- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Nekem nagyon tetszenek.
Milyen beállításokat használtál? Gondolom nem automatikuson volt a teló.
Van fent neked valami kamera mod? Mert a méretek alapján alapnak tűnik.Azt a 20 cm-es távcső okulár-t hogyan kell elképzelni? Az valami állványos csillagászati megfigyelésekre alkalmas távcső, amire a telót rá lehet erősíteni? Vagy valami sima kézi távcső, és a telót csak hozzászorítottad kézzel és úgy készült a kép?
Bocsi a sok kérdésért, de nekem tetszik a kép amit csináltál, és én is akarok ilyen jó fotókat csinálni.
-
nagysuhi
tag
Én rendeléskor kértem hozzá egy CP-500- as tokott, egy CR-122-es tartót és egy autós töltőt. A tokba szépen beleillik csak mindig ki kell nyitni,ha használni akarom a telefont. 2 hét alatt szében bekopott a patent, most már könnyen jár. Még kell hozzá egy tartalék USB kábel, egy kijelzővédő fólia és egy memóriakártya, aztán teljes a kollekció. Melyik a legjobb fólia szerintetek? Ár nem számít.
-
Misály
addikt
-
Oké, kiemelem a lényeget: "A Symbian annyira teljes rendszer, hogy az Ovi-store-ban nem lehet pénzt keresni olyan, könnyen megírható, alapfunkciókat pótló alkalmazásokkal, ami az androidnál fen áll."
Ennek semmi köze a valósághoz, minden tagmondata téves.
Nem mondom hogy hazugság, mert feltételezhetően nem szándékos.Nick no. 1: Kérlek! A véleményedet tiszteletben tartom, nem kell hogy mindenkinek zsánere legyen az Android (én se szeretem), de a fentebbi mondatod tényleg nagyon elrugaszkodott. Különösen ha azt nézzük, hogy a Symbian legnépszerűbb alkalmazásai a v3 és v5 időkben a különböző hiánypótló, a rendszert hackelő utility alkalmazások voltak.
Misály: ..|.,
-
Nick no.1
aktív tag
Ne hagy magad lebeszélni ......higgy nekem..
10 év nokiázása után,rövid időre át tértem az Androidra . Megdöbbentő volt, hogy az Android "látványos" kezelőfelület mellett mennyire nem felhasználóbarát, és milyen alap dolgok hiányoznak belőle.Amiket app-kal kell pótolgatni.
Tény, hogy a felület öreg, de a Symbian az okos telefon-funkciókat tekintve messze a legkiforrottabb, legcsiszoltabb rendszer. Aki symbianról vált más rendszerre,szolgáltatást tekintve biztosan kevesebb fog kapni. Szerintem a Nokia fikázása mögött a szoftver fejlesztők állnak .A Symbian annyira teljes rendszer, hogy az Ovi-store-ban nem lehet pénzt keresni olyan, könnyen megírható, alapfunkciókat pótló alkalmazásokkal, ami az androidnál fen áll.. -
gti16v
őstag
ne hagyd magad lebeszélni,tényleg divat mostanában a symbiant fikázni...hidd el csak a csili-vili miatt istenítik annyira a többi op rendszert...ha annyire kell fjucsör akkor felteszed az SPB_MobileShell progit az kész....minden másban a nokia N8 a befutó.....és a 690 es cpu bőven elég neki,hatalmas támogatást a 256 ram... a többi szutyok telóval pl se szobában sem du. 4 után a szabadban nem tudsz fotót készíteni,csak olyat amit szégyellsz... és hiába tűnik kevésnek a kijelző képpontszáma "papiron"...gyönyörű az oled kijelző.
-
tibike8
őstag
Hát én most N82-őt használok és nem volt vele semmi gond 2 év alatt. Mindent tudott amit csak szerettem volna. Aztán mindenképp valami más oprendszerű telót szerettem volna a symbian után, de valahogy mindegyik elvérzett nálam. Egy jó darabig nem is volt semmi amire rábólintottam volna. Aztán jött az N8 és egyből megtetszett és a symbian3 is szimpi lett minden ellenvélemény ellenére. Jönnek majd a frissítések, újítások erre is és nem hiszem, hogy csalódás lenne. Egyébként sokáig Androidot akartam mindenképp, de még nem tudtak olyat csinálni aminek a kamera képességei meggyőztek volna. Iphone is van pár a közvetlen környezetemben, de az sem jött be, az áráról nem is beszélve. A win7 korlátok közé szorít, hiába oprendszer, így marad ez. Egyébként N8 topikban kár kérdezni, hogy vegyél-e N8-at...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest