:
Letöltöd a naviFirm 1.1 -gyet
Megnyitod, kiválasztod az n8 -cat, azon belül jelenleg az 1.12 -es verziót, azon belül a magyart (és mondjuk olyan színűhöz valót amilyen neked van), letöltöd az összes filet amit kidob (hetet)
Letöltöd a phoenixet (és telepíted)
A letöltött firmware fileokat bemásolod a programfiles/nokia/phoenix/products/rm-596 mappába (neked kell létrehozni)
Összekötöd a telefont a géppel a kábelen keresztül, ovi suite módban.
Megnyitod a phoenixet>file>scan product.
Eztán: Flashing>firmware update. Megnyomod a három pontot, és megnyitod az ott lévő filet.
Megnyomod a refund gombot (vagy mi a neve, már nem emlékszem - de az alsót kell azt tudom). Kiírja, hogy hiányzik egy file, figyelmen kívül hagyható. (tehát folytatás). Ezután újraindul a telefon, egy ideig azt fogja írni a képernyőjén, hogy "nokia test mode" közben a gép meg felfrissíti. Mikor végez, újraindul a telefon, és ennyi. A szoftver független lesz, de hogy a telefon kártyafüggetlen lesz -e azt nem tudom.
szerk.:
Ja igen, de a gari az szerintem felejtős. -
VGYke
addikt
válasz
Pola-Roid #5283 üzenetére
Wifi-nél valahol be lehet állítani a fix IP címet, alhálózati maszkot, stb.? ööö... még ha be is lehet, valami alternatív lenne a jó, mert csak 1 (munkahelyi) routernél nem DHCP-n kapja hanem fix IP kell, az összes többi wifi hálózaton amivel kapcsolatban vagyok, DHCP-n automatikusan van kiosztva... -
ferkope77
csendes tag
-
Misály
addikt
válasz
Pola-Roid #4956 üzenetére
érdekes módon a ˝szakértők˝ mindig elmennek a kamera mellett szó nélkül... Jut is eszembe, én emiatt vettem N8-at
-
kiselyg
csendes tag
válasz
Pola-Roid #4452 üzenetére
Alapvetően semmi baja sincs a készüléknek, hibátlanul működik.
Csak az n97-ben volt egy olyan kényelmi funkció,ami annyit csinált, hogy lezárt kijelzőnél bejövő hívásnál jobbra húztad az ujjad a kijelzőn akkor fogadtad a hívást,ha balra akkor feloldottad a kijelzőt.ennyiEzt hiányolom az n8-ból,de semmi mást
-
noname18
csendes tag
válasz
Pola-Roid #4076 üzenetére
Cső!
Műanyag egy casemate tok csodákra képes, valami hasonlót forgalmaznak n8-hoz is. Wifi progival meg lehet oldani. Az ujabb romok ezt mind tartalmazzák, és ezeket még te is feltudnád rakni. Backupok...! Annyi backup program van rá mint égen a csillag. naptár jó áttekinthető, használható, ráadásul weben keresztül menedszelhető ennyi. Nekem meg az sgs téereje, és hangja jobb mint az n8é bocs. Szóval eddig jobb az sgs. Nekem nem mozog benne semmi jól teszi a dolgát. Arról nem is szólva hogy ti is moddoltok agyba főbe, kamera wifi, stb....!!!!!
U.i.: ha van észrevétel azt szívesen várom. jah mégcsak annyit eddig nekem is minden telefonom eddig nokia volt, úgy hogy tisztában vagyok a symbiannal, de sohasem késő váltani és mást is megismerni. nem igaz...?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest